Web Analytics Made Easy - Statcounter

رییس سازمان پژوهش و برنامه‌ریزی آموزشی از تولید کتابهای تلفیقی در سه سال اول ابتدایی به صورت آزمایشی خبر داد و گفت: قصد داریم به عنوان مثال پنج کتاب را در دو کتاب به صورت کتب تلفیقی داشته باشیم، البته باید در کلاس درس ایستگاه‌های مهارت آموزی دایر کنیم و از حالت حفظ محوری دروس خارج شویم.

به گزارش ایسنا، حجت الاسلام و المسلمین محی الدین بهرام محمدیان در نخستین جلسه عمومی اعضای هیئت علمی و کارکنان سازمان پژوهش و برنامه ریزی آموزشی که با هدف تبیین شعار سال 96 «اقتصاد مقاومتی، تولید - اشتغال» برگزار شد با بیان اینکه در سال گذشته 34 عنوان کتاب جدید در شاخه نظری و 99 عنوان کتاب در شاخه فنی و حرفه‌ای تولید شد اظهار کرد: استفاده از روش های نوین در سازمان پژوهش مدنظر است و یکی از روش های جدیدی که مورد استفاده قرار گرفت مشارکت جویی معلمان در تولید محتوای آموزشی جدید بود در همین راستا سامانه نظر سنجی از معلمان را راه اندازی کردیم که امسال این روش را توسعه خواهیم داد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی افزود: اشاعه برنامه درسی همزمان با آموزش مدرسان نیز از دیگر برنامه های ما در سال گذشته بود و دو هزار نفر ساعت به مدرسان ارشد استان ها آموزش دادیم.

رییس سازمان پژوهش و برنامه ریزی آموزشی با بیان اینکه در سال گذشته طرح چند تالیفی در حوزه کتاب های فتی و حرفه ای را اجرا کردیم گفت: امسال این طرح را گسترش خواهیم داد. در سال 95، 24 میلیون لوح فشرده به همراه کتاب های درسی ارائه شد که با توجه به توسعه شبکه رشد قصد داریم تولید لوح های فشرده را محدود کنیم و محتوای آن را به صورت برخط بر روی شبکه رشد قرار دهیم.

محمدیان همچنین به تولید کتاب های مدارس خاص و مدارس بین الملل و درخشان اشاره کرد و گفت: قرار است امسال برای مدارس سفارتخانه ها دونوع کتاب تالیف کنیم که تاکنون در این باره غفلت کرده بودیم. در سال 96 کتاب زبان فارسی و مطالعات اجتماعی را برای مدارس خارج از کشور تولید می کنیم.

وی به مروری بر چاپ و انتشار 46 عنوان مجلات رشد اشاره کرد و افزود: پیرو تذکر رهبری مبنی بر عدم تمرکز صرف بر آموزش زبان انگلیسی، تنوع در تولید محتوای زبان های خارجی را شروع کردیم. در همین راستا برای آموزش زبان آلمانی، ایتالیایی و فرانسوی تولید محتوای جدیدی خواهیم داشت. یکی دیگر از برنامه های ما تولید سیر مطالعاتی از اسناد لانه جاسوسی و دشمن شناسی است که نقش منفی آمریکا نشان می دهد و قصد داریم بخشی از محتوای مناسب این اسناد را در کتب درسی بگنجانیم. همچنین درس آمادگی دفاعی را با رویکرد جدید انجام می دهیم.

رییس سازمان پژوهش و برنامه ریزی آموزشی با بیاناینکه حجم کتاب های درسی سنگین است، گفت: در این باره نظرات مختلفی مطرح است. برخی می گویند حجم کتاب ها کم است؛ برخی معتقدندمعلمان خوب تدریس نمی کنند و یا از ساعات آموزشی به درستی استفاده نمی کنند. برای بررسی علمی این موضوع، پروژه تحقیقاتی توسط پژوهشگاه را شروع کردیم که به منظورتجدید نظر در برنامه های درسی انجام خواهد شد.

محمدیان ادامه داد: نشست های نقدو بررسی کتب درسی جدید نیز از دیگر برنامه هایی است که در دستور کار قرار می گیرد. در زمینهتولید کتاب های تلفیقی نیز یک کار آزمایشی را به صورت پایلوت در سه سال اول ابتدایی در دستورکار داریم. قصد داریم به عنوان مثال پنجکتاب را در دو کتاب به صورت کتب تلفیقی داشته باشیم. البته باید در کلاس درس ایستگاههای مهارت آموزی دایر کنیم و از حالت حفظ محوری دروس خارج شویم.

وی در ادامه با بیان اینکه دارالفنون آبروی نظام آموزشی کشور است اظهار کرد: دارالفنون را از شکل مخروبه درآوردیم و اکنون به محل بازدیدهای تروریستی تبدیل شده است اما باید تکمیل شود. با سازمان برنامه و بودجه هم صحبت هایی در رابطه با تامبن اعتبار برای تکمیل و بازسازی انجام شده است. از وزیر می‌خواهیم که با وزیر ارتباطات صحبت کنند تا ساختمانی که دارالفنون را اشغال کرده را خلع ید کنند یا به ما بدهند.


