Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «جهان نيوز»
2024-04-30@22:32:47 GMT

کاش روحانی هم مثل رئیسی و رضایی اهل ریا بود

تاریخ انتشار: ۲۰ فروردین ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۲۸۴۸۲۶۲

کاش روحانی هم مثل رئیسی و رضایی اهل ریا بود

یک فعال اصلاح‌طلب بدون اشاره به فتنه سال ۸۸ ادعا کرد: اصولگرایان صادق نیستند و مردم نیز واکنش معکوس به آنها نشان خواهند داد! به گزارش جهان نيوز، «وبلاگ مشرق» خوانشی روزانه در لابه‌لای اخبار و مطالب رسانه‌های کشور است. ما درباره این خوانش البته تحلیل‌ها و پیشینه‌هایی را نیز در اختیار مخاطبان محترم می‌گذاریم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


***

یک فعال اصلاح‌طلب: اصولگرایان صادق نیستند، ما خوبیم!
مرتضی مبلغ، از فعالان اصلاح‌طلب و معاون سیاسی وزیر کشور در دولت اصلاحات، در بخشی از مصاحبه خود با شماره شنبه گذشته روزنامه اعتماد در اشاره به انتخابات پیش رو اظهار کرده است:

«این روزها می بینیم که چه فرآیند سیستماتیکی در تخریب دولت شکل گرفته است. حتی دستاوردهای سازنده و ملی دولت زیر سوال می‌رود. حتی نهادهای ملی و عمومی که از بیت المال ارتزاق می کنند، وارد این فرآیند شده اند و دولت را تخریب می کنند. مردم نیز واکنش معکوس به آنها نشان خواهند داد و می دانند که رفتار اصولگرایان صادقانه و اصیل نیست.»[۱]

*مبلغ پیش از این نیز به رقیب سیاسی خود نسبت بی عقلی داده و در مصاحبه با روزنامه شرق اظهار کرده بود: «اصولگرایان با وجود آسیب‌هایی که از گره‌خوردن به تندروها دیده‌اند، نتوانستند یا نخواستند که مرز خود را از آنها جدا کنند؛ البته بخشی بر پایه عقلانیت تفکر خود را جدا کردند و امروز جریان اصولگرایی معتدل هستند که از حامیان آقای روحانی هستند و به نوعی اصلاح‌طلبی رفتار و عمل می‌کنند.»[۲]

نامبرده در سال ۹۴ و در ایام انتخابات مجلس دهم نیز طی مصاحبه‌ای اصولگرایان را زمین‌گیر، فاقد رشد، متکی به رانت و کسانی که نمی‌توانند خودشان را در تراز جمهوری اسلامی نشان بدهند معرفی کرده بود.[۳]

جریان سیاسی خاص طی ماه‌های منتهی به انتخابات ریاست‌جمهوری اردیبهشت ماه همچنین رقیب خود را شغال صفت و منقدان برجام را نیز گربه صفت خوانده است.

جالب آنکه تمام این اظهارات غیر مؤدبانه و دون شأن نیز توسط سربازان صف اردوگاه اصلاحات و نیروهای دسته‌چندم این جریان خاص سیاسی بیان شده‌اند و به عبارت دیگر، بزرگان اصلاحات و معاریف ستادی این جریان ترجیح داده‌اند حرفشان را از زبان دیگران اظهار کنند.

توهین‌های رنگ و وارنگ به رقبای سیاسی یکی از مشخصه‌های جریانات نااصیل و بی‌ریشه است که نوعاً یا بدون هیچ مصداق خاصی بیان می‌شوند و یا اینکه فی‌الواقع صفت خود گوینده هستند که او تلاش می‌کند آنرا به دیگران نسبت دهد.

کما اینکه آقای مبلغ در حالی اصولگرایان را «غیر صادق» خوانده که اتفاقا در ذهن مردم، این اصلاح‌طلبان هستند که با رفتارهایی مثل دروغ تقلّب در سال ۸۸، دروغ پردستاوردی برجام، دروغ هزاران بورسیه غیر قانونی و دروغ خطر جنگ؛ بعنوان متهمان ردیف اول ناراستی و بی‌صداقتی شناخته می‌شوند...

