Web Analytics Made Easy - Statcounter

عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس گفت: آقای عادل آذر سؤال مربوط به حقوق دریافتی خود و معاونانش را بی‌پاسخ گذاشت.

به گزارش مشرق، حسینعلی حاجی دلیگانی نماینده مردم شاهین‌شهر در مجلس شورای اسلامی با اشاره به جلسه امروز کمیسیون برنامه و بودجه مجلس گفت: در جلسه امروز، رئیس و دادستان دیوان محاسبات در کمیسیون حاضر و گزارشی را از عملکرد این نهاد به ویژه در حوزه حقوق‌های نجومی به اعضای کمیسیون ارائه کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: در مجموع، رئیس و دادستان پاسخ قانع‌کننده‌ای برای اعضای کمیسیون نداشتند.

عضو کمیسیون برنامه و بودجه و محاسبات مجلس عنوان داشت: رئیس دیوان محاسبات در گزارش خود عنوان کرد که دیوان دو گزارش را در خصوص حقوق‌های نجومی تهیه کرده که یکی گزارشی بود که افرادی که حقوق‌های نجومی دریافت کرده بودند، در آن مطرح شده بود که گزارش به صحن مجلس و رسانه ملی نیز ارائه شد و گزارش دوم نیز در مورد تصمیم‌گیران و عاملان پرداخت حقوق‌های نجومی است که این گزارش هنوز در مرحله حسابرسی و مرحله دادسرا و تعیین‌تکلیف نرسیده جنبه محرمانه دارد و البته نسخه‌ای از آن به رئیس مجلس ارائه شده که رئیس مجلس آن را نیز در اختیار رؤسای کمیسیون‌ها قرار داده است.

حاجی‌دلیگانی خاطرنشان کرد: من در این جلسه از آقای عادل آذر در خصوص معیارشان برای سنجش حقوق‌های نجومی و کسانی که برخلاف قانون، حقوق مازاد دریافت یا پرداخت کرده‌اند و اینکه معیار حقوق 20 میلیونی را در این باره از چه قانونی برداشت کرده‌اند، سؤال کردم که رئیس دیوان محاسبات عنوان کرد که معیار حقوق 20 میلیون را خودم درنظر گرفته‌ام و حالا شما نیز این معیار 20 میلیون تومان را فراموش کنید و ما گزارش‌هایی که در آینده ارائه خواهیم کرد، براساس قانون خواهد بود.

وی افزود: رئیس دیوان محاسبات گفت که حقوق‌های نجومی‌ای که در رقم‌های بالایی پرداخت شده بود را مورد بررسی قرار دادم و سه تیم جداگانه را تشکیل دادم و به دستگاه‌های مختلف اعزام کردم و به آنها گفتم که برای افرادی که به حقوق‌های دریافتی‌شان مشکوک می‌شوید، براساس قوانین حکم بزنید و این حکم را با حکمی که دستگاه‌های اجرایی زده‌اند مقایسه کنید و ببینید آیا تخلف صورت گرفته است یا نه؟

عضو کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات مجلس اظهار داشت: همچنین من سؤالی را در خصوص میزان حقوق دریافتی رئیس دیوان محاسبات و معاونانش و همچنین معاونین مجلس مطرح کردم که آقای عادل آذر پاسخی به این سؤال من نداد.

حاجی‌دلیگانی در پایان خاطرنشان کرد: با توجه به ایراداتی که در کار دیوان محاسبات وجود دارد، من طرح استیضاح آقای عادل آذر را پیگیری می‌کنم و در جلسه امروز نیز این نکته را به وی گفتم که باید نسبت به این طرح استیضاح پاسخگو باشد.

