Web Analytics Made Easy - Statcounter

تین‌نیوز| رئیس سازمان تاکسیرانی‌ شهرداری تبریز از اعطای تسهیلات ویژه به دارندگان تاکسی‌های فرسوده این شهر خبر داد.

به گزارش خبرنگار تین‌نیوز، فرخ جلالی با اشاره به اهمیت نوسازی تاکسی‌های فرسوده در کلانشهر تبریز، اظهار داشت: طرح جایگزینی خودروهای فرسوده در تبریز علاوه بر جلوگیری از آلودگی هوا از ابعاد دیگری نیز دارای اهمیت است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی در ادامه سخنان خود با این شبکه خبری با اشاره به نوسازی بیش از 2700 تاکسی فرسوده طی فروردین تا اسفندماه سال گذشته، تصریح کرد: بسیاری از دارندگان تاکسی در شهر تبریز به دلایل اقتصادی قادر به نوسازی وسیله نقلیه خود نبودند که با همراهی اتحادیه تاکسیرانی شهر تبریز و اعطای 5 میلیون آورده در قالب تسهیلات با نرخ 15 درصد، توانستند مراحل نوسازی را طی کرده و خودرو جدید دریافت کنند.

جلالی با تاکید بر این‌که علاوه بر تامین آورده دارندگان تاکسی‌های فرسوده، 20 میلیون تومان نیز در قالب تسهیلات نوسازی با نرخ سود 15 درصد در اختیار متقاضیان قرار گرفته است، افزود: در تلاش هستیم تا با همکاری بانک‌های عامل، 1900 دستگاه تاکسی فرسوده باقی‌مانده نیز نوسازی شوند.

رئیس سازمان تاکسیرانی‌ شهرداری تبریز با بیان این مطلب که «تا برج 7 سال گذشته تعداد بسیار کمی تاکسی در این شهر نوسازی شده بود»، افزود: در مجموع 25 میلیون تومان در قالب تسهیلات به رانندگان متقاضی نوسازی تاکسی‌های فرسوده در این شهر اعطا می‌شود که چنان‌چه، قرارداد جدید در این بخش با بانک‌های عامل تمدید شود سرعت کار بسیار خوب خواهد بود و تبریز تا پایان سال تاکسی فرسوده نخواهد داشت.

تحویل خودرو جدید به هزار و 757 نفر از ثبت‌نام‌كنندگان در این زمینه رئیس سازمان تاكسیرانی تبریز با بیان این‌كه «بیش از 11 هزار تاكسی در تبریز وجود دارد»، گفت: برای نوسازی ناوگان تاكسیرانی حدود 5 هزار و 500 دستگاه خودرو فرسوده باید تعویض شود كه از این مقدار تاكنون 4 هزار و 463 نفر برای تبدیل به احسن خودرو‌های فرسوده ثبت‌نام كرده‌اند.

جلالی در ادامه اظهار داشت: از میان ثبت‌نام‌كنندگان، هزار و 757 نفر خودرو پژو و سمند تحویل گرفته‌اند كه از این تعداد 107 نفر خودرو جدید را به‌صورت نقد اقدام به خرید کرده‌اند، برای نوسازی ناوگان تاكسیرانی استان خودرو فرسوده افراد متقاضی به مبلغ 5 میلیون و 500 هزار تومان خریداری شده و به رانندگان تسهیلات بانكی به مبلغ 20 میلیون تومان با سود 15‌درصد ارائه می‌شود. این در حالی است كه افرادی كه حتی با این میزان وام توان خرید خوردو جدید را نداشته باشند، شهرداری برای مساعدت به آنها 5 میلیون تومان وام پرداخت می‌کند.
به گفته وی سازمان تاكسیرانی تبریز برای تسهیل در روند ارائه تسهیلات بانكی و تبدیل به احسن خودروهای فرسوده تلاش می‌كند تا متقاضیان مشكل ضامن نداشته باشند و سازمان تاكسیرانی با قبول یك ضامن تسهیلات لازم را در اختیار تاکسیرانان قرار می‌دهد و در صورتی كه باز پرداخت انجام نشود خودرو متوقف می‌شود.
به گزارش تین‌نیوز، تبریز در سال 2018 میزبان گردشگران خارجی خواهد بود و‌ تردد خودروهای فرسوده در خیابان‌ها چهره‌ای ناخوشایند از شهر را در ذهن گردشگران ایجاد خواهد کرد. با این همه گاهی اوقات در خیابان‌های تبریز تاكسی‌ها به اندازه‌ای فرسوده هستند كه درب خودرو برای سوار و پیاده شدن، به سختی باز و بسته می‌شود. از سوی دیگر رانندگان به دلیل آن‌كه توان اقتصادی لازم برای تعویض خودروی فرسوده را ندارند به اجبار برای تأمین مخارج زندگی، به تاكسی پیكان فرسوده خود اكتفا کرده‌اند، اگرچه مسئولان با ارائه وام كم‌بهره‌ بانكی با اقساط بلندمدت به دارندگان تاكسی‌های فرسوده، گام مؤثری در جلوگیری از‌ تردد خودروهای فرسوده در شهر برداشته‌اند، اما تاکسیرانان تبریز از این وضعیت به دلایل متعددی رضایت چندانی ندارند. این در حالی است که تردد خودروهای فرسوده در شهر در روزهایی که آلودگی هوا افزایش پیدا می‌کند و در کنار حجم سنگین ترافیك، آلودگی هوا را تشدید خواهد کرد، در این زمینه سازمان تاكسیرانی تبریز اقدامات مناسبی برای بهبود وضعیت خودروهای فرسوده انجام داده، به‌طوری كه اجرای طرح جایگزینی خودروهای فرسوده موجب افزایش قدرت خرید مشتریان شده است.