انتهای پیام

منبع: ایسنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۲۸۰۰۶۳۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۲۵۰۰ میلیارد تومان برای توسعه زیرساخت‌های آموزشی بوشهر اختصاص می‌یابد

به‌گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز بوشهر، احمد محمدی‌زاده صبح امروز در جلسه شورای آموزش و پرورش استان بوشهر با گرامیداشت یاد و خاطره شهید مرتضی مطهری و روز معلم با استناد به بیانات رهبر معظم انقلاب اسلامی در عرصه جایگاه معلم، بیان کرد: معلمان پرورش‌دهنده مهمترین سرمایه جامعه و انسان‌ها هستند.

وی انسان‌های پرورش یافته به‌دست معلمان را پایه‌ریزان تمدن ملی و جهادگران میدان کارزار مبارزه با جهل و بی‌سوادی دانست و افزود: این افراد سازندگان هویت و فرهنگ یک ملت هستند و در واقع معلمی شغل انبیا الهی است.

استاندار بوشهر اظهار کرد: شهید مطهری با فکر و بیان قوی رسوخ اندیشه‌های عمیق اسلامی را ذهن جوانان دنبال می‌کرد، همان گمشده‌ای که امروز در جامعه دانش‌آموزی با آن مواجه هستیم و بخشی از تغییر رویکرد که در مدارس اتفاق افتاده ناشی از همین ضعف است.

وی سال جاری را سال آموزش و پرورش در استان بوشهر اعلام و بیان کرد: امسال همه با هم منسجم در رفع مشکلات زیرساخت‌های آموزش و پرورش تلاش و کمک می‌کنیم.

محمدی‌زاده یکی از برنامه‌های مهم در حل مشکلات زیرساخت‌های فضا‌های آموزشی در استان بوشهر را انعقاد تفاهم‌نامه با سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس عنوان کرد و یادآور شد: در این راستا استان بوشهر یک‌هزار میلیارد تومان از محل اعتبارات تملک دارایی، مولدسازی و مسئولیت‌های اجتماعی تأمین می‌کند.

وی ادامه داد: همچنین طبق این تفاهم‌نامه ۱۵۰۰ میلیارد تومان نیز از سوی سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس برای حل مشکلات زیرساختی فضا‌های آموزشی در استان اختصاص می‌یابد.

وی گفت: در مجموع بر اساس این تفاهم‌نامه ۲۵۰۰ میلیارد تومان برای توسعه زیرساخت‌های آموزش و پرورش استان بوشهر اختصاص می‌یابد.

استاندار بوشهر گفت: از محل این اعتبار ۱۴۳ طرح شامل ۱۳۵ مدرسه و ۸ مجتمع فرهنگی در حوزه آموزش و پرورش استان بوشهر بر اساس برنامه زمان‌بندی ساخته و تحویل می‌شود.

وی توجه ویژه مشکلات اداره کل نوسازی مدارس استان بوشهر ضروری دانست و یادآور شد: در همین راستا در ابتدای سال جاری ۲۵۰ میلیارد تومان به حساب این اداره کل واریز شده است.

محمدی‌زاده با اشاره به برنامه‌های گرامیداشت روز معلم، نواختن زنگ سپاس معلم، تجلیل از معلمان شاغل و پیشکسوت و سرکشی از خانواده فرهنگیان شهید استان بوشهر را از برنامه‌های استان در این زمینه اعلام و اظهار کرد: مدیران و معلمان مدارس از آموزگاران دوران تحصیل خود در مقاطع مختلف تحصیلی تجلیل کنند.

وی در ادامه ایجاد منبع جدید درآمدزایی برای آموزش و پرورش استان بوشهر را مورد تأکید قرار داد و گفت: این طرح امسال ابتدا در مرکز ۱۰ شهرستان استان بوشهر امسال اجرایی شود.

استاندار بوشهر خواستار پرداخت سهم آموزش و پرورش از محل عوارض شهرداری‌های استان بوشهر شد و یادآور شد: قانون پرداخت منابعی از سوی شهرداری‌ها را به آموزش و پرورش در نظر گرفته که باید در پرداخت این سهم تسریع شود.

دیگر خبرها

  • برگزاری نخستین دوره آموزشی مدیریت بحران ویژه مدیران سازمان منطقه آزاد قشم
  • ۱۴۳ طرح و پروژه آموزشی در استان بوشهر تامین اعتبار شد
  • ۲۵۰۰ میلیارد تومان برای توسعه زیرساخت‌های آموزشی بوشهر اختصاص می‌یابد
  • ماز مارکت؛ بهترین سایت برای خرید کتاب کمک درسی
  •  معرفی کتاب های بازار مالی
  • زنگ معلم سپاس در مدارس هرمزگان نواخته شد
  • سفری به دنیای توپولوژی
  • پاسخ بامزه یک دانش‌آموز به تمرین کتاب درسی
  • اهانت به امام خمینی(ره) در کتاب درسی هند؟
  • دوره آموزشی مدیران دبیرستان‌های شبانه‌روزی غرب کشور در سنندج