Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا، سیدحمیدطهائی ظهر چهارشنبه در دیدار نوروزی اعضای شورای گفتگوی دولت و بخش خصوصی و گفت و گو با جمعی از اعضای اتاق بازرگانی در این محل، ضمن تبریک فرا رسیدن نوروز و تقارن میلاد حضرت زهرا(س) با بهار طبیعت، از اتاق بازرگانی به عنوان حلقه واسطه علم، دانش و صنعت نام برد و گفت: این نهاد می تواند در مسیر اتصال بخش تولید به بازار جهانی صادرات نقش مهمی را ایفا کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی خاطرنشان کرد: برگزاری نشست های اتاق فکر درکنار جلسات شورای گفتگو در اتاق بازرگانی استان و دریافت ایده های نو از صاحبان فکر و اندیشه درجهت تحول در صنعت استان از ویژگی های اتاق بازرگانی است.
وی افزود: با توجه به نامگذاری امسال به عنوان سال تولید و اشتغال، انتظار می رود در نشست های کارشناسی اتاق بازرگانی به راهکار های مناسبی جهت رفع موانع و مشکلات درمسیر تولید و صادرات دست یابیم.
طهائی از مشارکت اعضای شورای گفتگوی دولت و بخش خصوصی در سال گذشته قدردانی کرد و گفت: امسال سالی است که باید بین عرصه صنعت و تولید و محققان و پژوهشگران با پشتیبانی فکری، زنجیره ای به هم پیوسته ایجاد کرد و جهشی شتابان در حوزه اقتصادی کشور داشت.
رئیس شورای گفتگوی دولت و بخش خصوصی تصریح کرد: تمام تلاش مسئولان باید ایجاد اشتغال و تولید باشد و این امر نیز با بهره گیری از مشورت و خرد جمعی صاحبنظران این حوزه میسر خواهد شد.
استاندار البرز همچنین تأکید کرد: در سال جدید بیانات نوروزی رهبر معظم انقلاب اسلامی به عنوان دستورالعمل و نقشه راه مورد توجه قرار گیرد به ویژه اینکه کار فعالان عرصه تولید و اقتصاد خود بسیار خطیرتر است.
طهائی با بیان اینکه برای تحقق منویات مقام معظم رهبری باید شیوه هایی نو ایجاد کرد، گفت: نباید اینگونه باشد که برندهای بین المللی در نقاط مختلف با گرانترین و چشم نوازترین ویترین ها بازار داخلی ما را تصاحب کنند و جوانان ما نیز مشتاق خرید کالاهایی شوند که شاید به نوعی با کیفیت و رنگ و لعاب بیشتری قصد جلب مشتری دارد.
وی افزود: بنابراین ارتقا سطح کیفی و کمی تولیدات و همچنین مانور ویژه بر روی تبلیغات می تواند زمینه ساز تحقق راهبردهای اقتصاد مقاومتی،تولید بیشتر و اشتغال در کشور باشد.
استاندار البرز بیان کرد: باید آنقدر محکم و قوی در عرصه تولید وارد شویم که پس از باز شدن دروازه های اقتصادی و صادراتی بتوانیم بهترین ها را عرضه و به فروش برسانیم و در این زمینه بخش خصوصی باید با کمک و همفکری مسیر را باز کند.
وی در ادامه با تأکید بر توجه به مولفه تبلیغات و فروش کالاهای تولیدی افزود: یک تولید کننده خوب صرفا یک صادرکننده و بازاریاب خوب نخواهد بود.
وی ادامه داد: در دنیا همواره متخصصان زبده ای در هر بخش اقتصادی سالها در حوزه های مختلف تجربه و دانش کسب کردند که باید از تجارب آنها بهره مند شد.
طهائی تاکید کرد: با توجه به مشکلات مختلف بخش تولید نمی توان نسخه واحدی برای درمان اقتصاد پیچید و از تجارب افراد با تجربه در این زمینه باید بهره مند شد.
استاندار البرز افزود: در استان البرز شاهد حضور فعالان اقتصادی با تجربه در برندها و تولیدات ملی هستیم که باید با از آنها برای حضور در اتاق فکرهای تخصصی استفاده کرد.
طهائی همچنین با بیان اینکه برای توسعه صادرات نیز باید نقشه راه داشته باشیم، گفت: برای رقابت در عرصه بین المللی باید استانداردهای صادراتی را رعایت کنیم تا بتوانیم در این عرصه نیز حرفی برای گفتن داشته باشیم.
وی ادامه داد: در سال جدید تنها به شناسایی صادرکنندگان نمونه اکتفا نشود و حتی مدیرواحدهای تولیدی موفق نیز شناسایی و شناسانده شوند این امر نیز خود زمینه ساز حضور در بازارهای منطقه ای و جهانی خواهد بود.
7411/1535خبرنگار:سیده فرناز مرتضوی**انتشار دهنده:داریوش غفاری

