Web Analytics Made Easy - Statcounter

متاسفانه دیدگاه و رویکرد مسئولان استان که ساخت این بیمارستان را قبول ندارند؛ نتیجه آن این شد که هیچ پولی از سوی دولت برای این پروژه در نظر گرفته نشود و فعلا بیمارستان دوم قاین بدون اعتبار مانده است اگر چه که در ردیف بودجه است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛فرهاد فلاحتی نماینده مردم قاین و زیرکوه در مجلس شورای اسلامی در گفتگو باخاورستان،اظهارکرد: بودجه استان در سال 96 بودجه خوبی شد و مجلس بودجه پیشنهادی دولت برای استان را به دو برابر افزایش داد و این رویکرد خوب مجلس بود که مناطق محروم و کمتر توسعه یافته را به خوبی دید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: متاسفانه بیمارستان دوم قاین به دلیل پیگیری نکردن توسط استاندار و برخی از مسئولان زیرمجموعه، از جذب اعتبار برای سال 96 عقب ماند.

نماینده مردم قاین و زیرکوه در مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه وزیر بهداشت از قبلا برای ساخت بیمارستان دوم در قاین اعلام نیاز کرده است گفت: دو سال قبل در همین دولت مجوز ساخت بیمارستان دوم در برخی از شهرستان ها و بیمارستان اول در شهرستان های دیگری صادر شده است و مجوز بیمارستان دوم در قاین هم از جمله این مجوزها است که مراحل قانونی آن قبلا در کمیسیون مربوطه انجام شد.

فلاحتی بیان کرد: اما متاسفانه در دو سال قبل پولی از طرف دولت و سازمان برنامه و بودجه برای ساخت آن در نظر گرفته نشده است و زمین آن مانده است.

وی با بیان اینکه طبیعتا احساس نیاز وزارت بهداشت برای ساخت بیمارستان دوم، هم منطقی است و هم با توجه به شرایط اقلیمی و جمعیتی شهرستان قاین برآورد درستی است و تاکید وزیر بهداشت در سفر اخیر به شهرستان قاین بجا بود و کار؛ کار کارشناسی شده و دقیقی است.

نماینده مردم قاین و زیرکوه در مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: البته اگر چنانچه از طرف استانداری قبل از بسته شدن بودجه و حداقل در چهارماه گذشته موضوع مورد پیگیری قرار می گرفت، جذب اعتبار برای این بیمارستان مایه امیدواری بود.

فلاحتی افزود: اما متاسفانه دیدگاه و رویکرد مسئولان استان که ساخت این بیمارستان را قبول ندارند؛ نتیجه آن این شد که هیچ پولی از سوی دولت برای این پروژه در نظر گرفته نشود و فعلا بیمارستان دوم قاین بدون اعتبار مانده است اگر چه که در ردیف بودجه است.

وی ادامه داد: چون بیمارستان دوم قاین ردیف بودجه ای دارد، اگر برای جذب اعتبار آن پیگیری می شد، دولت مبلغی را پیشنهاد می داد و مجلس هم قیمت آن را کم و زیاد می کرد و قطعا حذف نمی شد که در این خصوص تعدادی بیمارستان جدیدالاحداث در سطح کشور برای سال 96 اعتبار گرفتند.

نماینده مردم قاین و زیرکوه در مجلس شورای اسلامی گفت: اما چون بیمارستان دوم قاین از طرف سازمان برنامه و بودجه برای جذب اعتبار پیشنهاد نشده بود؛ برای مجلس کار بسیار سختی بود که مجدد برای آن اعتبار بگذارد که این موضوع انجام نشد.

فلاحتی با اشاره به مخالفت برخی مسئولان استان با اجرای این پروژه بیان کرد: وزارت خانه با استانداری یک مجموعه دولت هستند و اصلا نباید تعارضی در رویکرد استانداری در مسیر و مشی دولت در انجام پروژه ها باشد و نباید کار یکدیگر را خنثی کنند بلکه باید تکمیل کننده و ادامه دهنده مسیر هم باشند.

وی تاکید کرد: مگر می شود دولت نظرش بر اجرای پروژه ای در یک شهرستان مثبت باشد اما در استان افرادی نظرشان برخلاف این مسیر باشد؛ آن هم در خود بدنه دولت و این خیلی حرف برای گفتن دارد.

نماینده مردم قاین و زیرکوه در مجلس شورای اسلامی بیان کرد: افرادی که می گویند ما دولت را قبول داریم و می خواهیم در مسیر دولت حرکت کنیم، چگونه است که یک کار کارشناسی شده که به نفع مردم است را به هر دلیلی قبول نداشته باشد؟ دلیل آن هم این است که برخی حوصله پیگیری را ندارند و عنوان می کنند که این پروزه منطقی و یا لازم نیست.

فلاحتی با اشاره به اینکه برخی مسئولان استان نظرشان این است که چون ایجاد بیمارستان دوم قاین را قبول نداریم؛ پیگیری هم نمی کنیم گفت: این مسئولان از طرف خودشان روی پروژه های عمرانی اجتهاد می کنند و وزارت خانه خودشان را زیر سوال می برند و چون برای این پروژه پیگیری نمی کنند پس نتیجه ای هم نخواهد داشت.

