Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرکل ورزش و جوانان استان تهران کسب مدال تاریخی کیمیا علیزاده در المپیک ۲۰۱۶ ریو را بهترین اتفاق سال ۹۵ عنوان کرد.

به گزارش خبرنگار مهر، ورزش تهران سالهاست که به حیاط خلوتی تبدیل شده است که هر یکی دو سال یکبار مدیر عوض می کند، بدهی بالا می آورد و هر روز از جایگاه مطلوب گذشته خود دور و دورتر می شود.روزها پیش ورزش تهران یکی از مدعیان اصلی ورزش کشور بود اما شاید همین عدم ثبات مدیریت باعث شد حالا درصد کمی از موفقیت های ورزش کشور سهم تهرانی ها باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیر کل ورزش و جوانان استان تهران بودن نیز کار آسانی نیست. به ویژه اینکه با این امکانات کم ،سرانه ورزشی ناچیز و البته بدهی فراوان و توقع زیاد، مدیریت ورزش پایتخت بسیار دشوار است هرچند ظاهر دل فریب تهران بزرگ همچنان پای برجاست. رضا گل محمدی هم اکنون بر صندلی نخست ورزش پایتخت نشسته است.

مدیری آرام،بی حاشیه و البته کاردان.او در خانواده ای نسبتا ورزشی متولد شده است و در رشته هایی همچون فوتبال-والیبال-بسکتبال-شنا-اسکی-کوهنوردی-تنیس و تنیس روی میز فعالیت کرده است.

تا قبل از ورودش به سپاه پاسداران انقلاب اسلامی فوتبال بازی می کرد اما یک مصدومیت او را از دنیای حرفه ای این ورزش جدا کرده است.مصاحبه خبرنگار مهر با رضا گل محمدی مدیر کل اداره ورزش و جوانان استان تهران را می خوانید:

* ارزیابی شما از وضعیت ورزش تهران پس از قبول مسئولیت چیست؟
- اعتقاد دارم تهران را نمی شود با هیچ کجای ایرانمقایسه کرد. هم به دلیل گستردگی و هم جمعیت و هم حساسیت و تاثیرگذاری ،تهران بزرگ با هیچ استانی از کشور قابل مقایسه نیست. تهران نیازمند تحول جدی تر در زیر ساخت هاست.به دلیل اینکه حجم احداث فضاهای ورزشی از حجم مهاجرت به این استان عقب تر است باید توجه ویژه ای در بحث سرانه های ورزشی به این استان شود.

البته اقدامات بسیار خوبی در سالهای گذشته در وزارت ورزش و جوانان، شهرداری تهران،آموزش و پرورش، بسیج کشور،سپاه پاسداران و ... رخ داده است اما هنوز هم کافی نیست. موضوع بعدی عقب ماندگی توجه به قهرمانان استان تهران است.

اگرچه ورزش در تهران با توجه به اماکن و دانش مربیان در وضعیت مطلوبی است اما هزینه های بالا و حمایت کمتر در زمان کسب عنوان قهرمانی از جمله معایب ورزش پایتخت به شمار می رود.البته خوشبختانه امسال استانداری تهران چهدر بخش تجلیل از قهرمانان و چه در قالب ستاد المپیک ۲۰۲۰ در حرکتی جهادی اقدامات منحصر به فردی انجام دادند که جا دارد از آنها تشکر کنم.

* به نظر می رسد یکی از مهمترین عوامل عدم موفقیت ورزش تهران عدم ثبات در مدیریت آن است. شما با این نظر موافقید؟
- بله به هر حال یکی از بزرگترین مشکلات تهران تغییر پی در پی مدیران آن بوده است. البته در زمان مدیریت ثابت این استان نیز مشکلات زیادی وجود داشته است.در تمام جوامع پیشرفته ثبات مدیریت ملاک است. تمام تلاش من این بودهاست که باید باور داشت مسئله ورزش و جوانان تنها مسئله اداره کل ورزش نیست بلکه یک مسئله ملی است و استانداری ها به عنوان نماینده عالی دولت نقش اصلی در آن دارند که خوشبختانه با حضور مهندس هاشمی این موضوع در ورزش تهران به خوبی رویت می شود.

