Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- در این مطلب بهترین و بدترین مواد غذایی را در کسانی که دچار گرفتگی صدا هستند، معرفی می کنیم. به گزارش گروه فضای مجازی خبرگزاری میزان، گرفتگی صدا در اثر یک سری عوامل داخلی و خارجی ایجاد می شود که در این مطلب به بررسی علل این مشکل پرداخته و راهکارهای پیشگیری و کنترل این مشکل را در اختیارتان قرار می دهیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

همچنین در این مطلب بهترین و بدترین مواد غذایی را در کسانی که دچار این مشکل هستند، معرفی می کنیم.

علل گرفتگی صدا چیست؟

رایج ترین علل عبارتند از:

– لارنژیت حاد (التهاب حاد حنجره که معمولاً به دلیل تورم و آماس ناشی از سرماخوردگی ها ایجاد می شود)

– عفونت ویروسی دستگاه فوقانی تنفسی و یا تحریک حاصل از استفاده بیش از اندازه صدا مانند جیغ زدن و فریاد کشیدن در برخی مسابقات ورزشی یا کنسرت

– معمولاً گرفتگی های صدا که به شکل مزمن درآمده اند ناشی از استفاده بیش از حد صدا و یا بسیار بلند صحبت کردن درمدت زمان طولانی می باشد. این عادات می تواند منتهی به نودول های صوتی شود که برجستگی هایی پینه شکل هستند؛ در تورم های شدیدتر نیز ممکن است پولیپ تارهای صوتی ایجاد گردد.

– نودول های صوتی در کودکان یا بزرگسالانی که صدای خود را در بازی و یا کار بالا می برند معمول است. به ندرت پولیپ ها یا نودول ها ممکن است منتهی به سرطان شوند.

– علت رایج گرفتگی صدا در بزرگسالان رفلاکس معدی مری است که در آن اسید معده از مری بالا آمده و تارهای صوتی را تحریک می کند. در این دسته از افراد معمولا صدا در هنگام صبح بسیار گرفته است و رفته رفته در طول روز بهتر می شود.

استعمال دخانیات از علل دیگر گرفتگی صداست.

– از آنجایی که دخانیات علت اصلی سرطان ریه است، چنانچه فرد سیگاری دچار گرفتگی صدا باشد بایستی به متخصص گوش و حلق و بینی مراجعه کند.

گرفتگی صدا سرطان ریه سرطان حنجره دود سیگار استعمال دخانیات گرفتگی صدا سرطان ریه سرطان حنجره دود سیگار استعمال دخانیات
◊ اقدامات موثر در پیشگیری و درمان گرفتگی صدا درمان گرفتگی صدا بستگی به علت دارد اما به طور کلی:

– اجتناب از استعمال دخانیات و دوری از دود آن به تمامی افراد دچار گرفتگی صدا توصیه می شود.

– نوشیدن مایعات نیز مفید واقع می شود.

– چنانچه سیگار می کشید، ترک کنید.

– از عوامل کم آبی بدن اجتناب کنید، مانند الکل و کافئین. این دسته از مواد منجر به از دست دهی آب بدن می شوند و نهایتاً تارهای صوتی و حنجره را خشک می کنند. به علاوه الکل سطوح مخاطی پوشاننده حلق را نیز تحریک می کند.

– از در معرض قرارگیری با دود سیگار اجتناب کنید.

– مقادیر زیادی آب بنوشید. ۶ تا ۸ لیوان در روز توصیه می شود.

– خانه خود را مرطوب نگه دارید. به عنوان مثال با استفاده از دستگاه بخور. این راهکار به خصوص در زمستان و آب و هوای خشک حائز اهمیت است. درجه رطوبت ۳۰ توصیه می شود.

– مراقب رژیم غذایی خود بوده و از مواد غذایی تند و الکل پرهیز کنید.تغذیه و سبک زندگی سالم

– مقادیر فراوانی میوه، سبزیجات و غلات کامل در رژیم غذایی خود بگنجانید. این مواد غذایی حاوی ویتامین A،E و C هستند. همچنین آنتی اکسیدان های ذکر شده، آستر مخاطی پوشاننده حلق را نیز حفظ می کنند.

