Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری میزان»
2024-05-01@17:52:37 GMT

چگونه این 10 مشکل اساسی گوگل کروم را حل کنیم؟

تاریخ انتشار: ۱۴ فروردین ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۲۷۹۲۴۵۵

چگونه این 10 مشکل اساسی گوگل کروم را حل کنیم؟

خبرگزاری میزان- در سال‌های اخیر، گوگل کروم به مرورگری محبوب تبدیل شده و توسط میلیون‌ها کاربر در سراسر جهان مورد استفاده قرار می‌گیرد. به گزارش گروه فضای مجازیخبرگزاری میزان، در سال های اخیر، گوگل کروم به مرورگری محبوب تبدیل شده و توسط میلیون ها کاربر در سراسر جهان مورد استفاده قرار می گیرد. در حالی که طبق آراء بدست آمده، هنوز هم بسیاری از کاربران از اینترنت اکسپلورر استفاده می کنند، پس از انتشار کروم در سال 2008، این مرورگر توانسته فاصله ی خود را با IE کم کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

کروم به صورت یک مرورگر مینیمالیستی و بسیار کم حجم ایجاد شد، اما با گسترش استفاده از آن مشکلات بیشتر و بیشتر خود را نشان دادند.

اگر شما نیز با این مشکلات مواجه شده اید، این مقاله می تواند در حل آن ها به شما کمک کند. در این مقاله سعی می کنیم تا به برخی از شایع ترین مشکلات اشاره کرده و روش برطرف کردن آن ها را نیز عنوان کنیم.

1. تب ها یا پنجره های بدون حرکت

به نظر می رسد که کامپیوتر ها هم زندگی خود را دارند! اغلب آن ها بدون هیچ دلیل روشنی، هنگام کار کردن متوقف می شوند. در مورد کروم نیز اوضاع به همین صورت است، گاهی اوقات یک تب یا حتی کل پنجره متوقف می شود.

خوشبختانه راه حل آن بسیار ساده است.

کلید های Shift + Esc را بزنید تا پنجره ی Chrome Task Manager باز شود. در این قسمت لیست تمامی تب های باز شده وجود دارد. فقط باید تبی را که می خواهید آن را ببندید، انتخاب کرده و روی End Process کلیک کنید.

2. ابزار Clean-Up کروم

اگر مرروگر Chrome با مشکل مواجه شده، اجرا نمی شود یا صفحات وب را لود نمی کند، احتمالا یک نرم افزار مخرب روی سیستم شما وجود دارد. خلاص شدن از شر آن معمولا یک فرآیند ساده خواهد بود، اما ممکن است مجبور شوید چند روش را امتحان کنید.

اولین روش استفاده از ابزار Chrome Clean-Up است. متاسفانه، این روش تنها برای کاربران ویندوز قابل استفاده خواهد بود. اگر از مک استفاده می کنید، Google به شما استفاده از نرم افزار محبوب MalwareBytes را پیشنهاد می کند.

این ابزار سیستم شما را اسکن کرده و نرم افزار هایی را که ممکن است کروم را با مشکل مواجه کنند، حذف می کند.

نکته: این ابزار نمی تواند جایگزینی برای آنتی ویروس باشد و توانایی شناسایی همه ی بدافزار ها را ندارد.

3. ریست کردن تنظیمات مرورگر

اگر استفاده از ابزار clean-up و حتی آنتی ویروس سیستم هم نتوانست در رفع این مشکل به شما کمک کند، باید تنظیمات مربوط به مرورگر خود را ریست کنید.

برای انجام این کار، روی Chrome menu ( آیکن همبرگر) کلیک کرده، Settings و سپس Show advanced settings را انتخاب کنید. قسمت مربوط به Reset Settings را پیمایش کرده، Reset Settings و سپس Reset را انتخاب کنید.

4.Protected System File ها را نصب کنید

آخرین کاری که می توانید انجام دهید تا ویندوز مشکلات را پیدا کند، استفاده از system fileها، است. ابزار های موجود در سیستم عامل به صورت خودکار مشکلات را برطرف می کند.

این ویژگی ها را می توانید از طریق Command Prompt، فعال کنید. روی منوی استارت راست کلیک کرده و Command Prompt را به عنوان Admin سیستم، انتخاب کرده و سپس عبارت SFC.EXE /SCANNOW را تایپ کنید. اسکن کامپیوتر، چند لحظه بیشتر طول نمی کشد، با این حال ویندوز علاوه بر اعلام اتمام کار، نتایج را نیز در اختیار شما قرار خواهد داد.

