Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیر مركز مستند سوره گفت: همه مراكز تولید اثر، موظفند تمركز امكاناتی كه متأسفانه در تهران وجود دارد را به همه نقاط كشور برسانند. این حداقل عدالت است و نتایج خوبی هم در پی خواهد داشت. آفتاب‌‌نیوز : به نقل از پایگاه خبری حوزه هنری، در نشستی با حضور محسن یزدی، مدیر مركز مستند سوره حوزه هنری و مستند سازان استان یزد در خصوص تعامل و بهره‌مندی فیلمسازان یزدی از امكانات این مركز گفتگو و تبادل نظر شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیر مركز مستند سوره در این نشست، با اشاره به حضور بسیاری از مستندسازان مستعد كشور در شهرستان‌ها گفت: همه مراكز تولید اثر موظفند تمركز امكاناتی كه متأسفانه در تهران وجود دارد را به همه نقاط كشور برسانند. به نظر من این حداقل عدالت است و نتایج خوبی هم در پی خواهد داشت. ما در مركز مستند سوره تلاش می‌كنیم تا استعدادهای شهرستانی بیشتر شكوفا شوند.محسن یزدی مهمترین هدف مركز مستند سوره را پیوند مستند با منافع ملی و تقویت مستندسازانی دانست كه به این نگاه اعتقاد دارند.وی با اشاره به برنامه‌‌های این مركز برای توسعه و ارتقای مستند فاخر در مراكز استانی، پیگیری مستندهای تولیدی در شهرستان‌ها، كشف استعدادها و ایجاد زمینه مناسب تولید اثر برای آنها را از جمله برنامه‌های این مركز برشمرد.این مقام مسئول مهمترین اولویت مركز مستند سوره را پرداختن به موضوعات و مسائل مردم و كشور ذكر كرد و افزود: در ساخت مستندهای تاریخی هم فعال شده‌ایم و علاقه‌مندیم این جریان را ادامه دهیم. همچنین افزایش تولید با مستندسازان مراكز استانی غیر از تهران نیز در اولویت‌های ما قرار دارد.وی درخصوص كیفیت و كمیت آثار تولیدی در مراكز استانی گفت: در هر استانی استعدادهای مختلفی وجود دارد. برخی استان‌ها در انیمیشن، بعضی در داستانی، تعدادی در مستند و برخی نیز در یك یا چند مورد مستعد هستند. البته همه استان‌ها در موارد یاد شده در یك سطح نیستند اما در واقع دیدن برخی آثار در استان‌ها قابل تحسین است.مدیر مركز مستند سوره با بیان اینكه متأسفانه به علت مشكلات مالی سیر تولید اثر در استان‌ها كمی با كُندی پیش می‌رود، ادامه داد: به رغم مشكلات مالی، هنوز هم در استان‌هایی كه انگیزه وجود دارد كارهای خوبی در حال تولید است و به نظرم بودجه همه مسأله ما نیست.یزدی درمورد وظیفه یك مستندساز در قبال اسلام، انقلاب و ارزش‌ها اظهار داشت: ساخت مستند بدون دغدغه، تلف كردن وقت و منابع است. همه آدم‌ها در این زمینه مسئول هستند؛ چه مستندساز و چه غیر مستندساز. مستند برای مستند یا هنر برای هنر یك حرف كاملا بی منطق و بی ربط است.این مستندساز به اهمیت و تأثیر فیلم مستند در معرفی انقلاب اسلامی و صدور پیام آن به جهان اشاره و خاطرنشان كرد: متأسفانه آثار مناسب در این زمینه زیاد تولید نشده‌ و همین‌هایی هم كه تولید شده امكان پخش مناسب ندارد.وی با برشمردن ویژگی‌های یك مستند فاخر و ارزشمند افزود: مستند باید جذاب بوده و دارای فرم و محتوای خوب باشد و بتواند مخاطب را با خود همراه كند. من مستندهایی كه غبار از روی مسایل مهم فراموش شده برمی‌دارد و به مردم اعتماد به نفس می‌دهد را خیلی می‌پسندم.در این نشست مقرر شد مستندسازان نمونه آثار تولیدی خود را به مركز مستند سوره ارسال و پس از سطح سنجی، با مشاركت آن مركز اقدام به تولید اثر كنند.

منبع: آفتاب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت aftabnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آفتاب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۲۸۰۵۰۵۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هفت کشور جهان تمام برق مورد نیاز را از منابع تجدیدپذیر تامین می‌کنند

ایتنا - بر اساس آمار و ارقامی که به‌تازگی گردآوری شده است، هفت کشور اکنون تقریبا تمام برق مورد نیازشان را از منابع انرژی تجدیدپذیر تولید می‌کنند.
آلبانی، بوتان، نپال، پاراگوئه، ایسلند، اتیوپی و جمهوری دموکراتیک کنگو بیش از ۹۹.۷ درصد برق مصرفی‌شان را با استفاده از انرژی زمین‌گرمایی، آب، خورشید یا باد تولید کرده‌اند.

