Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس دانشگاه فنی حرفه ای کشور گفت: 70 درصد از دانشجویان دانشگاههای فنی حرفه ای جذب بازار کار می شوند.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شبکه خبر، دکتر مسعود شفیعی، رئیس دانشگاههای فنی حرفه ای کشور در برنامه روی خط خبر گفت: هدف از راه اندازی دانشگاههای فنی حرفه ای تربیت نیروی متخصص و ماهر مورد نیاز جامعه است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس دانشگاههای فنی حرفه ای کشور شمار دانشگاههای فنی حرفه ای را 170 مرکز اعلام کرد و افزود: بیش از 200 هزار دانشجو در این دانشگاهها مشغول به تحصیل و مهارت آموزی هستند.

دکتر مسعود شفیعی گفت: در حال حاضر 90 رشته تحصیلی فنی در این مراکز به دانشجویان آموزش داده می شود که در نظر داریم در صورت اخذ مجوز شمار آنها را افزایش دهیم.

رئیس دانشگاههای فنی حرفه ای با بیان اینکه دانشگاههای فنی حرفه ای بیشتر تقاضا محور هستند و بنا به نیاز جامعه به دانشجو مهارت می آموزند افزود: از آنجائیکه تلاش دانشگاههای فنی حرفه ای بر اینست که دانشجویان پس از گذراندن دورهای آموزشی علمی و عملی با دست پر به بازار کار بروند لذا با همکاری صندوق رفاه دانشجویی برای آنها وامهایی نیز در نظر گرفته شده تا پس از فارغ التحصیلی بتوانند برای خود و با توجه به نیاز جامعه کار آفرینی داشته باشند.

او گفت: البته به غیر از صندوق رفاه دانشجویی با بانک های دیگر نیز توافق هایی صورت گرفته تا در صورت لزوم به دانشجویا ن کار آفرین تسهیلاتی البته با ضمانت دانشگاه داده شود.

دکتر مسعود شفیعی افزود: بیشترین تلاش دانشگاههای فنی حرفه ای بر اینست که جهت رفع نیاز جامعه نیروی تکنسین ماهر تربیت شود تا بتوانیم هرچه بیشتر در جهت تحقق شعار سال، (اقتصاد مقاومتی) اهداف جامعه را پیش ببریم.

رئیس دانشگاههای فنی حرفه ای گفت: ما زمانی می توانیم بگوئیم رسالت دانشگاهیمان را محقق کرده ایم که بازار علم را به محصول تبدیل کنیم، همانطور که پارسال توانستیم 28 میلیارد تومان از تولیدات خودمان را خریداری کنیم که اینکار 8 میلیارد تومان برای ما سود آوری داشت.

دکتر مسعود شفیعی افزود: زمانی که محصول حاصل شود، دسترسی به فناوری ها نیز آسان تر می شود و برای محقق شدن این امر دانشگاهها باید به سمت ماموریت گرایی بروند تا جامعه برای رفع نیازهایش بتواند به سمت دانشگاهها برود، و به این ترتیب اقتصاد مقاومتی محقق شود و تولیدات و توسعه ملی و اشتغال علم تجلی یابند به فناوری.

رئیس دانشگاههای فنی حرفه ای گفت: البته اعتقاد اصلی براینست که فارغ التحصیلان دانشگاه باید علاوه بر شایستگی علمی، کار آفرینی هم داشته باشند.

دکتر مسعود شفیعی با بیان اینکه دغدغه اصلی دانشگاههای فنی حرفه ای پاسخ گویی به نیاز های جامعه است افزود: شرط لازم برای تحقق اقتصاد مقاومتی انضباط مالی در دانشگاهها است چون دانشگاهها با مدیریت صحیح و خوداری از هزینه های اضافی می توانند به خود کفایی برسند و اگر دانشگاهها از نظر مالی مستقل باشند می توانند کمک موثری برای اقتصاد مقاومتی باشند.

رئیس دانشگاههای فنی حرفه ای گفت: این موسسه پارسال 150 طرح تحقیقاتی را با 3 میلیارد تومان، برای مهارت آموزی آغاز کرده که دانشجویان بتوانند علاوه بر کارهای مهارتی، نوآوری، ثبت اختراع و فناوری های جدید را هم داشته باشد.







