Web Analytics Made Easy - Statcounter

فرماندار گرگان گفت: با توجه به تاکیدات رئیس جمهور، تولیدات دانش‎بنیان و دانشگاهی در راستای ایجاد فرصت‌شغلی در گرگان حمایت می‌شوند.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از گرگان، سید عباس حسینی صبح امروز در جلسه شورای اداری شهرستان گرگان اظهار داشت: در دوره گذشته با رعایت اصل بی‎طرفی و مر قانون، میزان آرای 4 نماینده از مجلس خبرگان رهبری و مجلس شورای اسلامی را معرفی کردیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه در سال گذشته طرح سرشماری نفوس مسکن را داشتیم، افزود: دستگاه‎های اجرایی در این بخش تلاش زیادی در 2ماه فعالیت کاری داشتند.

فرماندار گرگان به اجلاسیه 4 هزار شهید استان گلستان اشاره کرد و افزود: امید داریم با تلاش مظاعف امسال شاهد سال خوبی برای نظام و شهرستان گرگان باشیم.

حسینی افزود: گرگان رتبه یک اقامت را در بین شهرستان‎های استان کسب کرده و این بیانگر این است که از گذر به ماندگاری مسافر رسیده و می‎تواند موقعیت شغلی را در گردشگری به وجود بیاورد.

وی با بیان اینکه در بحث گردشگری شهرستان گرگان رتبه دوم را بدست آورد و این هم برای شهرستان گرگان جای مباهات است که توانسته با تراکم جمعیتی که در این شهرستان وجود دارد بتواند بیش از 900 هزار گردشگر را جذب کند.

فرماندار گرگان افزود: رئیس جمهور در شورای عالی فرهنگی مصوب کرد که از تولیدات دانش‎بنیان و مجموعه دانش دانشگاهی به عنوان یک فرصت شغلی بهره‎گیری کنند.

حسینی تاکید کرد: امید داریم دستگاه‎های اجرایی با خرید تولیدات داخلی فرصت شغلی بیشتری را ایجاد کنند.

وی یادآور شد: امید داریم بتوانیم با همکاری بخش صنعت و کشاورزی در کشور یک میلیون و 200 هزار شغل ایجاد کنیم.

فرماندار گرگان به موضوع انتخابات اشاره کرد و گفت: در شب آخر 2 تا 3 نفر انصراف دادند و در مجموعه یک هزار و 71 نفر به عنوان کاندید شورای شهر و روستا در شهرستان گرگان ثبت‎نام کردند.

حسینی افزود: 60 درصد کاندیداها کمتر از 45 سال سن داشتند و 71 نفر از نامزدها نیز کمتر از 30 سال سن دارند.

شاکری سرپرست اداره میراث فرهنگی و گردشگری گرگان هم در این جلسه گفت: بیش از 389 هزار نفر در شهرستان گرگان در ایام نوروزی اقامت داشتند که از این میزان 11 هزارو 44 نفر مسافر و گردشگر در هتل‎ها ، یک هزار و 901 نفر در مهمان‎پذیر و 6 هزار نفر در هتل آپارتمان اقامت داشتند.

سرپرست اداره میراث فرهنگی و گردشگری گرگان ادامه داد: بیش از 112 هزار نفر در خانه مسافر ، بیش از 107 هزار نفر در اقامتگاه موقت ، بیش از 65 هزار نفر کمپ موقت و در آلاچیق 56 هزار نفر اقامت داشتند.

شاکری یادآور شد: میزان اقامت در تاسیسات اقامتی وابسته به آموزش و پرورش شهرستان گرگان 28 هزار و 150 نفر تخمین زده می‎شود که نسبت به سال گذشته افزایش داشته است.

وی بیان داشت: در اقامتگاه های ادارات و خوابگاه دانشجویی شهرستان گرگان نیز 123 هزار و 88 نفر در ایام نوروز اقامت داشتند.

سرپرست اداره میراث فرهنگی و گردشگری گرگان تاکید کرد: تعداد بازدید نظارتی توسط دستگاه‎ها مانند بهداشت 170 مورد ، بازرسی از هتل و رستوران‎ها 183 مورد، نظارتی از دفاتر خدمات مسافرتی 116 مورد بود که 10 نفر را اخطار کتبی در این بخش دادیم.

شاکری یادآور شد: تعداد بازدید نظارتی اقامت موقت 212 مورد بود و در این بازرسی‎ها تشویقی و تنبیه نداشتیم.

وی اظهار داشت: 932 هزار و 606 مورد مسافران و گردشگران از اماکن تاریخی و توریستی شهرستان گرگان بازدید داشتند.

سرپرست اداره میراث فرهنگی و گردشگری گرگان افزود: 100 هزار دفترچه راهنما و پستر برای مسافران در کل استان چاپ شده که که 10 هزار مورد آن در شهرستان گرگان توزیع شد.

انتهای پیام/

R41471/P1336/S6,70/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۲۸۱۱۳۳۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

زوایای هوشمندسازی انرژی در برنامه هفتم توسعه

موسی احمدی در گفت‌وگو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری علم و فناوری آنا با اشاره به معضلات و مشکلاتی که کشور در زمینه آب با آن مواجه است، عنوان کرد: می‌توان از ظرفیت دانش‌بنیان‌ها برای ایجاد بهره‌وری در تولید و مصرف منابع انرژی از جمله برق و باد استفاده کرد.

عضو کمیسیون انرژی مجلس بیان کرد: کشور ما بحرانی مانند کمبود آب مواجه است که بخشی از آن ناشی از تغییرات اقلیمی است و لازم است که اقدامات زیربنایی برای افزایش بهره‌وری ایجاد شود.

