Web Analytics Made Easy - Statcounter

نماینده مردم خوزستان در مجلس خبرگان رهبری تاکید کرد: باید با تصویب مجموعه قوانین و اجرای به هنگام آنها، زمینه حضور مردم برای تحقق اهداف اقتصاد مقاومتی فراهم گردد؛ آمادگی، هوشیاری، فهم و باور اقتصاد مقاومتی و باور به ضرورت تقویت تولید داخلی و اشتغال در مردم وجود دارد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ آیت الله عبدالکریم فرحانی در گفتگو با ناب نیوز ضمن تبریک ایام ماه رجب و آرزوی سالی پرنشاط برای مردم ایران با بیان اینکه یکی از دستورات جلسه اجلاس خبرگان بررسی مسئله اقتصاد مقاومتی مطالبات رهبری در این زمینه بود، گفت: متاسفانه جمع بندی اجلاس حاکی از این بود که ما هنوز در میدان عمل نتوانستیم اقدام جدی برای تحقق محورهای اصلی اقتصاد مقاومتی داشته باشیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

حمایت کامل از تولید داخل صورت نگرفته است/ دو رکن اصلی اقتصاد مقاومتی بر زمین مانده است

نماینده مردم خوزستان در مجلس خبرگان رهبری تصریح کرد: کارهای مطالعاتی و برنامه ریزی در این زمینه زیاد بوده، ستاد اقتصاد مقاومتی هم تشکیل شده اما آنچه دغدغه رهبری و همه انقلابیون را برطرف می کند، تحقق عملی این مسئله است.

آیت الله فرحانی با اشاره به اینکه با آمار بسیار بالای بیکاری جوانان به ویژه قشر تحصیلکرده جامعه مواجهیم، ابراز کرد: در فرمایشات مقام معظم رهبری در مشهد نیز اشاره شد که ما نتوانستیم به اهداف خود برسیم؛ اقتصاد درون زا و محرک تولید در کشور طراحی نشده و از سوی دیگر زمینه حمایت از تولید داخل فراهم نشده است.

وی افزود: همچنین حجم بالای واردات به ویژه واردات کالاهایی با مشابه داخلی نشان می دهد که متاسفانه بسته کامل برای حمایت از تولید داخل نداریم؛ وقتی از تولید داخل حمایت نشده و زمینه اشتغال قشر تحصیلکرده جامعه ایرانی را فراهم نکردیم مشخص می شود دو رکن اصلی اقتصاد مقاومتی بر زمین مانده است.

مردم آمادگی حضور و حمایت از اقتصاد مقاومتی را دارند/ مسئولان اقدامی در زمینه اقتصاد مقاومتی نکرده اند

این مقام مسئول با تاکید بر اینکه هرگاه رهبری محوری برای سال مشخص می کنند نشان از تحقق نیافتن آن مسئله دارد که ایشان مارا به تحقق آن قله دعوت می کنند، تصریح کرد: ارزیابی ما از وضعیت فعلی ارزیابی خوبی نیست؛ آنچه که در بدنه جامعه لمس می شود، بیکاری و عدم وجود نان در سفره قشر وسیعی از جامعه است که مدافعان اصلی انقلاب هستند.

وی اظهار داشت: رسما باید اعلام کرد هنوز مسائل مربوط به اقتصاد مقاومتی از بخشنامه و کاغذ بیرون نرفته و تحقق عینی وعملی پیدا نکرده است بدین معنا که مسئولان هنوز اقدام نکردند اما از سمت مردم هنوز آمادگی وجود دارد که آماده حضور، همراهی، سرمایه گذاری و پشتیبانی از اقتصاد مقاومتی هستند.

