Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-05-06@02:27:46 GMT

اثرات مثبت تحول در بخش درمان غرب تهران/ روندی که ادامه دارد

تاریخ انتشار: ۱۶ فروردین ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۲۸۱۳۹۹۵

اثرات مثبت تحول در بخش درمان غرب تهران/ روندی که ادامه دارد

شهریار - تحول انقلابی که از چندی پیش در بخش درمان شهرستان های شهریار، قدس و ملارد آغاز شده اثرات مثبتی بر درمان در این سه شهرستان گذاشته و این روند مثبت همچنان ادامه دارد.

خبرگزاری مهر - گروه استان ها، وحید محمدی یکتا: با وجود اینکه گذشت نزدیک به چهار دهه از پیروزی انقلاب اسلامی و تاکیدات امام راحل( ره) و مقام معظم رهبری اما جمعیت ۱.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

۵ میلیون نفری شهرستان های ملارد، شهریار و قدس در بخش درمان با مشکلات عدیده ای روبرو هستند.

یکی از مشکلات عمده بخش درمان این منطقه وجود یک بیمارستان دولتی به نام بیمارستان امام سجاد( ع) در این سه شهرستان با جمعیت بسیار بالا است، بیمارستانی که خود با مشکلات فراوانی در زمینه درمان بیماران و اداره بیمارستان مواجه بود.

کمبود فضای درمانی مناسب در این سه شهرستان از یک سو به معضلات بسیار بزرگی تبدیل شده است و از سویی دیگر کیفیت ارائه خدمات در تنها بیمارستان این منطقه مناسب نبود.

جادوی فضای مجازی/ مطالبات پاسخ داد

امید رضایی، یکی از شهروندان شهریار در مورد کیفیت ارائه خدمات درمانی بیمارستان امام سجاد( ع) در گذشته به خبرنگار مهر گفت: این بیمارستان در گذشته وضعیت مطلوبی نداشت و مشکلات آن یکی دو تا نبود به گونه ای که مردم از مراجعه به تنها بیمارستان منطقه ابا داشتند.

وی ادامه داد: با انتقادهای به حقی که سال گذشته در فضای مجازی منطقه انجام شد مدیریت بیمارستان تغییر کرده است و هم اکنون شاهد تغییرات بسیاری هستیم که علاوه بر گسترش فضای درمانی تجهیزات بسیاری به همراه پزشکان متخصص خوبی به این بیمارستان افزوده شده است.

انتقادات در فضای مجازی هر روز بیشتر از روز قبل می شد، این انتقادات ابتدا با انتشار ویدیویی از وضعیت درمانگاه بیمارستان در یکی از کانال های تلگرامی منطقه و سپس انتشار همین ویدیو در رسانه ملی رنگ و بوی تازه ای گرفت.

احسان پرنیان، یکی از فعالان فضای مجازی منطقه در گفتگو با خبرنگار مهر در این خصوص اظهار داشت: مسئولین وقت بیمارستان و شبکه بهداشت و درمان شهرستان شهریار علیه فعالان فضای مجازی در منطقه مواضع تند گرفتند و به جای دیدن مشکلات و انتقادهای مردمی سعی در مخفی کردن مشکلات می کردند که حتی از ما در دادسرای شهرستان شهریار اقامه دعوا به اتهام تشویش اذهان عموم کردند.

وی ادامه داد: خوشبختانه گستره انتقادها در فضای مجازی به حدی بود که مسئولین ارشد بهداشت و درمان کشوری و استانی متوجه این امر شدند و در اقدامی انقلابی دست به تغییرات مدیریتی در بخش بهداشت و درمان شهریار زدند، این تغییرات ابتدا در سطح بیمارستان و بعد از آن در شبکه بهداشت و درمان اعمال شد.

محمد علیزاده یکی از افرادی که به واسطه بیماری همسرش در گذشته و حال بسیار به بیمارستان امام سجاد( ع) شهریار مراجعه می کند در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت:خوشبختانه با حضور رئیس جدید روز به روز شاهد تغییرات بسیار در بخش های مختلف اعم از کمی و کیفی هستیم.

وی گفت: با حضور رییس جدید و مذهبی در بیمارستان امام سجاد( ع) شاهد انقلابی در کیفیت بخش درمان این بیمارستان هستیم که امیدواریم همین روند ادامه یابد.