احمدی تاکید کرد: اکنون مباحثی درباره استفاده از ظرفیت دریا‌ها مطرح است و در بخش مصرف نیز باید با استفاده از دانش‌بنیان‌ها مصرف آب را به کمترین میزان ممکن رساند. این درحالی است که در کشاورزی سنتی متداول‌ترین روش آبیاری غرق‌آبی بوده است در حالی که روش‌هایی متعددی برای بهره‌وری آب با استفاده از مکانیزاسیون و کشاورزی صنعتی آن هم با روش‌هایی که دانش‌بنیان‌ها در اختیار قرار می‌دهند وجود دارد.

وی عنوان کرد: یکی از موضوعاتی که باید به آن توجه شود آن است که منابع انرژی فسیلی بخش عمده منابع انرژی را به خود اختصاص می‌دهد و در کشور ما تنها ۱۵ درصد از این انرژی به عنوان خوراک واحد‌های پتروشیمی مورد استفاده قرار می‌گیرد.

ضرورت ایجاد ارزش‌افزوده بالاتر در منابع فسیلی با استفاده از ظرفیت‌های شرکت‌های دانش‌بنیان

وی افزود: نفت خام، گاز طبیعی و ذغال سنگ منابع انرژی فسیلی در جهان هستند که باید بتوان با استفاده از دانش دانش‌بنیان‌ها و سرمایه بخش خصوصی، سرمایه‌گذاری دولتی و یا جذب سرمایه خارجی ارزش افزوده بیشتری در تولیدات آنها ایجاد کرد.

احمدی با اشاره به تجربه مدیریتی‌اش در سازمان ثبت اسناد و سابقه همکاری با بنیاد ملی نخبگان، بیان کرد: اکنون شرکت‌های دانش‌بنیان ایجاد شده و توسعه یافته‌اند و امروز وجود دانش‌بنیان‌هایی که در بسیاری از بخش‌های اقتصادی کشور ورود کرده‌اند از افتخارات ایران است.

فروش تجاری ایده‌های دانش‌بنیانی به دلیل فقدان حامیان مالی

عضو کمیسیون انرژی تصریح کرد: از گذشته جوانانی وجود داشتند که طرح، ایده و برنامه داشته، اما حامی مالی نداشته و به همین دلیل ایده‌های خود را تجاری‌سازی می‌کردند و به خارج از ایران می‌بردند، اما امروز تلاش زیادی در حال انجام است تا دانش‌بنیان‌های بیشتری به صنعت نفت وگاز و پتروشیمی جذب شوند.

وی گفت: مدیران باید به این باور برسند که با داخلی‌سازی می‌توان بسیاری از نیاز‌های صنایع را برطرف کرد و تجربه نیز نشان داده که در برخی از بخش‌ها صفر تا ۱۰۰ امور اجرایی توسط شرکت‌های داخلی انجام شده است و در مورد دانش‌بنیان‌ها نیز این ظرفیت وجود دارد که آنها را در بسیاری از بخش‌ها به کار گرفت.

تجهیز برخی صنایع بزرگ به کنسرسیوم شرکت‌های دانش‌بنیانی

احمدی عنوان کرد: ایده‌ها و طرح‌ها و دانشی که جوانان خلاق و نخبه کشور دارند را باید در ارتقای بهره‌وری و بهبود شرایط تولید به کار گرفت. برخی شرکت‌های داخلی مانند مپنا کنسرسیوم شرکت‌های دانش‌بنیان دارند و یکی از ارکانی که می‌تواند شعار امسال که جهش تولید با مشارکت مردم است را محقق کند استفاده از شرکت‌های دانش‌بنیان است.

وی افزود: در مجلس در سال ۱۴۰۲ نگاه ویژه‌ای را به دانش‌بنیان‌ها در قالب قانون بودجه ۱۴۰۳ و برنامه هفتم توسعه داشته است و در آینده نیز نگاه حمایتی به این شرکت‌ها ادامه خواهد داشت.

ادامه نگاه حمایتی مجلس به دانش‌بنیان‌ها

عضو کمیسیون انرژی مجلس با بیان اینکه نگاه حمایتی مجلس به دانش‌بنیان‌ها ادامه دارد، تاکید کرد:‌یکی از مجموعه‌هایی که می‌تواند شعار امسال را در عمل محقق کند شرکت‌های دانش‌بنیانی هستند که از نیرو‌های جوان، نخبه و با استعداد کشور شکل گرفته‌اند.

وی افزود: دانش‌بنیان‌ها بسیاری از پیشرفت‌های صنعتی را با مهندسی معکوس در کشور اجرایی کرده‌اند و در صنعت، کشاورزی و سایر بخش‌های اقتصادی ایده‌های خلاقانه خود را تبدیل به دانش یا محصول کرده‌اند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • مراکز نوآوری برای هم‌افزایی در ایجاد «مراکز هم‌آفرینی» حمایت می‌شوند
  • ایجاد ۴۰ هزار فرصت شغلی در استان کرمانشاه
  • ضرورت حمایت از هم‌افزایی مراکز نوآوری برای ایجاد «مراکز هم‌آفرینی»
  • برنامه امسال چهارمحال و بختیاری ایجاد ۱۲۹۵۱ فرصت شغلی است
  • تصاویری از مراسم گرامیداشت شهدای دانش آموز در دبیرستان ایرانشهر گرگان
  • گردهمایی مدیران مراکز نوآوری در کارخانه نوآوری امیدینو
  • حمایت دانشگاه تهران از فارغ التحصیلان و دانشجویان جویای کار
  • دانش‌بنیان شدن صنعت نفت به توسعه زنجیره ارزش کمک می‌کند
  • زوایای هوشمندسازی انرژی در برنامه هفتم توسعه
  • بوم‌گردی کلید تحقق اشتغال روستاها/جوانان کارآفرین حمایت مالی شوند