Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایران اکونومیست - به گزاراش ایران اکونومیست؛ استان تهران 16.6درصد جمعیت کشور را در خود جا داده و استان ایلام با کمتر از یک درصد جمعیت کشور - 0.73درصد - کمترین جمعیت را در میان استان های کشور به خود تخصیص داده است .
استان های اصفهان و خراسان رضوی سهم دوم و سوم را به لحاظ بیشترین جمعیت به خود اختصاص داده اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


استان های خراسان جنوبی، کهگیلویه و بویراحمد و سمنان علاوه بر ایلام هر کدام به تنهایی کمتر از یک درصد از جمعیت کشور را در خود جای داده اند.

**تراکم جمعیت
تراکم جمعیت در سال 1395در ایران 49.1نفر است(49.1نفر در هر کیلومترمربع زندگی می کنند).این نسبت در سال 1365 برابر با 30 نفر در هر کیلومترمربع بود.
با افزایش جمعیت تراکم جمعیت همواره افزایش می یابد.
استان های تهران با 969.2 نفر و سمنان با 7.2نفر در هر کیلومتر مربع به ترتیب بیشترین و کمترین تراکم جمعیت را در میان استان های کشور به خود تخصیص داده اند.
استان های گیلان با 180.2نفر،مازندران با 137.7 نفر و قم با 113.1نفر در هر کیلومترمربع،در مرتبه های بعدی به لحاظ بالا بودن تراکم جمعیت قرار دارند.
همچنین استان های یزد با 8.8نفر و خراسان جنوبی با 8.1 نفر در هر کیلومترمربع در رده های انتهایی جدول تراکم جمعیت استان ها قرار گرفته اند.
بر اساس گزارش مرکز آمار ایران جمعیت استان تهران 13میلیون و 267هزار و 637نفر و مساحت آن 13هزار و 689کیلومترمربع می باشد.
همچنین جمعیت استان سمنان 702هزار و 360نفر است که در مساحتی به اندازه 97هزار و 490کیلومتر مترمربع زندگی می کنند.
تراکم جمعیت در سال 1370 معادل34نفر،سال 75 معادل 37نفر، سال 85 معادل 43 نفر و سال 90معادل 46نفر در هر کیلو متر مربع بود.

منبع: ایران اکونومیست

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۲۸۰۲۹۱۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آب به باتری کم مصرف تبدیل شد!

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از اینترستینگ انجینرینگ، محققان مدعی هستند تراکم انرژی باتری جدید ۲برابر بیشتر از باتری های لیتیومی است. باتری جدید می تواند صنعت وسایل نقلیه برقی را دگرگون کند.

علاوه بر آن باتری های آبی از این مایع به عنوان حلال برای الکترولیت استفاده می کنند و به این ترتیب ایمنی آنها را ارتقا می دهند. باتری های لیتیوم یونی غیر آبی تراکم انرژی بالایی دارند اما ایمنی آنها به دلیل الکترولیت های ارگانیک آتش زا در معرض خطر است.

با این وجود باتری های آبی به طور کلی تراکم انرژی کمتری دارند که دلیل آن حلالیت محدودیت الکترولیت و ولتاژ پایین است. اکنون محققان چین یک باتری آبی مبتنی بر انتقال چند الکترونی هالوژن ابداع کرده اند. آنها به رهبری لی شیانگ فنگ از انستیتوDICP آکادمی علوم چین با همکاری دیگر پروفسور این انستیتو یک کاتد انتقال چند الکترونی مبتنی بر برومین و یودین ابداع کردند.

این کاتد به ظرفیت بیش از ۸۴۰Ah/L و تراکم انرژی ۱۲۰۰وات ساعت به ازای هر لیتر دست یافت.

محققان برای ارتقای تراکم انرزی باتری های آبی از محلول ترکیبی هالوژن یون های یودن و برومین به عنوان الکترولیت استفاده کردند. آنها یک واکنش انتقال چند الکترونی ابداع کردند.

طبق گزارش های موجود هنگامیکه محققان این الکترولیت را با آند وانادیم آزمایش کردندف متوجه شدند چرخه عمر باتری بیش از هزار بار شارژ است که این امر نشان دهنده ثبات بالای آن است. محققان همچنین اشاره کردند تراکم انرژی باتری فراتر از برخی الکترودهای جامد و هزینه تولید آن با باتری های لیتیومی یکسان است.

کد خبر 6097056 شیوا سعیدی قوی اندام

دیگر خبرها

  • دوره تربیت مربی درجه ۳ در استان ایلام برگزار می‌شود
  • ۵۰‌ درصد تردد زوار عراق از مرز مهران است
  • پرواز‌های فرودگاه ایلام لغو شد
  • پروازهای شرکت هواپیمایی ایران‌ایر تهران-ایلام -تهران لغو شد
  • لغو دو پرواز ایلام - تهران به علت شرایط نامساعد جوی
  • پروازهای فرودگاه ایلام لغو شد
  • نجات ۲ کوهنورد گرفتار در ارتفاعات کبیر کوه شهرستان ملکشاهی
  • آب به باتری کم مصرف تبدیل شد!
  • ایران در سایه تهدید بحران سالخوردگی
  • ایران در تهدید بحران سالخوردگی قرار دارد