Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش جام جم آنلاین، رضا مسرور مدیرعامل سازمان منطقه آزاد انزلی در آیین افتتاح مجتمع بزرگ بندری کاسپین با بیان این مطلب گفت: در سفر فروردین ماه سال 94 رییس جمهوری به این منطقه، انرژی مضاعفی برای تسریع در تکمیل فرایند احداث مجتمع در میان مسئولان، پرسنل و پیمانکاران پروژه ایجاد شد و سپس کلنگ زنی احداث چهار پست اسکله از سوی مرحوم آیت ا.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

. هاشمی، عملیات ساخت اسکله های کاسپین به صورت 24 ساعته و شبانه روزی طی 18 ماه پیگیری شد.

وی به بیان مشخصات فنی مجتمع بندری کاسپین پرداخت و با اعلام اینکه دارا بودن عمق آبخور 14 متری امکان پهلوگیری تمامی کشتی های در حال تردد در دریای خزر را فرآهم می کند، اعلام کرد: بهره گیری از توان سرمایه گذاری بخش خصوصی در احداث اسکله های این بندر، عدم ایجاد رسوب در آن و در نهایت امکان اتصال به شبکه ریلی کشور از جمله مهمترین وجوه تمایز بزرگترین مجتمع بندری ایران در دریای خزر است که با دارا بودن پس کرانه مناسب و مزایای قانونی منطقه آزاد انزلی می تواند به عنوان یک بندر نسل سوم به ایفای نقش بپردازد.

مدیرعامل سازمان منطقه آزاد انزلی با بیان اینکه اهمیت و اثرات مثبت بندر کاسپین در آینده عاید همه می شود، تصریح کرد: همچنین اسکله مارینای مجتمع بندری کاسپین به عنوان بزرگترین اسکله مارینای کشور با حوضچه آرامش هفت هکتاری خود، ظرفیت پهلو گیری 350 شناور تفریحی –گردشگری را دارد که با حضور ریاست جمهور، مراحل ساخت آن آغاز شد و مجموع هزینه های ساخت این اسکله 40 میلیارد تومان خواهد بود که رقم 20 میلیارد تومان آن از محل منابع مالی سازمان منطقه آزاد انزلی به منظور ساخت موج شکن های آن صرف خواهد شد و مابقی نیز از سوی بخش خصوصی انجام می شود.

مسرور افزود: تاکنون گردشگری دریایی در دریای خزر وجود نداشت و با بهره برداری از این اسکله فرصت های متعددی برای رونق گردشگری دریایی در این منطقه و شمال کشور فرآهم می شود.

وی گفت: احداث مجموعه تفریحی گردشگری آکواریوم و پارک خزندگان منطقه آزاد انزلی نیز شروع شده، این پروژه یکی از نتایج و برکات برجام در منطقه و استان است که با مشارکت 100 درصد خارجی که در کشورهای ترکیه، امارات و امریکا سرمایه گذاری نموده و طی سه سال با میزان سرمایه گذاری 30 میلیون یورو در فضایی به مساحت 10 هزار متر مربع با هدف افزایش توانمندیها و جاذبه های گردشگری استان ساخته می شود.

در ادامه این گزارش نیز بخشی از دستاوردهای سازمان منطقه آزاد انزلی در سال ۱۳۹۵ آمده است
● دستاوردهای شاخص های اقتصادی و سرمایه گذاری
▪️ رشد ۱۳۹ درصدی سرمایه گذاری بخش خصوصی با میزان ۳۳۲۵۷ میلیارد ریال
▪️رشد ۳۲ درصدی صادرات حاصل از تولید به نسبت سال گذشته
▪️ رشد ۳۱ درصدی صادرات مجدد به نسبت مدت مشابه سال قبل
▪️ رشد ۱۰ درصدی در ثبت شرکتها به نسبت سال قبل
▪️ رشد ۳۱ درصدی صدور مجوز فعالیت اقتصادی به نسبت سال قبل
▪️ ایجاد اشتغال ۲۳۶۸نفر در حوزه های مختلف صنعتی، تجاری، عمرانی، گردشگری، خدماتی،آموزشی و...
▪️ فعالسازی ۱۰واحد صنعتی راکد و غیرفعال با اشتغالزایی ۴۰۰ نفر و سرمایه گذاری ۳۰۰۰ میلیارد ریال
▪️فعالسازی ۶۰۰ غرفه تجاری راکد در مجتمع های تجاری منطقه
▪️ جذب سرمایه گذار خارجی برای
▪️ احداث بزرگترین آکواریوم کشور
▪️ آغاز عملیات اجرایی چند مجموعه خدمات پس از فروش خوروهای منطقه
▪️ آغاز عملیات عمرانی چندین هتل و مراکز اقامتی
▪️ تحقق کامل هدف تعیین شده ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی
▪️ استقرار و جذب و راه اندازی ۱۴ مجموعه صنعتی فن آور در طی سه و نیم سال اخیر در راستای تحقق هدف تعیین شده برای پروژه ارتقاء و انتقال فن آوری از طریق ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی
▪️بهره برداری و احداث انبارهای سرپوشیده به متراژ ۱۷۳۵۰ متر مربع.
● دستاوردهای عمرانی و زیرساختی
▪️ رشد ۸۵ درصد هزینه های عمرانی به نسبت سال قبل
▪️ آغاز بهره برداری از دو پست اسکله مجموعه بندری کاسپین به عنوان بزرگترین بندر ایرانی در دریای خزر با پهلوگیری آزمایشی کشتی در اسفند ماه سال ۱۳۹۵ (یک پست اسکله از طریق منابع سازمان و یک پست نیز از طریق سرمایه گذار بخش خصوصی)

منبع: جام جم آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت jamejamonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جام جم آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۲۸۱۴۲۷۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فضای تفریحی گردشگری سرخه‌حصار توسعه می‌یابد

شهردار منطقه ۱۳تهران ضمن تشریح رویکرد و برنامه‌های این منطقه در سال جاری، از بوستان جنگلی سرخه‌حصار و پایانه شرق تهران به عنوان فرصت‌های آینده شرق تهران نام برد.

