Web Analytics Made Easy - Statcounter

برنامه «خندوانه» با طراحی رامبد جوان نوروز امسال با مسابقه «پانتومیم» به میان مخاطبانش آمد.

به گزارش خبرنگار مهر، برنامه «خندوانه» با تغییراتی در ایام نوروز همراه شد و در مقایسه با سریال ها و مجموعه «دورهمی» باز هم توانست خود را در رده نسبتا بالایی نگه دارد.

البته هنوز هم جای خالی جناب خان در «خندوانه» خالیست؛ عروسکی که در سه فصل مخاطبان به طور کامل با جزییات و خصوصیات وی آشنا شده بودند و حتی گاهی در صحبت با بعضی از مهمانان حرف های مهمی را در قالب گفتگوها و سوالات فانتزی اش شکل می داد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

با این حال مالکیت معنوی این بار نه تنها به ناکامی شخصیتی منجر شد که ذره ذره شکل گرفته بود و خصوصیات و جزییات انسانی اش توسط محمد بحرانی متولد شده بود بلکه مخاطبان را نیز در حسرت جای خالی اش گذاشت.

در این فصل اما چهار عروسک به برنامه وارد شدند که هنوز زمان زیادی لازم است تا این عروسک ها بتوانند مثل جناب خان یا هر شخصیت محبوب و پرطرفدار دیگری به جزییاتی در شخصیت پردازی و گفتار برسند و با مخاطب ارتباط برقرار کنند.

برنامه نوروزی رامبد جوان چند شب میزبان این عروسک ها بود ولی بیشترین حجم برنامه به یک لیگ پانتومیم اختصاص داشت. البته در این ویژه برنامه مسابقه «خنداننده شو» نیز راه افتاد و با داوری کمال تبریزی، گوهر خیراندیش و آتیلا پسیانی مردم عادی که استعدادی در زمینه خنداندن مردم داشتند به اجرای استندآپ پرداختند.

این بخش از برنامه کمتر مورد توجه قرار گرفت اگرچه انتخاب این استعدادها نسبت به مشابه همین رویداد در شبکه ای دیگر از تلویزیون در سطح بالاتری قرار داشت و انتخاب افراد و موضوعات با اجرای بهتری همراه بود.

اما جذاب ترین بخش برنامه «خندوانه» در ایام نوروز به همین لیگ پانتومیم یا ادابازی اختصاص داشت، بازی ای که اگرچه به عنوان یک بخش کوتاه پیش از برنامه نوروزی هم اجرا می شد این بار به صورت یک مسابقه بین گروه های دو نفره برگزار شد.

جذابیت و هیجان این مسابقه ساده شاید از بسیاری از مسابقه هایی که این روزها با دکورها و هزینه های فراوان به تولید می رسد بالاتر بود و بسیاری را در دورهمی های شبانه خود برای هیجان پیش بینی و فکر کردن به یک مساله همراه کرد.

پانتومیم یک بازی گروهی است که اتفاقا پرداختن به آن در یک برنامه تلویزیونی می تواند باعث شود توجه دوباره ای در خانواده ها به آن صورت بگیرد به ویژه که این روزها همه خانواده ها از مساله تکنولوژی، موبایل و فضای مجازی گلایه دارند و گرفتار آن شده اند.

طراحی آیتم هایی که با حضور شرکت کنندگان مسابقه با تقلیدی از سینمای کمدی کلاسیک و سیاه و سفید ساخته شده بود نیز از نکات جالبی بود که هر یک در کمتر از یک دقیقه فضای جالبی را رقم زدند.

شاید طراحی این مسابقه ساده بیشتر از هر برنامه و سریالی توانست برای مخاطبان سرگرم کننده باشد و حتی فضای مفرح آن از گفتگو با سلبریتی ها و هنرمندان هم بیشتر بود.

