Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون حقوقی رییس جمهور حضور هر یک نفر بیشتر پای صندوق آرا را ایجاد یک خاکریز جدید در برابر هجمه ها و توطئه های دشمنان نظام توصیف کرد و گفت: انتقال اخبار دستاوردهای دولت که خود حاصل مدیریت جهادی و انقلابی است، می تواند روحیه جهادی را به مردم منتقل کرده و شور بیشتری در مردم ایجاد کند.
صدای ایران - حجت الاسلام مجید انصاری امروز (دوشنبه) در دیدار نوروزی با مدیران و کارکنان معاونت حقوقی رییس جمهور با بیان اینکه امسال سال سرنوشت سازی برای کشور در عرصه سیاسی است، تصریح کرد: جمهوری اسلامی ایران چنان که مقام معظم رهبری فرمودند نصاب افتخارآمیزی از حضور مردم در انتخابات و مردمسالاری دینی دارد و باید تلاش کنیم انتخابات هر بار، پرشورتر و با رشد سیاسی بالاتر از قبل برگزار شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


معاون حقوقی رییس جمهور خاطرنشان کرد: البته نارسایی‌ها، بداخلاقی ها و بخصوص بی مهری هایی در انعکاس خدمات دولت به مردم از سوی رسانه های عمومی وجود دارد که باید با استفاده از فضای مجازی و امکانات موجود این مشکلات را حل کنیم.
انصاری گفت: باید از هر امکانی برای دعوت مردم به پای صندوق‌های رای بهره بگیریم. حضور هر فرد در پای صندوق آرا، نوعی دفاع نرم و دفع تهاجمات دشمنانی است که سعی می کنند مشروعیت و پیوند نظام با مردم را مخدوش کنند.
وی تصریح کرد: امیدوارم با زمینه هایی که فراهم شده و با حضور مردم در پای صندوقهای رای و استمرار برنامه های خردمندانه دولت تدبیر و امید، کشور در مسیر رشد و توسعه ای که قرار گرفته، با سرعت بیشتر به حرکت خود ادامه دهد.
انصاری با اشاره به اینکه دولت تدبیر و امید در دوره فعالیتش ، توفیقاتی داشته که در ابتدای دولت غیرقابل دستیابی به نظر می رسیدند، خاطرنشان کرد: اینکه نرخ تورم تک رقمی شود و ثابت بماند، رسیدن به نرخ رشد بیش از ۱۱ درصد و امثال آن از دید کارشناسان اقتصادی و کسانی که از نزدیک موانع را می دیدند، غیرممکن می نمود.
معاون حقوقی رییس جمهور گفت: اما این نرخ ها حاصل مدیریت جهادی دولت و مجموعه مدیران و کارکنانش بوده است.
انصاری اضافه کرد: با وجود خوشحالی از کسب این دستاوردهای درخشان، اما متاسف هستیم که این کارها و دستاوردهای بزرگ که می تواند روحیه جهادی را در لایه های مختلف آحاد ملت تزریق کند، مورد بی مهری قرار می گیرد.
وی با بیان اینکه در سال گذشته در عرصه اقتصاد گامهای بلندی برداشته شد، اظهار داشت: آرزوی خودکفایی در تولید گندم، سال قبل بالاخره به شکل واقعی محقق شد. علاوه بر این پیش بینی می شد که ظرفیت صادرات یک میلیون تن گندم در کشور ایجاد شده باشد، که طبق آخرین آمار وزارت جهادکشاورزی ظرفیت و آمادگی صادرات ۳ میلیون تن گندم را دارد.
معاون حقوقی رییس جمهور با اشاره به اینکه با توجه به واردات ۶ میلیون تنی گندم در گذشته، تولید ۳ میلیون تن گندم مازاد بر نیاز در کشور به معنای افزایش ۹ میلیون تنی گندم در داخل، بدون افزایش سطح کشت است، تصریح کرد: علاوه بر این در عرصه تولید نفت هم دستاوردها معجزه آسا است. آنچه در این عرصه آنچه روی داده ، فراتر از تحول و یک انقلاب واقعی و تمام عیار مدیریتی و اقتصادی است.
انصاری خاطرنشان کرد: امروز کشور در بستر رشد متوازن قرار گرفته است. بر اساس آخرین آمار در عرصه سرعت رشد علمی، به جایگاه اول دنیا بازگشتیم. عید واقعی برای ملت ایران همین است.
وی با اشاره به شعار سال و اولویت تولید و اشتغال در سال ۹۶ گفت: معتقدم معاونت حقوقی در تحقق شعار سال نقش محوری حداقل در تولید نرم افزارهای رشد، اشتغال آفرینی و توسعه در بستر اقتصاد مقاومتی دارد. پیرو ماموریت ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی در سال ۹۵ این معاونت در همکاری با معاونت‌های حقوقی دستگاه‌ها اقدام به شناسایی موانع تولید، به ویژه برای بخش خصوصی کرد و امسال هم این تلاشها با همت مضاعف تداوم خواهد یافت.
به گزارش ایلنا، معاون حقوقی رییس جمهور افزود: معاونت حقوقی سال گذشته با تهیه و تقدیم لوایح اصلاحی برای رفع موانع تولید و رونق کسب وکار، تلاش کرد سهم خود در عمل به شعار سال را به خوبی ایفا کند. معاونت حقوقی در این زمینه چندین لایحه تنظیم و ارائه کرد و امسال نیز از همه معاونت‌های حقوقی دستگاه‌ها می‌خواهم که در تعامل با بخش خصوصی، موانع رونق کسب و کار و ایجاد اشتغال را شناسایی و راهکارهای مقتضی را ارائه کنند.
انصاری اظهار داشت: امسال تلاش مضاعفی صرف اجرای کامل منشور حقوق شهروندی خواهد شد. مسئولیت در این زمینه از سوی رییس جمهور بر عهده دکتر امین زاده گذاشته شده است تا گزارشهای دستگاهها از اجرای منشور را دریافت کنند و معاونت حقوقی نیز به عنوان نقطه کانونی برای تهیه لوایح و مواد قانونی لازم در مسیر اجرای کامل و دقیق منشور حقوق شهروندی آمادگی دارد.
معاون حقوقی رییس جمهور در ادامه با تشکر از تلاشها و زحمات مجموعه همکاران معاونت حقوقی در سال ۹۵ و سالهای پیش تر، اظهار داشت: در سال ۹۶ از بخشهای مختلف معاونت درخواست کردیم برنامه خودشان را با زمان بندی مشخص اجرایی تدوین کنند که این برنامه ها نهایی شده اند و اکنون از همه همکاران معاونت درخواست داریم که با مدیریت جهادی به اجرای برنامه ها همت بگمارند.
انصاری، معاونت حقوقی رییس جمهور را خانواده کوچکی در پیکره خانواده بزرگ نظام توصیف کرد که در فضایی صمیمی می خواهد منشا اثرات سازنده و مفید برای نظام و کشور باشد و تصریح کرد: باید هم خودمان و هم نظام را برای ورود به بلوغ و ۴۰ سالگی خود آماده تر کنیم. با مدیریت جهادی و انقلابی می توانیم حتی فراتر از برنامه ریزی های انجام شده حرکت کنیم. تجربه سال ۹۵ به ما نشان می دهد که اگر همت والا باشد و از سختی ها نهراسیم، تحقق غیرممکن ها، ممکن می شود.