– از مواد غذایی ادویه دار و تند اجتناب کنید. غذاهای تند و پرادویه می توانند منجر به حرکت اسید معده به سمت مری و یا حلق شده و سوزش سردل ایجاد کنند.

– سیگار نکشید و از دود آن نیز دوری کنید. سیگار نه تنها تارهای صوتی را تحریک می کند بلکه سرطان تارهای صوتی نیز غالباً در افراد سیگاری دیده می شود.

– خوب استراحت کنید. خستگی فیزیکی اثر منفی بر صدا دارد.

– به طور منظم ورزش کنید. ورزش استقامت و توان عضلات را افزایش می دهد و به تنفس و وضعیت فیزیکی خوب بدن کمک می کند؛ این دو برای تکلم مناسب ضروری هستند.

– از دهان شویه های حاوی مواد شیمیایی تحریک کننده اجتناب کنید. چنانچه قرقره کردن برایتان ضروری است از محلول آب نمک استفاده کنید.
بهترین مواد غذایی
◀️ اسفناج پخته

◀️ جوشانده دانه به

◀️سیب

◀️آب نخود پخته توام با نمک

◀️جوشانده برگ کرفس

◀️ بامیه
◊ بدترین مواد غذایی

◀️کافئین موجود در قهوه، کولا و شکلات یک عامل خشک کننده گلو است.

◀️از خوردن غذاهای تند، ترش و پرادویه خودداری کنید. غذاهایی مثل سوپ مرغ و سبزیجات و اسفناج پخته مفید است.منبع:دکترسلامانتهای پیام/

منبع: خبرگزاری میزان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۲۷۷۳۰۲۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تاثیر ورزش شدید بر سرطان

آفتاب‌‌نیوز :

محققان معتقدند ورزش با شدت بالا باعث افزایش مصرف گلوکز توسط اندام‌های داخلی و در نتیجه کاهش در دسترس بودن انرژی مورد نیاز برای رشد تومور‌ها می‌شود.

با استفاده از داده‌های یک مطالعه، محققان ۷۲ درصد سرطان متاستاتیک کمتری را در شرکت کنندگانی که به طور منظم در فعالیت‌های هوازی با شدت بالا شرکت می‌کردند، یافتند.

در مطالعه دیگری که روی موش‌ها انجام شد، محققان دریافتند که فعالیت هوازی باعث کاهش ایجاد تومور‌های متاستاتیک در غدد لنفاوی، ریه‌ها و کبد حیوانات می‌شود.

سرطان متاستاز شده، سرطانی است که از جایی که شروع شده به قسمت دیگری از بدن گسترش یافته است.

محققان با تحقیق خود مکانیسم پشت اثر پیشگیرانه ورزش را شناسایی کردند. آن‌ها دریافتند که فعالیت بدنی باعث افزایش مصرف گلوکز توسط اندام‌های داخلی می‌شود که به معنای انرژی کمتر در دسترس تومور است.

به عبارت ساده‌تر، ورزش اندام‌های ما را برنامه ریزی مجدد می‌کند تا به مواد مغذی بیشتری نیاز داشته باشند که باعث می‌شود مواد مغذی کمتری برای رشد تومور در دسترس باشد.

منبع: خبرگزاری مهر

دیگر خبرها

  • وقتی که قولنج خبر از ابتلا به سرطان می‌دهد
  • کاری که ورزش کردن با سرطان می‌کند
  • فصل آبله مرغان رسید، چه بخوریم تا زودتر خوب شویم
  • کاهش خطر ابتلا به سرطان پروستات با مصرف این مواد غذایی
  • ابتلا به سرطان پروستات با مصرف این مواد غذایی
  • تاثیر ورزش شدید بر سرطان
  • مصرف این ۴ ماده غذایی برای مردان ضروری است
  • تنهایی می‌تواند زندگی بازماندگان سرطان را کوتاه کند
  • ۴ ماده غذایی ضروری برای مردان
  • کشف بوته‌های خشخاش در شهرستان خاتم