Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری تسنیم از گرگان، حسین مومنی عصر امروز در جلسه ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی، تولید و اشتغال استان گلستان اظهار داشت: امید داریم در راستای شعار سال اقتصاد مقاومتی، تولید و اشتغال اقدامات خوبی با حضور وزیر ارتباطات در استان گلستان رقم بخورد.

وی تصریح کرد: در دولت تدبیر و امید نگاه ویژه‎ای در بحث توسعه ارتباطات و فناوری اطلاعات انجام شده و در بحث توسعه زیرساخت‎ها نیز دولت تدبیر و امید قدم های خوبی برداشته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیر کل ارتباطات و فناوری استان گلستان با بیان اینکه با توسعه زیرساخت‎ها اشتغال نیز ایجاد خواهد شد، گفت: 145 روستا در ابتدای دولت تدبیرو امید از اینترنت برخوردار بودند که در انتهای سال 1395 این تعداد به 681 مورد رسیده است.

وی با بیان اینکه همه روستاهای ما دارای ارتباط تلفن ثابت هستند، گفت: 498 میلیارد تومان در دولت تدبیر و امید سرمایه‎گذاری شده و 147 میلیارد تومان تا انتهای کار دولت سرمایه‎گذاری اتفاق خواهد افتاد.

مدیرکل ارتباطات و فناوری استان گلستان تاکید کرد: بحث فناوری و ارتباطات بستر مناسبی برای اشتغال به خصوص اشتغال‎های نوپا ایجاد می‎کند.

مومنی با بیان اینکه 13 طرح تسهیلات حمایتی در استان دریافت کردند، افزود: طول فیبرنوری در استان گلستان از 161 کیلومتر به یک‌هزار و 330 کیلومتر رسیده است.

وی به اجرای طرح تکاپو در استان اشاره کرد و افزود: از انتهای شهریور سال گذشته ظرفیت‌سنجی داشتیم که چه طرح‎هایی می‎تواند تولید و اشتغال را افزایش دهد و حاصل پیگیری‎های ما جلسه امروز شد که 15 تفاهم‎نامه و 43 پروژه با حضور 2 وزیر ارتباطات و وزیر کار مورد امضاء قرار می‎گیرد.

مدیر کل ارتباطات و فناوری استان گلستان با بیان اینکه فرهنگ و آموزش، کشاورزی، گردشگری و سلامت 4 محور طرح تکاپو در آی.سی.تی است، افزود: تعداد سایت‎های نسل سوم و چهارم تلفن همراه در ابتدای کار دولت صفر بوده که امروز به 442 سایت رسیده است.

مومنی بیان داشت: 180 میلیارد تومان سرمایه‎گذاری در مدت 2 سال از طریق سرمایه‎گذاران بومی و ملی در طرح تکاپو و در حوزه‎ آی.سی. تی در استان گلستان در مدت 2 سال انجام خواهد شد و بیش از 4 هزار اشتغال ایجاد خواهد کرد.

مدیر کل ارتباطات و فناوری استان گلستان افزود: براساس شاخص‎های جهانی رتبه استان گلستان در حوزه آی.سی.تی چهار پله ارتقاء پیدا کرده و از رتبه 24 کاهش پیدا کرده است.

انتهای پیام/

منبع: جماران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۲۸۴۴۷۲۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پرداخت ۱۸ میلیارد به شرکت‌های دانش‌بنیان کردستان

مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات کردستان گفت: از ۳۲ میلیارد تومان تسهیلات مصوب شده ۱۸ میلیارد به شرکت‌های دانش‌بنیان کردستان پرداخت شده است. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از سنندج، آرام حیدری ظهر امروز در نشست‌ هم‌اندیشی فعالان ICT کردستان که با حضور معاون وزیر ارتباطات برگزار شد، اظهار داشت: یکی از شاخص‌های حوزه فناوری اطلاعات در سطح کشور، شاخص توسعه فاوا (TDT) است که استان کردستان در این حوزه جایگاه بیست‌وپنجم کشور را دارد.

وی با بیان اینکه شاخص توسعه فاوا (TDT) دارای سه زیر شاخص است، گفت: در زیر شاخص دسترسی به زیرساخت‌ها، دارای رتبه 14 هستیم و توانسته‌ایم نسبت به میانگین تأمین زیرساخت‌های کشوری در سطح بالاتری قرار بگیریم. 

مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات کردستان با بیان اینکه کردستان به واسطه پایین بودن مصرف دیتا در استان، در زیرشاخص استفاده رتبه 29 کشوری را به خود اختصاص داده‌ است، گفت: پهنای باند ورودی استان 570 گیگابایت بر ثانیه است که مصرف روزانه استان 210 گیگ بوده است. در زیر شاخص مهارت که در استفاده از مهارت‌های دیجیتال ارزیابی شده است، استان کردستان در جایگاه 28 کشوری قرار دارد.

حیدری از اجرای طرح آموزش ایران دیجیتال در کردستان خبر داد و بیان کرد: این طرح یک طرح ملی است که در استان نیز اجرا می‌شود و برای ارتقاء این پارامتر تلاش خواهیم کرد. یک‌هزار و 260 کسب و کار فعال کردستان دارای نماد الکترونیک است و 113 استارت آپ فعال در استان وجود دارد.

مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات کردستان یکی از مزیت‌های رقابتی استان را وجود شرکت‌های متعدد خواند و اذعان کرد: تعداد شرکت‌های عضو نظام صنفی رایانه‌ای استان نیز 104 مورد است که از این تعداد 56 مورد فعال است.

حیدری با اشاره به اینکه از 62 شرکت دانش بنیان استان 16 شرکت در حوزه فاوا مجوز فعالیت دارند، گفت: پارک علم و فناوری از 32 میلیارد تومان تسهیلات مصوب شده 18 میلیارد به شرکت‌های کردستان پرداخت کرده است.

به گزارش تسنیم، در این جلسه فعالان حوزه lCT نیز به بیان مشکلات و موانع پیش‌رو پرداختند و خواستار رفع این مشکلات شدند.

انتهای پیام/486/

دیگر خبرها

  • پیگیری پروژه‌های مهم اقتصاد دیجیتال در استان کرمانشاه
  • گام بلند شهرداری اصفهان در بودجه‌ریزی حوزه فناوری اطلاعات
  • «ابر دولت» در قطب مرکز داده پیام راه اندازی می‌شود
  • طرح «شنبه‌های احیا» برای واحدهای تولیدی در کردستان اجرا می‌شود
  • ضرورت ورود شرکت‌های فناور به صنعت کردستان
  • اجرای طرح ایران دیجیتال در کردستان
  • پرداخت ۱۸ میلیارد به شرکت‌های دانش‌بنیان کردستان
  • توسعه ICT سبب نجات کردستان از عقب‌ماندگی می‌شود
  • طرح «ایران دیجیتال» در کردستان اجرا می‌شود
  • ۱۶ شرکت دانش بنیان کردستان در حوزه فناوری اطلاعات فعال است