منبع: ایرنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۲۸۱۵۹۱۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جشنواره «الف تا» فرصت بکر پرورش ایده‌های خاص مدارس است

وحید خدابنده در وبینار تبیین دومین رویداد بین المللی «الف تا» که با حضور ۲ هزار نفر از آموزگاران استان در شبکه شاد برگزار شد، با تشریح نحوه برگزاری این رویداد بین المللی اظهار کرد: جشنواره «الف تا» بستری مناسب برای نشر و اشاعه ایده‌ها و تجارب خاص مدارس است.

او خاطرنشان کرد: جشنواره «الف تا» بستری مناسب برای همکاران فراهم کرده است تا ایده‌ها و تجارب خاص مدارس خود را نشر و اشاعه دهند، لذا مشارکت حداکثری مدیران، آموزگاران، راهبران و سرگروه‌های آموزشی ابتدایی در این رویداد بین المللی با هدف ایجاد فرصت هم افزایی، هم گرایی و وحدت بخشی در راستای انتقال تجارب تحول آفرین انتظار می‌رود.

معاون آموزش ابتدایی آموزش و پرورش استان اردبیل با بیان تفاوت دو بخش مدارس پیشتاز تحول و تک تجربه‌ها محور‌های اصلی و فرعی رویداد از جمله مدیریت و رهبری مدرسه، فرآیند‌های یاددهی-یادگیری، تولید محتوای آموزشی، روش تدریس و تولید فناوری‌های نوین آموزشی، برنامه تربیت، محیط تربیت و سلامت و تربیت بدنی اعلام کرد.

خدابنده همچنین برگزاری نشست‌های گفتگو محور معلمانه، نمایشگاه استانی و کشوری، تولید و انتشار محصولات چندرسانه‌ای مؤثر و ایجاد بانک تجربیات را از مهمترین برنامه‌های رویداد «الف تا» برشمرد.

در ادامه رییس اداره تکنولوژی، گروه‌های آموزشی و بررسی محتوای ابتدایی استان گفت: دومین رویداد بین المللی «الف تا» با هدف اجرای مطلوب برنامه طرح شهید همت و به منظور پیوند زدن تجارب ارزنده معلمان با آخرین یافته‌های علمی و پژوهشی معتبر اجرا می‌شود.

سجاد محسن پور تصریح کرد: متقاضیان شرکت در این جشنواره می‌توانند آثار و مستندات خود را در دو محور طراحی آموزشی و اجرای تدریس و نیز گفتمان آموزشی طبق شرایط تهیه فیلم تدریس تا ۲۰ اردیبهشت ماه در سامانه https://alefta.ir ثبت و بارگذاری کنند.

 

باشگاه خبرنگاران جوان اردبیل اردبیل

دیگر خبرها

  • شوراهای اسلامی برای تولید و رونق اقتصادی روستاها برنامه‌ریزی کنند
  • حرکت چرخه تولید موجب رونق اقتصادی می‌شود
  • ظرفیت جوانان در رونق اقتصادی بکار گرفته شود
  • جشنواره «الف تا» فرصت بکر پرورش ایده‌های خاص مدارس است
  • گام‌های بلند دولت سیزدهم برای رونق اقتصادی در گلستان
  • معرفی چهار زنجیره تولید چهارمحال‌وبختیاری در نمایشگاه اکسپو
  • مدیرعامل شرکت فولاد اکسین خوزستان بر نقش کلیدی طبقه کارگر در رونق اقتصادی تاکید کرد
  • رشد اقتصادی جامعه و رونق معیشت مردم مرهون تلاش کارگران است
  • کارگران اساس و بنای رونق تولید و پیشرفت جامعه هستند
  • رونق تولید در گرو تلاش کارگران