Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایسکانیوز، دکتر میرزاده در این جلسه ضمن تبریک مجدد سال نو، گفت: سال جدید که از سوی مقام معظم رهبری به سال "اقتصاد مقاومتی تولید – اشتغال" نامگذاری شده است با قدرت و جدیت در دانشگاه آزاد اسلامی آغاز شده است.

دکتر میرزاده افزود: در راستای عنوان سال جاری، دانشگاه آزاد اسلامی در اقتصاد دانش بنیان که زیر بنای اقتصاد مقاومتی است گام های بلندی برداشته و به مراتب از سایر دانشگاه ها بهتر عمل کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه مولفه های زیر بنای اقتصاد دانش بنیان در بیشتر واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی در قالب مراکز رشد، شهرک های شفا، شرکت های دانش بنیان و واحد های فناور در سراسر کشور گسترده شده است، گفت: باید تدبیری اندیشیده شود تا در سال جاری عملیات اجرایی شهرک های شفا با جدیت در حداکثر استان ها انجام شده و پارک های علم و فناوری حسب مجوز های صادره از وزارت علوم، تحقیقات و فناوری توسعه یابد و شرکت های بیشتری در آنها مستقر شود.

اعطای تعرفه های تشویقی به شرکت های دانش بنیان دانشگاه آزاد اسلامی در صورت استفاده از امکانات کارگاهی و آزمایشگاهی دانشگاه

دکتر میرزاده با اشاره به طرح ساها در دانشگاه آزاد اسلامی، خاطر نشان کرد: طرح ساها باید به عنوان پشتوانه فعالیت های دانش بنیان بیشتر وارد عمل شود. در سال جاری تعرفه های تشویقی برای شرکت های دانش بنیان و واحدها و هسته های فناور دانشگاه در صورت استفاده از امکانات کارگاهی و آزمایشگاهی دانشگاه در نظر گرفته خواهد شد.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی در ادامه افزود: خوشبختانه در دانشگاه آزاد اسلامی خیزش و جنبش برای اقتصاد دانش بنیان در تمام زمینه ها فراهم است.

وی با اشاره به بحث تولید و اشتغال در عنوان سال جاری، گفت: باید از همه ظرفیت های کشور برای اشتغال زایی استفاده کرد.

دکتر میرزاده با بیان اینکه تجربه کشورهای موفق نشان داده است که اشتغال مبتنی بر دانش اشتغال پایدار است، گفت: به منظور اشتغالزایی، واحدهای دانشگاه باید با جدیت بسیار بیشتری به توسعه گردشگری با استفاده از امکانات دانشگاه بپردازند.

برگزاری نمایشگاه هایی از محصولات دانش بنیان دانشگاه آزاد اسلامی در کشورهای مختلف در سال جاری

وی با بیان اینکه باید در بحث تولید، محصولات دانشگاه به تولید انبوه و نیمه انبوه برسد، گفت: واحدها و دفاتر بین الملل دانشگاه نیز باید در سال جاری نمایشگاه هایی از محصولات دانش بنیان دانشگاه آزاد اسلامی را در کشورهای مختلف برگزار کنند. باید محصولات دانش بنیان، خدمات و دانش فنی خود را در سطح ملی و بین المللی عرضه کنیم.

دکتر میرزاده افزود: ما باید از هر لحظه سال جاری که سال "اقتصاد مقاومتی تولید – اشتغال" نامیده شده است استفاده کنیم تا دانشگاه آزاد اسلامی همچون گذشته در پاسخ به نیازهای کشور پیشرو باشد.

توسعه آموزش های مهارت محور باید در اولویت سازمان سما باشد

دکتر میرزاده در ادامه خاطر نشان کرد: در سال اشتغال، توسعه آموزش های مهارت محور باید در اولویت سازمان سما باشد و مهارت های موجد شغل برای جوانان باید در سر لوحه آموزش های آموزشکده های این سازمان قرار گیرد.

دکتر میرزاده با اشاره به ادامه فرآیند جذب هیات علمی در دانشگاه آزاد اسلامی، گفت: دانشجویان نمونه کشوری دانشگاه در اولویت جذب هیات علمی دانشگاه قرار دارند.

