Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «شریان»
2024-05-04@09:02:13 GMT

یوزپلنگ‌ ها در اتوبان امام علی (ع) چه می‌کنند؟+عکس

تاریخ انتشار: ۱۹ فروردین ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۲۸۴۰۱۵۳

به گزارش شریان نیوز، این اثر با استفاده از نئون فلکسی ساخته و در قالب رویداد «بهارستان» در اتوبان امام علی (ع) شمال بین خروجی مسیل باختر و پل سبلان نصب شده است. این اثر، کار فرشته زمانی، هنرمندی جوان با دغدغه‌های محیط‌ زیستی است.

زمانی درباره این اثر که «یوزپلنگ ایرانی، یک قدم تا انقراض» نام دارد، گفت: اخبار از انقراض گونه‌ای خاص، خبر می‌دهند؛ یوزپلنگ ایرانی که فقط ۱۰ قلاده از آن در ایران باقی مانده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

شکار، حوادث و تصادف‌های جاده‌ای و تخریب محیط زیست این گونه‌ی نادر، از عوامل نابودی آن محسوب می‌شود.

او ادامه داد: سرعت بالا و فیگور خاص این حیوان، او را از دیگر یوزها متمایز کرده است. من در این اثر سعی کرده‌ام با تاکید بر عوامل نابودی این موجود، هفت فریم از دویدن او را به‌نمایش بگذارم. استفاده از نور و تاکید بر حرکت دید در شب، از کورسوی امیدی حکایت می‌کند که ممکن است با تاکید و توجه بیشتر به‌دست آید و شرایطی مناسب برای این موجود فراهم شود.

این هنرمند با اشاره به محل نصب آن، اظهار کرد: محل نصب این اثر، اتوبانی است که سرعت حرکت خودروها در آن بسیار زیاد است و حرکت خودروها در هر دو لاین، یک طرف برخلاف دویدن یوز و طرف دیگر، موافق دویدن آن است. در این کار بر قدرت و سرعت بی‌نظیر این موجود تاکید شده است که به‌واسطه ساخته شدن شهرها و حضور انسان‌ها تا انقراض چند قدم دیگر فاصله دارد.

زمانی تاکید کرد: این اثر به‌دنبال زدن تلنگری بر جامعه مصرف‌گرای ایرانی است که محیط زیست این گونه‌های نادر را به تاراج برده است.

او گفت: من درباره دویدن، سرعت و سیستم بدن این حیوان مطالعه زیادی کرده‌ام و طرح‌های زیادی را زده‌ام تا دقیق باشد. من خوشحالم که بازخوردهای خوبی از این موضوع گرفته‌ام و مردم با دیدن طرح تشخیص می‌دهند که این یوزپلنگ ایرانی است. از طرفی خوشحالم که توانستم خطر انقراض این گونه را بار دیگر یادآوری کنم.

فرشته زمانی کارشناسی ارشد دانشگاه هنر تهران است و خلق آثار هنری محیطی را از سال ۱۳۸۵ آغاز کرده است.

منبع: شریان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shariyan.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شریان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۲۸۴۰۱۵۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دولت مسائل کشور را با کمک و حمایت از دانشگاهیان حل می‌کند

معاون پارلمانی رئیس‌جمهور گفت: دولت بنا دارد مسائل کشور را با کمک و حمایت از اساتید و دانشگاهیان حل و فصل کند.

به گزارش ایسنا، سید محمد حسینی در آیین بزرگداشت مقام معلم و تجلیل از اساتید سرآمد آموزشی دانشگاه شهید باهنر و دانشگاه‌های استان کرمان با تبریک روز معلم و استاد، با اشاره به جایگاه علم و علم آموزی در اسلام به حدیثی از نبی مکرم اسلام اشاره کرد و گفت: پیامبر گرامی اسلام می‌فرماید اکثرکم قیمة اکثرکم علما ارزش کسی بیشتر است که علم بیشتری دارد یعنی علم معیار سنجش برتری انسان‌ها نسبت به یکدیگر است و امام علی علیه السلام نیز در خصوص جایگاه علم فرموده است یتفاضل التاس بالعلوم و العقول لا بالاموال و الاصول برتری افراد به علم و عقل است نه به اموال و نسب خانوادگی.

وی با اشاره به جایگاه علمی دانشگاه‌ کرمان  و تعلق خاطر خود به این دانشگاه اظهار داشت: جز اولین دانشجویانی بودیم که بعد از پیروزی انقلاب در دانشکده فنی این دانشگاه مشغول تحصیل شدم از این رو علاقه و دلبستگی خاصی به این دانشگاه دارم و آرزو می‌کنم این دانشگاه در شمار بهترین دانشگاههای کشور باشد.

وی با گرامیداشت یاد و خاطره مرحوم افضلی‌پور بنیانگذار دانشگاه کرمان تاکید کرد: مرحوم افضلی‌پور دلبستگی و عرق خاصی به ایران عزیز داشت که باید الگوی اساتید و دانشجویان باشد و باید همه خود را مدیون ایران بدانند و موظف به خدمت برای پیشرفت کشور بدانند.

