Web Analytics Made Easy - Statcounter

با برگزاری نخستین روز از دوازدهمین دوره مسابقات بین‌المللی ربوکاپ آزاد ایران در بخش دانشجویی و دانش‌آموزی، نتایج اولیه لیگهای مختلف اعلام شد.

به گزارش گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران پویا، نتایج اولیه لیگهای مختلف نخستین روز از دوازدهمین دوره مسابقات بین‌المللی ربوکاپ آزاد ایران به شرح زیر اعلام شد:

در لیگ انسان‌نما تیمهای ZJUDancer از کشور چین و ROBIT از کره‌جنوبی مقابل رقبای خود به برتری رسیدند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در لیگ ربات خانگی تیمهای MRL از دانشگاه آزاد اسلامی قزوین و KameRider از ژاپن بهترین عملکرد را داشتند.

در لیگ ربات امدادگر واقعی نیز تیمهای MRL از دانشگاه آزاداسلامی قزوین،ROBIT از کره‌جنوبی،YRA از دانشگاه آزاد اسلامی یزد و D M L از دانشگاه آزاد اسلامی دماوند بیشترین امتیازها را به دست آوردند.

در لیگ رباتهای صنعتی نیز در مرحله نخست تیمهای MEC از دبیرستان فرزانگان ناحیه دو کرمان و دانشکده شریعتی تهران،Ace IAUK از دانشگاه آزاد اسلامی کرمان و LUHbots از کشور آلمان بیشترین امتیازها را کسب کردند. در مرحله دوم این لیگ نیز تیمهای Ace IAUK از دانشگاه آزاد اسلامی کرمان،LUHbots از کشور آلمان،MEC از دبیرستان فرزانگان ناحیه دو کرمان و دانشکده شریعتی تهران و Khayyam از دانشگاه آزاد اسلامی واحد نیشابور به ترتیب بهترین عملکرد را داشتند.

در لیگ ربات فوتبالیست سایز کوچک تیمهای ER-Force از آلمان، MRL از دانشگاه آزاد اسلامی قزوین،Parsian از دانشگاه امیرکبیر،zjunlict از چین و TIGERs از آلمان مقابل رقیبان به برتری رسیدند.

در لیگ ربات فوتبالیست سایز متوسط نیز تیم MRL دانشگاه آزاد اسلامی قزوین با نتایج پرگل 9 بر صفر، 11 بر صفر و 13 بر صفر تیم قدرتمند Hibikino-Musashi از ژاپن را شکست داد.

در لیگ ربات فوتبالیست نائو نیز تیم HTWK از آلمان مقابل رقبای خود به برتری رسید و بازی تیمهای HULKs از آلمان و SRC از دانشگاه آزاد اسلامی تبریز بدون گل مساوی شد.

در لیگ فوتبالیست انسان‌نما نیز تیمهای ZJUDancer از چین، ROBIT از کره جنوبی،MRL از دانشگاه آزاد اسلامی قزوین و Hamburg Bit-Bots & WF Wolves از آلمان مقابل رقبای خود به برتری رسیدند.

در لیگ ربات امدادگر مجازی نیز تیمهای YILDIZ از ترکیه،MRL از دانشگاه آزاد اسلامی قزوین و Echoic از دبیرستان سلام رسالت و دبیرخانه رباتهای نجاتگر سازمان جوانان جمعیت هلال احمر بیشترین امتیازها را کسب کردند.

انتهای پیام/

R1012190/P1010113/S2,1313/CT12

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۲۸۳۲۷۳۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ربات صنعتی ایران ساخت با هفت درجه آزادی طراحی شد

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری، محمدعلی خزایی، رئیس هیئت مدیره شرکت دانش‌بنیان فعال در زمینه ساخت ربات‌های صنعتی، درباره ربات ساخته‌شده با درجه آزادی ۷ توضیح داد:این ربات در خطوط پرکن محصولات پتروشیمی و صنایع سیمان کاربرد دارد و می‌تواند به صورت خودکار، محصولات را در کیسه‌های ۵۰ کیلوگرمی پر کند و روی تریلر بچیند. این ربات قادر به پر کردن ۲۰ کیسه در هر بار عملیات است.

