Web Analytics Made Easy - Statcounter

یک مخترع گفت: با استفاده از کاور پلی‌اتیلنی کنسول، مشکل سنجاب و پرنده‌زدگی شبکه توزیع برق حل می‌شود.

علی مقیمی در گفت‌وگو با ایسنا، اظهار کرد: به طور کلی یکی از دغدغه‌های بسیار مهم در شرکت‌های توزیع برق، کاهش خاموشی‌های ناخواسته بر روی شبکه 20 کیلو ولت است و یکی از علل خیلی مهم در به وجود آمدن خاموشی‌ها، خطای فاز به زمین (ارت فالت) که موجب بروز معضلات بهره‌برداری شبکه می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: نشست و برخاست پرندگان بر روی کراس‌ آرم‌ها و مقره‌های فاز کنار از جمله دلایل ایجاد خاموشی‌های‌ بدون برنامه است. همچنین معضلات دیگری چون رفت ‌و آمد سنجاب‌ها و حیوانات وحشی که در تماس با فاز کنار هستند نیز از دیگر عوامل ایجاد خاموشی است.

مقیمی یادآور شد: بالغ بر 91 درصد از خاموشی‌های ارت فالت شبکه ناشی از پرنده‌زدگی و برخورد حیوانات وحشی، در پایه‌های سیمانی که از کنسول فلزی در ایران و خیلی از کشورها استفاده می‌شود، است و این آمار پنج برابر بیشتر از خطای ناشی از فاز به فاز است.

این مخترع خاطرنشان کرد: پرنده‌زدگی و یا سنجاب‌زدگی خطوط توزیع برق علاوه بر اینکه سبب قطعی و خاموشی می‌شود، بلکه سبب آسیب به محیط زیست و گاهی آسیب به گونه‌های نادر جانوری می‌شود و نارضایتی مشترکان را به همراه دارد، به خصوص مشترکین صنعتی در این بین بیشترین نارضایتی را دارند.

وی با اشاره به طرح کاور پلی‌اتیلنی کنسول جهت پرنده‌زدگی و سنجاب‌زدگی، تصریح کرد: این طرح به طور پایلوت در استان کردستان اجرا شد و به خاطر نوع جنس و شکل استوانه‌ای که این طرح وجود دارد، سنجاب و یا پرندگان دیگر نمی‌توانند آسیبی به بخش‌های سیلیکونی وارد کنند و یا خاصیت عایق نیز مشکل برق‌گرفتی را حل می‌کند و این طرح نمونه خارجی ندارد ولی طرحی در آمریکا ارائه می‌شود که روی سیم نصب می‌شود نه کنسول و از جنس سیلیکون بوده و سنجاب‌ها و پرندگانی که نوک‌های محکمی دارند می‌توانند مشکل ایجاد کنند و هزینه بالایی را نیز در بر دارد.

مقیمی تصریح کرد: در طرح پایلوتی که در شهرستان سقز اجرا شد، تعداد خاموشی‌ها از 273 مورد به 150 مورد کاهش یافت و استقبال خوبی توسط محیط ‌زیست و توانیر انجام شد و امیدواریم که با استقبال بیشتری از سایر استان‌ها در رابطه با این طرح مواجه باشیم.


انتهای پیام

منبع: ایسنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۲۷۸۷۲۴۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توزیع بیش از ۴۳ هزار تن انواع کود در استان قزوین

شهرام رحمانی مدیر تعاون روستایی استان قزوین با اشاره به اهمیت تامین به موقع نهاده‌های کشاورزی باکیفیت و دسترسی آسان بهره برداران گفت: ۴۳ هزار و ۳۵۷ تن انواع کود‌ شیمیایی، آلی و ریزمغذی در سال گذشته توسط شبکه تعاون روستایی در استان تامین و توزیع شد.

وی افزود: از این میزان ۴۲ هزار و ۶۴۰ تن کود‌های شیمیایی، ۴۳۹ تن کود‌های ریز مغذی و ۲۷۸ تن کود‌های آلی و زیستی بوده است.

رحمانی با بیان اینکه خرید نهاده‌های مورد نیاز روستائیان با قیمت مناسب و توزیع با شرایط بهتر یکی از ویژگی‌های شبکه تعاون روستایی است، اضافه کرد: یکی از وظایف ذاتی شرکت‌های تعاونی روستایی که در واقع کشاورزان و روستائیان اعضاء و سهامداران آن هستند، تامین نهاده‌های کشاورزی است.

وی بیشترین کود‌های توزیع شده را؛ ازته، فسفاته و پتاسه عنوان کرد و گفت: در راستای رفاه حال کشاورزان و تولیدکنندگان محصولات کشاورزی، کود‌های شیمیایی توسط شبکه تعاون روستایی خرید و فروش می‌شود.

مدیر تعاون روستایی استان قزوین بیان کرد: استفاده بیش از حد مصرف یک نوع کود و یا عدم مصرف کود دیگر باعث کاهش راندمان تولید محصولات کشاورزی خواهد شد.

باشگاه خبرنگاران جوان قزوین قزوین

دیگر خبرها

  • پلی‌استیشن ۵ پرو چه مشخصاتی دارد؟
  • رفع ۳۲ مورد حادثه انسداد فاضلاب درپی بارندگی‌های اخیر ایلام
  • رفع ۳۲ مورد حادثه انسداد و پس زدگی فاضلاب در شهر ایلام
  • توزیع بیش از ۴۳ هزار تن انواع کود در استان قزوین
  • توزیع عادلانه امکانات؛ رمز اصلاح حاشیه‌نشینی در مشهد
  • سرمایه‌گذاری ۹۷۹ میلیارد تومانی‌ در صنعت برق خراسان جنوبی
  • میزان خاموشی برق خراسان رضوی به ۸۶ دقیقه کاهش یافت
  • توزیع منابع با نگاه عدالت محور کلیدواژه حل مشکل حاشیه نشینی است
  • پایداری شبکه برق شادگان
  • مشکل تامین برق روستای سیل زده«تختان» دهلران حل شد