5. حذف کردن User Profile

احتمالا تاکنون با پیام "Your profile could not be opened correctly” مواجه شده اید. همان گونه که از متن پیام مشخص است، برخی از ویژگی ها ممکن است غیرفعال شوند. این مورد می تواند شامل بوک مارک های مربوط به تنظیمات مرورگر نیز باشد.

این بار نیز روند کار بسیار ساده است.

ابتدا، می توانید پروفایل خود را حذف کنید. به منظور انجام این کار، مسیر Menu > Settings > Sign In را طی کرده و روی Disconnect Your Google Account کلیک کنید. با این کار یک پیام هشدار مشاهده خواهید کرد. اطمینان یابید که گزینه ی "Also clear your history, bookmarks, settings, and other Chrome data stored on this device” را تیک زده باشید. سپس کلید Disconnect را بزنید.

اکنون کروم را ببندید و دوباره آن را اجرا کرده، sign in شوید. اگر Chrome Sync فعال باشد، همه ی اطلاعات شما مجددا لود می شود.

6. فایل Web Data را پاک کنید

اگر بعد از اضافه کردن پروفایل خود، هنوز مشکل حل نشده بود، باید حذف فایل Web Data کروم را امتحان کنید.

نکته: این کار را نکنید مگر این که کاملا مشخص شود که این کار ضرورت دارد و بدانید که چه کاری می خواهید انجام دهید.

اگر از کاربران ویندوز هستید، مرورگر را اجر کرده و مسیر C:Users[Username]AppDataLocalGoogleChromeUser DataDefault را طی کنید ([Username] را با نام کاربری خود جایگزین کنید). لیست را تا آخر پیمایش کرده و فایل "Web Data” را حذف کنید.

اگر از مک استفاده می کنید؛ ترمینال را اجرا کرده و عبارت cd /Users/[user]/Library/Application Support/Google/Chrome/Default را تایپ کنید ( مجددا، [user] را با مشخصات خود، جایگزین کنید). سپس عبارتrm -rf History*; rm -rf Web Data;را تایپ کنید.

در هر دو سیستم عامل باید کامپیوتر خود را restart کرده و کروم را مجددا اجرا کنید و بررسی کنید که آیا مشکل شما حل شده یا خیر.

7. افزونه های بلااستفاده را حذف کنید

همانگونه که در ابتدای مقاله نیز اشاره کردیم، شهرت مرورگر گوگل کروم به خاطر حجم کم و سرعت زیاد آن است. اگر می خواهید از یک مرورگر ساده و بدون افزونه، استفاده کنید، کروم باز هم پاسخگوی نیاز های شما خواهد بود. با این حال افزونه ها و بوک مارک ها در کروم بسیار کاربردی هستند و اکثر کاربران از آن ها استفاده می کنند.

طبعا، گوگل هیچ گونه کنترلی روی افزونه های داخلی third-party، ندارد. اگر می بینید که سرعت اجرای Chrome کم شده، مقصر، همین افزونه های داخلی کروم هستند. هر کدام از آن ها را که مرتبا استفاده نمی کنید، حذف کنید زیرا آن ها موجب اتلاف حافظه می شوند. اگر مشکل باز هم وجود داشت، همه ی امکانات را غیرفعال کرده و یکی یکی آن ها را مجددا فعال کنید.

مسیر Menu > More Tools > Extensions را طی کنید. چک باکس مربوط به غیر فعال کردن آن ها را انتخاب کرده یا با انتخاب آیکن سطل زباله، آن ها را یکی یکی حذف کنید.

8. Flagهای کروم را ویرایش کنید

اگر کماکان سرعت مرورگرتان کم است، یک شانس دیگر نیز وجود دارد و آن ویرایش "Flag” ها است. این ها تنظیمات آزمایشی ارائه شده توسط گوگل هستند، بنابراین با احتیاط عمل کنید.

قبل از این که آن ها را ویرایش کنید، باید در مورد نحوه ی انجام کار، مطالعه کنید تا بفهمید کدام یک را باید ویرایش کنید.

9. ویژگی Flash را غیر فعال کنید

شرکت Adobe تلاش بسیاری انجام می دهد تا دیگر از Flash Player استفاده نشود اما این تلاش ها تاکنون بی نتیجه بوده است، زیرا بسیاری از وب سایت ها هنوز هم از این تکنولوژی استفاده می کنند.

