Web Analytics Made Easy - Statcounter

سعید جلیلی حذف شد ؛ نشست جمنا هم بدون حضور او برگزار شد .


بدون رودربایستی هم گفتند که چرا او را حذف کرده اند. او ساز و کار جمنا را نپذیرفته از همان اول هم نپذیرفته بود. می‌گوید این کاری که اصولگرایان می کنند قبیله گرایی است و چندان شباهتی به عقاید او ندارد. در ساعاتی که از اعلام رسمی جدایی او گذشته، چندین خبر آمده که او از نامزدی در انتخابات هم منصرف شده ؛ می گویند او وارد رقابت اردیبهشت ماه نخواهد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



اما در خیابان پاستور یعنی جایی که دفتر سعید جلیلی قرار دارد خبرهایی دیگری وجود دارد .

سعید جلیلی هیچ تردیدی برای حضور در انتخابات ندارد. او خواهد آمد بدون توجه به ائتلاف اصولگرایان و بدون هراس از عدم حمایت جناح؛ حتی اگر برخی از حامیان سابق او هم ترجیح بدهند در موردش سکوت کنند و به حمایت از ابراهیم رئیسی بپردازند.

امروز وقتی لیست ده نفره را به رسانه‌ها دادند نام جلیلی خط خورده بود. در نشست هم فقط این عزت الله ضرغامی بود که یادی از او کرد و گفت باید دغدغه‌های جلیلی را لحاظ کرد و از زیاد شدن جلیلی‌ها جلوگیری کرد .

جلیلی خودش اما ساکت است ؛ جز در خفا حرف نزده و اعتراضش را هنوز رسانه‌ای نکرده است.

امروز در میانه خبرهای پر حجم و فراوان در مورد نشست جمنا، روی یکی از کانال‌های منسوب به سعید جلیلی مطلبی رفته است که می‌تواند جرقه‌ای برای رسانه‌ای شدن اعتراضات باشد. این اولین اعتراض حامیان جلیلی به حذف رسمی جلیلی است:« جمنا طراحی شده بود که به بدنه حزب‌الله در راستای منافع قدرت‌طلبانه قبایل مختلف اصولگرایی به اسم منافع مردم لگام بزند. علاوه بر مکانیزم معیوب و غیرشرعی جمنا، دلیل اصلی عدم پذیرش جلیلی، تعهدگیری جمنا مبنی بر انتخاب کادر دولت آینده توسط این گروه بوده است. در نتیجه این نامزد که سومین رای در رای گیری اولیه بدنه جمنا داشته است را به بهانه‌های واهی کنار می‌گذارند چون قائل به سهم دهی به قبایل قدرت نبوده است! دولت دوازدهم را بدون وحدت قبایل اصولگرایی می توان اداره کرد اما بدون برنامه عینی نمی‌توان! مردم برای عبور از روحانی نیاز به وحدت اصولگرایان ندارند،‌ بلکه منتظر پاسخ معتبر به نیازها و سوالاتی که کاملا مشروع هستند و اگر این پاسخ ارائه نشود و یا موکول به وحدت اصولگرایان شود،‌توفیقی در پیش نخواهد بود.

دوستان جمنا همانطور که از قبل واضح به نظر می رسید خودشان معترف‌ند دولت‌شان یک دولت سهامی خواهد بود و به جا مانده‌ها می گویند نگران نباشید سهم شما خواهد رسید.» این یک افشاگری است، از آنچه در متن میثاق نامه وجود دارد. از آنچه موجب اعتراض جلیلی و برخی‌های دیگر در جمناست .

برخی از حامیان سعید جلیلی بر این باورند که نامزدهای جمنا نمی‌توانند قطب انتخابات اردیبهشت باشند ؛ آنها می گویند جلیلی باز هم قطب و رقیب اصلی روحانی خواهد بود. آیا جلیلی تا انتها برای رقابت باقی می‌ماند! این سوال بزرگ این روزهاست .

منبع: ساعت24

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.saat24.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ساعت24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۲۸۲۸۶۹۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اصولگرایان در مجلس آینده یک فراکسیون تشکیل می‌دهند

«حسین نجابت» نامزد راه‌یافته به دور دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با خبرنگار مهر، با اشاره به مرحله دوم انتخابات دوازدهمین دوره مجلس و آرایش فهرست‌های انتخاباتی، اظهار کرد: در مورد وضعیت لیست شورای ائتلاف نیروهای انقلاب اسلامی (شانا) و ائتلاف مردمی نیروهای انقلاب اسلامی (اُمنا) باید صبر کنیم ببینیم چه لیستی برای مرحله دوم از این دو تشکیلات خارج می‌شود و بعداً در این خصوص اظهار نظر کنیم.