* ورزش پایتخت را در سال ۹۵ چطور ارزیابی می کنید؟
- در بحث واگذاری امور به بخش خصوصی بالای ۱۵۰ درصد موفقیت داشتیم.در اجرای ماده ۲۷ حدود ۳۵ درصد موفقیت داشتیم.در ساماندهی نیروی انسانی ریل گذاری خوبی انجام شد.استفاده از نیروی متخصص و جلوگیری از حضور نیروهای غیرمتخصص بحث دیگری بود که به صورت جدی به آن ورود پیدا کردیم.

در بخش ورزش قهرمانی بزرگترین برنامه ما اجرای دقیق مصوبات ستاد پشتیبانی المپیک ۲۰۲۰ است که اگر اجرا شود تهران را به جایگاه اصلی ورزشی خود برمی گرداند.المپیک به عنوان اصلی ترین برنامه ماست که باید سعی کنیم تهران در حد و اندازه خود ظاهر شود.

کسب میزبانی های مختلف از دیگر برنامه هایی بود که در سال ۹۵ به خوبی پیگیری شد. یکی از شاخص های عملکرد موفق هیاتها همین اخذ میزبانی های بین المللی بود و هیات ها را ملزم کردیم به این سمت پیش بروند.در بخش جوانان نیز اقدامات خوبی انجام دادیم اما هنوز با رتبه و عملکرد مطلوب در سطح کشور فاصله داریم.در بخش امور داخلی نیز اقدامات بسیار خوبی انجام شد که برگزاری میزبانی روابط عمومی های سراسر کشور در تهران از جمله آن بود.در بخش فنی و مهندسی نیز تا پایان سال مالی ۹۵، ۱۸ پروژه عمرانی به بهره برداری می رسد.

* رتبه تهران در بین استان های کشور چیست؟
- طی ارزیابی هایی که صورت گرفت رتبه تهران در سال ۹۴ اعلام شد که با این ارزیابی ها ما جزو ۵ استان برتر کشور هستیم.رتبه سال ۹۵ استانها هنوز اعلام نشده است.

* استفاده از برخی مدیران غیرورزشی در هیاتها بحث دیگر ورزش تهران بود. در این خصوص چه اقداماتی انجام دادید؟
- اعتقاد دارم اگر ورزشکاری رئیس هیات باشد و شاخص مدیریتی،توانمندی،جذب اسپانسر و نقش آفرینی و مقبولیت داشته باشد بسیار خوب است اما اگر این موارد وجود نداشته باشد استفاده از مدیران علاقه مند در کنار دبیران ورزشی بهترین راه حلاست.ورزش جایی نیست که برخی از مدیران بخواهند به عنوان نردبان ترقی از آن استفاده کنند. هر چقدر ورزش توسط ورزشی ها اداره شود بهتر است البته این نفی استفاده از توانمندی دیگر مدیران نیست.

* در خصوص بودجه هیات های ورزشی تصمیمی نگرفته اید؟ ملاک شما برای اختصاص بودجه و امکانات و فضا به هیات های ورزشی چیست؟
- یکی از بحث های خیلی مهم برای سال ۹۶ سالن های ورزشی است که به هیات ها می دهیم.از محل برگشت این هزینه برای هیات های فاقد سالن هزینه می شود.هیات های ورزشی چیزی حدود ۲۰ میلیارد تومان هزینه کردند اما کل ظرفیت ما حدود ۲ میلیارد تومان است. در راستای اختصاص بودجه و فضای ورزشی شاخص هایی همچوم ظرفیت مدال آوری،توجه به آمایش ظرفیت سرزمین و توجه به رشته های پایه و پرمدال در نظر گرفته خواهد شد.

* بهترین و بدترین اتفاق سال ۹۵ را چه می دانید؟
- بدترین اتفاق فوت آیت الله هاشمی رفسنجانی بود.بهترین اتفاق هم سربلندی و موفقیت ورزشکاران در میادین مختلف بود.البته اگر به صورت خاص بخواهم بهترین اتفاق سال ۹۵ در بخش ورزش را بگویم کسب مدال المپیک کیمیا علیزاده بود. در آن زمان من مدیر کل استان البرز بودم و به نظرم این مدال تاریخی انرژی فراوانی برای آزاد سازی توانمندی بانوان ورزشکار کشورمان در عرصه بین المللی بود.

