Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «شریان»
2024-05-07@05:58:38 GMT

دلیل خیانت افراد در رابطه عاطفی چیست؟

تاریخ انتشار: ۱۴ فروردین ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۲۷۸۴۳۲۴

به گزارش شریان نیوز، متاسفانه، خیانت رفتاری است که برخی ها در زندگی شان آن را تجربه می کنند. اما به راستی علت آن چیست؟ خیانت دلایل زیادی دارد، از کم محلی گرفته تا انتقام و... اگر شما هم دوست دارید که دلایل این رفتار را بدانید، در ادامه مطلب با ما همراه شوید.

به دنبال دلیلی برای جدایی است برخی از افراد به هر دلیلی دوست دارند که از شریک زندگی خود جدا شوند اما بهانه ای برای این کار نمی یابند، به همین دلیل آنها خیانت را انتخاب می کنند چون خیانت برای هیچکس قابل بخشش نیست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!
در واقع آنها خیانت را به عنوان ابزاری برای دور کردن طرف مقابل شان از خود استفاده می کنند. به دنبال کمبودهای رابطه خود در جای دیگری می گردد خیانت یکی از بدترین راهها برای به دست آوردن نیازهایی است که در رابطه فعلی وجود ندارد. به عنوان مثال زمانی که یکی از طرفین توجه لازم را از شریک زندگی اش دریافت نکند، در جای دیگری به دنبال آن می گردد. در واقع او فرد دیگری را جایگزین شریک زندگی شان می کند تا کمبودهای موجود را احساس نکند. بنابراین اگر همسرتان از شما دور شده و رابطه دیگری را آغاز کرده است، شاید دلیل اش نادیده گرفتن او یا برخی از نیازهای حیاتی اش توسط شما باشد. می خواهد شما را به خود نزدیک تر کند برخی ها اعتقاد دارند که دوری دوستی می آورد، به همین دلیل آنها مدام به بهانه های مختلف از شریک زندگی شان دور می شوند تا عواطف و احساسات او را برانگیزند غافل از این که این کار عواقب خوشایندی را در پی نخواهد داشت. خیانت نیز یکی از روش های غلطی است که برخی ها از آن به عنوان ابزاری برای تحریک احساسات شریک زندگی شان به کار می گیرند. به عقیده آنها: «من به تو ثابت می کنم که از دست دادن من چه دردی دارد، و پس از آن تو چگونه به دنبال من خواهی دوید.» آنها فکر می کنند که پس از این کار، شریک زندگی شان از ترس دوباره این اتفاق، به او نزدیک تر شده و رفتارش را تغییر خواهد داد. می خواهد که وفاداری او را امتحان کند گاه افرادی که از وفاداری طرف مقابل شان اطمینان ندارند، خیانت را به عنوان راهی برای امتحان عشق شان به کار می گیرند. اعتقاد آنها بر این اساس است که «تا طرف مقابل ات را امتحان نکنی، نمی توانی نسبت به وفاداری و عشق اش مطمئن شوی.» به همین دلیل آنها خیانت می کنند تا عکس العمل طرف مقابل شان را ببینند، در حالی که نمی دانند با این کار نه تنها اعتماد بلکه عصبانت او را نیز بر می انگیزند و رابطه آنها به سمت بدتر شدن پیش خواهد رفت. تا کنترل امور را به دست گیرد خیانت برای برخی از افراد راهی برای برگرداندن قدرت و به دست گرفتن کنترل امور است. بعضی از افراد طرف مقابل شان را به شدت محدود می کنند، گویی که پرنده ای را در قفس اسیر کرده اند. در این شرایط، افراد دست به خیانت می زنند تا ثابت کنند که آنها اسیر نیستند و اختیار امور زندگی خود را دارند. بنابراین محدودیت بیش از حد نیز یکی از دلایل خیانت زوج ها به یکدیگر است. در پی درس دادن به شریک زندگی اش است یکی دیگر از دلایل خیانت، تنبیه کردن طرف مقابل است. در واقع انتقام یکی از شایع ترین راههایی است که زوجین برای جبران رفتار زشت طرف مقابل شان به کار می گیرند. شاید هم راهی برای انتقاد از رفتارهایی چون دروغگویی، پول پرستی، اعتیاد یا بی احترامی باشد. در نهایت باید بگوییم که خیانت رفتاری است که جای هیچ بخششی ندارد. دلایل نام برده شده در بالا تنها توجیهی است که افراد برای خیانت های خود می آورند در حالی که ممکن است مقصر اصلی خود فرد خیانت کار باشد نه هیچ کس دیگر. در هر صورت، اگر شما هم احساس می کنید که همسرتان به شما خیانت می کند، بد نیست در مورد نکات گفته شده بیشتر بیاندیشید.

منبع: شریان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shariyan.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شریان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۲۷۸۴۳۲۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آیا خواهر و برادر ناتنی ارث می‌برند؟

قوانین ارث تعیین کننده افراد واجد شرایط برای دریافت سهم از اموال فرد فوت شده و میزان سهم هر یک از وراث است؛ در قانون مدنی ایران، سهم هر یک از وراث در قانون به طور دقیق مشخص شده است و با توجه به طبقه وراثی و درجه قرابت آنها با متوفی متفاوت خواهد بود.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، شهرنشینی مستلزم رعایت قوانین و قواعد شهری است و کارشناسان بر این باورند شهرنشینان هنگامی که به حقوق یکدیگر احترام بگذارند و به مسئولیت‌های خویش در برابر شهر و اجتماع عمل کنند، به «شهروند» ارتقا پیدا می‌کنند.