اگر پیامی دریافت کردید که عنوان می کند، Flash خراب شده است، شاید مجبور باشید تا آن را دائما غیر فعال کنید. جدا از مزایای امنیتی آشکار، این کار شما را از دریافت هرگونه pop-up مزاحم نیز، رها می سازد.

به منظور خاموش کردن این ویژگی، عبارت chrome://plugins/ را در Omnibox کروم تایپ کنید. تنظیمات مربوط به Adobe Flash Player را پیدا کرده و آن ها را Disable کنید.

10. و اگر همه ی روش ها با شکست مواجه شد...

اگر همه ی روش های بالا با شکست مواجه شد و از امتحان همه ی گزینه ها نیز خسته شده اید، راه حل نهایی، حذف و نصب مجدد کروم است.

این اقدام می تواند مسائل مربوط به Flash، اتصال، search engine ها، pop-up های آزار دهنده، بروزرسانی های متوقف شده و بسیاری از مشکلات را برطرف کند.

/انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری میزان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۲۷۹۲۴۵۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ایموجی صوتی؛ قابلیت بسیار عجیب نرم‌افزار تماس اندروید/ فیلم

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، اپلیکیشن تماس اندروید قابلیت جدیدی دریافت کرده و ایموجی صوتی را دردسترس برخی از کاربران قرار داده است.

ایموجی‌های صوتی در اپلیکیشن Phone در واقع افکت‌های صوتی استانداردی هستند که با انتخاب یکی از ۶ ایموجی تشویق، خنده، جشن، گریه، مدفوع و صدای تبل پخش می‌شوند.

وقتی شما به عنوان تماس‌گیرنده یکی از ایموجی‌های صوتی را انتخاب می‌کنید، اپلیکیشن تماس گوگل انیمیشن کوتاهی را همراه با افکت صوتی به مدت چند ثانیه پخش می‌کند که در هر دو طرف تماس شنیده می‌شود.

گوگل در توضیح قابلیت جدید اپلیکیشن تماس می‌گوید: «احساسات و حالت‌های مختلف خود را با صداهایی مانند تشویق، خنده، گریه یا تبل از طریق لمس تصویر هریک از ایموجی‌ها به طرف مقابل ابراز کنید.»

برای فعال‌کردن ایموجی‌ صوتی باید وارد بخش عمومی (General) تنظیمات گوشی شوید یا در صفحه‌ی اپلیکیشن تماس، روی بیشتر (More) بزنید تا گزینه‌ی ایموجی صوتی (Audio Emoji) را مشاهده کنید.

پس از فعال‌کردن، دکمه‌ی «ایموجی صوتی» در صفحه‌ی اصلی اپلیکیشن ظاهر می‌شود و به شما اجازه می‌دهد با زدن روی آن، یکی از شکلک‌ها را انتخاب کنید تا صدای مرتبط پخش شود.

به‌نظر می‌رسد که محدودیتی برای استفاده از این ایموجی‌ها وجود دارد، زیرا فاصله‌ی کوچکی بین استفاده‌ی مجدد از آن‌ها لازم است که از پخش پشت سر هم صداها جلوگیری می‌کند.

ایموجی صوتی درحال‌حاضر از طریق آخرین به‌روزرسانی اپلیکیشن Phone گوگل در کانال بتا (نسخه‌ی ۱۲۸) دردسترس است. این ویژگی احتمالاً در هفته‌های آینده برای تمام کاربران منتشر خواهد شد.

۲۲۷۲۲۷

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1901707

دیگر خبرها

  • ایموجی صوتی؛ قابلیت بسیار عجیب نرم‌افزار تماس اندروید/ فیلم
  • ایموجی صوتی؛ قابلیت بسیار عجیب نرم‌افزار تماس اندروید
  • ساندرا پیچای به باشگاه میلیاردی‌ها می‌پیوندد
  • ساندار پیچای در یک قدمی میلیاردر شدن
  • اپل کارمندان هوش مصنوعی گوگل را دزدید
  • گوشی Vivo Y36s در کنسول گوگل پلی مشاهده شد
  • امکان نصب همزمان دو اپلیکیشن در اندروید فعال شد
  • گوگل پلی قابلیت دانلود هم‌زمان چند اپلیکیشن را فراهم کرد
  • کپی گوگل از روی اپل: قابلیت دانلود هم‌زمان چند اپلیکیشن در گوگل‌پلی
  • نصب همزمان ۲ اپ در موبایل اندروید ممکن شد