Web Analytics Made Easy - Statcounter

وی شنبه در دیدار نوروزی با رئیس دانشگاه علوم پزشکی شیراز و مدیرکل انتقال خون استان فارس در شیراز افزود:از فواید اهدای خون مستمر این است که فرد با انجام این عمل تمامی سکته‌های قلبی، مغزی، مشکلات ریوی، مشکلات عروقی، بالا بودن اسید اوریک ، قند و همگی را پشت سر می‌گذارد.
دکترای پزشکی عمومی و فوق تخصص انتقال خون گفت: من سازمان انتقال خون را خانه دوم خود می‌دانم، فرهنگ اهدای خون به عنوان یک کار خیر و یک عمل نیک اندیشانه باید در جامعه ترویج شود، طول عمر و شادابی و سرحالی اهداکننده مستمر در واقع از جمله فواید اهدای خون است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


رکوردار اهدای خون جهان اضافه کرد : جنبه الهی، انسانی و قرآنی اهدای خون برای من بسیار مهم است و این موضوع همیشه برای من هدف بوده است ، هدف من از اهدای خون نجات جان انسان هایی است که از مرگ نجات می‌یابند و می دانم اجر من و پاداش من دعای همین بیماران است که نزد خداوند هم محفوظ است.
دکتر سید محمد حسن شیخ الاسلامی دکترای پزشکی عمومی و فوق تخصص انتقال خون است و مدت دوسال است که بنا به توصیه تیم پزشکی متخصص به دلیل کهولت سن از اهدای خون محروم شده است و این روزها دلتنگ اهدای خون است .
وی به طور متوسط حدود 200 بار و هر بار 500 سی سی خون اهدا کرده است که حاصل آن اهدای یکصد لیتر خون در دوران عمر 82 ساله است و از این نظر رکورددار اهدای خون در کتاب رکوردهای گینس است.
این استاد پاتولوژی و آسیب شناسی علاوه بر این از نظر فاصله بین خون دهی به فاصله 16 ماه و هر ماه یک بار نیز دارای رکورد است چرا که متوسط فاصله بین هرنوبت سه ماه است.
شیخ الاسلامی همچنین به عنوان کهن سال ترین فرد اهدای کننده خون درسن هشتاد سالگی نیز رکورددار است چرا که در این زمینه حداکثر سن مجاز 65 سالگی است.
در این دیدار رئیس دانشگاه علوم پزشکی شیراز اهدای خون را فضیلتی بی بدیل در نجان جان انسان ها دانست و اظهار داشت : توسعه و ترویج اهدای خون نیز از جمله فعالیت های موثر در توسعه سلامت است این موضوع نیاز به فرهنگ سازی دارد و همگان باید با احساس مسوولیت در مقابل نیازمندان به خون به اهدای مقداری از خون خود مبادرت ورزند .
دکتر محمد هادی ایمانیه افزود: کاری که اهدا کننده خون انجام می دهد ترویج معارف است ، ترویج معارف از جمله آموزه های معنوی ماست و اهدای خون به عنوان یک عمل خداپسندانه همواره مورد تحسین جامعه بوده است .
رئیس دانشگاه علوم پزشکی شیراز همچنین با تکریم عمل سلطان اهدای خون جهان دکتر شیخ الاسلامی در اهدای بیشترین میزان خون گفت : اهدای خون در رده سنی خاصی از سوی متخصصان توصیه شده است اما کار دکتر شیخ الاسلامی از جنبه های مختلف حائز اهمیت است ، از جمله این جنبه ها این است که هر گاه بخشی ازجامعه به خون نیاز داشت و هر گاه نیازبه اجرای طرح های مهم و خاص برای هدایت جامعه به سمت اهدای خون بوده است ، دکتر شیخ الاسلامی در این عرصه پیشقدم بوده است .
رئیس دانشگاه علوم پزشکی شیراز همچنین بر لزوم الگو گیری جوانان از اعمال خداپسندانه و نیک اندیشانه اهدای خون تاکید کرد و گفت : جوانان و نوجوانان باید از این سنت حسنه الگوگیری کنند ، اهدای خون فواید زیادی برای تثبیت سلامت اهدا کننده دارد و ترویج این معارف میتواند به سلامت بیشتر در جامعه ما بیانجامد .
ایمانیه با بیان اینکه روند ابتلای جامعه به بیماری ها غیر واگیر رو به افزایش است گفت : افزیش دیابت و چاقی و تغییر سبک زندگی و همچنین افزایش بیماری های قلبی و عروق و بیماری های متابولیک نوع بیماری ها را در جامعه ما تغییر داده است ، این تغییرات می طلبد ما با تغییر سبک زندگی خود به سمت زندگی سالمتر حرکت کنیم، اهدای خون نیز از جمله مواردی است که سبک زندگی سالم را در جامعه ترویج میکند .
دکتر کریمی مدیر کل انتقال خون استان فارس نیز در این دیدار با تجلیل از دکتر شیخ الاسلامی رکوردار اهدای خون اظهار داشت:در شرایطی که میزان اهدای خون کاهش می یابد و تامین خون و فرآورده های آن با مشکل مواجه می شود الگوگیری جوانان از پیشکسوتان این عرصه می تواند یاریگر بیشتر ما در دریافت گروه های مختلف خونی باشد .
خبرنگار : نیکنام خشنودی ** انتشار: غلامرضا مالک زاده
6113 / 1876

