Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تابناک»
2024-05-07@03:00:20 GMT

اعطای وام 20 میلیونی برای زلزله‌دیدگان مشهد

تاریخ انتشار: ۱۸ فروردین ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۲۸۳۴۵۵۶

استاندار خراسان‌رضوی با اشاره به تصمیم‌گیری‌های صورت گرفته برای اعطای تسهیلات به آسیب‌دیدگان زلزله اخیر مشهد گفت: براساس تصمیمات گرفته شده قرار شد به آُسیب‌دیدگان زلزله اخیر مشهد وام 20 میلیون تومانی با کارمزد 5 درصد و بازپرداخت 15 ساله پرداخت شود و تا 5 میلیون تومان نیز به صورت بلاعوض به این افراد پرداخت شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



به گزارش ایسنا، «علیرضا رشیدیان» عصر دیروز در نشستی با استاندار خراسان‌رضوی در استانداری پیرامون حادثه زلزله روز گذشته در استان اظهار کرد: پس زلزله اخیر استان با توجه به دستورات ریاست جمهور در خصوص امدادرسانی به آسیب‌دیدگان و بازسازی مناطق آسیب‌دیده، معاون بنیاد مسکن به استان آمد و در این خصوص روز گذشته جلسه‌ای داشتیم.

وی ادامه داد: امروز نیز جلسه‌ای تکمیلی در این خصوص با مدیران بانک‌های استان برگزار شد، چون نیاز است برای بازسازی مناطق آسیب‌دیده از تسهیلات لازم برای این امر استفاده شود. در این برنامه بنیاد مسکن به‌عنوان سازمان محوری شناخته شد. اولویت ما در این برنامه شناسایی منازل آسیب‌دیده، آواربرداری و صدور جواز ساخت رایگان برای ساخت و سازهاست.

رشیدیان با بیان این‌که محوریت استفاده از ماشین‌آلات و امکانات فنی مهندسی نیز با بنیاد مسکن خواهد بود، گفت: البته نهادهایی هم که می‌توانند در عملیات انتقال مصالح و کمک به آواربرداری‌ها کمک کنند نیز باید در این فعالیت همراهی داشته باشند تا هزینه‌های روستائیان برای بازسازی مساکن خود کاهش یابد.

استاندار خراسان‌رضوی با اشاره به جلسه خود با معاونین وزارت راه و شهرسازی تصریح کرد: باید با توجه به وضعیت آب و هوا و گسل‌های استان الزامات کارشناسی در ساخت و سازها نیز مد نظر قرار گیرد و حتی از توان دانشگاه‌ها نیز باید در این مسیر استفاده کرد.

رشیدیان خاطرنشان کرد: هم‌چنین براساس تصمیمات اتخاذ شده چون ممکن است ابلاغ تسهیلات و اعتبارات برای بازسازی مناطق آسیب‌دیده طول بکشد، قرار شد از تسهیلات مقاوم‌سازی روستایی استان برای این منظور استفاده کنیم. برای این امر بانک مسکن استان مسئولیت را به‌عنوان محور در کنار سایر بانک‌های استان پذیرفت. بر این اساس قرار بر این شد برای هر واحد آسیب‌دیده تا مبلغ 5 میلیون به‌صورت بلاعوض و تا 20 میلیون تومان وام قرض‌الحسنه با بازگشت دوره 15 ساله با احتساب زمان ساخت به آسیب‌دیدگان پرداخت شود. کارمزد این وام 5 درصد خواهد بود.

وی با بیان این‌که باید بتوانیم روستاها را بر اساس طرح هادی بسازیم، تصریح کرد: هم‌چنین باید خیابان‌های آسیب‌دیده روستاها نیز آسفالت شود. در موضوع بازسازی جاده‌ها نیز وزیر راه و شهرسازی قول داده که به‌صورت ویژه این مسأله را پیگیری کند تا اقدامات لازم برای بازسازی و ترمیم راه‌های این مناطق برای اختصاص قیر و بهسازی جاده‌ها انجام شود. باید توجه داشت که زیرساخت‌های جاده‌ای بخشی از این مناطق آماده شده و تنها نیازمند قیر است.