منبع: شبکه خبر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irinn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبکه خبر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۲۸۰۰۶۲۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

«راهنما نزدن» نشانه حرفه‌ای بودن راننده نیست

رئیس مرکز اطلاع رسانی پلیس راهور تهران بزرگ گفت: رانندگان به هیچ عنوان نباید اهمیت راهنمازدن را دست کم بگیرند چرا که این اقدام به ظاهر کوچک، از تصادفات بسیاری جلوگیری می‌کند.

به گزارش ایسنا، سرهنگ علی اصغر شریفی گفت: تجربه، در رانندگی معلم خوبی نیست و احتیاط شرط عقل است؛ چرا که بسیاری از رانندگان با تجربه هم گاهی با بی احتیاطی‌های خود باعث بروز حوادث جبران ناپذیری می‌شوند. به عنوان مثال  ناگهان تغییر مسیر دادن و عرض راه را بدون زدن راهنما طی کردن؛ بسیار خطرناک است اما برخی رانندگان  این کار انجام می‌دهند.

وی با تاکید بر اینکه عدم استفاده از راهنما در هنگام تغییر مسیر نشانه حرفه‌ای بودن نیست، گفت: بسیاری از موتورسیکلت‌ها در همین تغییر مسیرهایی که توسط رانندگان بی‌احتیاط صورت گرفته دچار آسیب‌های شدید و حتی مرگ شده‌اند.

رئیس مرکز اطلاع رسانی پلیس راهور تهران بزرگ ادامه داد: رانندگان هنگامی که رانندگان در آزادراه‌ها و بزرگراه‌ها در حال حرکت هستند و قصد تغییر مسیر دارند باید حتما از راهنما استفاده کنند. همچنین پس از استفاده از راهنما کاهش سرعت نیز ضروری است و پس از آن باید اقدام به تغییر مسیر شود.

شریفی گفت: برخی از تغییر مسیرهای ناگهانی در صورت سرعت بالای خودروی سواری می‌تواند به علت وجود نیروی گریز از مرکز، باعث واژگونی خودرو شود.

وی همچنین با اشاره به رفتار غلطی که برخی از رانندگان مرتکب آن می‌شوند، گفت: رانندگان نباید با بیرون آوردن سر از خودرو و فریاد زدن، دیگر رانندگان را از اهداف خود باخبر کنید بنابراین استفاده از راهنما، بهترین روش است. 

رئیس مرکز اطلاع رسانی پلیس راهور تهران بزرگ ادامه داد: حال سوال اینجاست که اگر شما راهنما بزنید؛ حق تقدم عبور با شماست؟ و در جواب این سوال باید گفت خیر. راننده حتما باید حق تقدم عبور را رعایت کرده و ابتدا با نگاه کردن به آیینه‌های وسط و جانبی تردد دیگر خودرو ها را کنترل کند. سپس در منتهی الیه سمت راست، با توجه به اینکه از قبل در فاصله مناسب ۱۰۰ تا ۱۵۰ متری راهنما زده، با کاهش سرعت اقدام به خروج از راه کنند.

شریفی افزود: شاید این جمله را شنیده باشید که برخی از رانندگانی که عادت به زدن راهنما ندارند و  به شوخی می‌گویند که راهنما نزنید چون برق مصرف می‌شود. این کار اصلا درست نیست. در ماده ۱۱۹ آیین نامه راهنمایی و رانندگی نیز عنوان شده که رانندگان باید در بین خطوط حرکت کرده و برای هر تغییر مسیر، با زدن راهنما به دیگر خودروها اطلاع رسانی کنند.

انتهای پیام 

دیگر خبرها

  • کار اصلی مدارس و دانشگاهها؛ تربیت نیروی متخصص متناسب با ظرفیت های استان است
  • شفافیت ۱۰۰ درصدی تمامی معاملات مسکن از طریق سامانه خودنویس اجرایی شد
  • قیمت دلار، سکه و طلا در بازار امروز پنجشنبه ۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • رئیس تبلیغات اسلامی جغتای معرفی شد
  • کاهش ۹ درصدی نرخ بیکاری در جامعه ایثارگری کشور
  • معرفی رئیس تبلیغات اسلامی جغتای
  • پنج استاد دانشگاههای استان اصفهان در فهرست استادان نمونه کشوری
  • سقوط آزاد رمزارزها؛ افت ۱۸ درصدی قیمت بیت‌کوین در یک ماه
  • قیمت طلا، سکه و دلار در بازار چهارشنبه۱۲ اردیبهشت
  • «راهنما نزدن» نشانه حرفه‌ای بودن راننده نیست