وی افزود: امیدواریم که تاکیدات وزیر بهداشت سبب شود که دوستان و مسئولان موضوع را پیگیری کنند اگر چه که برای بودجه سال 96 زمان را از دست داده ایم، اما شاید بشود در استان بودجه ای برای آن گذاشته شود.

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۲۸۰۲۶۶۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نیاز ۱۵۷ میلیارد تومانی اعتبار برای ۳۷ پروژه نیمه‌کاره حوزه بهداشت

رئیس دانشگاه علوم پزشکی مازندران گفت: هم‌اکنون در حوزه بهداشت ۳۷ پروژه نیمه‌کاره با پیشرفت متوسط ۵۲ درصد در حال ساخت است که تکمیل آن به ۱۵۷ میلیارد تومان اعتبار نیاز است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از مازندران، فرهاد غلامی، امروز_پنجشنبه ششم اردیبهشت_ در همایش استانی هفته ملی سلامت در ساری با بیان اینکه ۵۲۲ پایگاه سلامت در این استان فعالیت دارد، اظهار کرد: یک‌هزار پزشک، مراقب سلامت و منشی در ۴۰۰ پایگاه سلامت بخش خصوصی بدون تحمیل هزینه به دانشگاه روزانه ۱۳ هزار ویزیت و مراقبت را انجام می‌دهند.

وی هفته سلامت را فرصت و بهانه‌ای برای ارتقا و آگاهی مردم در حوزه بهداشت و درمان دانست و افزود: هفته سلامت فرصتی برای ارتقای سواد سلامت و کاهش هزینه‌های بهداشت و درمان است.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی مازندران با اعلام اینکه برای ساخت و تجهیز ۱۵ واحد بهداشتی شامل مرکز جامع سلامت، خانه بهداشت و انبار دارویی با متراژ هفت هزار و ۸۰ مترمربع ۱۲۰ میلیارد تومان هزینه شده است، گفت: هم‌اکنون در حوزه بهداشت ۳۷ پروژه نیمه‌کاره با پیشرفت متوسط ۵۲ درصد در حال ساخت است که برای تکمیل آن به ۱۵۷ میلیارد تومان اعتبار نیاز است.

غلامی با بیان اینکه در بخش جوانی جمعیت، ۵۵۰ هزار مشاور فرزندآوری منتهی به دو هزار و ۶۰۰ مورد بارداری انجام شده است، افزود: شاهد کم شدن شیب کاهش تولد هستیم که کاهش ۱۴۰۱ نسبت به سال ۱۴۰۰، پنج درصد و در سال ۱۴۰۲ نسبت به سال قبل یک دهم درصد کاهش پیدا کرده است.

وی با اشاره به اینکه ۱۶ میلیارد تومان برای ساخت، تکمیل و تجهیز مراکز ناباروری بهشهر، نوشهر و امام ساری هزینه شده است، یادآور شد: در اجرای طرح غربالگری دیابت و فشار خون در استان و پویش ملی سلامت یک میلیون و ۹۰۰ هزار نفر از جمعیت بالای ۱۸ سال استان مشارکت داشتند که ۳۲ هزار و ۹۲۵ نفر مشکوک به دیابت و ۳۳ هزار و ۲۰۶ نفر مشکوک به پرفشاری خون شناسایی شدند.

این مسئول با تاکید بر اینکه در سال‌جاری پویش غربالگری سه نوع از سرطان‌ها انجام می‌شود تا افراد مبتلا شناسایی شوند، خاطرنشان کرد: هشت دستگاه خودرو شاسی‌دار برای مناطق کوهستانی خریداری شد که این خودروها به‌زودی تحویل گرفته می‌شوند، امروز هم شاهد تحویل ۱۰۰ دستگاه موتور بودیم که برای استفاده بهورزان مرد در مناطق مختلف استان خریداری شده است.

کد خبر 747808

دیگر خبرها

  • ۲۵ هزار نیروی جدید در وزارت بهداشت جذب می‌شوند
  • فیلم| پیاده‌روی خانوادگی با طعم بی‌تدبیری / مردم در گِل ماندند
  • اختصاص هزار میلیارد ریال بودجه عمرانی ویژه منطقه ۳ اراک
  • نیاز ۱۵۷ میلیارد تومانی اعتبار برای ۳۷ پروژه نیمه‌کاره حوزه بهداشت
  • سهم حدود ۱۴ درصدی وزارت بهداشت از بودجه دولت/ بودجه کدام دانشگاهها جهش داشت؟
  • اعتبار ۳۵۰ میلیارد ریالی برای افزایش ایمنی تردد شهروندان در منطقه ۷ اصفهان
  • پروژه های عمرانی گیلان سرعت می گیرد/ زباله سوز رشت نیازمند اعتبار ۲۰۰۰ میلیاردی
  • اجرای ۸ پروژه عمرانی در پیربازار با اعتبار ۴ میلیارد تومانی
  • وزارت نفت ۶ هزار و ۲۰۰ پروژه مسئولیت اجتماعی در کشور در دست اجرا دارد
  • وزارت ارتباطات به زودی از ماهواره‌های جدید رونمایی می‌کند/ گردشگری در ایران رشد کرده است/ بدهی های ایران به بانک توسعه اسلامی صفر شد