تمام بدهی های سال ۹۴ و ۹۵ بیمارستان تسویه شد

رییس وقت بیمارستان امام سجاد( ع) در گفتگو با خبرنگار مهر در مورد اقدامات انجام شده در بخش درمان این بیمارستان بیان کرد: در گذشته بیماران اورژانسی بسیاری به دلیل کمبود امکانات به بیمارستان های تهران اعزام می شدند که با تغییر و تحولات چند ماهه گذشته و تهیه تجهیزات پزشکی جدید و جذب پزشکان متخصص اعم از جراح مغز و اعصاب، جراح قلب، متخصص طب اورژانس و ارتوپدی به صورت ۲۴ ساعته بیش از ۹۰درصد بیماران اورژانسی در خود بیمارستان درمان شدند.

سید علیرضا مرعشی نجفی ادامه داد: در حال حاضر تنها ۵ الی ۱۰ درصد بیماران نیاز به ارجاع به بیمارستان های دیگر در تهران دارند و به طور مثال نوروز امسال تنها سالی بود که در این بیمارستان جراح مغز و اعصاب به صورت ۲۴ ساعته در بیمارستان جهت خدمات دهی به بیماران حضور داشته است.

وی با اشاره به اقدامات ساختمانی انجام شده در این بیمارستان اضافه کرد: در چند ماه گذشته علاوه بر آغاز ساخت پروژه ۷ طبقه جدید در محل درمانگاه قدیم با تغییرات هندسی و ظاهری بخش ها سطح رضایتمندی مردم بسیار بالاتر رفته است و در تعطیلات نوروزی نیز با تعویض کفپوش اورژانس و بخش جراحی بیمارستان سعی در زیباسازی و تغییر روحیه بیماران داشتیم.

رییس وقت بیمارستان امام سجاد( ع) شهریار که به اعتقاد مردم این منطقه انقلابی در بخش درمان این بیمارستان ایجاد کرده است، افزود: بدهی های سال ۹۴ و ۹۵ به پیمانکاران و شرکتهای طرف حساب با بیمارستان به طور کامل تسویه شد امروز بدهی های بیمارستان صفر است.

وی گفت: علاوه بر تلاش برای رضایتمندی بیماران در جهت رضایت پرسنل و پزشکان اقدامات خوبی انجام شده که به عنوان مثال کارانه پرسنل ۴ ماه و پزشکان ۳ ماه در انتهای سال به حساب این عزیزان پرداخت شد.

خرید بیش از ۲۰ میلیارد ریال تجهیزات بیمارستانی در سه ماه گذشته

مرعشی ادامه داد: در زمستان سال گذشته با تلاش هایی که شد بودجه ساخت و ساز راه اندازی مرکز تخصص سرطان شناسی را گرفتیم و با مصوبه شورای شهر مبنی بر تملک ملک مورد نیاز در همجواری بیمارستان منتظر اقدامات شهرداری جهت تملک ملک هستیم و چون این امر تا پایان سال ۹۵ صورت نگرفت بودجه جذب شده به حساب خزانه بازگشت که مجددا در سال جدید اقدامات جذب مجدد بودجه انجام پذیرفته و تائیدیه های اولیه دریافت شده است.

رییس بیمارستان دولتی امام سجاد( ع) در ادامه گزارش اقدامات انجام شده در این بیمارستان گفت: نزدیک به ۱۵ میلیارد ریال بدهی به آزمایشگاه داشتیم که خوشبختانه علاوه بر پرداخت کامل این بدهی، فضای آزمایشگاه را نیز گسترش دادیم.

وی گفت: با تجهیز کامل اورژانس و جذب متخصصین طب اورژانس و افزایش پرستاران در این بخش شاهد ارتقاء کیفی در خدمات دهی اورژانس هستیم به گونه ای که در شب چهارشنبه سوری سال گذشته فقط یک مورد اعزامی به بیمارستان فارابی به دلیلی شدت جراحت چشم داشتیم و سایر مصدومین در اورژانس همین بیمارستان سریعا درمان و مرخص شدند.

مرعشی اضافه کرد: در سه ماه گذشته بیش از ۲۰ میلیارد ریال تجهیزات برای بخش های مختلف بیمارستان خریداری شده و دستگاه هایی مانند اندوسکوپی، کولونوسکوپی، سونوگرافی و تعدادی از دستگاه های دیگر تهیه و هم اکنون در حال خدمات دهی به بیماران هستند.

وی گسترش فضای بیمارستان را نیز مورد اشاره قرار داد و گفت: فضای درمانگاه بیمارستان گسترش داده شد و علاوه بر افزایش پزشکان عمومی، پزشکان متخصص و مجرب بسیاری نیز جذب شده اند.

مرعشی با بیان اینکه در ادوار گذشته بیمارستان مدام با پدیده استعفای پزشکان مواجه بود افزود: دلیل این استعفاها کمبود تجهیزات و امکانات بود اما این روزها به دلیل افزایش سطح کمی و کیفی تجهیزات شاهد تقاضاهای بسیاری از سوی پزشکان برای پیوستن به این مجموعه هستیم.

