Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیر جهاد کشاورزی فامینن با انجام مبارزه با آفت سن غلات در ۴۲ هزار هکتار از اراضی زراعی فامنین خبر داد و بر لزوم کنترل علفهای هرز مزارع غلات تأکید کرد.

علی موحدی در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در همدان، اظهار داشت: با توجه به اینکه حدود 42 هزار هکتار از اراضی زراعی شهرستان فامنین مربوط به کشت گندم و جو است و سن غلات یکی از آفتهای مهم این محصولات به شمار می‌آید، هر ساله مبارزه با این آفت در مزارع شهرستان انجام می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی بیان کرد: در سال زراعی 96-95 بر استفاده اصولی و بهینه از تمامی امکانات بالقوه شهرستان و بسیج تمامی امکانات، تجهیزات و استفاده مطلوب از نفوذ و مقبولیت عمومی روحانیون، ائمه جمعه و جماعت در راستای جلب مشارکت تمامی کشاورزان در امر مبارزه اصولی با سن غلات بسیار مورد تأکید است.

موحدی گفت: به دلیل احتمال ریزش یکباره سن غلات در اراضی دیم مجاور اماکن زمستان گذران، ممکن است این اراضی حکم مزارع تله را پیدا کنند پس لازم است مناطق آلوده شناسایی شده و به طور دقیق بازدید شود که در این راستا 10 نفر از کارشناسان بخش دولتی عملیات رصد و دیده بانی آفت سن شهرستان را برعهده دارند.

وی همچنین بر لزوم کنترل علفهای هرز مزارع غلات تأکید کرد و افزود: سموم مناسب برای کنترل علفهای هرز پهن برگ و باریک برگ مزارع غلات معرفی شده است.

موحدی عنوان کرد: با توجه به پیش آگاهی و اطلاعیه سازمان حفظ نباتات کشور در زمینه احتمال انتقال اسپور بیماری‌هایی نظیر زنگ زرد و زنگ ساقه گندم لزوم بازدید مستمر کارشناسان از مزارع غلات و کانون‌کوبی و اقدام به مبارزه شیمیایی در مزارع آلوده با سموم قارچ کش مجاز را با هماهنگی واحد حفظ نباتات را خواستار شدند.

وی بیان کرد: در راستای محدود کردن کشت‌های پر آب بر کاهش 60 هکتاری سطح زیرکشت هندوانه و کاهش 150 هکتاری کشت چغندرقند اقدام و علاوه بر این کاشت هندوانه به روش آبیاری قطره‌ای تیپ و کشت نشاء چغندر قند انجام شده است.

موحدی افزود: همچنین افزایش تولید گوشت ماهی قزل آلا و ماهیان گرم آبی از 160 تن در سال گذشته به 330 تن در سال 95 دیگر دستاورد اقتصاد مقاومتی در شهرستان بوده است.

به گزارش تسنیم، سن‌های مادر، خرطوم خود را به داخل نسوج سبز بوته‌ی گندم فرو کرده و از مواد غذایی بویژه پروتئین گلوتن گندم تغذیه می‌کنند، در این حالت، خوشه‌ها خشک و رنگ آن سفید می‌شود، خسارت در این مرحله کم و به جمعیت و تراکم حشره بستگی دارد اما چنانچه تعداد حشره در هر مترمربع مزرعه یک یا بیش از یک عدد باشد مبارزه شیمیایی ضرورت پیدا می‌کنند.

انتهای پیام/

R41405/P1377/S6,75/CT1

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۲۸۲۶۲۲۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۳۵۰ هکتار از اراضی کشاورزی شهرستان کاشمر سند دار شد 

به گزارش خبرنگار مهر، کاظم قربان پور ظهر سه شنبه در جمع خبرنگاران با اشاره به اقدامات موثر اداره امور اراضی جهاد کشاورزی اظهار کرد: یکی از مهمترین اقدامات مجموعه جهاد کشاورزی واگذاری ۱۵۲ هکتار از اراضی دولتی به طرح های مختلف کشاورزی و غیره بوده است.

رییس جهاد کشاورزی کاشمر ادامه داد: در سال جاری باهدف آموزش بهره برداران بیش از ۲۵۰ نفر روز دوره آموزشی برگزار شده و بیش از ۱۹ هزار و ۵۰۰ کیلومتر از اراضی به طور موثر پیمایش شده که منجر به صدور ۸۰ مورد اخطاریه و ۴۰ مورد اعمال قانون تبصره ۲ ماده ۱۰ وتعداد ۶ مورد ماده ۳ طبق قانون حفظ کاربری اراضی کشاورزی و باغی شده است.

وی بیان کرد: در سال جاری ۱۸ مورد نقشه تجمعی پلاک های دارای رفع تداخلات با سطحی بالغ بر ۳هزار و ۵۰۰ هکتار تهیه شده و۶۳۰ نفربهره بردار با سطحی برابر ۳۵۰ هکتار به اداره ثبت اسناد و املاک جهت سند دار کردن اراضی معرفی شده اند.

قربان پور اظهار کرد: در سال ۱۴۰۲ تعداد ۱۱۰ مورد ثبت پرونده حقوقی و تعداد ۱۷۳ مورد از پرونده های سنوات گذشته را در سامانه ثبت کرده ایم.

رییس جهاد کشاورزی کاشمر خاطر نشان کرد: همچنین طرح های اجرا شده در قالب تبصره یک ماده یک ۹ مورد و ۱۳ مورد نیز در قالب طرح های واگذاری اراضی ملی انجام شده است.

کد خبر 6093028

دیگر خبرها

  • از تخریب ساخت و سازهای غیرمجاز در اراضی کشاورزی تا توزیع کالای اساسی طرح تنظیم بازار در فارس
  • ۳۵۰ هکتار از اراضی کشاورزی شهرستان کاشمر سند دار شد 
  • خزانه گیری ۱۷۷ هزار هکتار از اراضی گیلان
  • افزایش دو برابری سطح زیرکشت کلزا در اسدآباد
  • صدور سند تک برگ برای ۵۵۰ هزار هکتار از اراضی زراعی آذربایجان‌غربی
  • اجرای مدیریت تلفیقی در ۳۰۰۰ هکتار زمین کشاورزی مازندران
  • کشت کلزا در ۳۲۷۰ هکتار از اراضی آذربایجان شرقی
  • خرید بیش از ۱۲ هزار تن گندم در خرمشهر
  • پیش بینی مبارزه با ملخ در سطح ۵ هزار هکتار از مزارع کشاورزی قزوین
  • مقابله با تغییر کاربری غیرمجاز ۱۱۰ هکتار از اراضی زراعی کرج