به نظر می‌رسد به دلیل همین رفتارها و ناراستی‌هاست که اصلاح‌طلبان طی ۱۵ سال گذشته در هیچ انتخاباتی بصورت اکثریتی پیروز نشده و نتوانسته‌اند اعتماد عموم مردم ایران را جلب کنند.

***

کاش روحانی هم مثل رئیسی و رضایی اهل ریا بود...

روزنامه اصلاح‌طلب شرق، روز شنبه گذشته در خلال گزارشی راجع به حجت‌الاسلام رئیسی، نامزد شماره یک جبهه مردمی نیروهای انقلاب در انتخابات نوشت: «زمزمه انتخاب رئیسی به عنوان گزینه نهایی زمانی جدی‌تر شد که او تحرکات شبه‌انتخاباتی‌اش را هم آغاز کرد. یکی، دو سفر کرد و هم‌زمان کمپین‌ها یا پویش‌هایی در حمایت از او در فضای مجازی تشکیل شد. تغییراتی را که در نحوه مدیریت آستان قدس به‌ویژه در توزیع غذای امام رضا برای زائران و ساکنان مشهد قابل‌لمس بود هم بسیاری در همین راستا توصیف می‌کردند.»[۴]

روزنامه الکترونیکی امید ایرانیان (نزدیک به محمدرضا عارف) نیز در همین راستا نوشت: فردی که هیچگونه سابقه اجرایی ندارد و بیشتر عمر کاری خود را در قوه قضاییه گذرانده است اکنون می‌خواهد با حسن روحانی رقابت کند...از سوی دیگر ابراهیم رئیسی اگرچه تولیت آستان قدس رضوی را بر عهده دارد اما به مانند سلف خود یعنی آیت‌الله واعظ طبسی از چهره‌ای کاریزماتیک و دارای جایگاه در حوزه علمیه مشهد برخوردار نیست.[۵]

*در جریان زلزله اخیر در استان‌های خراسان رضوی و جنوبی، حجت‌الاسلام سیدابراهیم رئیسی و محسن رضایی در روستاهای زلزله‌زده حضور یافتند و از نزدیک به بررسی مشکلات مردم پرداختند.

مطالب اشاره شده در روزنامه‌های شرق و امید ایرانیان حاکی از آن است که مشخص نیست روند تلاش اصلاح‌طلبان برای تخریب کاندیداهای اصولگرا و بویژه تولیت آستان قدس رضوی (که نامزدی ایشان به تازگی رسمیت یافت) تا کجا ادامه می‌یابد؟

ستاد مشترک اصلاح‌طلبان و دولت طی چند روز اخیر، مسیر تخریبی خود را از سمت شهردار تهران به سوی تولیت آستان قدس رضوی کج کرده‌اند و صدر تا ذیل اقدامات حجت‌الاسلام رضوی در مشهد مقدس را مشتی «ریای انتخاباتی» و رفتارهایی برای رأی‌آوری معرفی کرده‌اند!

آنها از این گفته‌اند که رئیسی سقف خانه‌ی ندارها در شهر مشهد را کاهگل می‌کند، به زوار و مردم غذای گرم می‌دهد و در روستاهای زلزله زده حضور می‌یابد تنها برای اینکه در انتخابات برنده شود! [۶]
صحبت‌هایی که اخبار صدر مطلب را نیز بایستی به آن افزود...

در همین حال اما این جریانات حاضر به توضیح این مطلب نیستند که چرا شخص آقای روحانی حاضر به انجام این اقدامات مثلاً ریاکارانه و انتخاباتی نیست!؟

چرا آقای روحانی حتی از حضور بموقع در روستاهای زلزله زده و عکس گرفتن با مردمی که تنها امیدشان به دولت روحانی بود نیز طفره رفت اما به جای آن تصاویر سلفی ایشان با کوهنوردان شمال شهری در تهران و یا عکس‌های وزیر خارجه ایشان در حال پیاده‌روی با جان کری است که دست به دست می‌چرخد!؟

مردم‌مداری مسبوق به سابقه نامزدهای اصولگرا و مدیریت جهادی آنها که ریشه در مبانی انقلاب اسلامی دارد و مردم نمود عینی آنرا در حوادثی مثل زلزله مشهد و یا حادثه پلاسکو نیز دیدند؛ نمی‌تواند یک عمل ریاکارانه یا انتخاباتی تلقی شود...

