Web Analytics Made Easy - Statcounter

زهرا ساعی، عضو کمیسیون اجتماعی مجلس با تاکید بر ایجاد وحدت رویه در ساماندهی زنان آسیب‌دیده، گفت: حمایت اجتماعی از این گروه از زنان باید همراه با بازتوانی و مهارت آموزی باشد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از آناخبر،، زهرا ساعی در واکنش به شناسایی 780 نوزاد و کودک مسموم‌شده با موادمخدر و ضرورت ساماندهی زنان آسیب دیده، اظهار داشت: متاسفانه در دهه‌های اخیر رشد آسیب‌های اجتماعی به ویژه در حوزه زنان بیش از پیش بوده است، که باید این آسیب جدی تلقی شده و به بهترین نحو ممکن مدیریت شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نماینده مردم تبریز، اسکو و آذرشهر در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه «درمان» اولین قدم مدیریت زنان آسیب‌دیده است، تصریح کرد: پیشگیری در همه حوزه‌ها اهم از درمان است اما وضعیت فعلی زنان آسیب‌دیده به گونه‌ای است که درمان این افراد باید در اولویت قرار گیرد.

وی با بیان اینکه دولت در مجموع و سازمان‌های متولی چون بهزیستی باید اقدام به بازتوانی زنان آسیب دیده کنند، افزود: در این زمینه NGOهای فعال در حوزه زنان هم می‌تواند بازوی تقویتی برای دولت باشند، در حقیقت موضوع درمان زنان آسیب دیده باید از وحدت رویه برخوردار باشد، متاسفانه تاکنون راهبرد مشخص، منسجم و هدفمندی وجود نداشته است.

ساعی با بیان اینکه تولد کودکان معتاد و مسمومیت نوزادان به موادمخدر ماحصل بی‌توجهی به زنان آسیب دیده است، گفت: سازمان‌های مذکور در سال جاری باید ساماندهی این زنان به خصوص زنان معتاد را در اولویت کاری خود قرار دهند، متاسفانه نوزادان مسموم به مواد مخدر فرزندان زنان معتاد و کارتن خواب هستند بنابراین باید این زنان را در خانه‌های امن و گرمخانه ها تحت حمایت قرار دهند.

این نماینده مردم در مجلس شورای اسلامی با انتقاد از کمبود گرمخانه‌های مختص زنان آسیب دیده، گفت: تعداد این اماکن باید افزایش یابد، البته با این شرط که در این اماکن ضمن حمایت از زنان آسیب دیده، شرایط بازتوانی آنان نیز فراهم شود، متاسفانه در شرایط فعلی زنان آسیب دیده تنها برای مدت کوتاهی در این اماکن نگهداری می‌شوند.

وی با تاکید بر حمایت اجتماعی از زنان آسیب دیده، افزود: زنان آسیب دیده عموما از خانواده طرد شده و تحت هیچ حمایتی نیستند بنابراین باید حمایت ادامه دار از آنها صورت گیرد تا به شکل مهارتی و روحیه‌ای به زندگی عادی برگردانده شوند، این اقدامات به کمک مددکاران حرفه‌ای در تمام دنیا دنبال می‌شود.

ساعی معتقد است: مددکاران اجتماعی ضمن پاکسازی این زنان از اعتیاد و آسیب‌های روحی باید مهارت‌های لازم را جهت اشتغال‌زایی این افراد ارائه دهند، در شرایطی که امکانات و کمبودهایی در این حوزه وجود دارد می‌توان برای گروه‌های مختلف از زنان آسیب دیده مددکارهایی گماشت.

نماینده مردم تبریز، آذرشهر و اسکو در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: کمیسیون اجتماعی مجلس به عنوان متولی رسیدگی به این موضوع در حال برسی قوانین این حوزه است و در صورت خلاء قانونی در سال جاری طرحی را به هیات رئیسه تقدیم خواهد کرد تا روند ساماندهی زنان آسیب دیده تسهیل شود.

عضو کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی با تاکید بر غیرسیاسی بودن ساماندهی زنان آسیب‌دیده جامعه، گفت: در چهار سال فعالیت دولت یازدهم توانمند سازی زنان آسیب دیده در استان هایی چون تهران دنبال شده است، بنابراین امیدواریم این موضوع به صورت جدی در آینده و از سوی دولت دوازدهم هم دنبال شود.