معاون رئیس‌جمهور هم‌چنین با گرامیداشت یاد شهید مطهری خاطرنشان کرد: با اینکه ۴۵ سال از شهادت استاد مطهری می‌گذرد اما به خاطر آثار ارزشمندش نام و یادش همچنان زنده است و امام راحل با تعابیر بلندی  از ایشان یاد کرده است از جمله اینکه برخوردار از طهارت روح، قوت ایمان و قدرت بیان بی‌نظیر بود. شهید مطهری اگرچه می‌توانست در قم بماند و به مدارج بالای علمی و اجتهاد و مرجعیت برسد اما در زمانه‌ای که مارکسیست‌ها و پیروان مکاتب التقاطی، دین را به استهزا می‌کشیدند برای پاسخ به نیاز جامعه و دفاع از اسلام وارد صحنه شد و در دانشگاه که جولانگاه غربزده‌ها و ماتریالیست‌ها بود با بیان شیوا، متقن و منصفانه پاسخگوی هجمه به مبانی و احکام الهی شد.

وی بر ضرورت پاسخ به شبهات و ابهاماتی که در سطح جامعه و بین جوانان مطرح می‌شود، تاکید کرد و گفت: امروز که سرعت تحولات و اطلاعات بیشتر شده است ضرورت دارد به روز و دقیق و با زبان منطق و استدلال به ابهامات پاسخ داد و در این راستا اساتید و معلمین از وظیفه و رسالت سنگینی برخوردار هستند.

وی با تاکید بر این‌که «امام راحل معلمی به تمام معنا بودند» اظهار داشت: زمانی که امام در بورسای ترکیه تبعید بود سفیر ایران در بغداد به شاه پیشنهاد داد که امام را به نجف تبعید کنند؛ چرا که به تعبیر و تصور او نجف مانند دهان شیر و مرکز علمای بزرگ و مراجع صاحب نام بود و امام نمی‌توانست در آنجا بروز و ظهوری داشته باشد، اما زمانی که امام به نجف رفتند نه تنها علمای عراق بلکه طلاب و روحانیون سایر کشورها نیز پروانه وار بر گرد شمع وجود امام جمع شده و از دانش و بینش عمیق امام مستفیض شدند.

معاون پارلمانی رئیس‌جمهور هم‌چنین با تاکید بر این‌که «دولت مردمی توجه ویژه‌ای به ارتقای کیفی و کمی مراکز علمی و دانشگاهی دارد» گفت: در هیئت دولت بیشترین تعداد اعضای هیئت علمی حضور دارند و دولت با دغدغه‌مندی مسائل و مشکلات فرهنگیان و اساتید دانشگاه‌ها را پیگیری می‌کند و مصمم است بگونه ای عمل کند که دانشگاه‌ها جزیره‌های جدا از جامعه و مراکز تولیدی و صنعتی نباشند و ارتباط آنها هرچه بیشتر و موثرتر باشد. دولت با تاکید و توصیه‌های هوشمندانه رئیس جمهور، بنا دارد مسائل کشور را با کمک و حمایت از اساتید و دانشگاهیان حل و فصل کند.

وی با اشاره به «توانمندی و آمادگی کشور برای شتاب در مسیر توسعه و پیشرفت» اظهار داشت: بر اساس قاعده عقلی «حکم الامثال فیما یجوز و فیما لایجوز واحد» اگر ملتی در برخی حوزه‌ها، دستاوردهای چشمگیری داشته باشد این موضوع می‌تواند به سایر حوزه‌ها نیز تسری پیدا کند و امروز که در عرصه هایی چون صنایع نظامی، هسته‌ای و نانو به مرزهای دانش روز دنیا رسیده ایم در دیگر عرصه های صنعتی و اقتصادی هم این توان را داریم و به فضل خدا این عزم، اراده و توانمندی در کشور وجود دارد که به قله‌های بلند پیشرفت و تعالی، دست پیدا کنیم.

وی با اشاره به سرکوب اعتراض اساتید و دانشجویان دانشگاه‌های آمریکا و برخی کشورهای غربی، گفت: این روزها حتی اساتید و دانشجویان دانشگاه هاروارد که مسئولیت کادرسازی نسل آینده مدیریت ایالات متحده را بر عهده دارد شاهد اعتراضات گسترده هستیم، دانشجویان برای محکوم کردن جنایات جنگی و کودک کشی صهیونیست‌ها چادرهایی به یاد مردم بی‌پناه غزه برپا کرده و خواهان پایان نسل کشی هستند اما نظامیان آمریکا به آن‌ها یورش برده و با سرکوب دانشجویان، چهره واقعی خود را در خصوص ادعای آزادی بیان و حقوق بشر برملا کردند و جالب اینجاست، کسانی که غرب را مهد آزادی و دموکراسی می‌دانستند و آن را به رخ ملت ایران می کشیدند این روزها در مقابل این جنایت‌ها سکوت کرده‌اند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • ببینید | بارش باران سیل‌گونه در اتوبان یادگار امام تهران
  • تاکید امام جمعه خمینی شهر بر حمایت مردم از طرح نور
  • هفت گوهر نایاب زاگرس در خطر انقراض
  • انتشار تصاویر و مستندات جدید از مرگ نیکا شاکرمی | رد قاطع ادعای تجاوز | ماجرای ادعای رها شدن جسد در اتوبان یادگار امام (ره) چیست؟!
  • (ویدئو) نجات ۱۶ توله خرس سیاه در خطر انقراض از استخراج کیسه صفرا
  • دولت مسائل کشور را با کمک و حمایت از دانشگاهیان حل می‌کند
  • انحراف مینی بوس در اتوبان پبامبر اعظم ۸ مصدوم برجای گذاشت
  • نسل بشر زودتر از تصور منقرض خواهد شد!
  • ببینید l دیوار مرگ قمری ناجی فضانوردان!
  • هفت گونه گیاهی کهگیلویه و بویراحمد در خطر انقراض قرار دارند