Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش پارس نیوز،

سعید جلیلی نماینده مقام معظم رهبری در شورای عالی امنیت ملی با حضور در استانهای ایلام و خوزستان ضمن بازدید از برخی روستاها و مناطق محروم این دو استان، از منطقه مرزی مهران و یک زمین کشاورزی در دزفول نیز بازدید کرد.

وی در جمع اهالی روستای چنگوله گفت: قطعا این روستا که بیش از صد شهید را در زمان دفاع مقدس تقدیم کرده و اینگونه به انقلاب وفادار است، امروز نیز جوانانش توانایی استفاده از قابلیت‌های جغرافیایی این منطقه را دارند و سازمان‌های دولتی باید مسیر حرکت برای مردم را هموار کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نماینده مقام معظم رهبری در شورای عالی امنیت ملی افزود: چرا عراق با آن همه پشتوانه نظامی و اقتصادی از سوی کشورهای مختلف غربی و عربی نتوانست در جنگ تحمیلی بر ما پیروز شود؟ چون همه مردم ایران مانند شهدای روستای چنگوله روبروی آنها ایستادند و دشمنان این موضوع را در محاسبات خودشان نیاورده بودند.

جلیلی ادامه داد: در زمان دفاع مقدس همین اهالی روستای چنگوله منتظر نیروهای نظامی و بسیجی نبودند و خودشان روبروی بعثی ها ایستادند و دقیقا همین روحیه بود که باعث قدرت و پشتوانه نظام بود. امروز هم که دشمنان می‌دانند با جنگ نظامی نمی‌توانند ما را شکست دهند و به سمت جنگ و فشار اقتصادی تمرکز کرده اند، همانگونه که رهبرمعظم انقلاب در حرم رضوی فرمود همین مردم می‌توانند پشتوانه و قدرت کشور در بخش اقتصادی شوند.

جلیلی هم چنین در جمع مردم روستای چالاب نیز حاضر شد و گفت: باید سازمان‌ها و ادارات سراغ مرم بیایند تا مشکلات کشور حل شود؛ مثلاً اداره کشاورزی سراغ کشاورزان روستای چالاب بیاید و مشکلات اهالی این روستا را برطرف کند، نه اینکه مردم به سراغ ادارات بروند ولی باز هم مشکلشان برطرف نشود.

در حاشیه این دیدار، مردم روستا نیز مشکلات خود را برای نماینده مقام معظم رهبری در شورای عالی امنیت ملی توضیح دادند که چرا با وجود شرایط جغرافیایی مناسب منطقه، امکان استفاده از این فضا برای فعالیت اقتصادی در بخش کشاورزی، دامپروری و صنعتی وجود ندارد؟

مشکل دیگر مردم این روستا مانع سازی سازمان‌های دولتی در استفاده از امکانات این روستا بود. مردم روستا تاکید کردند که به علت همین مشکلات جوانان چنگوله مجبور هستند که یا به عنوان کارگر در تهران در میادین میوه و تره‌بار مشغول به کار شوند یا در بازارچه مرزی به عنوان کارگر سیمان خالی کنند.

به گزارش مهر همچنین نماینده مقام معظم رهبری در شورای عالی امنیت ملی در بازدید از یکی از زمین های کشاورزی دزفول گفت: اگر در کشت، داشت و برداشت سرمایه‌گذاری لازم را انجام دادیم ولی به سرانجام لازم نرسید و محصولات کشاورزی نتواند بازار مناسبی بیابند؛ مثل این است که کاری انجام نشده است و منابعمان نیز از دست داده‌ایم.

در این بازدید، ظریفی نیا استاد و کارشناس کشاورزی نیز ضمن بیان فرصت های بی نظیر این منطقه برای کشاورزی و تامین غذای کشور و حتی صادرات آن، از بی توجهی مسئولان نسبت به این ظرفیت بزرگ گلایه کرد.

جلیلی هم چنین در بازدید از منطقه مرزی مهران گفت: اگر این سیاست را دنبال کنیم که تعاونی‌های مرزنشینی به تعاونی‌های «صادراتی» تبدیل شود و دولت تسهیلات لازم را ارائه دهد، مرزنشینان به جای اینکه دریچه واردات کشور شوند، دریچه صادرات ایران خواهند شد.

نماینده مقام معظم رهبری در شورای عالی امنیت ملی ادامه داد: عراق حدود ۲۰ میلیاد دلار از ترکیه واردات دارد که اگر ۱۰ درصد و حتی یک درصد این واردات از طریق استان ایلام تأمین شود، منابع قابل‌توجهی برای مردم این منطقه به دست می‌آِید.

جلیلی در پایان تاکید کرد: مردم هر محل نسبت به دولت‌ها اشراف بیشتری بر وضعیت بومی خود دارند لذا مردم هر منطقه باید خودشان سند پیشرفت آن منطقه را تهیه کنند زیرا بنویسند زیرا دستگاه‌ها و سازمان‌ها نمی‌توانند مانند مردم آن منطقه، ظرفیت‌ها و قابلیت های آن منطقه را شناسایی کنند.

منبع: پارس نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارس نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۲۷۸۴۱۵۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قدرت‌نمایی مقاومت بحرین و پیام‌های آن برای منطقه

مسئله‌ای که امروز آن را در کشوری همانند بحرین شاهد هستیم که به‌عنوان شریک اقتصادی و راهبردی رژیم صهیونیستی از سال ۲۰۲۰ و پس از پیمان ابراهیم قراردادهای بسیاری با این رژیم منعقد کرده است.

بحرین یکی از چهار کشور عربی پس از امارات متحده عربی، سودان و مراکش است که در سال‌های اخیر روابط خود را با رژیم صهیونیستی در سطح عادی‌سازی گسترش داده است. 

