Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارشخبرنگارحوزه بهداشت و درمانگروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان؛امسال شعار سازمان بهداشت جهانی به دلیل اهمیت بیماری افسردگی و اثر آن بر سلامت روحی و جسمی افراد به این بیماری تعلق گرفته است.
افسردگی می‌تواند بر تمامی افراد در رده‌های سنی مختلف اثر بگذارد و در بیشتر کشورهای دنیا این بیماری شیوع فراوانی دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

.
ابتلا به افسردگی می‌تواند به دلایل مختلف رخ دهد که از جمله این موارد می‌توان به بی کاری، مشکل ازدواج و طلاق، مرگ یکی از اعضای خانواده و نزدیکان، پیامدهای ناشی از جنگ، فقر، افسردگی پس از زایمان در زنان، ابتلا به انواع بیماری‌ها به ویژه بیماری‌های اعصاب لاعلاج، ورشکستگی و بروز افسردگی با منشا ژنتیکی اشاره کرد.
افسردگی از طرفی ممکن است باعث فلج شدن زندگی فرد و از کارافتادگی وی شود. در واقع توجه نکردن به این بیماری و درمان آن می‌تواند باعث تشدید علائم این بیماری و حتی تمایل به خودکشی و مرگ در افراد شود.
اکنون در دنیا دومین علت خودکشی به دلیل وجود افسردگی در افراد است و بر اساس آمار‌ها بیشترین درصد مبتلایان در رده سنی ۱۵ الی ۲۹ سال است.
خبر خوشحال‌کننده در ارتباط با بیماری افسردگی قابل پیشگیری و درمان پذیر بودن این بیماری است، اما باید به سرعت آن را تشخیص و با استفاده از جلسات روانشناسی و روانپزشکی و استفاده از دارو بیماری را کنترل و درمان کرد.
علاوه برخود فرد مبتلا به افسردگی افرادی که با او زندگی و کار می‌کنند نیز می‌توانند به شدت تحت تاثیر افسردگی قرار گیرند و خود به این بیماری مبتلا شوند.
گام اول در درمان بیماری افسردگی شناسایی علل به وجود آمدن آن و برطرف کردن این عوامل است و در گام بعدی جلوگیری از به وجود آمدن مجدد عوامل افسرده زا و ایجاد روحیه شاد و امید به زندگی در افراد افسرده اهمیت بسیاری دارد.
حتی اگر پزشک هم نیستید، می‌توانید با گوش کردن به سخنان یک فرد افسرده و دادن روحیه به فرد افسرده، امید را در وی بیدار کنید.
برای این منظور می‌توانید از راهکار زیر بهره بگیرید:
با صبر و حوصله به سخنان بیمار گوش کنید و از قضاوت بیجا و عجولانه و یا موضع گرفتن در برابر فرد پرهیز کنید.
دانش خود درباره بیماری افسردگی را افزایش دهید، خواندن کتاب، گفت‌وگو با متخصص و مشاهده فیلم‌های آموزشی می‌تواند باعث افزایش قدرت شما برای مقابله با این بیماری می‌شود.
اگر فردی از اطرافیان شما به افسردگی مبتلا است، او را تشویق به کمک گرفتن از افراد متخصص و راهنما کنید تا عوارض بیماری در وی پیشرفت نکند.
افسردگی یک بیماری است که همراه با غم و اندوه و از دست دادن علاقه به انجام فعالیت‌های روزانه و مورد علاقه ایجاد می‌شود.
در اثر افسردگی افراد دچار بی اشتهایی و کم خوابی شده، استرس و اضطراب زیادی پیدا می‌کنند. مردد بودن هنگام تصمیم‌گیری، بی قراری، احساس پوچی و بی ارزش بودن نسبت به خود و دیگران، احساس گناه، ناامیدی و خود آزاری و تصمیم به خودکشی از دیگر علائم این بیماری است.
در اثر ابتلا به مشکلات روحی بسیاری از بیماری‌های جسمی از جمله مشکلات قلبی عروقی، سکته قلبی و مغزی، ریزش موی سر، اضافه وزن یا لاغری شدید و نیز مشکلات گوارشی پدید می‌آیند که می‌توانند سلامت فرد را به شدت تحت تاثیر قرار دهند.
افسردگی میان افراد سالمند در مقایسه با جوانان شدت بیشتری دارد، زیرا به طور معمول سالمندان به دلیل سن بالای خود و آسیب پذیری بیشتر در برابر مرگ، بیشتر احساس افسردگی و از دست رفتن فرصت‌های زندگی می‌کنند. از این گذشته، اغلب سالمندان با بیماری‌های زمینه‌ای مواجه هستند که می‌تواند به روحیه آن‌ها لطمه بزند.
برای درمان افسردگی و کمک به فرد افسرده باید مواردی چون سن، جنسیت، نوع بیمارِی، شرایط و محل زندگی، نوع کار و اطرافیان فرد به دقت بررسی و شناسایی شوند.
گفتنی است؛ راهنمایی اشتباه به یک فرد افسرده می‌تواند باعث تشدید بیماری شود.
منبع: News24
انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۲۸۳۲۹۷۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مربی سرشناس عاشق هندوانه‌های ایران شد | از اینکه ایرانی‌ها کنار غذاهایشان خیارشور می‌گذارند تعجب کردم!

