Web Analytics Made Easy - Statcounter

عضو شورای مرکزی جبهه مردمی نیروهای انقلاب اسلامی می‌گوید: اگر آقای رئیسی بیاید شرایط بهتری نسبت به بقیه نامزدها خواهد داشت چون راحت‌تر می‌شود روی او اجماع کرد. امید کرمانی‌ها:کمتر از دو ماه تا انتخابات ریاست جمهوری باقیمانده است، اصولگرایان هنوز اندر خم کوچه «وحدت» هستند، گرچه زبان ها بر این واژه می چرخد اما اختلافات درونی همچنان پررنگ است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

پایداری ها تن به وحدت مدل جمنایی نداده اند، جلیلی ساز جدا می زند و قالیباف هم گلایه پشت گلایه مطرح می کند.در این میان به نظر می رسد شانس ابراهیم رئیسی بیش از بقیه کاندیداهای معرفی شده از سوی جمناست. در همین راستابا ابوالقاسم جراره عضو شورای مرکزی جمنا به گفتگو نشستیم.
مشروح این گفتگو را در ادامه بخوانید.

***

تا انتخابات ریاست جمهوری فاصله زمانی زیادی باقی نیست، بفرمایید جبهه مردمی نیروهای انقلاب آیا می تواند در این مدت زمانی اندک به اجماع روی یک نامزد برسد؟

انشاءالله این اتفاق بیفتد. بالاخره برنامه ریزی و سیاستگذاری بر این منوال قرار دارد که در یک زمان بندی مشخص به یک نتیجه روشنی دست پیدا کنیم.

مجمع عمومی سراسری جبهه مردمی نیروهای انقلاب که تشکیل شد انتظار بود به همگرایی میان اصولگرایان بیانجامد اما نتیجه عکس داد و بسترساز واگرایی شد چرا؟

تلاش می شود همگرایی به وجود بیاید. البته در کارهای بزرگ ایرادات و اشکالاتی به چشم می خورد اما به هر حال باید با برنامه ریزی منسجم همگرایی مدنظر شکل بگیرد.

بعد از مجمع عمومی 5 اسفند جمنا، آقای میرسلیم انتقاد صریحی را نسبت به جمنا مطرح کرد و گفت تا پایان رقابت ها به نفع هیچ کاندیدایی کنار نخواهد رفت، آقای جلیلی که اصلا جبهه مردمی نیروهای انقلاب را تحویل نگرفت، آقایان فتاح و رئیسی هم گفتند قصد کاندیداتوری ندارند، آقای قالیباف نامه گلایه آمیزی داد از آن نامه برداشت می شد که می گوید اگر قرار بود همه روی نامه آقای رئیسی اجماع کنند چه اصراری به حضور من در صحنه انتخابات داشتید. وقتی به این مواضع و مواضع مشابه دیگر شخصیت های اصولگرا نگاه می کنیم در واقع شاهد یک تشتت و واگرایی هستیم. این ها را چه طور می بینید؟

باید اجماعی روی یک نامزد بالاخره شکل بگیرد تا نتیجه نهایی حاصل شود. قطعا در این فضا کسانی که اعلام آمادگی می کنند یا به صحنه می آیند باید آن موضوعات مدنظر اکثریت را لحاظ کنند چون در قالب جبهه مردمی نیروهای انقلاب قرار است روی یک نامزد اجماع شکل بگیرد قاعدتا نقطه نظرات سازنده ای مطرح می شود که مدنظر خواهد بود اما عاقبت همه باید نسبت به تصمیم نهایی تمکین کنند اگر تمکین نکنند نتیجه ای هم حاصل نخواهد شد.

14 نفری که از میان 21 نفر نخست نام آنها اعلام شده آیا تکمین لازم را دارند؟

براساس سازوکاری که تعریف شده باید این اتفاق بیفتد. جمنا که نمی تواند مانع حضور افراد شود، در واقع برای این تشکیل شد که یک فضای خوب برای اجماع ایجاد کند. وقتی کسی به سازوکار جبهه مردمی توجه نکند به تبع در این مجموعه قرار نمی گیرد. به عبارت دیگر جبهه مردمی نمی تواند مانع آن شود که هر فردی بخواهد به طور مستقل برود در انتخابات ریاست جمهوری نام نویسی کند.

