Web Analytics Made Easy - Statcounter

خرم آباد- مدیرکل حفاظت محیط زیست استان لرستان با اشاره به اینکه اهمیت جنگل های زاگرس کمتر از دریاچه ارومیه نیست، گفت: نجات جنگل های زاگرس باید به مطالبه عمومی تبدیل شود.

به گزارش خبرنگار مهر، مهرداد فتحی بیرانوند عصر چهارشنبه در جلسه شورای اداری لرستان با حضور رئیس سازمان محیط زیست کشور با اشاره به اینکه امروز سمندر لرستانی به حمایت همه جانبه مدیران و دست اندر کاران محیط زیست بر سر سفره هفت سین نیست، اظهار داشت: نماینده ولی فقیه در استان حامی محیط زیست است و همه گونه همکاری را با ما داشته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی تصریح کرد: سپاه و بسیج و ارگان ها کمک می کنند در راستای مباحث محیط زیستی و تمام پایگاه های مقاومت در ارتباط با موضوعات فرهنگی و جلوگیری از صید و شکار کمک می کنند.

مدیرکل حفاظت محیط زیست استان لرستان با اشاره به اینکه محیط زیست چالش اول دنیا است و همه کشورها درگیر این موضوع هستند، تصریح کرد: در گذشته دور بی مهری های بسیاری به محیط زیست داشته ایم و امروز باید برای مخاطرات ایجاد شده چاره ای کنیم.

فتحی بیرانوند با بیان اینکه ریزگردها زندگی مردم را به مخاطره انداخته اما الان باید مدیریت کنیم و کمک کنیم که در آینده در ارتباط با این مسائل مشکل بیشتری نداشته باشیم، افزود: پتانسل های بسیار بالایی در لرستان وجود دارد و ۲۵ درصد کل تنوع زیستی کشور در لرستان وجود دارد.

وی با تاکید بر اینکه ۱۷۰۰ گونه گیاهی در لرستان وجود دارد که ۱۷۰ تا از آنها اندمیک است، ادامه داد: ۵ گونه جانوری اندمیک در لرستان در مجامع بین المللی ثبت شده است.

مدیرکل حفاظت محیط زیست استان لرستان با اشاره به اینکه یک میلیون و ۲۰۰ هزار هکتار از جنگل های زاگرس در لرستان وجود دارد، اظهار داشت: ۶۰۰ هزار هکتار از جنگل های لرستان به دلیل زوال بلوط در معرض خشکیدگی و از بین رفتن است.

فتحی بیرانوند خطاب به رئیس سازمان حفاظت محیط زیست کشور با بیان اینکه اهمیت زاگرس کمتر از دریاچه ارومیه نیست، تصریح کرد: از شما می خواهیم با نفوذ و صراحت کلام خود بحث نجات جنگل های زاگرس را مطالبه عمومی کنید.

وی یادآور شد: زندگی کشور با جنگل های زاگرس و جنگل های لرستان گره خورده است.

منبع: مهر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۲۸۱۸۹۸۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

لزوم توجه به رویکردهای اساسی برای تفکیک زباله از مبدا

معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان حفاظت محیط‌زیست گفت: در کنار برنامه‌های زودگذر و کوتاه مدت برنامه بلندمدت و اصلی ما تفکیک زباله از مبدا است و امیدواریم با این روند شاهد کاهش فرایند زباله‌سوزی در کشور باشیم.

به گزارش خبرگزاری ایمنا و به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی سازمان حفاظت محیط زیست، علی سلاجقه در پنجاهمین جلسه کارگروه ملی مدیریت پسماند که با حضور نمایندگان دستگاه‌های عضو در این کارگروه برگزار شد، اظهار کرد: آیندگان از ما در خصوص آتش زدن سرمایه‌ها خرده خواهند گرفت و باید با تفکیک زباله از مبدا به سمت کاهش زباله سوزی حرکت کنیم.

وی افزود: لازم است همه ما مکلف باشیم در کنار برنامه‌های زودگذر و کوتاه مدت برنامه بلندمدت اصلی ما تفکیک زباله از مبدا باشد که در صورت فرهنگ‌سازی اثر ماندگاری هم برای کشور دارد، گزارش‌های ارائه شده از سوی استان‌های ایلام و گیلان امیدوار کننده است و این استان‌ها می‌توانند الگوی مطلوبی برای کشور باشند، همچنین سایر استان‌ها هم باید از ظرفیت مسئولیت‌های اجتماعی استفاده لازم را ببرند تا مردم با روحیه‌ای شاد توانایی مشارکت در تمام زیرساخت‌ها را داشته باشند.

معاون رئیس جمهور ادامه داد: گزارش‌ها نشان‌دهنده این است که دولت به صورت اصولی و میدانی به این حوزه ورود پیدا کرده و در حوزه اقتصاد و محیط زیست یکی از میثاق‌های ملی دولت کنترل تراز آلاینده محیط زیستی و حرکت آن به سمت شیب منفی است.

سلاجقه در خصوص لزوم استفاده از فناوری‌های نوین در بحث مدیریت پسماند، گفت: ما در حوزه فنی، اقتصادی، محیط‌زیستی و پیوست‌های فرهنگی از ظرفیت‌های دانش بنیان کشور در تمام سطوح حمایت و استفاده می‌کنیم و از آنجا که ظرفیت و توانایی جوان‌ها در تمام زمینه‌ها نمایانگر است انتظار می‌رود وارد میدان شده و در صورت نبود یک فناوری به تعقیب، بررسی و ایجاد آن بپردازند.

وی با اشاره به معذوریت و محدودیت‌های موجود در کشور یادآور شد: لازم است با تدبیر در خصوص مؤلفه‌های موجود در حوزه محیط زیست و اقتصاد با انتخاب بهترین گزینه به انجام کار پرداخته شود تا با انجام تکلیف برای کشور پاسخگوی مردم باشیم.

کد خبر 750043

دیگر خبرها

  • دستگیری دو گروه شکارچی و صیاد غیرمجاز در پلدختر
  • یکی از اصلی ترین ارکان های مقابله با قاچاقچیان حیات‌وحش دادن آموزش است
  • رئیسی: حفاظت از محیط‌زیست باید مردمی شود
  • هفت گوهر نایاب زاگرس در خطر انقراض
  • نجات ۹ قطعه کبک وحشی از شکارچیان متخلف در سقز
  • مجوز زیست محیطی بهره‌برداری از معدن آلبلاغ صادر شد
  • لزوم بهره‌گیری از فناوری‌ و دستاورد‌های دانش‌بنیان در حفاظت محیط زیست
  • لزوم توجه به رویکردهای اساسی برای تفکیک زباله از مبدا
  • رویکرد اصلی ما تفکیک زباله از مبدا است
  • گام بلند پتروشیمی پردیس در تامین امنیت غذایی جهان و حفظ محیط زیست