Web Analytics Made Easy - Statcounter

اگر مسئولان توجه جدی به این شغل کنند و بتوانند با آموزشهای لازم زمینه ایجاد کارگاههای کوچک در شهرستان را فراهم کنند که هم توانسته اند ایجاد شغل کنند هم در صورت فروش در بازار های خارجی سود آوری را به کشور واردکرده و تنها مشکلی که الان وجود دارد نبود تقاضا و آموزشهای لازم در این زمینه است که کار آفرین را دلسرد می کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از صبح اردستان، قالی بافی از زمانهای گذشته و قدیم در اردستان به عنوان یک هنر نزد زنان خانه دار مرسوم بوده و بعضا از این راه امرار معاش هم می کرده اند که در سالهای اخیر این کار از رونق افتاده و دیگر صدای ضربه های تیک تیک قالی بافان این دیار در کوچه ها شنیده نمی شود و به نوعی از رونق افتاده اما جایگزین آن بافت قالیچه های کوچک در ابعاد مختلف بین زنان جوان و بعضا کارآفرین شهرستان جای خود را پیدا کرده است که در این مصاحبه با کارآفرین مریم عصاری ۳۵ ساله با مدرک تحصیلی لیسانس و حرفه نقشه کشی ساختمان آشنا می شویم.

از اینکه رشته قالی بافی را انتخاب کرده اید توضیحی را بیان کنید؟

من دارای مهندسی معماری هستم و این کار را برای تفریح و سرگرمی انتخاب کرده ام و توانسته ام در این رشته موفق باشم.

آیا شما سابقه قالی بافی یا آموزشی در این زمینه داشته اید؟

هیچگونه آموزشی حرفه ای در این زمینه ندیده ام و در کودکی از مادرم قالی بافی سنتی را آموخته ام، ولی این نوع قالیچه را از روی نقشه و علاقه ای که خود نشان دادم شروع به بافتن کرده و توانستم ظرف مدت یکسال به صورت تفریحی و متناوب این قالیچه را به سرانجام برسانم.

در خصوص نوع قالیچه و موارد مربوط به آن مطالب خود را بیان کنید؟

این نوع قالیچه که در ابعاد مختلف بافته می شود نقشه آن بر روی ۵۰۰برگ A4طراحی شده و بصورت ظریف کاری که اگر یک رنگ آن در زمان بافت اشتباه شود ادامه آن با مشکل مواجه می شود، همچنین این قالیچه در پانصد و ۴۹ رج بافته می شود که هر رج آن دارای ۸۰۰گره بوده و از ۱۰۹رنگ در آن استفاده شده است که لازم به دکر است هر نوع رنگی خود از ۵۰نوع رنگ زیر مجموعه تشکیل شده و به صورت سه بعدی نشان داده می شود.

آیا شما بانوان را به این شغل ترغیب می کنید؟

می توان با سرمایه گذاری روی این قالیچه توسط یکنفر و به صورت متوالی دو تخته آن را در یکسال بافت و از نظر ریالی ارزش خوبی می تواند داشته باشد و بنده برای این کار ۱۰میلیون ریال هزینه کرده ام و مقدار خامه که برای یک قالی خریداری کرده بودم با کوچک زدن گره ها توانسته ام صرفه جویی خوبی را داشته باشم و حتی با باقی مانده خامه ها قالیچه ای دیگر ببافم، و این نوع قالیچه بافی ها می تواند نوعی شغل ایجاد کند.

قیمت تقریبی و بازار این قالیچه ها را توضیح دهید؟

قالیچه ها به گفته قالی فروشان که در شهرها و مراکز استانها به نوعی دلالی می کنند قیمت آن را بین ۵۰ میلیون تا ۷۰ میلیون ریال تخمین زده اند ولی اگر بازار خرید آن به خارج از کشور مهیا شود می توان آن را تا ۱۰۰میلیون ریال بفروش رساند و دست واسطه ها را در این میان قطع کرد.

از مشکلات این شغل برایمان بگویید؟

همانطور که گفتم اگر مسئولان توجه جدی به این شغل کنند و بتوانند با آموزشهای لازم زمینه ایجاد کارگاههای کوچک در شهرستان را فراهم کنند که هم توانسته اند ایجاد شغل کنند هم در صورت فروش در بازار های خارجی سود آوری را به کشور واردکرده و تنها مشکلی که الان وجود دارد نبود تقاضا و آموزشهای لازم در این زمینه است که کار آفرین را دلسرد می کند.

این نوع قالیچه ها چه نام دارند و پیامدهایی که از صادرات آن می تواند برای کشورمان وجود داشته باشد؟

قالیچه ها یی که بصورت ریز نقش بافته می شود می تواند با فروش در بازارهای خارجی و نقشه های تصاویر ایرانی، تاریخ ایران را برای جهانیان معرفی کند و مورد توجه قرار گیرد و قالیچه فعلی نوعی نقاشی فرانسوی است که آن را تبدیل به نقشه کرده اند و با نامهای هدیه داماد و دختر ترک بافته می شود.