اما اگر ستاد مشترک اصلاحات و دولت در یک بدبینی مفرط قصد چنین کاری را دارد، بایستی در وهله اول از خود بپرسد که چرا شخص آقای روحانی و همکاران ایشان از چنین کارهایی استنکاف می‌کنند و برای تظاهر هم که شده اما حاضر به حضور در میان خرابه‌های زلزله و در کنار مردمان مستضعف نیستند...!؟

لازم به ذکر است که روزنامه شرق به تازگی در یک مصاحبه با «غلامحسین کرباسچی» از وی پرسیده است: ‌فکر می‌کنید تحرکاتی که آقای رئیسی از زمان انتصابش در تولیت آستان قدس آغاز کرده و خدماتی که به مردم و زائران ارائه می‌دهد، می‌تواند در راستای تحرکات انتخاباتی ارزیابی شود و مردم به آن چه واکنشی نشان می‌دهند؟
و کرباسچی هم در پاسخ می‌گوید:

ببینید، اینکه گفته شود هرکسی تحرکی انجام می‌دهد، انتخاباتی است؛ این را درباره دولت هم می‌توان گفت. همان‌طور که گفته و اعلام هم شده که برخی از تحرکات دولت انتخاباتی است. از این رو درباره آقای رئیسی و فعالیت‌هایی که درباره آستان قدس هم انجام داده، می‌توان چنین تلقی‌ای کرد. همان‌طور که گفتم مردم به دنبال ارائه برنامه هستند.[۷]

***

تقلّای انتخاباتی برای پاک کردن «لکّه برجام» از دامان دولت و اصلاح‌طلبان
«سعید لیلاز» از فعالان سیاسی و اقتصادی اصلاح‌طلبان و عضو ستادی حزب کارگزاران سازندگی، به تازگی در گفت‌وگویی تفصیلی با سایت جماران به بررسی کارنامه اقتصادی دولت آقای روحانی پرداخته است.

وی در این گفت‌وگو مدعی می‌شود که روحانی گام‌های غول‌آسایی به سمت تحقق اقتصادی مقاومتی برداشته و حتی بخش‌هایی از دیدگاه‌های مقام معظم رهبری در این زمینه را نیز محقق کرده است.

لیلاز همچنین در بخشی از صحبت‌های خود نیز می‌گوید: دستاوردهایی که ما در سه سال و نیم گذشته داشتیم انصافا هم مافوق انتظار من بوده و هم با این سرعت هرگز در تاریخ معاصر ایران سابقه نداشته است.

این فعال اصلاح‌طلب در مصاحبه مطوّل خود دستاوردهای اقتصادی دولت را «خیره‌کننده» و «چشمگیر» نامیده است.
نکته جالب این گفت‌وگوی ۲ هزار و ۸۰۰ و ۱۱ کلمه‌ای لیلاز با سایت جماران نیز آنست که در آن هیچ اشاره‌ای به «برجام»، «مذاکره» و یا «توافق» نمی‌شود...[۸]

