Web Analytics Made Easy - Statcounter

بر اساس رای داوران دوازدهمین دوره مسابقات بین المللی ربوکاپ آزاد ایران 2017 تیم دانشگاه آزاد قزوین در لیگ ربات فوتبالیست سایز متوسط باشکست تیم ژاپن بالاترین رتبه را کسب کرده است و در لیگ ربات امدادگر مجازی 3 تیم ایرانی و خارجی به برتری رسیدند.

به گزارش خبرنگار ایسنا دوازدهمین دوره مسابقات بین‌المللی ربوکاپ آزاد ایران 2017 از روز 15 فروردین ماه با حضور تیم‌های دانش‎آموزی آغاز به کرد و با حضور تیم‌های دانشجویی داخلی و خارجی به کار خود ادامه می‌دهد که بر اساس رای اولیه داوران نتایج لیگ‌ها تاکنون به این شرح است:

لیگ انسان نما

در لیگ انسان نما تیم‌های ZJUDancer از کشور چین و ROBIT از کره جنوبی مقابل رقبای خود به برتری رسیدند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

لیگ ربات خانگی

در این لیگ تیم‌های MRL از دانشگاه آزاد اسلامی قزوین و KameRider از کشور ژاپن به ترتیب با امتیازهای 57.5 و 25 بهترین عملکرد را داشته‌اند.

لیگ ربات امدادگر واقعی

در لیگ ربات‌های امدادگر واقعی نیز تیم‌های MRL از دانشگاه آزاداسلامی قزوین، ROBIT از کره جنوبی، YRA از دانشگاه آزاد اسلامی یزد و DML از دانشگاه آزاد اسلامی دماوند، بیشترین امتیازها را به دست آورده‌اند.

لیگ ربات‌های صنعتی
در مرحله نخست لیگ ربات‌های صنعتی تیم‌های MEC از دبیرستان فرزانگان ناحیه دو کرمان و دانشکده شریعتی تهران، Ace IAUK از دانشگاه آزاد اسلامی کرمان و LUHbots از کشور آلمان بیشترین امتیازها را کسب کردند.

مرحله دوم این لیگ نیز تیم‌های Ace IAUK از دانشگاه آزاد اسلامی کرمان، LUHbots از کشور آلمان، MEC از دبیرستان فرزانگان ناحیه دو کرمان و دانشکده شریعتی تهران و Khayyam از دانشگاه آزاد اسلامی واحد نیشابور به ترتیب بهترین عملکرد را داشتند.

لیگ ربات فوتبالیست سایز کوچک

تیم‌های ER-Force از آلمان، MRL از دانشگاه آزاد اسلامی قزوین، Parsian از دانشگاه امیرکبیر، zjunlict از چین و TIGERs از آلمان مقابل رقیبان خود در لیگ ربات‌های فوتبالیست به برتری رسیدند.

لیگ ربات فوتبالیست سایز متوسط تیم MRL دانشگاه آزاد اسلامی قزوین با نتایج 9 بر صفر، 11 بر صفر و 13 بر صفر تیم Hibikino
Musashi از کشور ژاپن را در لیگ ربات‌های فوتبالیست سایز متوسط شکست داد.

لیگ ربات فوتبالیست نائو

تیم HTWK از آلمان مقابل رقبای خود در لیگ ربات‌های فوتبالیست نائو به برتری رسید و بازی تیم‌های HULKs از آلمان و SRC از دانشگاه آزاد اسلامی تبریز نیز بدون گل مساوی شد.

لیگ فوتبالیست انسان نما

در این لیگ تیم‌های ZJUDancer از چین، ROBIT از کره جنوبی، MRL از دانشگاه آزاد اسلامی قزوین و Hamburg Bit-Bots & WF Wolves از آلمان مقابل رقبای خود به برتری رسیدند.

لیگ ربات امدادگر مجازی

تیم‌های YILDIZ از ترکیه، MRL از دانشگاه آزاد اسلامی قزوین و Echoic از دبیرستان سلام رسالت و دبیرخانه ربات‌های نجاتگر سازمان جوانان جمعیت هلال احمر در لیگ ربات‌های امدادگر مجازی بیشترین امتیازها را کسب کردند.

لیگ ربات خانگی

در حال حاضر در لیگ ربات‌های خانگی تیم‌های MRL از دانشگاه آزاد اسلامی قزوین و KameRider از ژاپن پیشتاز هستند.