منبع: تین نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tinn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تین نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۲۷۹۳۸۹۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تسهیل واردات خودروهای غیر بنزینی راه کار کاهش مصرف بنزین

بابک صدرایی کارشناس صنعت خودرو در گفت وگو با خبرنگار مهر، درباره علت بروز ناترازی بنزین در کشور ما و راهکار حل این ناترازی گفت: اتفاقی که در سال‌های اخیر در صنعت خودروسازی جهان رخ داده این است که به سمت خودروهای با موتور پاک، بازدهی بالا و مصرف سوخت پایین و آلایندگی کم رفته ایم.

وی در ادامه بیان کرد: مسائل زیست محیطی در تولید خودرو اگر جدی گرفته نشود برای تمام دنیا بحران ایجاد می‌کند. خودروهایی که در کشور ما تولید می‌شود پلتفرم‌های قدیمی دارد و موتورها آلایندگی بالاتری نسبت به خودروهای جدید دارد.

صدرایی توضیح داد: علاوه بر این مشکل دیگر موجود در کشور ما که باعث شده مصرف بنزین بالا برود از رده خارج نشدن خودروهای فرسوده است. وی ادامه داد: خودروهای فرسوده در کشور ما حجم بالایی دارند. اگر ما خودروی برقی هم به کشور وارد کنیم ولی این خودروهای فرسوده و اتوبوس و مینی بوس های فرسوده را از رده خارج نکنیم تأثیری در کاهش مصرف بنزین و ناترازی ندارد.

این کارشناس خودرو توضیح داد: به همین دلیل ما باید برنامه ریزی داشته باشیم که خودروهای فرسوده و قدیمی و خودروهای تولید کننده آلایندگی را از چرخه مصرف خارج کنیم و به جای آن خودروهای نو با انرژی پاک به چرخه مصرف وارد کنیم.

این کارشناس خودرو بیان کرد: برای از رده خارج کردن خودروهای فرسوده هم مشکلات زیادی بر سر راه وجود دارد زیرا عمده کسانی که از خودروهای فرسوده استفاده می‌کنند شرایط مالی لازم را ندارند که از خودروهای جدید و با مصرف کم بنزین استفاده کنند و برای برون رفت از این شرایط باید دولت تصمیمی عاجل بگیرد.

وی با بیان اینکه حل نشدن این موضوع به ضرر دولت است زیرا باید بودجه کلانی را صرف واردات بنزین کند افزود: دولت باید سوبسیدهایی به مردم بدهد تا از خودروهای برقی و هیبریدی استفاده کنند تا سبد سوخت متنوع شود و همچنین خودروسازان داخلی را ملزم به تولید خودروهایی کند که مصرف پایینی دارند.

صدرایی ادامه داد: در کشور باید خودروسازان موتورهای با مصرف کم را تولید کنند. همچنین خودروسازان می‌توانستند موتورهای هیبریدی را روی خودروها نصب کنند تا مصرف بنزین پایین بیاید و همچنین می‌توانستیم از سالانه یک و نیم میلیون خودرویی که وارد کشور می‌شد بخشی از آن را صرف خودروهای هیبریدی کنیم.

این کارشناس خودرو ادامه داد: البته تحریم‌ها و عدم برنامه ریزی در سطح کلان باعث شده که ما وابسته به پلت فرم‌ها خودرویی مربوط به دو تا سه دهه قبل باشیم و مرتباً آنها را تولید کنیم و خودروهای پاک بیشتر جنبه شوآف و نمایشی به خودش بگیرد.

وی ادامه داد: از سال‌های ۹۲ و ۹۳ پروژه‌های خودروهای برقی را داریم ولی تاکنون اتفاقی در این خصوص نیفتاده است. در شرایط فعلی کشور تولید خودروهای هیبریدی بهتر از برقی است و این خودروها می‌تواند جایگزین خودروهای بنزینی با مصرف بالا شود.

کد خبر 6097938 محمدحسین سیف اللهی مقدم

دیگر خبرها

  • تسهیل واردات خودروهای غیر بنزینی راه کار کاهش مصرف بنزین
  • کرایه تاکسی در اهواز ۳۵ درصد گرانتر شد
  • با کیفیت ترین خودرو بعد از تسلا را برای حمل و نقل تهران انتخاب کرده ایم | پوست اندازی ۶۵ هزار تاکسی برقی در تهران
  • نوسازی ۴۰۰ هزار واحد نهضت ملی مسکن در قالب نوسازی بافت‌های فرسوده تا پایان سال
  • زاکانی: تخصیص ارز تاکسی‌های برقی تهران تامین شده است
  • تخصیص ارز تاکسی‌های برقی تهران تامین شده است
  • بسته‌های تشویقی شهرداری جهت رغبت در نوسازی بافت‌های فرسوده!
  • تخصیص ارز تاکسی‌ های برقی تهران توسط بانک مرکزی
  • نارضایتی برخی از تاکسی داران از درخواست معاینه فنی برای خودروی فرسوده هنگام تعویض
  • امدادرسانی نیرو‌های عملیاتی هلال احمر به بیش از ۱۹۰۰ نفر متأثر از سیل و آبگرفتگی / ۷۸ عملیات امداد و نجات در ۴۸ ساعت گذشته صورت گرفت