پس چه معنایی دارد که عده ای بیایند در قالب جبهه مردمی شانس خود را امتحان کنند اما بعد که دیدند نامزد نهایی لقب نگرفتند بروند بیرون جمنا شانس خود را محک بزنند؟

جبهه مردمی می گوید کسانی که می خواهند از طریق این مکانیزم به انتخابات ریاست جمهوری ورود کنند در خدمت این افراد است اما افرادی که وارد می شوند اساسنامه، مرامنامه و سازوکار تعریف شده را باید بپذیرند. اگر پذیرفتند کار دنبال می شود اما اگر نپذیرفتند به طبع درون جمنا تعریف نمی شوند. الان همین رویه در حال انجام است یعنی کسانی که نام آنها اعلام شد اگر پذیرفتند کار با آنها دنبال می شود و اگر کسی نپذیرفت از دایره گزینه ها کنار می رود.

الان چند نفر از آن منتخبان اعلام شده، سازوکار جمنا برای رسیدن به نامزدنهایی را قبول و میثاق نامه را کردند؟

حدود 6 نفر از افراد قبل از آنکه مجمع ملی تشکیل شود مکانیزم جمنا را پذیرفتند اما حالا اگر کسی نپذیرفت اجباری نیست. ما نسبت به شرایط موجود منتقدیم و می گوییم باید شرایط موجود تغییر کند. نیل به این مقصود هم از طریق انتخاب نامزد مورد نظر اتفاق می افتد بنابراین تلاش می کنیم این اتفاق بیفتد.

گفته می شود کت نامزد نهایی جمنا به تن آقای رئیسی دوخته شده است و همین اساس گلایه هایی به وجود آمد به این تعبیر که وقتی قرار است آقای رئیسی نامزد خروجی مکانیزم تصمیم گیری باشد چرا برخی چهره های دیگر را کنارش آوردند و یک انتخابات نمایشی را ترتیب دادند؟

خیر، این طور نیست. شاید اگر آقای رئیسی بیاید شرایط بهتری نسبت به بقیه خواهد داشت چون راحت تر می شود روی او اجماع کرد. اما اینکه آمدن او حتما قطعی است و حضور خواهد داشت موضوعی است که هنوز مشخص نیست.

اما آقای کریمی قدوسی در اظهارنظری رسمی آمدن آقای رئیسی به صحنه انتخابات را اعلام کرده است.

حالا واقع قضیه نفیا یا اثباتا به ما این طور موضعی نرسیده است. تصمیم نهایی را خود آقای رئیسی می گیرند. البته اگر قبول کنند نام آقای رئیسی هم به رأی مجمع جمنا گذاشته خواهد شد.

در واقع بهترین شرایط میان منتخبان اعلام شده را آقای رئیسی دارد این را که نمی توان منکر شد؟

این تصمیم را مجمع عمومی می گیرد اما فضایی که نه فقط در شورای مرکزی بلکه در مجمع عمومی حاکم است این نتیجه را حاصل می کند که آقای رئیسی می تواند رأی بیشتر را کسب کند.

همان مدل تیم کاندیدا در قبال آقای رئیسی اجرا می شود یعنی سایر نامزدهایی که در جمع 5 منتخب مرحله دوم مجمع عمومی جمنا هستند در کابینه آقای رئیسی قرار می گیرند؟

بله قطعا همین طور است.

تعامل و همکاری احزاب و تشکل های اصولگرا با جمنا به چه صورت خواهد بود؟

الان که تشکل ها و گروه های سیاسی که منتسب به اصولگرایان جز جبهه پایداری با جمنا مشغول همکاری هستند.

اما موتلفه می گوید جزء جمنا نیست؟

وقتی دبیرکل موتلفه عضو شورای مرکزی جمنا است مگر می تواند موتلفه بگوید عضو جمنا نیست.

یعنی آقای حبیبی موضع موتلفه را در شورای مرکزی جمنا نمایندگی می کند؟

اگر موتلفه جمنا را قبول ندارد عضویت دبیرکلش در شورای مرکزی جبهه مردمی معنا پیدا نمی کند.

این قابل پذیرش نیست که هم عضو شورای مرکزی جمنا باشند و هم جمنا را نپذیرند. بله ممکن است انتقاد صحیحی هم مطرح شود اما اینکه بگویند دبیرکل ما عضو شورای مرکزی جبهه مردمی است اما سازوکار این مجموعه را نمی پذیریم که با منطق همخوانی ندارد.