وی گفت: در گذشته بیمارستان دارای سیستم برق بسیار قدیمی و خطرناکی بود که برای جلوگیری از هرگونه حادثه احتمالی به تدریج تمام سیستم برق قدیمی بیمارستان را تعویض کردیم، سیستم اداری مالی اصلاح شد تا جایی که درآمد بیمارستان در حال حاضر افزایش یافته و با افزایش منشی ها و تعلیم آنها جهت پاسخگویی به مردم باعث رضایتمندی بیشتر مراجعین شده است.

مرعشی اضافه کرد: از مسئولین وزارت بهداشت و همچنین رئیس و معاونت دانشگاه علوم پزشکی تهران که با نگاه ویژه خود به شبکه درمان شهرستان شهریار کمک های شایانی به این مجموعه جهت ارتقاء سطح کمی و کیفی کردند تشکر می کنم.

تحولات در بخش بهداشت و درمان شهرستان های ملارد، شهریار و قدس سبب ایجاد روندی مثبت و رو به جلو شده است که امیدواریم با ارائه مطالبات مردمی در خبرگزاری ها و فضای مجازی و پاسخگویی و اقدام انقلابی مدیران این بخش ها این روند ادامه یابد و شاهد بهبود بیش از پیش اوضاع بهداشت و درمان در غرب استان تهران باشیم.

منبع: مهر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۲۸۱۳۹۹۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فاجعه در بیمارستان‌های دولتی؛ مهاجرت پرستاران به بخش خصوصی

بررسی‌ها نشان می‌دهد که بیش از ۸۰ درصد بستری‌ها در بیمارستان‌های دولتی صورت می‌گیرد، یعنی اینکه اغلب مردم به دلیل هزینه‌های سنگین درمان؛ ناگزیر به انتخاب بخش دولتی هستند و این در حالی است که شرایط ماندگاری کادر درمان در بیمارستان‌های دولتی تا حدودی سخت‌تر از بخش خصوصی است. به ناچار شاهد مهاجرت کادر درمان از بخش دولتی به خصوصی هستیم.

به گزارش مهر، آن طور که از اخبار و شواهد امر بر می‌آید، پرداختی مردم در بیمارستان‌های دولتی بین ۱۰ تا ۱۵ برابر کمتر از بخش خصوصی است. پرداختی و ویزیت متخصص یا فوق تخصص در بیمارستان‌های دولتی مبلغی در حدود ۱۵ هزار تومان است، در صورتی که اگر بیمار به متخصص و یا فوق تخصص در مطب رجوع کند، حدود ۲۵۰ هزار تومان باید پرداخت کند.

با توجه به پرداختی بسیار کمتر بیمارانی که به بخش دولتی مراجعه می‌کنند و با عنایت به اینکه اختلاف بسیاری در پرداختی بیماران بیمارستان‌های دولتی و خصوصی وجود دارد؛ سیاست دولت و مجلس باید به گونه‌ای باشد که کادر درمان تمایلی به تغییر جابجایی از بخش دولتی به خصوصی را نداشته باشند.

جلیل میرمحمدی عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس، مهاجرت پزشکان و کادر درمان از بخش دولتی به خصوصی را فاجعه پنهان نظام پزشکی دانست و گفت: مهاجرت کادر درمان از بخش دولتی به خصوصی منجر به کاهش نیروی مجرب در سیستم دولتی خواهد شد و مردم بالاجبار برای دریافت خدمات درمانی به سیستم خصوصی مراجعه می‌کنند و در نتیجه پرداختی از جیب مردم بین ۱۰ الی ۱۵ برابر افزایش پیدا می‌کند.

وی با بیان اینکه دولت باید انگیزه و مشوق‌های ماندگاری پرستاران و پزشکان در بخش دولتی را فراهم کند، اظهار داشت: امروز پرداختی کادر سلامت در برابر خدماتی که ارائه می‌دهد کافی نیست و انگیزه لازم برای ماندگاری در سیستم دولتی را فراهم نمی‌کند، از طرفی پرداختی‌های کادر سلامت نیز در سیستم دولتی به قدری با تأخیر انجام می‌پذیرد که انگیزه فعالیت از این گروه را می‌گیرد.

میرمحمدی ضمن انتقاد از اینکه پرداختی کادر درمان با تأخیر ۹ الی ۱۰ ماهه است، گفت: پرداختی کادر درمان به صورت پلکانی و مشمول پرداخت مالیات با عناوین مختلف شده است که نه تنها مشوقی برای پزشکان نیست بلکه انگیزه‌ای برای خروج هرچه سریع‌تر از سیستم دولتی خواهد شد و متأسفانه آسیب این کوتاهی‌ها در خدمات پزشکی را مردم متوسط و مستضعف خواهند دید که به ناچار در بیمارستان‌های دولتی بستری می‌شوند.