انتهای پیام

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۲۸۳۵۴۸۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کارآفرین و کارگر ۲ بال حرکت اقتصاد و تولید هستند

نماینده ولی‌فقیه در استان و امام‌ جمعه کرمانشاه گفت: کارآفرین و کارگر، دو بال حرکت اقتصاد و تولید هستند و در اسلام و نظام مقدس جمهوری اسلامی به جایگاه این دو در عرصه تولید، توجه واقعی دارد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از کرمانشاه، حجت‌الاسلام حبیب‌الله غفوری _شنبه هشتم فروردین_ در دیدار با مدیرکل و معاونان اداره کل کار، تعاون و رفاه اجتماعی استان و جمعی از کارگران و کارفرمایان نمونه با اشاره به اینکه جامعه ما حکم یک خانواده را دارد که هرکدام از ما در عرصه‌های مختلف مشغول ایفای نقش برای اعتلای آن هستیم، اظهار کرد: خانواده‌ای هستیم که از سوی مستکبران عالم تحت تحریم بی‌سابقه‌ای قرار گرفته‌ایم.

وی با بیان اینکه به فضل خدا و اتکا به نیروی انسانی خودمان کار را شروع کردیم و امروز تبدیل به یکی از قدرت‌های اقتصادی منطقه شده‌ایم، افزود: تنها کشوری هستیم که پرچم توحید، آزادگی و استقلال را در دنیا بلند کرده‌ایم، تحت تأثیر نظام فاسد سرمایه‌داری قرار نگرفتیم و باعزت روی پای خودمان ایستاده‌ایم.

امام جمعه کرمانشاه با تاکید بر اینکه خداوند متعال اراده فرموده است که این انقلاب و این ملت را زمینه‌ساز ظهور منجی عالم بشریت قرار دهد، خاطرنشان کرد: امروز پیام انقلاب اسلامی عالم‌گیر شده است و آمریکای مستکبر که از اوایل انقلاب تحریم را علیه ما شروع کرد، در کشورش مبتلابه خیزش عمومی در همه اقشار جامعه به ویژه دانشگاه‌ها شده است.

حجت‌الاسلام غفوری لحظه‌لحظه تلاش‌ها و کوشش‌هایی که در عرصه کارگری و کارفرمایی در سال‌های بعد از انقلاب صورت گرفته است را عبادت دانست و ادامه داد: دنیا به نیروی کار و کارگر به چشم یک ابزار نگاه می‌کند و تا حدی برای او احترام قائل می‌شود که منافع نظام سرمایه‌داری را تأمین کند، اما در اسلام و نظام مقدس جمهوری اسلامی به نیروی انسانی به‌عنوان زیربنا و اساس کار نگاه می‌شود و به شخصیت، کرامت انسانی جایگاه او در عرصه تولید، توجهی واقعی می‌شود.

وی اضافه کرد: کارآفرین و کارگر، دو بال حرکت اقتصاد و تولید هستند که اگر باهم حرکت کنند، پرواز شکل می‌گیرد. دلسوزی این دو مجموعه برای یکدیگر، اوج اعتلای این ملت است.

امام جمعه کرمانشاه با اشاره به فرموده مقام معظم رهبری (مدظله‌) در بحث جهش تولید که در هر منطقه و هر استانی لازم است مسئولان بررسی کنند که با توجه به اقتضائات منطقه، چه اقداماتی انجام شود تا جهش تولید شکل بگیرد، عنوان کرد: نیاز است مسئولان استان با توجه به زیست‌بوم استان کرمانشاه برای اقتضائات نیروی انسانی و سرمایه‌های خدادادی که در این استان وجود دارد، هم‌فکری کنند تا هم رونق اقتصادی را به ارمغان بیاورد و هم نرخ بیکاری را به صفر برساند.

حجت‌الاسلام غفوری با اشاره به لزوم تسریع و تسهیل کار تولیدکنندگان، تأکید کرد: موارد متعددی از تولیدکنندگان را ملاقات کردم که از موانع موجود در بروکراسی اداری گلایه‌مند بودند؛ بنابراین بنده در ابتدای سال، در خطبه‌های نماز جمعه، به مسئولان تأکید کردم در صورتی که یکی از مسئولان در ادارات برای تولید کننده و روند تولید مشکلی ایجاد کند، بنده در نماز جمعه او را به مردم معرفی خواهم کرد.

کد خبر 748579

دیگر خبرها

  • قیمت هر شاخه تیرآهن در سال جدید چقدر است؟
  • کارآفرین و کارگر ۲ بال حرکت اقتصاد و تولید هستند
  • یاغی سابق: استقلال این مدلی صدر را از دست می دهد | بازیکنان ذخیره پرسپولیس دلسرد شده اند
  • تذکرات لازم در زمینه انتصابات را به شهردار قزوین داده ایم
  • واکنش ماسک به وعده «پیروزی» اوکراین
  • حال خوب| برآورده شدن آرزوی دختر کارآفرین
  • تقدیر از سازندگان پویانمایی قالی در یزد
  • برنج هندی عقب‌نشینی کرد
  • «چرم دوزی» اشتغال کهن برای نسل نو
  • ویدیو/ هوش مصنوعی مس می‌خورد؟