Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسکانیوز»
2024-04-23@15:06:17 GMT

سومین گذرگاه مرزی ترکیه با ایران بهره برداری شد

تاریخ انتشار: ۱۹ فروردین ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۲۸۴۱۵۷۶

سومین گذرگاه مرزی ترکیه با ایران بهره برداری شد

به گزارش ایسکانیوز؛ بلند تفنگچی وزیر گمرک و تجارت ترکیه در مراسم افتتاح این گذرگاه مرزی اعلام کرد که این دروازه مرزی به عنوان سومین گذرگاه بین ایران و ترکیه در شهرستان یوکسک اوای استان حکاری در مرز ترکیه با ایران بیش از گذشته فعال خواهد بود.
وی با بیان این که نوسازی این گذرگاه، روابط تجاری بین دو کشور ایران و ترکیه را توسعه خواهد داد، گفت: فعال شدن این دروازه مرزی بخش گردشگری استان حکاری را نیز تقویت خواهد کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی افزود: ایران در ردیف کشورهایی است که ما دارای بیشترین میزان صادرات و واردات با آن کشور را داریم و ایجاد چنین گذرگاه هایی موجب تسهیل این روابط تجاری می شود.
وی اظهار کرد: علاوه بر توسعه تجارت مرزی، ورود و خروج خودروها نیز که بستر آن در این گذرگاه مرزی فراهم شده، موجب افزایش مبادلات اقتصادی می شود.
وی بیان کرد: در سال های اخیر به طور میانگین سالانه 90 هزار خودرو و بیش از 400 هزار مسافر از گذرگاه اسندره ـ سرو تردد کرده اند.
مجلس ملی ترکیه حدود دو ماه پیش ایجاد 2 دروازه مرزی مشترک دیگر با ایران را تصویب کرد.
هم اکنون بین ترکیه و ایران سه دروازه رسمی مرزی سرو ـ اسندره، رازی ـ کاپی کوی و بازرگان ـ گوربلاغ فعال است.
ایران و ترکیه 550 کیلومتر مرز مشترک با هم دارند و استان آذربایجان غربی از ایران با استان های آغری، ایغدیر، وان و حکاری از ترکیه مرز مشترک دارد.

دریافت کننده: نازنین میرزایی/ انتشاردهنده:آرش محمدی

402

منبع: ایسکانیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۲۸۴۱۵۷۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نگاه ایران و پاکستان در شناخت و بهره‌گیری از منافع متقابل مشترک است

سید ابراهیم رئیسی عصر امروز دوشنبه به وقت محلی، در ادامه برنامه‌های سفر رسمی به پاکستان، در دیدار آقای «یوسف رضا گیلانی» رئیس مجلس سنای پاکستان، که در محل اقامت رئیس جمهور انجام شد، با بیان اینکه احساس مردم ایران نسبت به مردم پاکستان فراتر از احساس همسایگی و متکی بر اشتراکات فرهنگی، دینی و اعتقادی عمیق است، دوست شمردن دوستان یکدیگر و دشمن شمردن دشمنان یکدیگر را جلوه‌ای از نگاه، احساس و استنباط مشترک میان دو ملت توصیف کرد.

رئیس جمهور همچنین با بیان اینکه نگاه دو کشور در ضرورت شناخت و بهره‌گیری از منافع متقابل نیز مشترک است، گفت: وحدت و تعمیق همکاری‌های دو کشور دشمنانی دارد که نمی‌خواهند ما از تکمیل ظرفیت‌های متقابل بهره‌مند شویم و لذا به دنبال ایجاد تفرقه در میان ما هستند.

رئیسی راه‌اندازی و گسترش جریان‌های افراطی را از جمله راهبرد‌های دشمن برای ایجاد اختلاف و تفرقه میان کشور‌های منطقه از جمله ایران و پاکستان برشمرد و اظهار داشت: دشمن با بهانه‌های مختلف از جمله حقوق بشر به دنبال ایجاد و ترویج ایران هراسی و اسلام هراسی است، اما وقایع امروز غزه چهره بدون نقاب و روتوش آمریکایی‌ها و غربی‌ها را به جهانیان نشان داد.

رئیس جمهور با تاکید بر اینکه جمهوری اسلامی ایران مانعی برای گسترش روابط با پاکستان ندارد، خاطرنشان کرد: ما منافع متقابل را در توسعه روابط و گسترش همکاری‌های فیمابین می‌دانیم و ناراحتی دیگران از تقویت مناسبات ایران و پاکستان برای ایران اهمیتی ندارد.

«یوسف رضا گیلانی» نیز در این دیدار با سپاسگزاری از سفر رئیسی به پاکستان و با بیان اینکه این سفر باعث تقویت و تحول در مناسبات دو کشور خواهد شد، گفت: ایران اولین کشوری بود که استقلال پاکستان را به رسمیت شناخت و امروز دو کشور در مجامع و عرصه‌های منطقه‌ای و بین‌المللی از جمله نسبت به مسئله فلسطین مواضع مشترکی دارند.

رئیس مجلس سنای پاکستان با اشاره به تبادل هیئت‌های پارلمانی بین دو کشور تصریح کرد: پاکستان خواهان تقویت بیش از پیش روابط فیمابین و تسریع در اجرای توافقات دوجانبه است؛ با نظر جنابعالی درباره ضرورت تقویت و تعمیق روابط دو کشور در راستای ناامید کردن دشمنان دوستی میان تهران و اسلام‌آباد موافقم و باور دارم که هر کس روابط صمیمی ما را نخواهد، دشمن مشترک ماست.

باشگاه خبرنگاران جوان سیاسی دولت

دیگر خبرها

  • گسترش همکاری مرزبانان ایران و کویت در مرزهای مشترک دریایی
  • تاکید بر تقویت همکاری مرزبانان ایران و کویت در مرزهای مشترک دریایی
  • وزیر نفت: پاکستان خواهان بهره‌برداری از خط لوله گازی آی‌پی است
  • پاکستان خواهان بهره‌برداری از خط لوله گازی آی‌پی است
  • نگاه ایران و پاکستان در شناخت و بهره‌گیری از منافع متقابل مشترک است
  • برخورد وحشتناک قطار به کامیون در گذرگاه راه آهن ترکیه (فیلم)
  • پروژه خط ۱۴ اینچ تبریز _ ارومیه در آستانه بهره‌برداری
  • سومین چمن مصنوعی مدارس استثنایی کردستان بهره‌برداری می‌شود
  • برخورد قطار با کامیون در گذرگاه راه آهن ترکیه
  • ۲۰ هزار میلیارد ریال حقوق دولتی ِ معادن استان کردستان