*درباره اظهارات عجیب لیلاز راجع به نتایج اقتصادی دولت آقای روحانی، این مردم هستند که باید قضاوت کنند و به قول رئیس جمهور روحانی، ملاک «جیب مردم» است.
چه اینکه ناملموس بودن عملکرد اقتصادی دولت و بی‌دستاوردی برجام در زندگی مردم حتی مورد اشاره شخص اول مملکت نیز قرار گرفته است و جالب‌تر آنکه اصلاح‌طلبان نیز به این بی‌دستاوردی و انتقادبرانگیز بودن عملکرد دولت اشاره دارند و حتی بنا به دلایلی! انتقادتی تندتر از اصولگرایان را نیز نسبت به آن مطرح می‌کنند.
نکته مهمتر گفته‌های لیلاز اما عدم اشاره او به «برجام روحانی» و در واقع تقلای لیلاز برای پاک کردن لکه برجام از پرونده دولت یازدهم است!
فرایندی که ستاد مشترک اصلاح‌طلبان و دولت از چند ماه قبل آنرا کلید زده است و به کرّات در صحبت‌های دولتمردان و اصلاح‌طلبان شاهد گفته‌های پرطمطراق درباره عملکرد اقتصادی دولت هستیم که البته در آنها هیچ اشاره‌ای به «برجام روحانی» نمی‌شود. [۹]
جالب آنکه مثلا سعید لیلازی طی گفته‌ها و یادداشت‌های اخیر خود، لام تا کام درباره برجام سخن نمی‌گوید که چند سال قبل و تنها در اشاره به تماس تلفنی نابجای آقای روحانی با رئیس جمهور سابق آمریکا از این گفته بود که این تماس، میزان توّرم مواد غذایی را کاهش داده است!
یا هم او بود که در جریان توافق موقت و البته بی‌دستاورد ژنو در سال ۹۲ هم اینطور گفته بود که این توافق فوری‌ترین مشکلات معیشتی ایران را حل می‌کند و یا مثلاً میزان دریافت‌های ارزی ایران را تا ۱۰۰ درصد افزایش می‌دهد.
ناصحانه بایستی اشاره کرد که به نظر می‌رسد تنها راه دولت و اصلاح‌طلبان برای خلاص شدن از شرّ بی‌دستاوردی برجام و آنهمه وعده‌های رنگارنگ درباره توافق با کشورهای غربی و کدخدای آنها، نه پوشاندن توافق و اختفای آن که «عذرخواهی» از مردم و از رهبری نظام است.

***


۱_ http://www.magiran.com/npview.asp?ID=۳۵۳۸۰۵۶
۲_ http://www.mashreghnews.ir/news/۶۹۶۶۳۰
۳_ http://www.farsnews.com/newstext.php?nn=۱۳۹۴۱۱۲۵۰۰۰۱۲۸
۴_ http://sharghdaily.ir/News/۱۱۸۲۶۱
۵_ http://omidiraniannewspaper.ir/detail/۸۰۶۵
۶_ http://www.mashreghnews.ir/news/۷۰۷۶۳۱
۷_ http://sharghdaily.ir/News/۱۱۸۲۶۰
۸_ http://www.khabaronline.ir/detail/۶۵۲۶۴۸/Economy/political-economy
۹_ http://www.mashreghnews.ir/news/۷۰۶۲۰۹

منبع: جهان نيوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jahannews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جهان نيوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۲۸۴۸۲۶۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رئیسی: گشت ارشاد مدیران در دستورکار وزرا باشد

رئیس جمهور تصریح کرد: آنچه از ابتدای دولت نیز تحت عنوان گشت ارشاد مدیران مطرح شد تاکیدی بر اهمیت موضوع نظارت درون سازمانی بر عملکردها، پیش از نظارت و بازرسی از سوی دیگر نهادها بود که باید به‌صورت ویژه در دستورکار وزرا و مدیران دستگاه‌های اجرایی باشد. - اخبار سیاسی -

به گزارش حوزه دولت خبرگزاری تسنیم، آیت‌الله سید ابراهیم رئیسی رئیس‌جمهور در جلسه عصر امروز یکشنبه هیئت دولت، سرکوب شدید اعتراضات دانشجویی ضدصهیونیستی و ضرب و شتم و بازداشت اساتید و دانشجویان در دانشگاه‌های غربی بویژه در آمریکا را برگ دیگری از رسوایی مدعیان آزادی بیان عنوان و تصریح کرد: امروز به برکت خون مطهر شهدای مظلوم غزه چهره واقعی تمدن غربی بیش از پیش برای مردم جهان آشکار و مشخص شده است که مدعیان آزادی بیان، به چیزی غیر از حفظ سلطه‌گری خود پایبند نیستند.