وی با تاکید بر اینکه دولت باید از حداکثر توان خود بهره بگیرد تا نیروی متخصص در بدنه دولتی باقی بماند، یادآور شد: امروز دولت با اتخاذ تصمیمات نادرست منجر به خروج کادر درمان از سیستم دولتی می‌شود.

میرمحمدی با اشاره به تلاش مجلس برای ماندگاری نیروی کارآمد پزشکی در بدنه دولتی، ادامه داد: در سال گذشته تلاش شد پزشکانی که دارای مطب در بخش خصوصی نیستند از پرداخت مالیات معاف شوند و طبق مصوبات مجلس ۱۰ درصد مالیات برای آنان تعیین شد، اما تاکنون موفق نشدیم خروجی این مصوبات را بگیریم، البته رئیس مجلس قول قطعی داد که در اولین فرصت این مسئله در داخل صحن علنی به گونه‌ای حل شود تا مصوبه سال گذشته مجلس، امسال نیز ادامه داشته باشد.

وی با بیان اینکه بحث کارانه باید برای پزشکانی که در غیر از مراکز استان در حال خدمت رسانی به مردم مناطق محروم هستند، تغییر کند، یادآور شد: سیاست‌های دولت و مجلس باید به گونه‌ای باشد که مشوق یا انگیزه‌ای برای پزشکان عمومی، متخصص و فوق تخصص شود تا در مناطق محروم و بیمارستان‌های غیر از مراکز استان‌ها خدمات ارائه دهند.

عضو کمیسیون بهداشت و درمان در مجلس تاکید کرد: توجه به این مسئله برای پزشکان هیأت علمی نیز صدق می‌کند چرا که اگر پزشک متخصص هیأت علمی ما انگیزه‌ای نداشته باشد نه تنها آموزش به لحاظ کیفی آسیب می‌بیند بلکه از سیستم نیز خارج خواهد شد و عملاً ما به لحاظ کمی، عضو هیأت علمی نخواهیم داشت تا بتوانیم آموزش‌ها را ارائه دهیم.

در همین حال، همایون سامه یح یکی دیگر از اعضای کمیسیون بهداشت و درمان مجلس، با عنوان این مطلب که امروز کادر درمان در بخش دولتی و خصوصی تحت فشار هستند، گفت: متأسفانه دولت با مشکل تأمین بودجه برای حقوق پرستاران مواجه است و طبیعتأ زمانی که در بخش دولتی پرستاران ما با این مشکلات مواجه هستند در بخش خصوصی نیز از آنان سوءاستفاده می‌شود.

وی با بیان اینکه مشکلات پرستاران منجر به دلسردی آنان می‌شود و سیستم درمانی کشور را دچار مخاطره می‌کند، خاطرنشان کرد: برخی از پرستاران که شرایط مهاجرت دارند استعفا داده و اقدام به خروج از کشور می‌کنند، اما برخی دیگر که شرایط و توان مهاجرت ندارند و به دلایل مختلف از جمله وابستگی به خانواده، عشق به وطن و یا نداشتن مشکلات مالی در کشور ماندگار می‌شوند، اما چنین شرایطی دلسردی و بی‌انگیزگی را برای آنان رقم می‌زند، بی تردید بی توجهی به مشکلات کادر درمان به ویژه پرستاران منجر به ایجاد مخاطراتی برای سیستم درمانی کشور خواهد شد.

دیگر خبرها

  • هزینه‌های درمان کودکان زیر ۷ سال در بیمارستان‌های زاهدان رایگان شد
  • درمان رایگان کودکان زیر ۷ سال در بیمارستان های دولتی سمنان
  • هزینه‌های درمان کودکان زیر ۷ سال در بیمارستان‌های دانشگاه علوم پزشکی زاهدان رایگان شد
  • سیگنال مثبت شفافیت؛ عامل رشد چشمگیر قراردادها در سال گذشته
  • بارندگی‌ها تا روز چهارشنبه در آذربایجان‌غربی ادامه دارد
  • فاجعه در بیمارستان‌های دولتی؛ مهاجرت پرستاران به بخش خصوصی
  • مهاجرت کادر درمان از بخش دولتی به خصوصی
  • کادر درمان از بیمارستان‌های دولتی به بخش خصوصی مهاجرت می‌کنند
  • جمع‌آوری نمای کامپوزیت برخی از بیمارستان‌های تهران به دلیل ناایمن‌بودن
  • بدهی میلیاردی تامین اجتماعی به مراکز درمانی قزوین