Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-05-07@06:12:53 GMT

11رشته صنایع دستی در شهرستان بشرویه فعال است

تاریخ انتشار: ۱۷ فروردین ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۲۸۲۲۵۷۶

11رشته صنایع دستی در شهرستان بشرویه فعال است

سید امیر سلیمانی چهارشنبه شب در گفت و گو با ایرنا جاجیم بافی، برک بافی ، خراطی، پارچه بافی و مس چکشی را ازجمله این رشته ها ذکر کرد.
وی دیگر رشته ها را سفالگری، گلیم بافی، سفره آردی، گلیم سرجامه، پتک بافی (patak) و پخل بافی (pakhal bafi) را از دیگر رشته های صنایع دستی برشمرد که در بشرویه فعال هستند.
سلیمانی اضافه کرد: تعداد افرادی که در این شهرستان در حوزه صنایع دستی مشغول فعالیت هستند حدود 100 نفر است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی از راه اندازی بازارچه دایمی صنایع دستی از اواسط سال 95 خبر داد و افزود: هدف از بر پایی این بازارچه آشنایی بیشتر شهروندان و مسافران و گردشگران از سایر نقاط کشور، با صنایع دستی، و سوغات محلی شهرستان و حمایت از صنعتگران فعال در رشته صنایع دستی برای عرضه تولیدات خود است.
سلیمانی اظهار کرد: این بازارچه در محل خانه تاریخی 400 ساله معروف به خانه فیاض بخش از بناهای مربوط به دوران صفویه، برپا شده است.
به گزارش ایرنا، وی ادامه داد: این بنا از جمله معدود بناهای دو ایوانی باقیمانده در بافت تاریخی بشرویه است و در مجموع یک میلیارد و 300 میلیون ریال برای خرید و مرمت آن هزینه شده است.
سلیمانی یادآور شد: بازارچه دایمی صنایع دستی بشرویه شامل 9 غرفه است که کارگاه هایی نظیر سفالگری، خراطی، پارچه بافی، مسگری و پتک بافی در این غرفه ها برپا می شود.
وی اضافه کرد: در ایام تعطیلات نوروز این بازارچه با استقبال خوب مسافران و گردشگران نوروزی مواجه بود و بیش از سه هزار نفر از این بازارچه بازدید کردند.
سلیمانی این شهرستان را دارای ظرفیت های خوبی در حوزه گردشگری دانست و تاکید کرد: در صورت تقویت زیر ساخت های شهر تاریخی و زیبای بشرویه، این شهر به یکی از قطب های گردشگری خراسان جنوبی تبدیل می شود.
شهر بشرویه در 300کیلومتری شمال غرب بیرجند مرکز خراسان جنوبی قرار دارد و بافت تاریخی این شهرستان که با خانه‌های خشت و گلی و بادگیرهای مختلف یکی از وسیع‌ترین بافت‌های تاریخی در خراسان جنوبی است.
معماری نفیس تیموری و صفوی را در بومی‌ترین شکل خود داراست و یکی از سالم ترین و زیباترین بافت های تاریخی خراسان جنوبی به شمار می رود.
برای دریافت لحظه به لحظه اخبار خراسان جنوبی به کانال تلگرامی irnabirjand@ ملحق شوید.
*7550*2047*خبرنگار- نرگس سینایی*انتشار دهنده- عباسقلی اشکورجیری

منبع: ایرنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۲۸۲۲۵۷۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حفر گودال ۱۵ متری برای کشف اشیای تاریخی موجب دستگیری ۳ نفر شد

فرمانده یگان‌ حفاظت اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی کردستان از دستگیری سه نفر در منزل شخصی یکی از روستاهای شهرستان قروه پس از حفر گودالی به عمق ١٥ متر به منظور کشف اشیای تاریخی خبر داد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از کردستان و به نقل از روابط‌عمومی اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان کردستان، سرهنگ محمدرضا زارعی امروز _یکشنبه شانزدهم اردیبهشت_ اظهار کرد: برابر گزارش واصله به اداره میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی مبنی بر حفاری غیرمجاز در منزل شخصی یکی از روستاهای شهرستان قروه بررسی‌ها و تحقیقات ویژه در دستور کار قرار گرفت.

وی افزود: با همراهی فرماندهی انتظامی بخش سریش‌آباد قروه، سرپرست اداره میراث‌فرهنگی قروه و یگان شهرستان، پس از بازدید از منزل شخصی، سه نفر با هویت بومی شناسایی و دستگیر شدند.

فرمانده یگان‌حفاظت اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی کردستان با بیان اینکه از متهمان یک دستگاه خودرو کشف و ضبط شد، گفت: متهمان اقدام به حفر یک چاله به عرض دو متر و عمق ١٥ متر به قصد کشف اشیای تاریخی کرده بودند.

سرهنگ زارعی اضافه کرد: پرونده قضائی عوامل دستگیر شده تشکیل و این موضوع از طریق مراجع قانونی در حال پیگیری است.

وی تاکید کرد: شهروندان در صورت اطلاع از فعالیت‌های غیرمجاز افراد سودجو و سوداگران آثار تاریخی، مراتب را در اسرع وقت به اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی کردستان فرماندهی یگان حفاظت شماره تلفن ٠٨٧٣٣١٧٨٨٥٥ گزارش داده و ما را در حفاظت از این سرمایه ملی یاری کنند.

کد خبر 750746

دیگر خبرها

  • روستای تاریخی و کویری اصفهک، در راه جهانی شدن
  • ضرورت برگزاری تورهای گردشگری مذهبی در آذربایجان شرقی
  • «فهرج»، کاندیدای بهترین روستاهای جهانی گردشگری
  • مهاباد به موزه جدید و نمایشگاه دائمی صنایع‌دستی نیاز دارد
  • حفر گودال ١٥ متری برای کشف اشیاء تاریخی؛ ۳ نفر دستگیر شدند
  • حفر گودال ۱۵ متری برای کشف اشیای تاریخی موجب دستگیری ۳ نفر شد
  • مرمت خانه‌های تاریخی اردبیل امسال تعیین تکلیف می‌شود
  • تشییع شهید تازه تفحص‌شده در خراسان جنوبی
  • فیلمی از مراسم تشییع شهید تازه تفحص شده در روستای ده محمد
  • تشییع پیکر شهید محمد مهدی فانی در بشرویه خراسان جنوبی