این کشور حتی در ماه‌های گذشته همسو با سیاست‌های تل‌آویو و واشنگتن، در حمایت از جنایات اسرائیل در غزه سیاست سکوت و پشتیبانی از تل‌آویو را در پیش گرفته بود اما امروز جریانی در بحرین ایجاد شده که پایه آن از سال ۲۰۱۲ میلادی (پس از سرکوب اعتراضات بحرین در سال ۲۰۱۱) شکل گرفته و برای مقابله با اقدامات ظالمانه و استبدادی حکومت آل‌خلیفه علیه شیعیان، فعالیت‌های سیاسی و مسلحانه زیادی را انجام داده است.

امروز محور مقاومت در منطقه غرب آسیا شامل گروه‌های مقاومتی است که در کشورهایی که دارای شاکله‌های اجتماعی و مذهبی ویژه‌ای هستند شکل می‌گیرد؛ مواردی که در بیش از هفت ماه گذشته در کشورهای لبنان، عراق، سوریه و یمن شاهد آن بودیم، اما شکل‌گیری گروه مقاومت در کشوری همانند بحرین که دارای فضای سیاسی بسته و استبدادی است نشان می‌دهد جایگاه محور مقاومت در سطح جهان در حال گسترش است. 

هرچند مردم بحرین به دلیل حاکمیت استبدادی سال‌ها از مسئله فلسطین و اسرائیل دور ماندند و در مقاطعی دچار گسست و شکاف شدند، اما اقدامات اخیر مقاومت اسلامی بحرین نشان می‌دهد مردم در این کشور وارد فضای مقاومتی شده‌اند و با توجه به ساختار جمعیتی که در جزیره وجود دارد به نظر می‌رسد این کشور می‌تواند یکی از کشورهایی باشد که معادلات منطقه‌ای را به نفع مقاومت تغییر می‌دهد.

شکل‌گیری مقاومت اسلامی در بحرین می‌تواند چندین پیام برای حاکمان آل‌خلیفه و حتی دیگر کشورهای حامی رژیم صهیونیستی در حاشیه خلیج‌فارس داشته باشد.

نخستین نکته‌ای که باید به آن اشاره کرد، موقعیت مهم جغرافیایی بحرین است. بحرین به عنوان یکی از چهار کشور عربی و نیز جزو متحدان نزدیک عربستان سعودی در منطقه خلیج فارس محسوب می‌شود که از طریق پیمان ابراهیم در سال ۲۰۲۰ میلادی توسط ایالات متحده آمریکا، رژیم صهیونیستی را به رسمیت شناخت و از طرفی دیگر، این کشور برای آمریکا به‌عنوان یک پایگاه نظامی کلیدی به حساب می‌آید. 

منامه، پایتخت بحرین، میزبان مقر ناوگان پنجم نیروی دریایی ایالات متحده است، پس شکل‌گیری هر نیروی مردمی در بستر مقاومت نه تنها می‌تواند برای حاکمان استبدادی بحرین آسیب‌زا باشد بلکه در آینده حضور نظامی آمریکا در منامه را با مشکل مواجه خواهد ساخت.

دوم اینکه بحرین تنها کشور عربی بود که به ائتلاف آمریکایی - انگلیسی ملحق شد که در ماه دسامبر (در ابتدای عملیات طوفان‌الاقصی) برای مقابله با اقدامات نیروهای مسلح یمن در دریای سرخ شکل گرفت، اما حالا به نظر می‌رسد با شروع فاز جدید اقدامات گروه مقاومت اسلامی بحرین به عنوان یکی از جدیدترین شاخه‌های محور مقاومت در منطقه باید منتظر تحولات تازه‌ای در این کشور، به عنوان یکی از متحدان راهبردی رژیم صهیونیستی باشیم. 

این درحالی است که گردان‌های الاشتر بحرین با انجام یک عملیات علیه رژیم صهیونیستی از خاک عراق، اعلام گشایش جبهه جدیدی در نبرد محور مقاومت علیه اسرائیل کرد که این نشان‌دهنده پنجمین جبهه گشوده شده توسط نیروهای ائتلاف محور مقاومت همسو با مقاومت فلسطین از زمان آغاز جنگ غزه تا امروز بوده است. 

امروز مردم بحرین به‌خوبی متوجه نفوذ رژیم صهیونیستی در میان کشورهای اسلامی خلیج‌فارس به‌خصوص بحرین شده‌اند و اعلام موجودیت گردان‌های الاشتر(بسیج مردمی بحرین) ضربه سهمگین دیگر بر پیکره رژیم صهیونیستی در میان کشورهای همسو و همراه آن در منطقه خواهد بود.

دیگر خبرها

  • طرح نور با پشتوانه‌ مردمی و با قدرت ادامه دارد
  • قدرت‌نمایی مقاومت بحرین و پیام‌های آن برای منطقه
  • قدرت‌نمایی مقاومت بحرین و پیام‌های آن برای منطقه
  • تجهیز زیر ساخت‌های ۹۰ درصد روستا‌های ایران
  • رئیسی: عملیات «وعده صادق» ما را در باشگاه قدرت های منطقه ای در بالاترین رده ها قرار داد
  • وظیفه دستگاه اجرایی برای تامین امنیت غذایی مردم
  • صدور بیش از ۶ میلیون جلد سند مالکیت روستایی
  • عاطفه خادمی دبیر شورای فرهنگ عمومی کشور شد
  • جز قدرت‌های برتر منطقه و جهان هستیم/ باید امیدآفرینی کنیم
  • حضور چشمگیر در مرحله دوم انتخابات پشتوانه‌ای برای نماینده است