Web Analytics Made Easy - Statcounter

جامعه>مشکلات مردم - کاربران مشکلات خود را اعلام کردند.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، روز گذشته کاربران مشکلات خود را در این صفحه در زمینه مشکلات جاده ای،حقوق و اینترنت مطرح کردند.

در جدول زیر این مشکلات آورده شده است:

ردیف

موضوع

شرح موضوع

1

اقتصاد

- سلام در تاریخ 11 فرو ردین 96 با اتوبوس ساعت 10 از شهرستان نور مازندران به سمت تهران حرکت کردیم که در ساعت 12:30 اتوبوس خراب شد و تا ساعت 15:30 در جاده بودیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

راننده از ابتدا به مسافرین میگفت که تماس گرفته و ماشین کمکی در راه است که بعدا متوجه شدیم دروغ گفته و تا ساعت 14 تماسی نگرفته است. حدود ساعت 4 ماشین کمکی آمد که آنهم مشکل داشت و باعث شد2 مرتبه بین راه اتوبوس توقف کند و حدود ساعت 19:30 به تهران رسیدیم تماس های مکرر با راهداری مازندران هم به هیچ نتیجه ای نرسید.هربار که تماس می گرفتم 30 یا 35 نفر جلوتر از من در صف انتظار بودند و بعد از چند دقیقه تماس خودبه خود قطع می شد واقعا در این ایام نمیشود نظارت بیشتری بر کار رانندگان و حمل و نقل شهری باشد؟

- شهروندان سیستانی ده ساله از ناتوانی اداره کل راه وشهرسازی استان سیستان وبلوچستان چه در پرداخت بها املاک و مهمتر راه اندازی 23 کیلومتر جاده کلنک زده شده کمربندی آیت الله سیستانی شاکی هستیم مسئولی را پاسخ گو پیدا نکردیم لطف بفرمایند از مسئولین بالا دست که حق ورود مردم را هم به وزارت خانه که مراجعه کردم از مردن سلب کرده اند سئوال شود آیا مردم مناطق محروم از نگاه آنان ارزش وجایگاه خدمات را ندارند یا مسئولین استان توان کسب و در یافت اعتبارات وبودجه را از مرکز ندارند

- مشكل ما فقدان سيستم روشنايي در بزرگراه تهران ساوه است كه شبها رانندگي بين كاميونها را بشدت سخت و خطرناك كرده است و هيچكس هم به فكر نيست

- با سلام از جزیره هرمز هستم متاسفانه اینجا که جزیره گردشگری هست و خودش هم هفت هزار جمعبت و سه هزار دانشجو دارد اینترنت همراه اول فعال نیست و با اینکه دوسال است دستگاههای مربوطه نصب شده ولی راه اندازی نمی شود و رییس مخابرات هرمز نتوانسته مشکل را حل کند

- سلام. در ارتباط با جاده کمربندی زابل. در کشور خیرین مدرسه ساز که داریم. خیرین جاده ساز نداریم که این 23 کیلومتر را بعداز گذشت ده سال راه اندازی کنند. جزو کارهای عام المنفعه است

- بنده اهل سیرجان هستم اما چند سالی است در شهر دیگر سکونت دارم اما جهت صله رحم سالی یک دو بار به این شهر سفر می کنم متاسفانه آسفالت خیابان و کوچه های شهر بسیار افتضاح هست و در طول حدود 7 سال هیچ گونه مرمتی انجام نشده مردم هم به این امر عادت کرده اند خواهشمندم اگه امکان داره پیگیری کنید شاید البته شاید مسئولین تکونی به خود بدهند و در استانه انتخابات فکری و حرکتی بکنند با تشکر

- می‌خواستم بدانم چرا مخابرات برای آی‌اس‌پی‌ها در مرکز‌های مخابراتی سهمیه در نظر می‌گیرد. با در نظر گرفتن سهمیه برای شرکت‌ها و پر شدن اون‌ها ما برای تامین اینترنت خانگی مجبور می‌شویم که از خود مخابرات اینترنت را دریافت کنیم که به نظر رانت برای اینترنت بی کیفیت مخابرات است.

