Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «قدس آنلاین»
2024-05-06@22:49:46 GMT

در یمن هر ۱۰ دقیقه یک کودک می‌میرد!

تاریخ انتشار: ۱۷ فروردین ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۲۸۳۰۶۵۶

در یمن هر ۱۰ دقیقه یک کودک می‌میرد!

وزارت بهداشت یمن، جامعه جهانی و نهادهای سازمان ملل و سازمان های حقوق بشر را مسئول از هم پاشیدگی نظام بهداشت ودرمان یمن به سبب حملات مستقیم ائتلاف دانست.

به گزارش قدس آنلاین به نقل ازالعالم، عبدالحکیم کحلانی سخنگوی وزارت بهداشت یمن در بیانیه مطبوعاتی به مناسبت روز جهانی بهداشت که برابر با 7 آوریل است، گفت: بر طبق گزارشهای سازمان یونیسف، هر 10 دقیقه یک کودک یمنی جانش را از دست می دهد؛ از این رو باید هرچه سریعتر برای توقف فوری حملات وارد عمل شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: آنچه که برای نظام بهداشت و درمان یمن ومجروحان و بیماران روی می دهد؛ بویژه پس از بستن فرودگاه بین المللی صنعا و ممانعت از انتقال مجروحان و بیماران برای درمان در خارج، از بزرگترین جنایتها در تاریخ معاصر است.

سخنگوی وزارت بهداشت خاطرنشان کرد که تمام ادیان وقوانین بین المللی و پیمانهای سازمان ملل و معاهدات، آنچه را که علیه نظام بهداشت و درمان یمن روی می دهد، تحریم می کنند؛ اما کسی به درخواست ها توجه و اهمیتی نمی نهد.

الکحلانی از مدیر کل سازمان بهداشت جهانی ومدیر منطقه ای در خاورمیانه دعوت کرد تا به یمن سفر کند و وضعیت بهداشت یمن را از نزدیک ببیند.

وی توضیح داد که به سبب انتقال بانک مرکزی به عدن و توقیف میلیاردها پول که در خارج به چاپ رسیده و بدون پایبندی به تعهدات بین المللی مبنی بر پرداخت حقوق کارکنان دولت، به عدن تحویل داده شد، هزاران نفر از کارکنان وزارت بهداشت از بیش از 6 ماه تاکنون حقوقی دریافت نکرده اند.

سخنگوی رسمی وزارت بهداشت اظهار داشت که 80 نفر از پرسنل بخش بهداشت و درمان به شهادت رسیدند و 220 نفر مجروح شدند؛ در حالی که تعداد شهدا ومجروحان به 30 هزار نفر رسید که 35 درصد آنها از کودکان وزنان هستند.

الکحلانی گفت: بخش بهداشت ودرمان 63 آمبولانس را از دست داد؛ همچنین 412 مرکز بهداشتی شامل بیمارستان ها و مراکز و واحدهای بهداشتی به صورت کلی و جزیی تخریب شدند. خسارتها در زیرساخت ها در بخش بهداشت و درمان به 8 میلیارد ریال یمنی برابر با 34 ملیون دلار رسیده است؛ در حالی که میزان خسارت ها در زمینه تجهیزات پزشکی نیز به بیش از 91 میلیون دلار رسیده است.

وی توضیح داد که 49 درصد از مراکز بهداشتی در حال حاضر در حال فعالیت هستند؛ بخش بهداشت و سلامت تقریبا از دو سال پیش بدون برق فعالیت می کند و قادر به تامین سوخت لازم به منظور راه اندازی ژنراتورهای برق نیست. بسیاری از بیمارستان ها برای کمک به بیماران و نجات آنها بویژه بیماران بخش مراقبت های ویژه و اتاق های عمل جراحی و بیماران دیالیزی فراخوان دادند.

اززمان آغاز حملات گسترده عربستان سعودی به یمن ، هزاران نفر از مردم بیگناه این کشور درحملات هوایی کشته یا مجروح شده اند و به تاسیسات زیربنایی و عمومی یمن میلیاردها دلار خسارت وارد شده است.