* آرزوی شما در سال ۹۶ چیست؟
- موفقیت کشورم در تمامی عرصه های بین المللی آروزی من در سال ۹۶ است. آرزو می کنم همه مردم به مسئولیت های اجتماعی خودشان بیشتر توجه کنند و با پذیرش اختلاف سلیقه ها برای سربلندی ایران عزیز کوشا باشند.همین جا می خواهم از روسای محترم فدراسیون های ورزشی، مدیران کل و نمایندگان محترم مجلس شورای اسلامی قدردانی کنم.به ویژه از جامعه رسانه ای استان تشکری ویژه دارم.اعتقاد دارم یکی از ارکان بزرگ موفقیت کشور رسانه ها هستند.

* با شنیدن این کلمات اولین چیزی که به ذهنتان می رسد عنوان کنید:

-ورزش: تمام زندگی من

تهران:پایتختی که روز به روز زندگی در آن سخت تر می شود

ایران:کشور کهنی که بخش بزرگی از تاریخ است

مادر: بعد از خدا خالق هر انسان

سال ۹۵: برای همه مردم آرزوی سلامیت در آن دارم

دکتر سلطانی فر: وزیر محترم ورزش و جوانان با کوله باری از سابقه اجرایی

خدمت به خلق:عبادت

منبع: مهر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۲۷۸۰۳۸۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کمک هزینه IOC در تیراندازی به افرادی که باید می رسید نرسید

کارشناس و پیشکسوت تیراندازی گفت: آخرین مسابقه دیگر موقع گرفتن سهمیه المپیک نیست چون شانس کسب سهمیه ۵۰ – ۵۰ خواهد بود.

به گزارش مشرق، ابراهیم برخورداری در مورد عملکرد تیم ملی تیراندازی در مسابقات جهانی برزیل و عدم کسب سهمیه المپیک اظهار کرد: مسابقات کسب سهمیه المپیک به پله آخر رسید و در این شرایط روی ورزشکار و مربی فشار وجود دارد. این فشار روی عملکرد تاثیر می‌گذارد. سطح مسابقات برزیل هم خیلی بالا بود و رکوردهای خیلی خوبی ثبت شد. آخرین مسابقه، دیگر موقع گرفتن سهمیه نیست چون شانس کسب سهمیه ۵۰ – ۵۰ خواهد بود. فردی که می‌خواهد سهمیه بگیرد باید همانند هانیه رستمیان به موقع و همان ابتدای کار سهمیه خود را قطعی کند و در مسابقات بعدی برای موفقیت و درخشش در المپیک تلاش کند.

وی در خصوص عملکرد تیم ملی تپانچه و تفنگ گفت: در بخش تپانچه گلخندان خوب عمل کرد. او هر چند بازی‌های آسیایی را از دست داد اما در این مسابقات رکورد خوبی زد. البته سطح مسابقات برزیل بالا بود و متاسفانه با بدشانسی نتوانست به نتیجه لازم برسد. در میکس تپانچه انتظار بیشتر بود اما نتایج بدی کسب شد و رکوردهای ثبت شده خیلی پایین بود. ملی‌پوشان تفنگ هم خیلی خوب کار کردند. خدمتی و نوروزیان رکوردهای خوبی زدند. آنها تلاش و رشد خوبی داشتند اما ای کاش این تلاش ها ماه‌های قبل می‌شد تا به نتیجه لازم و کسب سهمیه بیشتر منجر می‌شد.

وی در خصوص نتایج ورزشکار المپیکی نیز گفت: رستمیان در ۲۵ متر خوب کار کرد. او در چندین مسابقه اخیر فینالیست شده و این یک نقطه امید است که رستمیان را در فینال المپیک هم ببینیم. البته هر چه قسمتش باشد چون حضور در فینال المپیک به موارد مختلفی بستگی دارد. لازم است که در این سه ماه باقی مانده تا المپیک، مهمات فراوان برای او پیدا شود تا او بتواند با فشنگ خوب تمرین کند و فینالیست شود.