- چرا هرساله افزایش حقوق بازنشسته های تامین از ماه مرداد شروع‌ می شود وتصویب درصد وتصویب هیت وزیران حداکثر دو هفته بیشتر طول نمی کشد. سود تاخیر پرداخت کجا می رود همیشه درصد افزایش بازنشسته های تامین دو تا سه درصد از افزایش حقوق کارگران بیشتر است .

2

شهری

چرا آسفالت خیابانها اخیرا به مقدار زیادی دچار خرابی و حفره های بزرگ شده ؟ حد اقل مسیرهایی که اینجانب در شرق تهران تردد دارم دچار این مشکل است اتوبان زین الدین مسیر شرق به غرب و غرب به شرق و خیابانهای اصلی محله تهرانپارس و .... این وضعیت به خصوص در اتوبان که سرعت اتومبیل ها نیز بالاست احتمال وقوع خطرات زیادی را به همراه دارد چرا شهرداری به این وضعیت توجهی ندارد ؟ با تشکر

3

آموزش

سلام با توجه به اعلام وزارت آموزش و پرورش مبنی بر پرداخت حق التدریس معلمان در اسفندماه،حق التدریس ها هنوز پرداخت نشده است؟من در استان اصفهان مشغول به تدریس هستم لطفا پیگیری کنید

46232

کلید واژه‌ها : مشکلات خوانندگان - وزارت آموزش و پرورش -

منبع: خبرآنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۲۸۲۸۹۰۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مهاجرت پرستاران از بخش دولتی به خصوصی/ مشکلات پابرجاست

به گزارش خبرگزاری مهر، همایون سامه یح، با بیان اینکه بی‌توجهی به مشکلات پرستاران سلامت کشور را به مخاطره می‌اندازد، گفت: طی چهار سال گذشته کمیسیون بهداشت و درمان مجلس چندین مرتبه جلسات مختلفی با مسئولان مربوطه در خصوص وضعیت معیشت پرستاران و مهاجرت آنها برگزار کرد تا بتواند این مسئله را ریشه‌ای پیگیری کند.

نماینده مردم کلیمیان در مجلس یازدهم با انتقاد از تورم حاکم در جامعه، ادامه داد: امروز تنها پرستاران و کادر درمانی گلایه مند وضعیت نامناسب حقوقی خود نیستند، شرایط اقتصادی به گونه‌ای است که کارمندان، کارگران و سایر گروه‌های شغلی دیگر از کوچک شدن سفره‌های خود ناراضی هستند، امیدواریم تیم اقتصادی دولت اقدامی عاجلی برای حل مشکلات اقتصادی کشور داشته باشند تا حقوق دریافتی عموم جامعه کفاف مخارج زندگی آنها را بدهد.

عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس اظهار داشت: زمانی که حقوق کارمند یا کارگری ۱۰ میلیون تومان است و از این مبلغ حدود ۹ میلیون آن برای اجاره بهای منزل استیجاری پرداخت می‌کند، چاره‌ای جز انتخاب شغل دوم و سوم و حتی تخلف را ندارد، همه این گزینه‌ها منجر به ایجاد مشکلات متعدد در طولانی مدت خواهد شد.

وی با بیان اینکه در چند سال اخیر حقوق‌ها متناسب با تورم جامعه نبوده و همین مسئله مشکلات متعددی را در کشور ایجاد کرده است، یادآور شد: با تمام هشدارهایی که در خصوص عدم تناسب حقوق و تورم در جامعه شاهد هستیم امیدواریم دولت و مسئولان اقتصادی راهکار متناسبی برای این مهم داشته باشند.