به گزارش ایسنا، محمد هادی علی احمدی، شهردار منطقه ۱۳ تهران، توجه به مشارکت عمومی و بهره‌گیری از ایده‌های خلاقانه برای تدبیر مسائل شهر را ۲ رویکرد مهم در شهرداری این منطقه برشمرد و اظهار کرد: در این میان، بافت فرسوده، امکانات رفاهی و تفریحی، بوستان‌های محلی، مناطق مسکونی فشرده در حوالی دوشان تپه و پایانه قدیم مسافربری شرق از جمله موارد دارای اهمیت در سال‌های گذشته بوده است.

وی گفت: در راستای غلبه بر برخی از مشکلات قدیمی و تحقق خدمت به شهروندان، با دستور شهردار تهران و پیگیری های مستمر شهرداری منطقه۱۳، توافق بزرگ دوشان تپه به زودی به نتیجه می رسد و با انجام این توافق، خیابان دماوند به پیروزی می رسد و بسیاری از مشکلات این محدوده در شرق تهران کاهش می یابد.

علی‌احمدی افزود: همچنین پایانه جدید شرق (پردیس مسافری شهر تهران) با دستور شهردار تهران، با محوریت سازمان مدیریت حمل و نقل بار و پایانه‌های مسافری شهر تهران و پیگیری‌های مکرر منطقه ۱۳ بعد از وقفه طولانی در تکمیل، در این دوره مدیریت شهری فعال و جهت ارتقای کیفیت حمل و نقل و کاهش ترافیک در آینده‌ای نزدیک به بهره‌برداری می‌رسد. مجموعه سرخه حصار نیز که در محدوده شهرداری این منطقه قرار دارد، ظرفیت و فضایی مناسب برای شهروندان است و می‌تواند در توسعه گردشگری در شرق پایتخت موثر باشد.

به گفته شهردار منطقه۱۳؛ از مهم‌ترین پروژه‌های غیر مستمر احداثی شهرداری منطقه۱۳ در سال ۱۴۰۳ می‌توان به توسعه فضای تفریحی گردشگری سرخه حصار، احداث سوله چند منظوره شهید دوران، بهسازی معابر اراضی دوشان تپه، احداث رفیوژمیانی خیابان پیروزی، احداث پیاده راه افضلی، احداث اسکان کارگری نواحی دو و سه و اجرای شبکه آبیاری تحت فشار و احداث مرکز فوریت‌های امدادی در بوستان جنگلی سرخه حصار، ادامه بازسازی و تغییر کاربری ساختمان‌های اراضی ساصد اشاره کرد.

علی احمدی تصریح کرد: همچنین طرح "من شهردارم" نیز نقش تعیین کننده‌ای در بودجه ۱۴۰۳ منطقه۱۳ دارد که در این راستا ۱۲۸ پروژه در حوزه‌های خدمات شهری، ترافیک، فنی و عمرانی، اجتماعی و فرهنگی با مشارکت شهروندان اجرایی می‌شود.  علاوه بر این ۴۰ برنامه مناقصه و کمیسیون نیز در قالب انعقاد قرارداد نواحی و چاپ مناقصه پیگیری می‌شود.

وی بیان کرد: در سال‌های گذشته، فرصت‌های مستعد رشد در محلات مختلف منطقه شناسایی شده که در نظر داریم با استفاده از ظرفیت سازمان‌های دخیل، سازوکارهای لازم برای جذب سرمایه‌های خرد و کلان فراهم کنیم که در این زمینه حوزه سرمایه‌گذاری و مشارکت‌های منطقه۱۳ این نیازها را شناسایی و پیگیری می‌کند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • فضای تفریحی گردشگری سرخه‌حصار توسعه می‌یابد
  • امریکا: آغاز ساخت اسکله در ساحل غزه
  • ادعای مقام آمریکایی: ساخت اسکله کمک‌رسانی به غزه آغاز شده است
  • معرفی ۳۰ بسته جدید سرمایه گذاری ماکو در نمایشگاه اکسپو
  • اجرای بازی‌های هیجانی در منطقه گردشگری نورالشهدای اراک
  • اجرای بازی‌های هیجانی در منطقه گردشگری نورالشهدا اراک
  • علاقه‌مند به سرمایه‌گذاری در بندر چابهار هستیم
  • انعقاد تفاهم نامه سرمایه گذاری خارجی به ارزش ۸ میلیون دلار در منطقه ویژه اقتصادی بندر امام خمینی​
  • انعقاد تفاهم‌نامه هشت میلیون دلاری در منطقه ویژه اقتصادی بندر امام (ره)
  • آغاز عملیات اجرایی پروژه هتل پنج ستاره ملل مشگین‌شهر