کارشناس تیراندازی در مورد عملکرد جواد فروغی نیز افزود: جواد ورزشکار خوب و توانمندی است. او طلای المپیک گرفته اما تیراندازی بالا و پایین زیاد دارد. هر چقدر علم فرد در این رشته بیشتر شود سخت‌تر می‌تواند نتیجه بگیرد. نمی‌گویم فروغی قبل از المپیک علم لازم را نداشت اما هر چه درک از کسب مدال و سختی‌های رشته بیشتر شود نتیجه گرفتن سخت‌تر می‌شود. چینی‌ها همانند یک ماشین در خط آتش قرار می‌گیرند و هر آنچه که به آنها دیکته شده را انجام می‌دهند و به مدال می‌رسند.

برخورداری افزود: آوردگاه المپیک خیلی بزرگ است، سهمیه گرفتن، فینالیست شدن و مدال گرفتن در آن کار آسانی نیست. بنابراین سخت است که ورزشکاری در تیراندازی بتواند از جایگاه خود دفاع کند. خیلی از مدال‌آوران دور قبل المپیک این رشته هنوز نتوانسته‌اند سهمیه بگیرند. امیدوارم فروغی برای المپیک بعدی تلاش کند و بتواند مدال بگیرد.

پیشکسوت تیراندازی افزود: کمیته بین‌المللی المپیک ورزشکاران مستعد را بورسیه کرد و مبلغ ۵۰۰ دلار در ماه به عنوان کمک هزینه به آنها پرداخت شد. کم پولی نیست اما باید دید در تیراندازی به چه افرادی تعلق گرفت؟ مثلا به رسول عفتی یا سجاد پورحسینی تعلق نگرفت تا آنها وضعیت بهتری داشته باشند و بتوانند کسب سهمیه کنند. پوریا نوروزیان در چند مسابقه اخیر عملکرد خیلی خوبی داشت اما در شرایطی که تازه متاهل شده و کار هم ندارد شامل این بورسیه نشد. این کمک‌ها می توانست در روحیه ورزشکاران تاثیرگذار باشد. به نظر من این کمک هزینه IOC در تیراندازی به افرادی که باید می‌رسید نرسید.

برخورداری در خصوص کاهش تعداد سهمیه های المپیک تیراندازی گفت: خیلی از رشته‌های دیگر هم تعداد سهمیه هایشان کمتر شده، مثلا تیروکمان در المپیک توکیو سهمیه داشت اما در این دوره تاکنون نگرفته است. کلی هم برای مربی کره‌ای هزینه کردند. وزارت ورزش که شلاقی عمل نمی‌کند و نمی‌گوید چرا فلان فدراسیون دوره قبل ۶ سهمیه گرفته و در این دوره تعداد سهمیه‌اش کمتر شده است. این اتفاقات به مدیریت برمی‌گردد.

او در پایان در مورد پشتوانه سازی تیم ملی گفت: باید پشتوانه‌سازی می‌شد. اکنون این اتفاق رخ داده و تیم‌های ملی جوانان و نوجوانان آغاز به کار کرده‌اند. امیدواریم اتفاقات خوبی برای رده‌های پایه رقم بخورد.

منبع: ایسنا

دیگر خبرها

  • خبر خوب برای زنان شاغل | فعال شدن ایستگاه ورزشی رایگان عصرگاهی و ۵ مجموعه ورزشی جدید در تهران
  • خبر خوب برای زنان شاغل | فعال شدن ایستگاه های ورزشی رایگان عصرگاهی و ۵ مجموعه ورزشی جدید در تهران
  • با مالکان جدید سرخابی‌ها شاهد رشد فوتبال خواهیم بود
  • وزیر ورزش: امروز در تاریخ ورزش بهترین است
  • بانوان پلیس؛ مامن زنان آسیب دیده/ کسب ۴۰ مدال ورزشی
  • کمک هزینه IOC در تیراندازی به افرادی که باید می رسید نرسید
  • نبرد بزرگ دو کشتی‌گیر ایرانی با هم در خارج از کشور | جنگ برای سهمیه المپیک
  • اصفهان سرآمد در ورزش رزمی موی تای
  • آغاز فعالیت‌های تفریحی ورزشی در ایستگاه‌های تندرستی
  • بین فوتبال و رشته‌های ورزشی تبعیض زیاد است