نجف آبادی با ابزار امیدواری برای برداشته شدن تحریم‌ها خارجی بر علیه ملت ایران که معیشت آنان را تحت تأثیر قرار داده، گفت: بهترین راهکار کاهش مشکلات معیشتی گروه‌های مختلف شغلی افزایش درآمد، رشد صادرات، ورود ارز و رشد نقدینگی است که می‌تواند بسیاری از مسائل و مشکلات عنوان شده را هم پوشانی کند.

نماینده مجلس یازدهم تاکید کرد: بر اساس نیاز کشورهای حوزه خلیج فارس و کشورهای اروپایی به خدمات بهداشتی و درمانی به خصوص پرستاری، منجر به مهاجرت و یا پذیرش پرستاران ما می‌شود که آنان با مهاجرت می‌توانند امکانات و درآمد بسیار بهتری برای خود رقم بزنند.

وی در خصوص تحلیل کمبود پرستار با توجه به روند فعلی در کشور، گفت: در واقع ما چندین مرتبه به سازمان نظام پرستاری مراجعه کرده و در مورد کمبود پرستار نسبت نیاز کشور و سوءاستفاده از پرستاران در بخش خصوصی به دلیل پایین بودن حقوق آنها تذکر داده‌ایم؛ امروز کادر درمان در بخش دولتی و خصوصی تحت فشار هستند.

این نماینده مجلس با انتقاد از افزایش پرستاران بیکار در جامعه، یادآور شد: متأسفانه دولت با مشکل تأمین بودجه برای حقوق پرستاران مواجه است و طبیعتأ زمانی که در بخش دولتی پرستاران ما با این مشکلات مواجه هستند در بخش خصوصی نیز از آنان سوءاستفاده می‌شود.

وی با تاکید بر نبود بودجه برای افزایش حقوق پرستاران، اظهار داشت: دولت، مجلس و نظام پرستاری بر این عقیده هستند که باید حقوق پرستاران افزایش یابد اما زمانی که توان دولت در این حد است چه انتظاری می‌توان داشت.

نجف آبادی در پایان با بیان اینکه مشکلات پرستاران منجر به دلسردی آنان می‌شود و سیستم درمانی کشور را دچار مخاطره می‌کند، خاطرنشان کرد: برخی از پرستاران که شرایط مهاجرت دارند استعفا داده و اقدام به خروج از کشور می‌کنند، اما برخی دیگر که شرایط و توان مهاجرت ندارند و به دلایل مختلف از جمله وابستگی به خانواده، عشق به وطن و یا نداشتن مشکلات مالی در کشور ماندگار می‌شوند، اما چنین شرایطی دلسردی و بی‌انگیزگی را برای آنان رقم می‌زند، بی تردید بی توجهی به مشکلات کادر درمان به ویژه پرستاران منجر به ایجاد مخاطراتی برای سیستم درمانی کشور خواهد شد.

کد خبر 6096101 حبیب احسنی پور

دیگر خبرها

  • مجلس از همسان‌سازی حقوق بازنشستگان حمایت می‌کند
  • حمله به اینزاگی: بیش از حد بزرگش کردید!
  • مشکلات معلمان خرید خدمت آموزشی مناطق محروم
  • چند درصد بودجه آموزش و پرورش صرف پرداخت حقوق می شود؟ | بیشترین جهش بودجه ای در این وزارتخانه
  • کوچ پرستاران از بخش دولتی به خصوصی
  • مهاجرت پرستاران از بخش دولتی به خصوصی/ مشکلات پابرجاست
  • شهرداری بر پرداخت به موقع حقوق کارگران نظارت کند
  • آمریکا: کمک مالی به کی‌یف برای پرداخت حقوق بازنشستگی نیست
  • اسرار قانون کار؛ ۱۰ به اضافه یک راز که از کارگران پنهان می‌کنند
  • عدم تصویب جداول بودجه مانعی برای بحث پرداخت تسهیلات ایجاد نمی‌کند