منبع: هدانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت hodana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «هدانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۲۷۷۷۷۷۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شناسایی بیش از ۲۲هزار بیمار دیابتی در نیشابور

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی نیشابور گفت: تعداد بیماران مبتلا به دیابت شناسایی شده در دانشگاه علوم پزشکی از مرز ۲۲ هزار نفر گذشت. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم  از نیشابور، حامد جزجلالیان در نشست خبری با اصحاب رسانه گفت: طی سال‌های اخیر افزایش شیوع بیماری دیابت در جهان، این بیماری را به بزرگ‌ترین همه‌گیری تاریخ تبدیل کرده است، به‌طوریکه از هر 10 بزرگسال در جهان یک نفر با دیابت زندگی می‌کند و در هر 5 ثانیه یک نفر به علت دیابت یا عوارض ناشی از آن جان خود را از دست می‌دهد.

وی ادامه داد: بر اساس آخرین مطالعات در کشور ما، 17.5 درصد افراد بالای 25 سال مبتلا به دیابت هستند. 30 درصد بیماران از بیماری خود اطلاعی ندارند، 35 درصد بیماران تحت درمان دارویی مناسب نیستند و حدود 80 درصد بیماران دیابتی HA1C(میانگین قند خون سه ماهه) کنترل شده ندارند.

جزجلالیان با بیان‌اینکه تعداد بیماران مبتلا به دیابت شناسایی شده نوع 1 و 2 در دانشگاه علوم پزشکی نیشابور در حال حاضر 22 هزار و 160 نفر است، تصریح کرد: دیابت یک بیماری مزمن است که در اثر نارسایی پانکراس در تولید انسولین، یا مقاومت ارگان‌های هدف به انسولین ایجاد می‌شود.

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی نیشابور گفت: در دیابت نوع یک انسولین به میزان کافی تولید نمی‌شود و فرد نیازمند تزریق‌های روزانه انسولین است. علت دیابت نوع یک مشخص نیست و با دانش فعلی بشر، این بیماری قابل پیشگیری نیست. 90 درصد موارد دیابت، از نوع دو است که ارتباط نزدیکی با وزن بالای بدن و عدم تحرک بدنی دارد.

وی افزود: علایم بالینی هر دو نوع دیابت مشابه است، هرچند علایم در نوع دو اغلب از شدت کمتری برخوردارند. به همین دلیل دیابت ممکن است تا سال‌ها بعد از ایجاد، بی‌علامت باشد و گاه زمانی تظاهر پیدا می‌کند که عوارض درازمدت آن به وقوع پیوسته باشند.

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی نیشابور گفت: امروزه موارد دیابت نوع دو در کودکان هم مشاهده می‌شود. دیابت خطر بیماری‌های قلبی و سکته مغزی را افزایش می‌دهد. در یک مطالعه چند ملیتی، علت مرگ 50 درصد از بیماران دیابتی بیماری های قلبی و سکته مغزی گزارش شد، ضمن اینکه خطر مرگ در بیماران دیابتی در مجموع دو برابر همتایان غیردیابتی است.

جزجلالیان یادآور شد: پیگشیری مقدم بر درمان است و مراقبت از سلامتی بر مراقبت از بیماری ارجحیت دارد، برخی مداخلات ساده در شیوه زندگی در پیشگیری یا به تاخیر انداختن دیابت نوع دو تاثیر دارند.

انتهای پیام/282

دیگر خبرها

  • پذیرش دانشجوی خارجی در ارشد هوشبری در دانشگاه جندی شاپور اهواز
  • خرید تجهیزات پزشکی برای بیمارستان ۲۲ بهمن مسجدسلیمان
  • الگوهای غذایی با پیش آگهی سرطان پستان چه ارتباطی دارد؟
  • نجات جان ۱۰ بیمار در کمتر از یک هفته با تلاش تیم پیوند اعضا دانشگاه علوم پزشکی اهواز
  • گلکسی رینگ سامسونگ به هوش مصنوعی مجهز خواهد بود
  • استطاعتِ ۱۵۰ متقاضی حج رد شد
  • بیماری‌های قلبی و عروقی از شایع‌ترین علل مرگ‌ومیر در دنیا
  • گردهمایی هماهنگ‌کنندگان اهدای عضو کشور در بیمارستان فرهیختگان
  • شناسایی بیش از ۲۲هزار بیمار دیابتی در نیشابور
  • سه بیمار شیرازی با اهدای عضو دختر ۱۸ ساله تربت جامی جان دوباره گرفتند