Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا- مشاور امور ورزشي استاندارکرمان در اجلاس کنوانسيون حقوق افراد داراي معلوليت سازمان ملل متحد، بر برابرسازي حقوق افراد داراي معلوليت و بدون معلوليت در جامعه تاکيد کرد.
به گزارش خبرگزاري آريا، زهرا نعمتي که دوم و سوم فروردين ماه سال 1396 به منظور دفاع جمهوري اسلامي ايران از گزارش مقدماتي به کنوانسيون حقوق افراد داراي معلوليت سازمان ملل متحد به ژنو (دفتر اروپايي سازمان ملل) سفر کرده بود، بر برابرسازي حقوق افراد داراي معلوليت و بدون معلوليت در جامعه تاکيد کرد
کماندار پارالمپيکي ايران در اين گفتگو به دعوت سازمان ملل از وي براي سومين سال پياپي اشاره کرد و يادآورشد: شرکت در اجلاس کنوانسيون حقوق افراد داراي معلوليت سازمان ملل متحد به دليل مسابقات المپيک و پارالمپيک ميسر نبود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


نعمتي با اشاره به نخستين حضورش در کنوانسيون حقوق افراد داراي معلوليت در سال 2014 و کسب موفقيت هاي بي نظير، خاطرنشان کرد: در سازمان ملل چندين بار به عنوان يک الگو براي افراد داراي معلوليت به دنيا معرفي شدم که براي من به عنوان يک بانوي ايراني باعث افتخار بود.
وي "بهترين راه شکست معلوليت، ورزش است" را مهم ترين پيام جمهوري اسلامي ايران در کنوانسيون حقوق افراد داراي معلوليت سازمان ملل دانست و تصريح کرد: در اين جلسه مسئولان جمهوري اسلامي ايران از اقدامات رفاهي و کارهايي که براي همسان سازي حقوق معلولان نسبت به افراد ديگر جامعه انجام داده بودند، دفاع کردند.
کماندار المپيکي و پارالمپيک جمهوري اسلامي ايران با اشاره به تشريح سخنراني خود در کنوانسيون حقوق افراد داراي معلوليت سازمان ملل در خصوص عملکرد ورزشکاران ايراني حاضر در بازي هاي پارالمپيک و چگونگي پيشرفت اين بخش، گفت: پيشرفت ورزش پارالمپيک در چند سال گذشته باعث افتخار و براي حاضران در کنوانسيون نيز چشمگير بود.
نعمتي همچنين از آموزش 124 هزار نفر از کودکان و نوجوانان در مدارس استثنايي براي توانمندسازي از طريق ورزش خبر داد و افزود: در اين باره کميته ملي پارالمپيک کميسيون ورزش همگاني را تشکيل داده که طبق مفاد کنوانسيون، به ورزش کودکان و نوجوانان نيز اهميت داده شده است.
زهرا نعمتي پرچمدار کاروان ورزشي جمهوري اسلامي ايران در المپيک 2016 ريو طي حکمي از سوي عليرضا رزم حسيني استاندار کرمان در دهم اسفند 1394 به عنوان مشاور امور ورزشي استاندار کرمان منصوب شد.
گفتي است؛ زهرا نعمتي اولين ورزشکار ايراني، اولين بانوي آسيايي و سيزدهمين ورزشکار تاريخ است که توانسته هم در المپيک و هم در پارالمپيک کسب سهميه کند (در ريو 2016) وي همچنين با تصميم کميته ملي المپيک ايران به عنوان پرچمدار ايراني در بازي هاي المپيک تابستاني 2016 انتخاب شد. با اين حساب اواولين بانوي مسلمان معلول است که پرچمدار کاروان المپيک يک کشور شده است.
سفير صلح سازمان يونسکو، جزو 25 رويداد برتر پارالمپيک جهان در طول 25 سال، سخنراني در سازمان ملل به عنوان نماينده ورزشي معلولان جهان، دريافت جايزه اسپورت آکورد به عنوان ورزشکار برتر سال، دريافت تنديس و ديپلم افتخار از کميته پارالمپيک آسيا به عنوان ورزشکار زن برتر سال، جزو 50 چهره تاثيرگذار ورزش پارالمپيک جهان، جزو 10 تيرانداز برتر جهان، جزو 10 رويداد برتر پارالمپيک 2012، الگوي زنان ورزشکار مسلمان و ورزشکار برتر سال از طرف سازمان حمايت از ورزش جهان از عناوين جهاني زهرا نعمتي است.