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از ایسنا، یاناس ویچیچ، مربی بدنساز لهستانی سابق تیم ملی والیبال ایران در گفت‌وگو با یک رسانه لهستانی درباره زندگی در ایران و شرایط تمرینی ملی‌پوشان صحبت کرده است. او در گفت و گو با رسانه Przegląd Sportowy Onet از پشت‌صحنه کارش و زندگی در ایران گفت.

یاناس ویچیچ یک شخصیت بسیار ارزشمند در جامعه والیبال لهستان است. او سال‌ها با تیم‌های ملی والیبال لهستان همکاری داشته است. او همچنین در پلاس لیگا کار کرده و در آنجا با تیم اسکرا به موفقیت دست یافت.

او در صحبت‌هایش درباره حضور در ایران گفت: از من استقبال خیلی خوبی شد همه چیز در ایران برای من خوب بود. بعد از رسیدن تعجب کردم چون با وجود این‌که هوا بسیار گرم بود، نیمی از کشور سرسبزی زیبا داشت. کوه و دریا در ایران زیبایی را بیشتر کرده و غذاها در ایران نیز ساده اما بسیار خوشمزه هستند.

او اعتراف کرد که بهترین هندوانه عمرش را در ایران خورده است. با این حال از خیارشور در بشقاب غذایش تعجب کرد چون در لهستان نیز همین‌گونه است. این تنها مشترکات لهستان و ایران از دید این مربی نیست.

ویچیچ در بخش بعدی صحبت‌هایش گفت: من فکر می کنم که ایران و لهستان به عنوان دو کشور مشترکات زیادی دارند. درست مثل ما تا جایی که بتوانیم محبت می‌کنیم ولی به سرعت ممکن است از دست هم عصبانی شویم.

اقامت او در ایران زیاد طول نکشید اما این حضور کوتاه خاطرات خوبی برای این مربی به جای گذاشت. پس از دو یا سه هفته آماده‌سازی، او همراه بازیکنان ایرانی به مسابقات و کشورهای مختلف رفت.

"انجام تمرینات صبحگاهی در ایران سخت است"

ایران تیمی است که سال‌ها در بین بهترین‌های جهان قرار دارد. همچنین استعدادهای جوان بسیاری دارد.

او در بخش پایانی صحبت‌هایش گفت: بازیکنان جوان به سرعت در ایران "ستاره" می‌شوند. باید خیلی بیشتر روی جوانان کار شود. قطعا پتانسیل انسانی در ایران بیشتر است. همه بچه‌ها دوست دارند یا سمت فوتبال بروند یا والیبال. کشتی هم در رده سوم است. در مقایسه با لهستان، تعداد کودکان و نوجوانان مشتاق به والیبال بیشتر است. البته نباید تعجب کرد چون فقط بیش از ۱۲ میلیون نفر در پایتخت زندگی می‌کنند.

یاناس در پایان درباره تفاوت همکاری با بازیکنان لهستانی و ایرانی صحبت کرد و گفت: تفاوت اصلی این است که در ایران تمرین صبحگاهی سخت است. به دلیل هوا و گرما، زندگی در ایران از غروب شروع می‌شود و در اواخر شب به پایان می‌رسد. به همین دلیل است که صبح‌ها بیدار شدن سخت است.

کد خبر 847186 برچسب‌ها ویژه ورزشی والیبال - تیم ملی والیبال - ایران چهره‌های مشهور

دیگر خبرها

  • خوزستان عاری از بیماری مالاریا
  • مربی سرشناس عاشق هندوانه‌های ایران شد | از اینکه ایرانی‌ها کنار غذاهایشان خیارشور می‌گذارند تعجب کردم!
  • شعار امسال با انسجام جامعه کارگری محقق خواهد شد
  • حذف انتقال محلی مالاریا در خوزستان در ۱۰ سال اخیر
  • یاناس ویچیچ:میلیون‌ها ایرانی عاشق والیبال هستند
  • پایش سلامت روان ایرانی ها/ رتبه افسردگی در کشور
  • اعلام نتایج پایش سلامت روان ایرانی ها/ رتبه افسردگی در کشور
  • اعلام نتایج پایش سلامت روان ایرانی ها/ وضعیت افسردگی در کشور
  • دستاوردهای ایران در کنترل مالاریا باوجود تحریم‌ها
  • زنگ خطر مالاریای وارداتی/ مالاریای بومی نداریم