خزایی افزود: علاوه بر این، بالغ بر ۱۵۰ قطعه و تجهیز مورد استفاده در صنایع نفت، گاز و پتروشیمی را برای نخستین بار در سطح کشور طراحی و بومی‌سازی کرده‌ایم. به دلیل تحریم‌ها و شرایط اقتصادی، امکان واردات این قطعات وجود نداشت. تمام ۱۵۰ قطعه در صنایع نفت، گاز و پتروشیمی نصب و راه‌اندازی شده و عملکرد موفقی داشته‌اند.

وی در خصوص بزرگ‌ترین دستاورد این مجموعه دانش‌بنیان گفت: مهم‌ترین اتفاق در مجموعه ما، اعتماد به دانشجویان و نیروی متخصص ایرانی بود. ما با حمایت و کمک این افراد توانستیم برای اولین بار این ربات را طراحی و نصب کنیم. این کار بزرگ توسط نخبگان ایرانی انجام شد و نهاد ریاست جمهوری نیز در زمینه دانش‌بنیان شدن به ما کمک شایانی کرد.

خزایی تصریح کرد: قیمت تجهیز ما حدود ۱۵ میلیارد تومان برآورد شده است، در حالی که نمونه خارجی آن ۹۰ میلیارد تومان قیمت دارد. محصول ما خدمات پس از فروش و پشتیبانی دارد که شرکت‌های خارجی ارائه نمی‌دهند.

رئیس هیئت مدیره این شرکت دانش‌بنیان ادامه داد: محصول ما در قسمت تعمیر و نگهداری به گونه‌ای طراحی شده که در صورت بروز اشکال در عملکرد ربات، به راحتی از خط خارج شده و به صورت دستی به فعالیت خود ادامه می‌دهد تا مشکل حل شود. این در حالی است که درباره محصولات شرکت‌های خارجی، تا زمانی که قطعات از خارج از کشور برسد، مدت زیادی زمان می‌برد. محصول ما تا حدودی از ارزبری نیز جلوگیری کرده است.

خزایی در خصوص رقم اشتغال‌زایی مستقیم و غیرمستقیم ایجاد شده توسط این مجموعه گفت: در مجموعه ما به طور مستقیم برای ۲۰ نفر شغل ایجاد شده است و حدود ۶۰ نفر نیز به صورت غیرمستقیم با ما همکاری می‌کنند.

 این فعال حوزه فناوری در خصوص استفاده از حمایت‌های معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری گفت: این مجموعه در حال حاضر نیازمند حمایت‌های مالی است که در این راستا، تقاضا داریم که بانک‌ها با ارائه تسهیلات و تسریع در فرآیند دریافت وام، همکاری بیشتری با ما داشته باشند. همچنین، خواهان حمایت در زمینه‌ حضور در نمایشگاه‌ها، بهره‌مندی از معافیت‌های مالیاتی و دریافت زمین  برای توسعه فعالیت‌های خود هستیم.

وی در پایان خواستار در نظر گرفتن تدابیری برای جلوگیری از واردات محصولات مشابه تولیدات ایرانی شد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • فقط 3 قهرمان به مبارزه در جام حذفی ایران ادامه می‌دهند
  • بابل قهرمان مسابقات بدمینتون منطقه ۳ دانشگاه آزاد شد
  • عبدلی سومین بار حدنصاب ملی شنا را در مسابقات آلمان جابجا کرد
  • اراک قهرمان مسابقات تنیس روی میز منطقه ۵ دانشگاه آزاد شد
  • ربات صنعتی ایران ساخت با هفت درجه آزادی تولید شد
  • ربات صنعتی ایران ساخت با هفت درجه آزادی طراحی شد
  • سال گذشته اردوی راهیان نور با حضور بیش از ۱۵۰ نفر از دانشجویان برگزار شد
  • قهرمانی تیم والیبال کارکنان دانشگاه آزاد میانه در مسابقات منطقه دو شمال‌غرب کشور
  • معرفی برگزیدگان مسابقات تنیس روی میز و بدمینتون منطقه یک کشور
  • مسابقات قهرمانی شنا آلمان| تکرار رکوردشکنی عبدلی در ۱۰۰ متر آزاد