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۲۷۹۰۶۹۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دشمن برای موضوع حجاب برنامه داشته و نباید بدون برنامه مقابل این دشمن هنجارشکن قرار بگیریم

سکینه سادات پاد دستیار رئیس جمهور در پیگیری حقوق و آزادی‌های اجتماعی با حضور در برنامه صف اول اظهار کرد: خیلی از مردم نسبت به جایگاه حقوق و آزادی‌های اجتماعی در دولت سیزدهم آگاه نیستند. اگر هر فردی بتواند به درستی و به کمک سایر ارکان دولت وظایف خود را به سامان برساند می‌تواند به حقوق شهروندی و موضوعات و مشکلات عامه مردم کمک کند.

وی ادامه داد متناسب با ماموریتی که رئیس جمهور به ما دادند  در خیلی از حوزه‌ها به دلیل آن که ناظر به فصل  ۳ قانون اساسی هستیم ورود داشتم و عنوان اصلی ما در پیگیری است و برای همین ما باید در این بخش دولت موضوع نظارت را نیز مورد توجه قرار بدیم.

پاد گفت: من موضف بودم به دلیل همین ماموریت، با آحاد مردم ارتباط بگیرم و با سایر قوا تحول سازنده‌ای داشته باشیم. با نکاهی غیر سیستماتک نمی‌توان برای احقاق حقوق مردم موفق بود.

وی افزود: به عنوان مثال یک خلا که در کشورمان احساس می‌شد که درباره آن متهم بودیم. آن هم اصل اهمیت جمهوری اسلامی ایران به حقوق و آزادی‌های اجتماعی بود.   خیلی از ساختار‌هایی در در نظام ما وجود دارد که اساسا وظیفه اش صیانت از حقوق شهروندی است، اما مردم ما خبر ندارند و این مهم است که مردم بدانند و این موضوع  در امید آفرینی در میان مردم  هم بسیار با ارزش و مهم است. 

قدم اول این است که مردم نسبت به حقوقشان مطلع باشند.

سکینه سادات پاد درباره نگرانی‌های برخی درباره سکو‌های ایرانی اظهار کرد: نظام ما مبتنی بر اسلام است و مکتب ما مکتب حر است و منطق و رویکرد این است. اما نمی‌توان از سو استفاده بعضی هادر این مسائل چشم پوشی کرد.

وی تاکید کرد: این مراقبت‌ها که عنوان می‌شود نیاز به قانون گذاری دارد و باید برای بسیاری از جرم‌ها در این فضا‌ها و بداخلاقی‌ها جرم انگاری شود.

پاد تصریح کرد: پیشنهاد ما خدمت رئیس جمهور ارائه دادیم مبنی بر حق بر فراموشی.  یعنی در هر کدام از این سکو‌ها اقدام به خلاف و اشتباهی شده باشد و اکنون اگر تغییر کرده ایم در هیچ مرجع رسمی آن خلاف و اشتباه قابل به استناد نباشد.

وی گفت: این موضوع در وزارت ارتباطات باید بررسی شود و در بخش حقوقی هم باید مورد بررسی قرار گیرد و‌زیر ارتباطات هم چندباری در این باره صحبت کردند و این قانون حق بر فراموشی اقداماتش در حال انجام شدن است.