منبع: مهر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۲۷۸۷۲۲۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نبود سبد سوخت یکی از دلایل ناترازی بنزین

مهرداد عباد عضو اتاق بازرگانی در گفت وگو با خبرنگار مهر، درباره علت بروز ناترازی بنزین و راه کار برون رفت از این معضل گفت: کشور ما هم اکنون در چند جبهه «بنزین، گاز و برق» با ناترازی انرژی رو به رو است. این ناترازی به چند عامل برمی گردد که یکی از این عوامل عدم سرمایه گذاری خودروسازان در تحقیق و توسعه برای ورود تکنولوژی‌های جدید به صنعت خودروسازی و مهمتر از آن عدم سرمایه گذاری دولت بر روی متنوع کردن سبد سوخت است.

عباد در ادامه بیان کرد: ما چند پژوهشگاه داریم که در ارتباط با صنعت نفت و گاز و تکنولوژی خودروها کار می‌کنند و تحقیقات خوبی هم داشته اند اما متأسفانه از آنها استفاده‌ای که باید نشده است.

این عضو هیئت نمایندگان اتاق بازرگانی افزود: متأسفانه در چند ۱۰ سال اخیر بودجه‌های آنها به شدت پایین آمده است ولی با این وجود کارهای تحقیقاتی زیادی در این پژوهشگاه‌ها انجام شده که همچنان خاک می‌خورد. در این پژوهشگاه‌ها به خیلی از تکنولوژی‌های روز دنیا برای تولید خودروهای با تکنولوژی پیشرفته به صورت آزمایشگاهی دست پیدا کرده ایم، می‌توانیم تولید خودروهای پاک و سبز را هم در دستور کار داشته باشیم تا سبد سوخت ما متنوع شود ولی متأسفانه به این سمت و سو سوق پیدا نکرده ایم.

عباد گفت: ما متأسفانه برنامه ریزی خوبی در چند ۱۰ سال اخیر برای سرمایه گذاری در سبد سوخت نداشته ایم و هرازگاهی به واسطه معروف شدن یک کار در برخی حوزه‌ها سرمایه گذاری می‌کردیم که خیلی هم تأثیر گذار نبود. در حالی که در حال حاضر بیش از ۹۵ درصد سبد سوخت ما وابسته به بنزین است کشورهای نه چندان توسعه یافته از سوخت‌های دیگر برای تردد وسایل نقلیه خود استفاده می‌کنند.

عباد خاطرنشان کرد: از سوی دیگر قدیمی تر شدن تجهیزات این پالایشگاه‌ها و تجهیزات سر چاهی و همچنین قدیمی شدن مخازن نفت و گاز باعث شده که عملاً راندمان تولید بنزین پایین بیاید.

عضو کمیسیون بهبود محیط کسب و کار اتاق تهران توضیح داد: در کشور نیاز داریم که از خودروهای جدید و با تکنولوژی روز دنیا استفاده کنیم ولی متأسفانه همچنان از خودروهای بی کیفیت استفاده می‌شود.

وی بیان کرد: ما زمانی حدود ۵ تا ۱۰ سال پیش تصورمان این بود که بنزین، گاز و نفت همیشه به اندازه کافی در دسترس هست، در آن زمان هنوز با این مشکلات سیستمی رو به رو نبودیم. در حال حاضر نیاز به اصلاح در صنعت ساخت خودروها داریم تا بتوانیم راندمان مصرف بنزین را پایین بیاوریم و در نتیجه با ناترازی بنزین مقابله کنیم.

کد خبر 6096856 محمدحسین سیف اللهی مقدم

دیگر خبرها

  • برگزاری مسابقه رباتیک ورزشی در دانشگاه صنعتی امیرکبیر
  • باورتان می‌شود این گوشی تلفن همراه، پرفروش‌ترین در جهان است؟
  • کدکاپ ۸ رویدادی برای ترویج برنامه‌نویسی در سراسر ایران
  • لیگ ملی برنامه‌نویسی دانشجویی کدکاپ برگزار می‌شود
  • لیگ ملی برنامه‌نویسی کدکاپ ۸ با محوریت ترویج برنامه‌نویسی
  • نبود سبد سوخت یکی از دلایل ناترازی بنزین
  • خبر‌های رسانه شانزدهم اردیبهشت
  • رشیدپور همچنان دنبال جایی برای انتشار «ساعت صفر» است
  • بازیکنان لالیگا همراه مادرشان در زمین مسابقه!
  • معرفی حریفان ایران در تنیس روی میز کانتندر زیر ۱۹ سال فیلیپین