حقوق شهروندی نیز مجموعه حق‌هایی است که هر کدام از شهروندان از آن برخوردارند و باید توسط دیگر شهروندان و حاکمیت رعایت شود، حقوق شهروندی در ایران نیز مانند بسیاری از کشورها پذیرفته شده است که بارزترین و مهم‌ترین نمود آن قانون اساسی است که در اصول ۳۲، ۳۴، ۳۵، ۳۷، ۳۸ و ۳۹ به آن اشاره شده است.

یکی از موضوعات قابل توجه حقوق شهروندی، موضوع ارث خواهر و برادر ناتنی است؛ طبق قوانینی که برای تقسیم ارث در نظر گرفته شده، تنها کسانی از متوفی (کسی که فوت شده) ارث می‌برند که با او رابطه سببی یا نسبی داشته باشند؛ رابطه نسبی به رابطه خونی مانند ارتباط بین فرد با پدر و مادر یا فرزندان و خویشاوندانش گفته می‌شود؛ در صورتی که فردی با دیگری ازدواج کرده باشد، رابطه بین آن‌ها از نوع سببی است و تقسیم ارث طبق این رابطه بین آن‌ها انجام خواهد شد.

گاهی مواقع ممکن است پدر یا مادر متوفی (کسی که فوت شده) از قبل ازدواج کرده باشند، یا اینکه ازدواج مجدد داشته و از همسر دیگرشان صاحب فرزند شده باشند؛ در این شرایط باید وضعیت ارث خواهر و برادر ناتنی فرد نیز بر اساس انحصار وراثت مشخص شود.

منظور از خواهر و برادر ناتنی، افرادی است که از طریق پدر یا مادر با فرد رابطه نسبی خواهری و برادری دارند؛ طبق ماده ۸۶۷ قانون مدنی، خواهران ناتنی پدری و ناتنی مادری از متوفی (کسی که فوت شده) ارث می‌برند.

بر اساس مواد ۹۱۶ تا ۹۲۷ قانون مدنی، خواهر و برادر ناتنی، در طبقه دوم از طبقات و درجات ارث قرار دارند و در صورتی این افراد می‌توانند از متوفی (کسی که فوت شده) ارث ببرند که فرد دیگری در طبقه اول ارث وجود نداشته باشد؛ یعنی اگر متوفی (کسی که فوت شده) پدر، مادر، فرزند یا نوه (که جزو طبقه اول ارث هستند) داشته باشد، ارث به خواهر و برادر ناتنی نمی‌رسد.

در صورتی که در طبقه ارث چند برادر و خواهر ناتنی پدری وجود داشته باشد، سهم برادران دو برابر خواهر آن‌ها خواهد بود؛ اما در شرایطی که برادر و خواهر ناتنی مادری در طبقات ارث باشند، ارث به صورت مساوی بین آن‌ها تقسیم خواهد شد.

در شرایطی که خواهر و برادر ناتنی پدری و هم خواهر و برادر ناتنی مادری در طبقه ارث حضور داشته باشند، اگر خواهر و برادر ناتنی مادری، یک نفر باشد، یک ششم ارث به او ارث خواهد رسید، بقیه دارایی‌ها برای خواهر و برادر ناتنی پدری متوفی خواهد بود.

در صورتی که خواهر و برادر ناتنی مادری بیش از یک نفر باشند، یک سوم ارث به او ارث خواهد رسید و مابقی ارث برای خواهر و برادر ناتنی پدری خواهد بود؛ اگر در طبقه دوم ارث، پدربزرگ و مادربزرگ و خواهر و برادر متوفی (کسی که فوت شده) حضور داشته باشند، در صورت وجود یک خواهر و برادر ناتنی مادری فقط یک ششم ارث به فرد خواهد رسید؛ در شرایطی که از خویشاوند مادری، یک جد (پدربزرگ) یا جده مادری (مادربزرگ) حضور داشته باشد، یک سوم ارث به وی (یک خواهر و برادر ناتنی مادری) رسیده و بقیه ارث برای سایر وراث خواهد بود.

در شرایطی که خواهر و برادر ناتنی دارای خواهر یا برادر تنی باشند، خواهر و برادر ناتنی پدری ارث نمی‌برد و ارث تنها میان خواهر و برادر تنی و خواهر و برادر ناتنی مادری تقسیم خواهد شد.

کد خبر 750533

دیگر خبرها

  • آیا خواهر و برادر ناتنی ارث می‌برند؟
  • گزارش گاردین از سربازان فراری اوکراین؛ «نمی‌خواهیم بمیریم»
  • ۷ چیزی که فقط افرادی که در خانواده ای با روابط سمی بزرگ شده اند درکشان می کنند
  • فقط افرادی که در خانواده‌ای سمی بزرگ شده‌اند این ۷ مورد را درک می‌کنند
  • رمزهای عبور، گلوگاه‌های امنیت به شمار می‌رود
  • به دانشجویان خیانت شد/ اعتراضات صلح‌آمیز را با باتوم سرکوب کردند
  • حجاب‌استایل‌های ضدحجاب!
  • سناریوی خودکشی قتل از آب درآمد/ همدستی خیانت‌آمیز زن جوان با مرد همکار
  • سناریوی خودکشی قتل از آب درآمد | همدستی خیانت‌آمیز زن جوان با مرد همکار
  • حماس با پیشنهاد مصر موافقت کرد