منبع: قدس آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۲۸۳۰۶۵۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

طالبان خواستار واگذاری جایگاه افغانستان در بهداشت جهانی شد

معاون اداری نخست وزیر حکومت طالبان در دیدار با رئیس منطقه‌ای سازمان بهداشت جهانی خواستار واگذاری جایگاه افغانستان در این سازمان به حکومت کنونی کابل شد. - اخبار بین الملل -

به گزارش دفتر منطقه‌ای خبرگزاری تسنیم، «عبدالسلام حنفی» معاون اداری نخست وزیر حکومت طالبان در دیدار با «حنان حسن بلخی» رئیس منطقه‌ای سازمان بهداشت جهانی خواستار واگذاری جایگاه افغانستان در این سازمان به حکومت کنونی کابل شد.

ارگ در شبکه اجتماعی «ایکس» نوشت حنفی خواستار بازگرداندن عضویت افغانستان در نشست‌های منطقه‌ای کمیته اجرایی این سازمان شده است.

ریشه کنی فلج اطفال (پولیو) با همکاری سازمان بهداشت جهانی برای تأمین واکسن و فعال سازی آزمایشگاه‌های تشخیص فلج اطفال از دیگر موارد گفتگوی حنفی و حنان حسن بلخی بوده است.

معاون اداری نخست وزیر طالبان همچنین خواستار ایجاد مرکز درمان سرطان، کلینیک‌های بهداشتی درمانی در مناطق دوردست، همکاری برای پیشگیری از سوءتغذیه کودکان، تامین آب آشامیدنی سالم، تجهیز کلینیک‌ها و درمانگاه‌ها به تجهیزات پزشکی پیشرفته و آموزش متخصصان شدند.

وزیر بهداشت طالبان: افغانستان با کمبود پزشک زن مواجه استطالبان: جامعه جهانی با بخش بهداشت افغانستان برخورد سیاسی نکنددیدبان حقوق بشر: کاهش کمک‌های خارجی نظام بهداشت افغانستان را با بحران مواجه کرده است

عبدالسلام حنفی در این دیدار با اشاره به جاری شدن سیلاب شدید در ولایت‌های مختلف افغانستان بر حمایت و همکاری سازمان‌های بین‌المللی از فراهم‌آوری کشت و معیشت جایگزین برای کشاورزان تأکید کرد.

حنان حسن بلخی با تاکید بر این که موضوع سلامت، غیرسیاسی است، اظهار داشت امیدواریم در زمینه بهتر بهداشت و درمان شرایط آموزشی بهتری برای مردم افغانستان فراهم شود زیرا مردم افغانستان شایستۀ دسترسی به خدمات بهتر در عرصۀ مختلف از جمله بهداشت و درمان می‌باشند.

بلخی همچنین اذعان داشت با همکاری نهادهای بین المللی و اتحادیه اروپا پروژه سه ساله ایجاد مراکز بهداشت و درمان در ولایات مختلف افغانستان در دست اجراست.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • کمک ۱۲۴۰ میلیارد تومان به بیماران خاص و صعب العلاج در استان تهران
  • طالبان خواستار واگذاری جایگاه افغانستان در بهداشت جهانی شد
  • حدود ۱۹ هزار بیمار تالاسمی در کشور وجود دارد
  • حدود ۱۹ هزار بیمار تالاسمی در کشور داریم
  • داروی ایرانی بیماران SMA وارد بازار می‌شود / برنامه وزارت بهداشت برای پویش ملی سرطان
  • ۱۵ هزار تخت بیمارستانی جدید تا پایان امسال راه‌اندازی می‌شود
  • درمان رایگان کودک مشروط بر داشتن بیمه پایه
  • درمان رایگان کودک با داشتن بیمه پایه
  • ایران در سایه تهدید بحران سالخوردگی
  • جمع‌آوری نمای کامپوزیت برخی از بیمارستان‌های تهران به دلیل ناایمن‌بودن