بخش مربوط به مردم در تحقق شعار سال را خوب ارزیابی می کنیم / ضرورت فراهم شدن زمینه برای حضور مردم در راستای تحقق اقتصاد مقاومتی

آیت الله فرحانی با اشاره به اینکه زمینه حضور مردم باید توسط دولتمردان و مسئولین فراهم کنند، عنوان کرد: باید با تصویب مجموعه قوانین و اجرای به هنگام آنها، زمینه حضور مردم برای تحقق اهداف اقتصاد مقاومتی فراهم گردد؛ آمادگی، هوشیاری، فهم و باور اقتصاد مقاومتی و باور به ضرورت تقویت تولید داخلی و اشتغال در مردم وجود دارد.

نماینده مردم خوزستان در مجلس خبرگان رهبری خاطرنشان کرد: به طور کلی در این زمینه، بخش مربوط به مردم را خوب ارزیابی می کنیم اما در قسمت مربوط به مسئولان عملا شاهد تحقق اقتصاد مقاومتی نبوده ایم.

انتهای پیام/م

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۲۷۹۷۵۴۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مانع‌زدایی از شرکت‌های تولید و توزیع‌کننده واکسن، دارو و مکمل‌ها در راستای تحقق شعار سال

معاون تشخیص و مدیریت درمان سازمان دامپزشکی کشور سیاست‌های این معاونت برای تحقق شعار سال جهش تولید با مشارکت مردم را تشریح کرد و گفت: مانع‌زدایی از شرکت‌های تولید و توزیع‌کننده واکسن، دارو و مکمل‌ها در حوزه تشخیص و مدیریت درمان از جمله اقداماتی است که برای حقق شعار سال مورد توجه قرار دارد.

محمد سبحانی مطلق در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا اظهار کرد: شعار سال طی چند سال اخیر گویای تمرکز مقام معظم رهبری روی اهمیت مباحث اقتصادی است و این مهم بیانگر اهمیت اقتصاد و معیشت ملت از دیدگاه ایشان است.

وی افزود: شعار سال جاری تحت عنوان جهش تولید با مشارکت مردم در ادامه نامگذاری سال‌های قبل و برنامه‌های مبتنی بر بهبود وضعیت اقتصاد کشور و تقویت تولید از طریق به‌کارگیری مشارکت مردمی است.

معاون تشخیص و مدیریت درمان سازمان دامپزشکی کشور تصریح کرد: از آنجا که بخشی از فعالیت‌های سازمان دامپزشکی کشور در حوزه تشخیص و مدیریت درمان است و این مهم حائز اهمیت است، معاونت تشخیص و درمان سازمان دامپزشکی کشور خود را موظف و مکلف می‌داند تا در راستای اجرایی شدن فرمایشات مقام معظم رهبری برنامه‌هایی را پیاده‌سازی کند.

وی مهم‌ترین اقدامات پیش رو برای تحقق این مهم را تقویت مشارکت مردم برای اجرایی شدن سیاست‌های بهداشتی و افزایش نظارت سازمان دانست و با اشاره به مانع‌زدایی از شرکت‌های تولید و توزیع‌کننده واکسن، دارو و مکمل‌ها گفت: برنامه مورد نظر ما این است تا فرایند تولید در این بخش پس از شناسایی دقیق موانع موجود و پیش رو مانع‌زدایی شود و در این رابطه از طریق رابطه تنگاتنگ و نشست‌های متعدد با تشکل‌های مرتبط دستورالعمل‌های موجود را در معرض نقد و بررسی قرار داده و پیشنهادات این تشکل‌ها را مورد توجه قرار خواهیم داد.

سبحانی با اشاره به راهکار دیگر برای کمک به تحقق شعار سال به تسهیل‌گری گفت: در این راستا معاونت دارو و درمان سازمان دامپزشکی کشور می‌کوشد تا نه تنها موانع را از پیش روی شرکت‌های تولیدکننده واکسن، دارو و مکمل بردارد، بلکه آمادگی دارد شرایطی را فراهم کند تا این شرکت‌ها به سوی تولید مورد نیاز واحدهای دام، طیور، آبزیان و زنبورعسل ایران بروند و در صورت نبود شرایط لازم برای این مهم، مبادرت به کمک در این رابطه کند، اگرچه این نکته را باید همواره مدنظر قرار داد که وقتی صحبت از اهمیت تولید و افزایش آن می‌شود، تنها به معنای هر تولیدی نیست، بلکه مهم تولید با کیفیت و قیمت منطقی و قابل رقابت با استانداردهای جهانی است.

