Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری آریا»
2024-04-30@01:39:45 GMT

ساخت صفحات لمسي خود تعمير در گوشي ها تا سال 2020

تاریخ انتشار: ۱۵ فروردین ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۲۸۰۵۰۲۶

خبرگزاري آريا - دانشمندان به تازگي توانسته اند گوشي هوشمندي ابداع کنند که در صورت خراش برداشتن صفحه نمايش آن، خود گوشي به تعمير صفحه نمايش بپردازد.
به گزارش خبرگزاري آريا، اگر گوشي از دست کاربري به زمين بيفتد معمولا دو راه بيشتر پيش روي خود ندارد: اول اينکه آن را تعمير کند و يا اينکه آن را کنار بگذارد و گوشي ديگري بخرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


شيميدانان دانشگاه کاليفرنيا در ريورسايد موفق شده اند راه سومي براي اين اتفاق پيدا کنند؛ صفحه گوشي که قادر است خودش را تعمير کند.
محققان اين مورد را بر روي مواد مختلفي تست کرده اند؛ و گوشي ها را در شرايط خط برداشتن و يا شکستن امتحان کرده اند؛ در کمال شگفتي پس از اينکه صفحه گوشي به دو بخش تقسيم شد، آنها پس از 24 ساعت مشاهده کردند که اين صفحه به طور خودکار در حال تغيير وضعيت و تبديل شدن به شکل اوليه خود شد. چائو وانگ، شيميداني از اين تيم تحقيقياتي در گفتگو با بيزينس اينسايدر گفت:
ماده مورد استفاده در صفحه اين گوشي، مي تواند 50 برابر بزرگتر از سايز اوليه خود شود و از پليمر ارتجاعي و يک نوع نمک يوني ساخته شده است. اين حالت خودتعميري از نوعي پيوند شيميايي خاص موسوم به واکنش يون ديپول نشئت مي گيرد که نوعي نيروي قوي بين يون هاي باردار و مولکول هاي قطبي محسوب مي شود و نتيجه اين فعل و انفعالات به اين صورت است که اگر اين ماده خراش بردارد يا بشکند، نيروي قوي بين يون ها و مولکول ها دو قسمت جدا شده را به هم جذب مي کند و باعث تعمير ماده مي شود.

اين براي اولين بار است که دانشمندان يک ماده خود تعمير مي سازند که قادر است الکتريسيته را هدايت کند و بتوان از آن در باتري و صفحه نمايش گوشي هاي هوشمند استفاده کرد.
برخي از مدل هاي گوشي هاي LG مثل سري G فلکس، در حال حاضر مواد مشابه اين ماده جديد را در صفحه نمايش هاي خود به کار برده اند که مي تواند خراش هاي به وجود آمده در صفحه نمايش را از بين ببرد اما تفاوت آن با ماده جديد کشف شده اين است که ماده به کار رفته در صفحه نمايش گوشي هاي LG قادر به رسانش الکتريسيته نيست بنابراين توليدکنندگان گوشي هاي هوشمند قادر به استفاده از آن در صفحه نمايش گوشي هاي هوشمند نيستند. بيشتر گوشي هاي هوشمند شبکه اي از الکترود ها را در زير صفحه لمسي خود قرار داده اند و وقتي کاربر با انگشت خود صفحه را لمس ميکند، ترکيبي از اتصالات الکترودي به گوشي فرمان انجام کاري خاص را مي دهد.
وانگ پيش بيني کرده که اين ماده جديد کشف شده تا سال 2020 در گوشي هاي هوشمند به کار گرفته مي شوند.
تيم تحقيقاتي قرار است نتايج آزمايشات خود را در نشست جامعه شيمي آمريکا که بزرگترين سازمات علمي جهان در زمينه شيمي محسوب مي شود، در 4 آوريل(15 فروردين) ارائه کند.


منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۲۸۰۵۰۲۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بدمستی در برابر مست عشق 

اصل ماجرا چیست؟ مثل این سالها که تبلیغ فیلم‌های ایرانی در شبکه‌های فارسی زبان ماهواره‌ای نادیده گرفته می‌شود، در دهه نود نیز با توجه به تحولات فناوری در مسیر ساخت فیلم بلند و به چالش کشیده شدن ساختارها و ترتیبات اداری، دولت در برابر ساخت فیلم‌های بلند بدون مجوز نرمش نشان داد.
تا قبل از تصویب و ابلاغ دستورالعمل جامع صدور پروانه نمایش در ۱۳ اردیبهشت سال ۱۴۰۰ توسط وزیر وقت ارشاد در دولت دوازدهم، با جلب موافقت موردی وزیر ارشاد در دولت یازدهم تدبیری اندیشیده شده بود که اولا برخورد سلبی و انضباطی اولین گزینه برای برخورد با فیلم‌های بلند نباشد ثانیا در صورت جلب موافقت شورای پروانه نمایش فیلم‌های غیر سینمایی برای اینگونه فیلم‌ها پروانه نمایش غیر سینمایی صادر شود و فیلم در کارنامه تهیه‌کننده و کارگردان به عنوان اثر سینمایی محسوب نشود.
به این خاطر به هنگام تجمیع مقررات در بند ۳ ماده ۶ دستورالعمل صدور پروانه نمایش، عینا موافقت پیشین به منزله یک تجربه مدیریتی مستندسازی شد و شکل رسمی‌تری به خود گرفت. به عبارتی تنها تنبیه سازندگان فیلم‌های بدون مجوز آن بود که از دریافت پروانه نمایش سینمایی محروم شوند و به دنبال آن از راهیابی به جشنواره فیلم فجر و اکران در سینماها(به جز گروه هنر و تجربه) باز بمانند.
فیلم سینمایی «مست عشق» ساخته حسن فتحی نیز چنین وضعیتی داشت. گروه سازنده بدون اخذ مجوز فیلمبرداری پروژه را در ترکیه مشغول شده بود و فقط زمانی که تهیه‌کننده نسبت به بروز مشکلاتی در داخل احساس نگرانی کرد، تقاضای پروانه ساخت نمود. همانطور که توضیح داده شد، مقررات اجازه بررسی تقاضا را نمی‌داد و همه چیز به بعد از ساخت فیلم و بازبینی آن برای صدور پروانه نمایش موکول گردیده بود.
پس اولا فیلمنامه مست عشق مورد بررسی قرار نگرفته بود که با ساخت آن مخالفت شود. ثانیا تصویربرداری پروژه از مدتها قبل کلید خورده بود و تیم سازنده معطل پروانه ساخت نمانده بود.
نکته جالب آن است که فیلم مست عشق سال گذشته موفق به دریافت پروانه نمایش سینمایی شد که خبر از نرمش مرجع نظارتی و مدیریت اقتضایی آن برای برخورد با پدیده فیلم‌های بدون مجوز ساخت است. اما طبق مقررات جاری مست عشق باید پروانه نمایش غیر سینمایی می‌گرفت و برای نمایش عمومی مسیر دیگری را طی می‌کرد. چرا فیلم از این قاعده مستثنی شد؟
به نظر می‌رسد رویکرد مثبت سازمان سینمایی در صدور پروانه نمایش سینمایی یا ناشی از اصلاح و ویرایش مجدد دستورالعمل یادشده است و یا انکه دلایل و توجیهات دیگری مثل اعتبار و حسن شهرت کارگردان در بین بوده است که ما از آن بی‌خبر هستیم.
آنچه اهمیت دارد آن است که در مجموع این اتفاق به نفع سینما و مخاطب تمام شد تا با استقبال نسبتا خوب از فیلم در هفته اول اکران، کفه فیلم‌های جدی در برابر فیلم‌های کمدی اندکی سنگین شود.

۲۲۰۵۷

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1900029

دیگر خبرها

  • افشای اطلاعات جدید درباره آیفون 16
  • نمایش نوزده نقشه قدیمی خلیج فارس در شهر کاریز کیش
  • قیمت گوشی s۲۳ ultra + مشخصات و مقایسه با آیفون ۱۵ پرومکس امروز ( ۱۰ اردیبهشت)
  • قیمت گوشی سامسونگ a۵۴ امروز (۹ اردیبهشت) + مشخصات و دوربین galaxy a۵۴ Samsung
  • سریال جدید مهران مدیری؛ در «پدر قهوه» چه می‌گذرد؟
  • مهران مدیری در سکوت قهوه‌اش را می‌خورد؟
  • مهران مدیری باز هم در سکوت قهوه‌اش را می‌خورد؟
  • مهران مدیری باز هم در سکوت قهوه می‌خورد؟
  • بدمستی در برابر مست عشق
  • بدمستی در برابر مست عشق