علاوه بر این، داده‌های آژانس بین‌المللی انرژی (IEA) و آژانس بین‌المللی انرژی تجدیدپذیر (IRENA) نشان داده است که ۴۰ کشور دیگر‌ــ از جمله ۱۱ کشور اروپایی‌ــ در سال ۲۰۲۱ و ۲۰۲۲ دست‌کم ۵۰ درصد برق مصرفی‌شان را با استفاده از فناوری‌های انرژی تجدیدپذیرتولید کرده‌اند.

پروفسور مارک جیکوبسون، استاد دانشگاه استنفورد که این داده‌ها را منتشر کرده است، گفت: «ما به فناوری‌های معجزه‌‌‌آسا نیاز نداریم.»

«ما باید با برقی کردن همه چیز و تامین برق از باد، آب و خورشید (WWS)، که نسیم دریا، فوتوولتایی خورشید، برق خورشیدی متمرکز، الکتریسیته زمین‌گرمایی، برق‌آبی اندک و برق‌آبی گسترده را شامل می‌شود، انتشار کربن را متوقف کنیم.»

پروفسور جیکوبسون همچنین متذکر شد سایر کشورها مانند آلمان نیز قادرند برای بازه‌های زمانی کوتاه از برق ۱۰۰ درصد تولیدشده از منابع تجدیدپذیر استفاده کنند.

آماری که آژانس بین‌المللی انرژی در ژانویه سال جاری منتشر کرد نشان می‌دهد که در سال ۲۰۲۲، بریتانیا ۴۱.۵ درصد برق مورد نیازش را از منابع تجدیدپذیر تولید کرد‌ــ که ۱۰.۵ درصد نسبت به سال قبل افزایش داشت.

در اسکاتلند، فناوری‌های انرژی تجدیدپذیر معادل ۱۱۳ درصد مجموع برق مصرفی کشور در سال ۲۰۲۲ را تولید کردند.

کلر مک، مدیرعامل اسکاتیش رینیوبلز (Scottish Renewables)، آن زمان گفت: «این ارقام رکوردشکن نقطه عطف مهمی در مسیر اسکاتلند به سوی انتشار کربن صفر محسوب می‌شود، و پتانسیل عظیم منابع انرژی تجدیدپذیر ما در سطح جهانی را به‌روشنی نشان می‌دهد.»

در حالی که تولید برق اسکاتلند در قبضه انرژی باد است، پژوهشگران پیش‌بینی می‌کنند که انرژی خورشیدی در دهه‌های آتی انرژی غالب در تامین برق جهان خواهد بود. 

در سال‌های اخیر با افزایش میزان بهره‌وری سلول‌های خورشیدی، که در اصل با به‌اصطلاح «ماده معجزه‌آسای» پروسکایت ارتقا پیدا کرد، پیشرفت‌های قابل‌ملاحظه‌ای صورت گرفته است.

هزینه‌های تجاری نیز کاهش پیدا کرده است، که سبب شد دانشمندان دانشگاه اکستر و کالج دانشگاهی لندن سال گذشته مدعی شوند که انرژی خورشیدی به «نقطه اوج بازگشت‌ناپذیری» رسیده است که آن را به منبع اصلی انرژی جهان تا سال ۲۰۵۰ تبدیل خواهد کرد.

بر اساس یافته‌های مقاله این پژوهشگران در سال ۲۰۲۳، که در نشریه نیچر کامیونیکیشنز (Nature Communications) منتشر شد، پیشرفت‌های فناوری و اقتصادی به این معنی است که گذار به انرژی پاک فقط دست‌یافتنی نیست، بلکه اجتناب‌ناپذیر است.

پژوهشگران در این تحقیق نوشتند: «به‌دلیل مسیر فناوری که سیاست پیشین باز کرد، نقطه اوج خورشیدی بازگشت‌‌ناپذیر ممکن است گذشته باشد، مرحله‌ای که انرژی خورشیدی، بدون سیاست‌های اقلیمی بیشتر، به‌تدریج بر بازار انرژی جهانی غلبه می‌کند.»

«انرژی خورشید در دسترس‌ترین منبع انرژی موجود روی کره زمین است، و در چرخه‌ای از سرمایه‌گذاری‌های فزاینده، جذابیت اقتصادی‌اش به‌سرعت رو به افزایش است.»

دیگر خبرها

  • شوش و کرخه خوزستان بدون اکیپ مجهز غریق نجات هستند
  • خودزنی آمریکا با تحریم روسیه / مصائب بوئینگ بدون قطعه ساخت مسکو!
  • خودزنی آمریکا با تحریم روسیه/ مصائب بوئینگ بدون قطعه ساخت مسکو!
  • کارکرد انتقادی فیلم‌های مستند کمرنگ شده است
  • کشت چغندر علوفه‌ای در مازندران تامین کننده خوراک دام کشور
  • آغاز ساخت مرکز صحی‌ در پکتیا
  • فعال کردن مراکز اقتصادی وداشتن مرکز هوشمند
  • جهش تولید با کارگران بدون دغدغه معیشتی محقق می‌شود
  • ۱۸۵ میلیون متر مکعب آب شرب در لرستان تولید شد
  • هفت کشور جهان تمام برق مورد نیاز را از منابع تجدیدپذیر تامین می‌کنند