وی یکی از اقدامات در خصوص این تسهیل‌گری را جلوگیری از واردات هرگونه محصول در صورت تولید نمونه داخلی مشابه کارایی محصول وارداتی دانست و افزود: در این راستا علاوه بر مانع زدایی و تسهیل‌گری، استفاده از منابع علمی معتبر در کنار اعمال نظرات متخصصان و دعوت از نخبگان دانشگاهی و تسهیل‌گری خواهد بود.

معاون تشخیص و مدیریت درمان سازمان دامپزشکی کشور با بیان اینکه شفافیت و قانون‌مداری باعث افزایش تولید و مشارکت مردمی می‌شود، خاطرنشان کرد: در این رابطه دستورالعمل‌های موجود به‌روزرسانی شده است و به اطلاع تشکل‌ها و شرکت‌های تولیدی خواهد رسید تا در راستای جهش تولید گام بردارند و از سوی دیگر چنانچه نیاز به هرگونه سرمایه‌گذاری داخلی یا مشترک و استفاده از تسهیلات بانکی باشد، از حمایت صددرصدی سازمان دامپزشکی کشور که رئیس آن به عنوان معاون وزیر عضو شورای راهبردی نظارت وزارت جهاد کشاورزی نیز است، برخوردار شوند.

وی تاکید کرد: هرگونه افزایش تولید باید با برنامه و ملاحظه نیاز و کیفیت بالا باشد تا پایدار باشد، چرا که در غیر این صورت بدون ملاحظه افق دور و فراهم نشدن زیرساخت‌های لازم برای تولید، بازار دچار تنش خواهد شد.

سبحانی با بیان اینکه در راستای استفاده از مشارکت مردم تعداد آزمایشگاه‌های همکار بیشتری طی سه ماه اخیر دعوت به همکاری با سازمان شده‌اند، تصریح کرد: در عین حال این آمادگی برای صدور مجوز همکاری برای سال جاری نیز تداوم خواهد داشت.

وی خاطرنشان کرد: در خصوص استفاده از مشارکت مردم در حوزه درمان نیز که به بخش خصوصی واگذار شده و سازمان نظام دامپزشکی کشور ناظر بر عملکرد آنها طبق کمیسیون ماده ۲ است، به صورت مستمر جلساتی برگزار خواهد شد تا از مشارکت مردمی در این رابطه کمک بیشتری گرفته شود.

کد خبر 745463

دیگر خبرها

  • زمینه حضور پرشور مردم ورامین در دور دوم انتخابات فراهم شده است
  • دولت با تسهیل و تقویت تولید در عرصه تحقق شعار سال گام بردارد
  • فراهم آوردن زیرساخت های لازم به منظور تحقق شعار سال ۱۴۰۳
  • جلسه شورای فرهنگ عمومی شهرستان خوی
  • مانع‌زدایی از شرکت‌های تولید و توزیع‌کننده واکسن، دارو و مکمل‌ها در راستای تحقق شعار سال
  • توجه به تعاونی ها و تولید آزاد راهکار تحقق شعار سال است
  • مسئولان به جای صندلی «مداخله‌جویی» روی صندلی «حکمرانی» بنشینند
  • دستگاه قضایی پیشران حمایت از تولید و اشتغال در استان تهران است
  • آزادسازی ۹۰ هکتار زمین راکد در شهرک‌های صنعتی استان تهران
  • مشارکت مردم حلقه مفقوده اقتصاد