وی درباره موضوع حجاب اظهار کرد: دشمن برای بحث حجاب ما برنامه داشته و ما نمی‌توانیم بدون برنامه با این دشمن که به دنبال اقدامات هنجار شکنانه است رقابت کنیم و اگر برنامه نداشته باشیم مجبوریم اقدام سلبی می‌شویم.

ما در این زمینه برنامه داشتیم و به دنبال افرادی رفتیم که بتوانند در این امر مفید باشند، اما من و سازمان من ساختار اجرایی نداریم.  

دستیار رئیس جمهور در پیگیری حقوق و آزادی‌های اجتماعی گفت: آموزش و پرورش ما باید در این زمینه فعالیت داشته باشد. اگر مادری که در این سیستم اموزشی بوده بحث حجاب و پوشش و اول از همه پایبندی به قانون که به عنهوان یک فرهنگ تلقی شود اهمیت ندهد مشکل حل نمی‌شود. ما نمی‌توانیم یک هنجار شکنی را با نقض یک ساختار دیگر حل کنیم.  

وی گفت: ما می‌گوییم مکتب حاج قاسم. یعنی همه این‌ها دختران ما هستند. برنامه داشتن یعنی این. حاج قاسم ذهنی برنامه محور داشتند و این نگاه انسانی و اسلامی و مهربانه بر گرفته بر آموزه‌های پیامبر ما است. ما به مکتب حاج قاسم معتقد هستیم. باید برنامه داشته باشیم.

وی ادامه داد: پلیس ما مظلوم است و دوربین روی لباس پلیس جلوی روایت غلط را می‌گیرد. پلیس ما اجرا می‌کند.. مشکل ما پلیس و مسائل دیگر نیست مشکل ما سیستم اجرایی است و اگر اجبار را انجام دهیم اثری نخواهد داشت. اما نگاه ما این نیست. همه زنان این سرزمین عفیف هستنت. حتی اگر به شاهنامه هم مراجعه کنید زنان ایرانی شال بر سر دارند و اکنون داریم به بی اعتباری می‌رسیم که دشمنان بر علیه فرهنگ ما و تاریخ ما ب وجود اورده اند.

تمدن چند هزار ساله ما از پوشش و متتانت زن ایرانی می‌گوید، اما دشمنان ما چه برای ما اورده اند. مه ما در تبیین این موضوعات کم کاری کردیم.

وی در انتها گفت: اجازه ندهیم در ضدا و سیما تک صدایی درباره حجاب داشته باشم باید به شعور همه مردم احترام بزاریم. ما باید حرف‌های مختلف را در صدا و سیمای خود بشنویم؛ و همین موضوع خیلی از مشکلات را حل می‌کند.

باشگاه خبرنگاران جوان سیاسی دولت

دیگر خبرها

  • با این فناوری انقلابی، معلولیت دیگر محدودیت نخواهد بود
  • پیشرفت جامعه اسلامی در گرو سلامت و نشاط خانواده‌ها
  • برگزاری آیین اختتامیه جشنواره «قهرمان ایران»
  • شناسایی بیش از ۳۰۰۰ مادر باردار و دارای کودک شیرخوار زیر دو سال در لرستان
  • بلاتکلیفی قهرمان پارالمپیک برای دریافت پاداش توکیو!
  • دشمن برای موضوع حجاب برنامه داشته و نباید بدون برنامه مقابل این دشمن هنجارشکن قرار بگیریم
  • رئیس سازمان نظام پزشکی ایران خبر داد؛ راه‌اندازی سامانه‌ای برای پیگیری حقوق بیماران
  • رئیس سازمان نظام پزشکی ایران خبر داد: راه اندازی سامانه‌ای برای پیگیری حقوق بیماران
  • پیگیری حقوق بیماران با راه اندازی سامانه انتظامی نظام پزشکی
  • برای خود و دیگران خودسرانه دارو تجویز نکنیم!