وی افزود: با توجه به تاکیداتی که رهبر معظم انقلاب نسبت به برخی بد اخلاقی‌ها، نفرت‌پراکنی‌ها، درگیری‌ها و یقه‌گیری‌ها داشتند، فکر می‌کنم اقبال به لیست شورای ائتلاف (شانا) در مرحله دوم انتخابات، بیشتر از مرحله اول انتخابات باشد که البته این امر در حال حاضر یک ارزیابی و پیش‌بینی است.

نماینده مجلس شورای اسلامی در دوره‌های هفتم، هشتم و نهم با اشاره به ترکیب سیاسی مجلس دوازدهم اظهار کرد: در مجلس آینده، یک گروه کوچک از اصلاح‌طلب‌ها حضور خواهند داشت که فراکسیون تشکیل می‌دهند؛ در جناح اصولگراها در ابتدا احتمال می‌دهم برای اینکه آیا یک فراکسیون واحد شود یا دو فراکسیون، چالش‌هایی به وجود بیاید اما فکر می‌کنم در نهایت یک فراکسیون تشکیل شود زیرا حتماً دوستان با مقداری خویشتن‌داری بتوانند با همدیگر کار کنند.

داوطلب عضویت در کمیسیون انرژی خواهم بود

عضو سابق کمیسیون انرژی مجلس با اشاره به اولویت خود در مجلس آینده تاکید کرد: با توجه به حوزه تخصصی‌ام، در مجلس آینده حتماً داوطلب عضویت در کمیسیون انرژی خواهم بود؛ تخصص من فیزیک ذرات بنیادی یا نزدیک به فیزیک هسته‌ای است و در کمیسیون انرژی، مطالعات و تحقیق و تجربه در سه دوره مجلس دارم که علی‌القاعده باید به آن کمیسیون بروم.

نماینده سابق مردم تهران در مجلس شورای اسلامی در رابطه با اولویت مجلس دوازدهم اظهار کرد: با توجه به تخصصم، قطعاً مسائل مربوط به حوزه انرژی باید در اولویت مجلس آینده باشد زیرا به طور عمومی در انرژی، مصرف بی‌محابا و هدررفت داریم.

وی ادامه داد: در بخش انرژی باید روی فناوری‌های جدید سرمایه‌گذاری شود و به سرعت جواب بدهد و هم مردم در مصرف انرژی باید توجه پیدا کنند که چه سرمایه عظیمی در اختیار آن‌هاست؛ بنابراین به نظرم باید انرژی و کنترل مصرف در مجلس آینده به مساله فراگیر تبدیل شود.

نجابت تاکید کرد: طبیعتاً در کمیسیون انرژی نظرات متخصصان مهم است و اعضای این کمیسیون با وزرای نفت و نیرو و نیز رئیس سازمان انرژی اتمی در ارتباط هستند و می‌توانند نظرات جامعی را ارائه دهند؛ همانطور که در مجلس هفتم ما تبصره ۱۳ معروف را دادیم که ابعاد مختلفی دارد.

وی ادامه داد: لازم است در کنار ارتقای فناوری‌ها و اصلاح شیوه مصرف به موضوع مهم تخصیص یارانه‌ها و اینکه کجا و چگونه و به چه اشخاصی تعلق بگیرد هم توجه شود؛ همه این‌ها از نظر من مسائل اساسی و نظرات مهمی است که در مجلس آینده باید به آن‌ها رسیدگی شود.

حرکت پویش مهر قابل قدردانی است

نجابت در رابطه با «پویش با مهر انتخاب کنیم» خبرگزاری مهر گفت: در پویش مهر، کار مثبتی صورت گرفته است که در اتصال با فرمایشات رهبری انقلاب، هر کسی باید آورده‌های خود را در میدان بیاورد و خبرگزاری‌ها هم باید در این خصوص تلاش و به هر میزانی که می‌توانند کمک کنند تا مردم حضور بیشتری در انتخابات داشته باشند و انتخاب آن‌ها آگاهانه باشد که قابل قدردانی است.

کد خبر 6085077

دیگر خبرها

  • (عکس) سعید جلیلی و فیدل کاسترو در یک قاب
  • تلاش سعید جلیلی برای گرفتن عکس یادگاری با فیدل کاسترو | تصویر
  • اعلام فهرست کاندیداهای شورای وحدت اصولگرایان برای دور دوم انتخابات مجلس
  • عکس احمدی‌نژاد و سعید جلیلی ۲۰ سال قبل
  • مهدی نصیری; زیر تیغ اصلاح‌طلبان و اصولگرایان/ توهم یا شوخی یا پروژه هدفمند؟! +جدول
  • اصولگرایان در مجلس آینده یک فراکسیون تشکیل می‌دهند
  • درخواست نمایندگان دموکرات از بایدن برای ممانعت از حمله به رفح
  • رئیس قوه قضاییه بدون پروتکل‌های تشریفاتی وارد «بندرعباس» شد
  • اولین موضع رسمی وزیر ورزش به تغییر نام استقلال
  • ردپای مرد طلبکار در آدم‌ربایی میلیاردی