منبع: فارس

منبع: مشرق

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mashreghnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مشرق» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۲۸۰۴۳۳۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جلوگیری از واردات واکسن‌های دامی دارای مشابه داخلی

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما به نقل از خانه ملت، ذبیح الله اعظمی ساردوئی ابتدا با اشاره به وضعیت نیروی انسانی سازمان دامپزشکی کشور، گفت: تعداد نیروی انسانی سازمان دامپزشکی کشور کم است که مقرر شده تا پس از درخواست کتبی سازمان از طریق کمیسیون کشاورزی مجلس در جریان بررسی لایحه بودجه و مکاتبات با رئیس جمهور پیگیری شود.

  نماینده مردم جیرفت و عنبرآباد در مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه سازمان دامپزشکی کشور در زمینه منابع مالی نیز با کمبود‌هایی مواجه است، ادامه داد: آزمایشگاه‌های مرجع سازمان دامپزشکی نیز کم است که از سوی کمیسیون کشاورزی مجلس درخواست شده تا این آزمایشگاه‌ها در کل کشور توسعه پیدا کند.   اعظمی با تاکید بر اینکه حدود ۱۰ میلیارد دز واکسن دامی وارد کشور می‌شود که مغایر اهداف دولت و برنامه هفتم توسعه است که بر اساس آن باید در این زمینه به خودکفایی ۷۰ درصدی دست پیدا کنیم، عنوان کرد: باید شرکت‌های دانش بنیان به حوزه تولید واکسن‌های دامی ورود کنند.   وی با بیان اینکه رئیس سازمان دامپزشکی در نشست با اعضای کمیسیون کشاورزی مجلس پذیرفت تا از واردات واکسن‌هایی که مشابه تولید داخل آن بتواند تمامی آزمایشات را با موفقیت پشت سر بگذارد جلوگیری کند، تصریح کرد: برخی شرکت‌ها مجوز واردات دام زنده را دریافت کرده‌اند که باید سازمان دامپزشکی محموله‌های وارداتی آنها را تحت نظر داشته باشد، زیرا ممکن است با خود برخی بیماری‌ها را وارد کشور کنند.   اعظمی با اشاره به اینکه باید غرامت دام‌های آلوده و بیماری که بر اساس نظر سازمان دامپزشکی معدوم می‌شوند پرداخت شود، ادامه داد: در جنوب استان کرمان بیش از ۱۱ هزار نفر شتر، بیش از ۲ هزار راس دام سنگین و همچنین دام سبک وجود دارد و با توجه به محرومیت منطقه، مطالبه اینجانب از رئیس سازمان دامپزشکی این بوده که بخشی از واکسن مورد نیاز این منطقه همچنان به صورت رایگان توزیع شود که مقرر شد این روند ادامه داشته باشد.   عضو کمیسیون کشاورزی، آب، منابع طبیعی و محیط زیست مجلس شورای اسلامی گفت: این احتمال وجود دارد که به دلیلی بالا بودن قیمت واکسن، برخی از دامداران اقدام به واکسیناسیون نکنند و این مسئله موجب فراگیری برخی بیماری‌های دامی با خسارت بالا شود که رئیس سازمان دامپزشکی موافقت کرده در این زمینه مساعدت کند.

دیگر خبرها

  • سکوت مسلمین در قبال جنایات صهیونیست‌ها زبانه‌های آتش را به جهان اسلام خواهد کشید
  • جلوگیری از واردات واکسن‌های دامی دارای مشابه داخلی
  • راهکار‌های رئیس دستگاه قضا برای حمایت از حقوق کارگران
  • اژه‌ای: حکومت وظایف و مسئولیت‌هایی را در قبال کارگران بر عهده دارد
  • رئیس کمیسیون حقوقی مجلس: بعید است بررسی قانون مهریه به مجلس یازدهم برسد
  • حاکمیت باید کارگران را با حقوق خود آشنا کند
  • اختصاص ۳۵ شعبه دیوان عدالت اداری به حوزه کار
  • اختصاص ۳۵ شعبه دیوان عالت اداری به حوزه کار
  • جذب به‌موقع و صحیح اعتبارات و تسهیلات تکلیفی لرستان
  • حقوق کارگران و بازنشستگان با تورم همخوانی ندارد