منبع: صدای ایران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت sedayiran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «صدای ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۲۷۹۲۰۱۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دومین سفر استانی رییس جمهور به استان قم انجام می شود

به گزارش خبرنگار مهر، دومین سفر استانی حجت الاسلام «سید ابراهیم رئیسی» رئیس جمهور به شهر مقدس قم روزهای پنجشنبه و جمعه هفته جاری انجام می‌شود.

رئیس جمهور در دور اول سفرهای استانی و در سیزدهمین سفر استانی دولت سیزدهم ۹ دی ۱۴۰۰ سفر دو روزه‌ای به قم داشت و وزرای جهاد کشاورزی، امور اقتصادی و دارایی، فرهنگ و ارشاد اسلامی، صنعت، معدن و تجارت، میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی، راه و شهرسازی و معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده در این سفر رئیس جمهور را همراهی کردند.

دور اول سفر رئیس جمهور به استان قم ۱۴۷ مصوبه داشته که از این تعداد ۱۹ مصوبه در زمینه موضوعات تسهیلاتی و سرمایه گذاری، ۷۶ مصوبه اعتباری و ۵۲ مصوبه نیز در زمینه مجوزی و تعیین تکلیفی بوده است.

بر اساس آخرین اعلام استاندار قم تاکنون ۶۴ درصد مصوبات دور اول سفر رئیس جمهور یه استان قم اجرایی شده است.

از ۴ هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان اعتباراتی که برای پروژه‌ها و مصوبات دور نخست سفر رئیس جمهور به قم تصویب شده بالغ بر ۲ هزار و ۶۰۰ میلیارد تومان تاکنون جذب شده است.

از روزهای گذشته تیم‌های کارشناسی از دولت در استان قم مستقر شده و موضوعات مختلف مرتبط با سفر رئیس جمهور را مورد بررسی قرار داده اند.