رئیسی: ایران تحریم‌ناپذیر استوی در ادامه، خیزش دانشجویان، اساتید و نخبگان غربی در حمایت از مردم مظلوم غزه را رویدادی بزرگ و دارای ابعادی گسترده توصیف کرد و ضمن تقدیر از نقش‌آفرینی رسانه‌ها به‌ویژه رسانه ملی در آشکار کردن و به تصویر کشیدن ماهیت بدون روتوش غربِ مدعی افزود: بدون تردید این خیزش و بیداری در مقابل ظلم و جنایت و سلطه‌گری با اعمال خشونت، ضرب و شتم و بازداشت اساتید و دانشجویان حامی مظلومین غزه خاموش نخواهد شد.

رئیس‌جمهور در بخش دیگری از سخنان خود در جلسه امروز هیئت دولت با تاکید بر اهمیت موضوع کنترل و نظارت مدیران بر عملکرد زیرمجموعه خود،‌ تصریح کرد‌:‌ آنچه از ابتدای دولت نیز تحت عنوان گشت ارشاد مدیران مطرح شد تاکیدی بر اهمیت موضوع نظارت درون سازمانی بر عملکردها، پیش از نظارت و بازرسی از سوی دیگر نهادها بود که باید به‌صورت ویژه در دستورکار وزرا و مدیران دستگاه‌های اجرایی باشد.

رئیس جمهور در ادامه ضمن ابراز رضایت از گزارشات مسئولان اقتصادی دولت درباره کاهش تورم، کنترل و کاهش رشد نقدیندگی و کاهش قیمت ارز، استمرار این روند را نیازمند کنترل و مراقبت ویژه دستگاه‌های مربوط دانست و در این راستا تشکیل منظم شورای اقتصاد و ستاد تنظیم بازار را ضروری دانست.

رئیسی همچنین برنامه بازدید خود از مناطق 17 و 18 شهر تهران را اقدامی در راستای سفرهای استانی و ارتباط نزدیک با مردم این مناطق به منظور پیگیری و رفع مشکلات‌شان دانست وبا بیان اینکه حضور مسئولان در میان مردم و ارتباط نزدیک با آنها از نظر اثرگذاری هیچ جایگزینی ندارد،‌ از همه وزرا خواست ضمن توجه ویژه به ارتباط‌گیری با مردم و شنیدن مشکلات و مطالبات آنها برای آن بخش از مردم جامعه که امکان ارتباط مستقیم با دولتمردان ندارند نیز برنامه‌ریزی کنند.

وی ناظر به گزارش وزیر راه شهرسازی درباره ضرورت اصلاح نقاط حادثه‌خیز در جاده‌های کشور، تصریح کرد‌: اقتضای قانون و تدبیر نیز آن است که ما با پیشگیری قبل از وقوع حادثه نسبت به رفع زمینه‌های آن اقدام و تا جایی که امکان دارد از وقوع خسارات و حوادث جلوگیری کنیم.    

در ابتدای این جلسه معاون اجرایی رئیس‌جمهور با اشاره به حضور و بازدید رئیس جمهور و تعدادی از وزرا در مناطق 17 و 18 تهران ، این اقدام را اولین برنامه از سلسله برنامه‌های بازدید از مناطق مختلف پایتخت به منظور پیگیری و رفع مشکلات مردم تهران هم راستا با برنامه سفرهای استانی دانست و از تداوم آن در دیگر مناطق تهران با توجه به تراکم جمعیتی موجود در پایتخت خبر داد.

معاون اجرایی رئیس جمهور همچنین با اشاره به ورود دولت به موضوع کالاهای رسوبی در بنادر و گمرکات با دستور رئیس جمهور گفت‌: با اقدامات صورت گرفته میزان رسوب کالا در بنادر و گمرکات  به حداقل ممکن رسیده و از میزان متوسط دنیا هم پایین‌تر است که این از دستاورد مهم دولت در  دو سال و نیم گذشته  است.

وی در ادامه تصریح کرد‌: مشکل معدود کالاهایی که از این فرایند باقی‌مانده بود نیز  با پیگیری جدی وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و وزیر جهاد کشاورزی در چند روز اخیر حل و فصل و مقرر شد این کالاها یا مرجوع شده یا برای مصرف دامی به کشور وارد شود.