موضوع دیگر شفافیت هزینه های فعالیت انتخاباتی است، اگر رقبا ایام نزدیک انتخابات از شفافیت مالی جبهه مردمی نیروهای انقلاب پرسیدند شما چه جوابی دارید؟

اطلاعات کافی در این زمینه ندارم از رئیس و هیأت رئیسه شورای مرکزی جبهه مردمی بپرسید.

آقای غرضی جایی گفته پشت صحنه جمنا مشخص نیست، این نقد را وارد می دانید؟

یعنی چه؟

یعنی کسانی که الان روی صحنه به نام جبهه مردمی نیروهای انقلاب در حال نقش آفرینی هستند معلوم نیست در پشت صحنه هم همین ها باشند. آیا چنین نقدی به جمنا وارد است؟

پشت صحنه ای ندارد. همین جریانات، گروه ها و شخصیت های سیاسی اصولگرا هستند و جبهه مردمی نیروهای انقلاب اسلامی را تشکیل دادند خوب اینها تصمیم گیری می کنند و پشت صحنه محسوب می شوند. یعنی غیر از اینها قرار است کس دیگری باشد؟ تمام جریانات سیاسی که دارند تلاش می کنند همه اینها پشت صحنه هاشان می شوند گروه های سیاسی، نمادشان تبلور یافته در شورای مرکزی و هیأت رئیسه و افراد شاخصی است که حضور دارند.

منبع: نامه نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت namehnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «نامه نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۲۷۹۴۷۵۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خبر جدید درباره رقم دستمزد ۱۴۰۳ / تغییر فرمول تعیین دستمزد کارگران قطعی شد؟

نماینده کارگران در شورای عالی کارن در واکنش به خبر وزیر کار درباره این‌که تعیین دستمزد به مجلس سپرده شود نیز می‌گوید: دولت با شعار مردمی وارد کارزار شده و مسوولیت قوه‌مجریه را برعهده گرفته که این تصمیم، صراحتا شعار دولت را نقض می‌کند.

علی‌رضا میرغفاری تاکید می‌کند: کارگران به عنوان بزرگ‌ترین طبقه اجتماعی کشور، در کمترین نهاد و ساختاری حق رای و اظهارنظر دارند. یکی از کوچک‌ترین جا‌هایی هم که می‌توانند روی آن اعمال نظر کنند، شورای عالی کار است که یکی از وظایف شورای، تعیین حداقل دستمزد جامعه کارگری است.

وی تصریح می‌کند: حالا اگر دولت و یا خاصه، وزیر کار و برخی از دیگر وزرای دولت این عزم را دارند که این کمترین صدا و اظهارنظر را هم از مردم بگیرند که خب بحث جداگانه‌ای است و اساسا با مشارکت مردم برای آینده و تصمیمات خودشان، مخالفت می‌کنند.

منبع: خبرآنلاین

tags # حقوق کارگران ، افزایش حقوق سایر اخبار (تصاویر) این گوسفند غول‌پیکر چینی از پورشه هم گران‌تر است! قارچ‌های زامبیِ سریال آخرین بازمانده (The Last Of Us) واقعی هستند! (تصاویر) عجیب و باورنکردنی؛ اجساد در این شهر خود به خود مومیایی می‌شوند آخرین حسی که افراد در حال مرگ از دست می‌دهند، چه حسی است؟

دیگر خبرها

  • کنایه سنگین روحانی به زاکانی و شورای شهر تهران
  • کنایه سنگین و معنادار آذری جهرمی به مقدار چاپ پول در دولت رئیسی + عکس
  • جبهه مردمی برای آزادی فلسطین: رژیم اشغالگر خواسته‌های مقاومت را بپذیرد، مذاکرات پیش برود
  • تغییر فرمول تعیین دستمزد کارگران قطعی شد؟
  • خبر جدید درباره رقم دستمزد ۱۴۰۳ / تغییر فرمول تعیین دستمزد کارگران قطعی شد؟
  • لیست حمایتی جبهه مطالبه مردمی تبریز اعلام شد
  • بازگشایی جاده ارتباطی روستای گو بخش مرکزی نیکشهر
  • کنایه روحانی به رئیسی: گفتند اینها بلد نیستند بورس را اداره کنند، ما می‌آییم اداره می‌کنیم
  • رئیسی: حفاظت از محیط‌زیست باید مردمی شود
  • کنایه سنگین همتی به دولت رئیسی