Web Analytics Made Easy - Statcounter

مریم فلاحی امروز در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در رشت با اشاره به فعالیت مجتمع نگه‌داری و تحقیقات اسب کاسپین در گیلان اظهار کرد: مجتمع مذکور به منظور توسعه تحقیقات کاربردی و استفاده بهینه از توانمندی‌های موجود در زمینه اسب کاسپین و در راستای دستیابی به اهداف عالیه برنامه راهبردی تحقیقات حفظ ذخایر ژنتیکی دامی کشور ایجاد شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی، ارتقای جایگاه علمی و اقتصادی را از وظایف و اهداف مجتمع نگه‌داری و تحقیقات کاسپین در گیلان عنوان کرد و افزود: انجام تحقیقات کاربردی در مورد اسب کاسپین و تولید دانش فنی از اهداف احداث مجتمع مذکور محسوب می‌شود.

رئیس مرکز تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی گیلان با تأکید بر حفظ ذخایر ژنتیکی در معرض خطر اسب کاسپین در آشیان‌ها و خاستگاه و همچنین ایجاد بانک ژن آن، بیان کرد: ایجاد و توسعه فضای اکوتوریسم در استان از برنامه‌های مجتمع نگه‌داری و تحقیقات اسب کاسپین است.

فلاحی، برنامه‌ریزی و توسعه صادرات اسب را از اهداف مجتمع نگه‌داری و تحقیقات اسب کاسپین خواند و بیان کرد: آموزش و توسعه ورزش سوارکاری در گیلان و ارائه مقاله‌های علمی کاربردی از جمله اهداف ایجاد مجتمع مذکور محسوب می‌شود.

وی به اجرای پایان‌نامه‌های کارشناسی ارشد و دکترا در گرایش اسب با همکاری دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی در مجتمع نگه‌داری و تحقیقات اسب کاسپین اشاره کرد و گفت: برگزاری همایش‌های علمی، جشنواره‌های اسب کاسپین در استان و همچنین برگزاری کارگاه‌های علمی و آموزشی از دیگر اهداف ایجاد مجتمع مذکور در گیلان است.

انتهای پیام/خ

منبع: فارس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۲۸۲۶۱۰۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تحقیقات محققین در حوزه کشاورزی باید کاربردی باشد

به گزارش خبرگزاری مهر، محمدحسین عطایی در نشست شورای تحقیقات جهاد کشاورزی اظهار کرد: نتایج پژوهش ها و تحقیقات در حوزه کشاورزی بایستی به سرعت در بخش اجرایی استفاده و به کارگیری شود.

وی افزود: بایستی فاصله بین تحقیقات و اجرا کم شود تا نتایج پژوهشی سریعتر به مزارع کشاورزی انتقال یابد.

وی اظهار داشت: تحقیقات محققین در حوزه کشاورزی باید کاربردی باشد چرا که تحقیقات کشاورزی بدون در نظر گرفتن مسایل مهم استان نمی تواند منجر به توسعه پایدار بخش کشاورزی شود.

عطایی یادآور شد: نتایج طرح های تحقیقاتی بخش کشاورزی برای بهره برداران بیان شود تا کشاورزان استان بتوانند دانش نوین و به روز بهره مند شوند.

گفتنی است؛ در این نشست ریوس برنامه های اصلی و عملیاتی مرکز تحقیقات، آموزش کشاورزی و منابع طبیعی استان در سال جاری در حوزه های روابط عمومی، پشتیبانی، آموزشی، پردیس کشاورزی و منابع طبیعی و پژوهشی و فناوری بیان شد.

مشارکت بخش خصوصی و مردم در راستای تحقق شعار سال، فعال سازی ظرفیت پردیس کشاورزی و منابع طبیعی، ارتقای فعالیتها در حوزه کشاورزی دانش بنیا، ارتقای کیفی واحدهای فناور، توسعه دستاوردهای فناورانه در زیست بوم کشاورزی، ارتقای دانش فنی و فناورلنه بهره برداران، استفاده از ظرفیت کشاورزان خبره در انتقال دانش به سایرین، کشاورزی هوشمند، ارتقای دانش فنی در حوزه سازگاری با کم آبی و افزایش ضریب نفوذ دانش در بخش کشاورزی و.. مهمترین اهداف این برنامه های عملیاتی است.

کد خبر 6093437

دیگر خبرها

  • مسیر خلق دانش و انتقال آن به عرصه های کشاورزی باید تقویت شود
  • تأسیس بانک ذخایر دریایی ایران به مناسبت روز ملی خلیج فارس
  • انتقال فناوری به حوزه کشاورزی باید در دستور کار قرار گیرد
  • تحقیقات محققین در حوزه کشاورزی باید کاربردی باشد
  • غرق شدن نوجوان ۱۴ ساله در سرپل ذهاب
  • نتانیاهو: «با یا بدون توافق» به رفح حمله می‌کنیم
  • نتانیاهو: احتمال رسیدن به معامله تبادل اسرا اندک است
  • احداث ۱۳ مجتمع دامپروری در چهارمحال و بختیاری
  • ایجاد مجتمع‌های زراعتی در افغانستان
  • نمونه‌های دریایی ایران در مرکز ذخایر ژنتیکی و زیستی ایران ذخیره می‌شود