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۲۷۹۸۳۱۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آذربایجان شرقی استان پیشرو در زمینه کاهش آسیب اجتماعی کودکان کار

به گزارش خبرگزاری مهر، حجت الاسلام مهدی ملکی روز شنبه در نشست کارگروه ساماندهی کودکان کار و خیابان آذربایجان شرقی، با تاکید بر لزوم نظارت ویژه در حوزه آسیب اجتماعی و اکتفا نکردن به گزارش عملکردها، افزود: آثار و نتایج عملکردها باید در صحنه میدان دیده شود.

وی تاکید کرد: باید به بدنه شورای اجتماعی استان‌ها توجه شود تا میزان اثربخشی اقدامات مورد بررسی و در صورت نیاز مورد بازنگری و بازبینی قرار بگیرد.

وی بر ضرورت تقویت برنامه‌های تحولی و کارآمد در حوزه آسیب‌های کودکان و نوجوانان تاکید و اظهار کرد: کارگروه کودکان کار و خیابانی شورای اجتماعی وزارت کشور که از ۶ ماه قبل فعالیت خود را شروع کرده است، در حوزه پیگیری مصوبات شورای اجتماعی کشور و ناظر به مساله کودکان کار و مشکلاتی که در سطح کشور وجود دارد، فعالیت دارد و به دنبال ارزیابی اقداماتی است که دستگاه‌های اجرایی و خدماتی انجام می‌دهند.

ملکی ایجاد هماهنگی بین دستگاه‌ها و در نهایت تهیه و ارائه گزارشی جامع از وضعیت کودکان کار و خیابانی در استان‌ها را جزو تکالیف این کارگروه عنوان کرد.

وی بر بازنگری و بررسی میزان اثربخشی اقدامات تاکید کرد و ادامه داد: در این میان یکی از اولویت‌های مهم بهره مندی از ظرفیت‌های مردمی فعال، سمن‌ها و مؤسسه‌های خیریه و گروه‌هایی است که در این حوزه فعالیت می‌کنند.

ملکی استفاده از تجربیات، ایده‌ها و مدل‌های مختلف تشکل‌های مردمی و مردم نهاد برای برون رفت از مشکلات کودکان کار را مورد تاکید قرار داد و یادآور شد: مشکلات و چالش‌ها و دغدغه‌های این حوزه پیگیری شود و با رفع موانع موجود به دنبال ارتقای کیفی و کمی آنها پیش برویم.

وی از آذربایجان شرقی به عنوان یکی از استان‌های پیشرو در زمینه کاهش آسیب‌های اجتماعی کودکان کار یاد کرد و گفت: الگوبرداری و بهره‌مندی سایر استان‌ها از تجربه‌های موفق آذربایجان شرقی در حوزه‌های اجتماعی ضروری است.

ملکی ادامه داد: آذربایجان شرقی و تبریز در زمینه پیشگیری از آسیب‌های کودکان کار، سامان‌دهی و مواجهه با این پدیده جزو بهترین‌ها بوده و از ظرفیت‌های مردمی بسیار وسیعی برخوردار است.

وی اظهار کرد: برای هم افزایی و هماهنگی بیشتر بین دستگاه‌های فعال در حوزه کودکان کار باید شبانه روز تلاش کنیم تا مأموریت‌ها و تکالیف ذاتی خود را با کمترین مانع انجام دهند و به موازات آن ظرفیت‌های مردمی نیز مورد حمایت و پشتیبانی قرار بگیرد تا دغدغه کمتری در حوزه‌های اجتماعی کشور وجود داشته باشد.

کد خبر 6097641

دیگر خبرها

  • بهزیستی آسیب‌های اجتماعی نوظهور را شناسایی کند‌
  • کاهش ۸۰۰ درصدی آسیب های اجتماعی با مناسب سازی زیرساخت ها | ۵۰ خودرو در خدمت گشت فوریت های اجتماعی
  • حمایت شورای وحدت زنجان از محمد اسماعیلی و سعید رفیعی در انتخابات
  • ایستگاه قانون، گامی در راستای افزایش دانش حقوقی دانش‌آموزان
  • رئیسی: متخلفین حوزه آسیب‌های اجتماعی معرفی شوند
  • تاکید رئیسی بر استفاده از مساجد در حوزه آسیب‌های اجتماعی
  • متخلفان در حوزه آسیب‌های اجتماعی به شورای اجتماعی معرفی شوند
  • آذربایجان شرقی استان پیشرو در زمینه کاهش آسیب اجتماعی کودکان کار
  • متخلفین در حوزه آسیب‌های اجتماعی به شورای اجتماعی معرفی شوند
  • متخلفین حوزه آسیب‌های اجتماعی به شورای اجتماعی معرفی شوند