انتهای پیام

منبع: ایسنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۲۸۲۶۹۶۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اخذ چهار گواهینامه استاندارد بین‌المللی ISO توسط واحد علوم و تحقیقات

به گزارش گروه آموزش و دانشگاه خبرگزاری علم و فناوری آنا، واحد علوم و تحقیقات، برای نخستین بار در دانشگاه آزاد اسلامی و با پیگیری‌های صورت گرفته از سوی اداره کل طرح و برنامه، بودجه و تعالی سازمانی با رهنمود‌های  قائم مقام دانشگاه آزاد اسلامی در واحد علوم و تحقیقات و  معاونت توسعه و مدیریت منابع این واحد، موفق به دریافت گواهینامه‌های استاندارد بین‌المللی به شرح زیر شده است:

ISO ۱۰۰۰۲:۲۰۱۸ (فرآیند رسیدگی به شکایات ذی‌نفعان).

ISO ۱۰۰۰۴:۲۰۱۸ (سنجش میزان رضایت‌مندی مشتری).  

ISO ۲۱۰۰۱:۲۰۱۸ (استانداردسازی مدیریت آموزشی مبتنی بر نیاز‌های فراگیران).  

ISO ۱۰۰۱۵:۲۰۱۹ (مدیریت شایستگی و توسعه افراد).

گواهینامه ISO ۲۱۰۰۱ و گواهینامه ISO ۱۰۰۱۵؛ برای نخستین بار در سطح دانشگاه‌های کشور توسط دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات، کسب شده است.

اقدامات صورت گرفته در فرآیند کسب گواهینامه‌های استاندارد بین المللی ISO پیرو تاکیدات دکتر طهرانچی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی و متمرکز بر محور‌های سند تحول و تعالی این دانشگاه، محقق شده است.

در مسیر دریافت این چهار گواهینامه، "محور راهبردی دانشگاه سرآمد و پاسخگو" مبتنی بر تحقق اهداف مندرج در بسته کاری مشتمل بر ارتقا پاسخگویی و قابلیت حل مسئله، توسعه فناوری، نوآوری و کارآفرینی و ارتقاء جایگاه بین‌المللی و الهام‌بخشی، مدنظر قرار گرفته است.

همچنین محور راهبردی دانشگاه کارآمد و پایدار مبتنی بر تحقق اهداف مندرج در بسته کاری شامل دستیابی به سازمان یادگیرنده، فعالیت‌های منسجم و هم‌افزایی شبکه‌ای و تحول در فرهنگ سازمانی، از دیگر ضرورت‌های تبیین شده جهت دریافت گواهینامه‌های استاندارد بین المللی ISO در واحد علوم و تحقیقات، بوده است.

براساس این گزارش، گواهینامه‌های استاندارد بین‌المللی ذیل توسط شرکت کیفیت و انطباق پویا (KQR) دریافت شده است که ISO۱۰۰۰۲ و ISO۱۰۰۰۴ تحت لیسانس Benchmark certificate انگلستان و گواهینامه‌های استاندارد بین‌المللی ISO۲۱۰۰۱ و ISO۱۰۰۱۵ تحت لیسانس استرالیا، صادر شده است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • رویداد «صدرا» بهترین فرصت برای تبادل اندیشه‌ دانشجویان و صاحبان صنایع است
  • قهرمانی لیگ برتر رویینگ بانوان سهم دانشگاه آزاد شد/ صدور جواز حضور رقابت‌های بین‌المللی روسیه
  • نتایج آزمون EPT اعلام شد
  • سکوی «تامین و تولید» راه‌اندازی می‌شود/ تبیین ظرفیت‌های ایران
  • دانشجوی واحد نی‌ریز مقام قهرمانی مسابقات استانی پرس سینه را کسب کرد
  • مراسم افتتاحیه هجدهمین دوره مسابقات بین‌المللی ربوکاپ آزاد ایران
  • حضور فعال دانشگاه آزاد در نمایشگاه بین‌المللی آموزش و پرورش
  • حضور فعال دانشگاه آزاد نجف‌آباد در نمایشگاه بین‌المللی آموزش و پرورش
  • کسب ۴ گواهینامه استاندارد بین‌المللی ISO توسط واحد علوم و تحقیقات
  • اخذ چهار گواهینامه استاندارد بین‌المللی ISO توسط واحد علوم و تحقیقات