وزیر جهاد کشاورزی نیز در گزارشی از اقدامات صورت گرفته برای حل و فصل محموله حاوی روغن در بندر عباس که مورد تاکید جدی رئیس جمهور بود گفت: از سه کشتی حامل روغن که از سال 99 وارد بندر عباس شده بودند، محموله دو کشتی از سازمان غذا و دارو مجوز گرفته و ترخیص شده‌اند و محموله سوم که مورد تایید مراجع ذی‌صلاح قرار نگرفت، نیز با پیگیری‌ها صورت گرفته از سوی معاون اول رئیس جمهور،‌ مالک محموله پذیرفت با پرداخت هزینه بارگیری و حل و نقل، محموله سوم را مرجوع کند.

وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی نیز در جلسه امروز به تقدیر رهبری معظم انقلاب از نظام سلامت کشور به‌عنوان یکی از قوی‌ترین و بی‌نظیرترین نظامات سلامت در منطقه و همچنین خدمات وسیع درمانی و پزشکی به مناطق محروم که در تاریخ جمهوری اسلامی ایران بی‌نظیر است اشاره کرد و گفت‌: وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با تلاش مضاعف این روند را ادامه خواهد داد و با بهره‌گیری از ظرفیت سازمان‌های نظارت بر سلامت و درمان به صورت مستمر سلامت مردم را پایش و کنترل می کند.

وزیر راه و شهرسازی نیز گزارشی از بهره برداری از 8 هزار 400 واحد مسکونی در قالب نهضت ملی مسکن در استان آذربایجان شرقی ارائه کرد و گفت: خوشبختانه تا امروز عملیات اجرایی  2 میلیون و 540 هزار واحد مسکونی در بخش‌های مختلف از جمله 264 هزار واحد در بافت فرسوده و 500 هزار واحد روستایی آغاز شده و در فرایند ساخت قرار دارند و  همچنین 128 هزار و 500 مسکن مهر نیز تحویل شده است.

وزیر راه و شهرسازی همچنین به اقدامات صورت گرفته در اصلاح و رفع نقاط حادثه‌خیز جاده‌ای در دولت مردمی اشاره کرد و گفت: در سال گذشته 725 نقطه حادثه‌خیز جاده‌ای اصلاح و رفع شده و  امسال با هدف‌گذاری صورت گرفته بنا داریم مشکل نقاط حادثه‌خیز جاده‌ای را تا حد زیادی حل کنیم که البته این مهم  به 20 هزار میلیارد تومان اعتبار نیاز دارد.

وزیر دادگستری نیز در این جلسه از به صفر رسیدن پرونده پرداخت دیه از بیت المال خبر داد و افزود:‌ در سال گذشته برای اولین بار در این دولت توانسته‌ایم پرونده‌ پرداخت دیه‌هایی که به عهده دولت بوده با کمک سازمان برنامه و بودجه به صفر برسانیم و درصدد هستیم مشکل تعداد اندکی از پرونده‌های باقی‌مانده که دارای اشکال و ایراده بوده نیز رفع کنیم.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • روحانی: پاسخ من به شورای نگهبان به زودی منتشر می‌شود تا مردم از سطح درک اعضای این شورا از مسائل حیاتی کشور مطلع شوند!
  • افشاگری روحانی درباره دلایل ردصلاحیتش
  • فرمان علم الهدی به دولت رئیسی درباره گرانی ها
  • رفع تنش آبی مهمترین مطالبه مردم کهگیلویه از دولت
  • ابراهیم رئیسی دوباره از «گشت ارشاد مدیران» گفت؛ در دستور باشد!
  • رئیسی: گشت ارشاد مدیران باید در دستورکار وزرا باشد
  • ببینید | سرکار گذاشتن مردم توسط دولت رئیسی به روایت یک نماینده مجلس
  • رئیسی: رشد نقدینگی و قیمت ارز نیازمند کنترل است
  • رئیسی : گشت ارشاد مدیران در دستور کار وزرا باشد
  • رئیسی: گشت ارشاد مدیران در دستورکار وزرا باشد