افتتاح سومین دفتر دانشگاه آزاد اسلامی در آلمان

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی در ادامه با اشاره به سفر اخیر خود به آلمان از افتتاح سومین دفتر دانشگاه آزاد اسلامی در آلمان خبر داد و گفت: این دفتر در محیطی بسیار مناسب در در شهر منهایم نزدیک به دوسلدورف و با امکانات کافی از جمله ساختمان و زمین در مجموعه شبکه بین الملل دانشگاه قرار می گیرد و با توجه به قرار گرفتن این دفتر در یک شهرک علمی زمینه بسیار مناسبی برای تبادل علمی و فناوری فراهم شده است و واحدهای دانشگاه باید با استفاده از امکانات دفاتر برون مرزی دانشگاه برای توسعه اقتصاد دانش بنیان اقدام کنند.

در این جلسه دکتر فرید ذاکر مشاور اجرایی ریاست دانشگاه و مدیرکل صندوق رفاه و تسهیلات دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی گزارشی از پیگیری درخواست های دانشجویان نمونه کشوری و اعطای تسهیلات به دانشجویان ارائه داد که مورد توجه و تشکر اعضای هیات رئیسه قرار گرفت.

خبرنگار و منتشرکننده: اخوندی

200

منبع: ایسکانیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۲۸۱۸۲۹۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تشریح روند انتخاب استادان نمونه کشوری

 علیرضا حیدری در سی و یکمین آیین نکوداشت استاد برگزیده کشوری که امروز در سازمان پژوهشی‌های علمی و صنعتی درحال برگزاری است، گزارشی از روند انتخاب استادان نمونه اشاره کرد و گفت: در ابتدای سال تحصیلی بخشنامه انتخاب عضو هیئت علمی برجسته به همه دانشگاه‌ها ارسال و مدتی به آنها فرصت داده شد تا افراد واجد شرایط را به دبیرخانه معرفی کنند.

وی در ادامه تصریح کرد:  ابتدا تا ۳۰ دی ماه فرصت داشتند ولی تا فروردین هم پرونده‌هایی دریافت شد، بهتر است در دوره بعد بازه زمانی را رعایت کنیم. در نهایت حدود ۱۵۰ پرونده بعد از داوری اولیه در دانشگاه‌ها به دبیرخانه رسید.

معاون مرکز هیئت‌های امنا و هیئت‌های ممیزه وزارت علوم تأکید کرد: تعدادی از پرونده‌ها حداقل امتیازهای تعیین کننده را نداشتند و بقیه پرونده‌ها غربالگری شدند و در نهایت ۸۷ پرونده به دست آمد که انتخاب کار دشواری بود.

حیدری در پایان اظهار کرد: با توجه به برخی معیارها مانند توجه به گستره جغرافیایی، گروه‌های آموزشی یعنی ۶ گروه علوم پایه، علوم انسانی، فنی و مهندسی، کشاورزی، دامپزشکی و هنر و معماری ۶۵ عضو هیئت علمی از ۳۱ دانشگاه به این عنوان دست یافتند.

معاون مرکز هیئت‌های امنا و هیئت های ممیزه وزارت علوم خاطرنشان کرد: امسال تعداد اعضای هیئت علمی نمونه کشوری در مقایسه با سال گذشته ۱۰ نفر بیشتر شده است و ۶ نفر از استادان نمونه خانم هستند.

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • تشریح روند انتخاب استادان نمونه کشوری
  • روند انتخاب اساتید نمونه کشوری تشریح شد
  • نحوه انتخاب و معرفی اساتید نمونه کشوری
  • آزمون غربالگری درون دانشگاهی المپیاد علمی دانشجویی وزارت بهداشت در دانشگاه آزاد برگزار شد
  • دست‌یابی به مرجعیت علمی و توسعه اقتصاد دانش‌بنیان در فضای دانشگاهی کشور
  • ۱۰ عضو هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی به مرتبه استادی ارتقا یافتند
  • طهرانچی: اقتصاد سلامت در دانشگاه آزاد اسلامی، اقتصاد تلاش و تدبیر است
  • دکتر طهرانچی: اقتصاد سلامت در دانشگاه آزاد اسلامی، اقتصاد تلاش و تدبیر است
  • در حوزه مالکیت فکری بسیار عقب هستیم
  • تحول بی‌واسطه با مردم