جزئیات برنامه‌های حجت الاسلام سید ابراهیم رئیسی به استان قم هنوز اعلام نشده اما به نظر می‌رسد دیدار عمومی با اقشار مختلف مردم شهر کریمه اهل بیت علیم السلام، شرکت در جلسه شورای اداری استان، نشست با اساتید، طلاب و فرهیختگان حوزوی، همچنین دیدار با علما و مراجع عظام تقلید از جمله مهمترین برنامه‌های سفر رئیس جمهور به قم باشد.

آغاز عملیات اجرایی تکمیل مونوریل و فردگاه قم

طی روزهای گذشته نیز معاون اجرایی رئیس جمهور در جلسه جمع بندی سفر رئیس جمهور به قم بر تکمیل مونوریل و فرودگاه قم تاکید کرد و گفته عزم دولت برای تکمیل این دوره پروژه نیمه تمام جدی است و یکی از برنامه‌های سفر دولت به قم آغاز تکمیل این دو پروژه خواهد بود.

استاندار قم هفته گذشته نیز عنوان کرده بود، در راستای حمایت از سرمایه‌گذاران و تسهیل ارائه خدمات به آنان، مرکز خدمات سرمایه گذاری استان در سفر دور دوم رئیس جمهور به قم افتتاح می‌شود.

آیت الله سعیدی تولیت حرم مطهر حضرت فاطمه معصومه (س) و امام جمعه قم نیز در خطبه‌های هفته پیش نماز جمعه قم اشاره‌ای به سفر رئیس جمهور به قم داشته و گفت: ان‌شاءالله این سفر رئیس‌جمهوری سخت‌کوش، متواضع و انقلابی مانند سفرهای دیگرشان به شهرهای دیگر و سفر اولشان به استان قم برای مردم این استان پر از خیر و برکت باشد.

بررسی مصوبات دور نخست سفر رئیس جمهور به استان قم نشان می‌دهد، بیشترین مسائلی که مورد توجه بوده؛ موضوعات آموزش و پژوهش، مسکن، اقتصاد، جاده، سلامت، کشاورزی، فرهنگ، آسیب‌های اجتماعی، ورزش، آب و برق، حمل و نقل، طرح عمرانی، محیط زیست، شهرسازی، راه‌آهن و بافت فرسوده است.

گفتنی است جلسه بررسی و جمع بندی طرح‌های پیشنهادی دومین سفر استانی رئیس جمهور به استان قم پیش از ظهر دوشنبه به ریاست معاون اول رئیس جمهور برگزار شد.

در این جلسه که معاون اجرایی رئیس جمهور، استاندار قم، وزرای راه و شهرسازی، جهاد کشاورزی، آموزش و پرورش، معاون عملیات فراجا و معاونین سایر دستگاه‌های مرتبط نیز حضور داشتند، توافقات و تعهدات دستگاه‌ها برای اجرای طرح‌های اولویت دار استان قم مورد بحث و تصمیم گیری قرار گرفت.

تخصیص اعتبار برای احداث، تکمیل و بهسازی راه‌ها و محورهای مواصلاتی و رفع نقاط حادثه خیز استان قم، تکمیل و اجرای طرح‌های ملی و استانی آموزشی قم، بیابان زدایی و توسعه روش‌های نوین آبیاری، تکمیل کتابخانه مرکزی و طرح‌های فرهنگی و هنری استان، تکمیل تجهیز مجتمع‌های توانبخشی و پزشکی ایثارگران و خانواده‌های شهدا و تکمیل طرح‌های نیمه تمام ورزشی از جمله مصوبات این جلسه بود.

کد خبر 6098234

دیگر خبرها

  • دومین سفر استانی رییس جمهور به استان قم انجام می شود
  • بارزانی با رئیس جمهور دیدار کرد
  • کمبود ۷۰ هزار مشاور و نیروی پرورشی در مدارس/ فضای مدرسه در زمان اوقات فراغت در اختیار گروه‌های مردمی قرار می‌گیرد
  • ۱۵۰۰ هکتار زمین در زنجان برای نهضت ملی مسکن تامین شد
  • یک هزار و ۵۰۰ هکتار زمین در زنجان برای نهضت ملی مسکن تامین شد
  • تأمین هزار و ۵۰۰ هکتار زمین برای طرح‌های نهضت ملی مسکن در زنجان
  • رییس‌جمهور چین به فرانسه می‌رود
  • واگذاری قابل توجه زمین در زنجان برای اجرای پروژه‌های نهضت ملی مسکن
  • لایحه حفاظت از داده‌های شخصی تصویب شد
  • تصویب لایحه «حفاظت از داده‌های شخصی» در کمیسیون حقوقی دولت