رشیدیان با اشاره به تعداد واحدهای آسیب‌دیده بر اثر زلزله اخیر گفت: تعداد واحدهایی که تاکنون شناسایی شده 1828 واحد مسکونی در 67 روستاست که البته این آمار هنوز قطعی نیست و ممکن است واحدهای دیگری نیز شناسایی شود. این روستاها در مشهد، فریمان، ترتبت جام و سرخس بوده است.

وی اضافه کرد: میزان آسیب ساختمان‌ها از زیر 30 درصد است که اکثریت خانه‌ها زیر 30 درصد آسیب دیده‌اند. این آسیب‌ها تا بین 60 تا 100 درصد است که حدود 474 مورد است.

استاندار خراسان‌رضوی یادآور شد: توصیه می‌کنیم مردم به‌دنبال ترمیم خانه‌های ترک خورده نباشند، چوناین مساکن نیز باید بازسازی شود. امیدواریم این بازسازی‌ها با همت دستگاه‌ها و همکاری مردم هم‌چنین دهیاری‌ها و شوراهای اسلامی روستاها که می‌توانند نقش مهمی داشته باشند، انجام شود.

رشیدیان خاطرنشان کرد: هم‌چنین در همین جلسه در خواست شد اعطای تسهیلات مقاوم‌سازی برای مسکن روستایی استان پیگیری شود تا با توجه به عقب‌ماندگی حدود 34 درصدی مقاوم‌سازی مساکن روستایی استان، این عقب‌ماندگی جبران شود. این مجموعه اقدامات می‌تواند کمکی برای خروج از رکود شرکت‌های ساخت و سازی هم باشد.

منبع: تابناک

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tabnak.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تابناک» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۲۸۳۴۵۵۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عبور از رودخانه با مخاطرات فراوان

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز ایلام؛ مدیر امور عشایری آبدانان گفت: در این شهرستان ۵۲۰ کیلومتر راه عشایری وجود دارد که در بارش‌های اخیر حدود ۲۵۰ کیلومتر آن آسیب دیده است.
 نوروزی افزود: یکی از راه‌هایی که به صورت جدی آسیب دیده؛ راه عشایری دال زرین در مناطق عشایری هزارانی است. 
وی اضافه کرد: این راه از رودخانه دویرج می‌گذرد که بدون پل و ابنیه فنی است و با بارش باران حجم آب رودخانه بالا می‌آید.
 نوروزی اظهار کرد: عشایر از داخل رودخانه برای خانواده و دام هایشان آذوقه می‌برند و تا مشکل پل حل نشود، ۳۵ خانوار عشایری که در آن سوی رودخانه زندگی می‌کنند در مواقع طغیان رودخانه با مشکل مواجه می‌شوند.
 نوروزی مدیر امور عشایری آبدانان تشریح کرد: برای ساخت پل به اعتبار نیاز است که باید تأمین شود.
معاون توسعه و امور زیربنایی امور عشایری استان، گفت: استان ایلام ۲۵۰۰ کیلومتر راه عشایری دارد که بیش از ۲۰۰۰خانوار از این راه‌ها استفاده می‌کنند.
اسماعیلی افزود: در بارش‌های اخیر بیش از ۱۰۰۰ کیلومتر از این راه‌ها آسیب جدی دیده است.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

دیگر خبرها

  • همدردی باشگاه هوادار با آسیب دیدگان حریق در امامزاده ابراهیم(ع)
  • بازدید معاونان بنیاد مسکن از منطقه آسیب دیده امامزاده ابراهیم(ع)
  • خسارت سیل و تگرگ به مزارع کازرون
  • کمک جمعیت هلال احمر به ۱۲۲ نفر از آسیب دیدگان سیلاب و آبگرفتگی‌
  • کارگروه چابک و اثرگذار برای کاهش نرخ بیکاری
  • تعمیر و تعویض لوله‌های آب آشامیدنی روستای مرزانک
  • خسارت ۸۹ میلیارد تومانی طوفان به زیرساخت‌های برق هرمزگان
  • امدادرسانی هلال‌احمر به ۱۲۲ نفر از آسیب‌دیدگان سیلاب در کرمانشاه
  • آغاز نقشه برداری واحدهای آسیب دیده از حریق امامزاده ابراهیم
  • عبور از رودخانه با مخاطرات فراوان