Web Analytics Made Easy - Statcounter

رویداد۲۴-معاون امور آمادگی و مقابله سازمان مدیریت بحران کشور آخرین وضعیت شیوع آنفولانزای مرغی در کشور را تشریح کرد.
مرتضی اکبر پور (معاون امور آمادگی و مقابله سازمان مدیریت بحران کشور) در مورد آخرین وضعیت شیوع آنفولانزای مرغی در کشور گفت: براساس آماری که سازمان دامپزشکی کشور تهیه و در اختیار سازمان مدیریت بحران قرار داده است، شیب شیوع آنفولانزا به طور نامحسوس افزایش داشته به طوری که کانون‌های آلوده نیز با یکی دو درصد افزایش همراه بوده است، ولی وضعیت کاملا تحت کنترل است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


او افزود: در مجموع کانون‌های آلوده رو به افزایش بودند. ستادهای تشکیل شده در استانها ۲۴ ساعته در حال رصد وضعیت هستند و از مرغداری‌ها راستی آزمایی می‌کنند. این موضوع به دلیل آنکه با منافع مرغداری‌ها عجین است، بحث پیچیده‌ای دارد و المان‌های فراوانی در آن دخیل است و همین موضوع کار را سخت می‌کند.
اکبر پور گفت: در همه کشور شیوع آنفولانزا مرغی را نداریم، ولی ده استان دچار این معضل‌اند که به ترتیب اصفهان دارای بیشترین کانون بیماری و پس از آن چهارمحال و بختیاری، گیلان، قم، تهران، مرکزی، خراسان رضوی، مازندران، کهگیلویه و بویراحمد و آذربایجان غربی و قزوین هستند.
او در پاسخ به اینکه آیا با شروع فصل گرم سال کانون‌های بیماری بیشتر می‌شود، گفت: خیر، این ویروس در فصل‌های سرد سال بیشتر احتمال شیوع دارد و در سال‌های گرم کنترل و پیشگیری از آن بیشتر است.
اکبر پور گفت: در حال رصد، کنترل و تجهیز امکانات مورد نیاز آزمایشگاهی به منظور مقابله با این بیماری هستیم. بعضی استان‌ها اعتبار برای مقابله با این بیماری درخواست کردند که در حال تامین اعتباریم. استانداران را برای کمک به این معضل همسو کردیم و ستادهای بحران درباره این موضوع به طور مستمر در این استانها تشکیل می‌شود.
او با تاکیدبراینکه با کانون‌های بیماری به محض شناسایی برخورد می‌شود، گفت: هدف ستاد حمایت همه جانبه برای ریشه‌کن کردن این بیماری است. در مقایسه با کشورهای دنیا به مرحله بحران نرسیده‌ایم و این ویروس در کشورهای دیگر بیشتر شیوع پیدا کرده است.
اکبرپور خاطرنشان کرد: وضعیت آنفولانزای مرغی در ایران کاملا کنترل شده و در حال مدیریت است و به دلیل آنکه به موقع با آن برخورد شده است، می‌توانیم آن را ریشه‌کن کنیم.
اکبر پور در پایان تاکید کرد: همکاری واحدهای صنعتی و مرغداری‌ها در ریشه‌کن کردن این بیماری بسیار مهم است، از همین رو اصولی که سازمان دامپزشکی اعلام کرده را رعایت کنند و در صورت رعایت شدن این اصول این بیماری خیلی سریعتر ریشه‌کن می‌شود. در حال حاضر در تعدادی از کانون‌های بیماری شرایطی پدید آمده که مرغ قبل از ابتلا به بیماری و تایید سلامتی آن سریعا به بازارهای مصرف برسد.

منبع: رویداد24

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.rouydad24.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «رویداد24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۲۸۵۰۷۳۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سازمان جهانی بهداشت: حمله به رفح منجر به یک فاجعه انسانی می‌شود

سخنگوی سازمان جهانی بهداشت هشدار داد حمله زمینی ارتش رژیم صهیونیستی به شهر رفح واقع در جنوب غزه منجر به یک فاجعه انسانی خواهد شد.

به گزارش ایسنا، «مارگارت هریس»، سخنگوی سازمان جهانی بهداشت امروز جمعه گفت: هرگونه حمله به رفح مانع از عملیات امدادرسانی خواهد شد.

وی از تهدیدات رژیم صهیونیستی برای حمله به رفح ابراز نگرانی کرد و گفت این حمله منجر به یک فاجعه انسانی خواهد شد.

هریس به شبکه خبری الجزیره گفت: هرگونه حمله به رفح منجر به افزایش نرخ مبتلا به بیماری خواهد شد. آب آلوده غزه باعث افزایش شیوع بیماری‌ها در بین مردم می‌شود.

وی افزود افزایش دما، وضعیت سلامتی افراد مبتلا به بیماری‌های مزمن را بدتر می‌کند.

پیش از این هم سخنگوی دفتر امور بشردوستانه سازمان ملل هشدار داد هرگونه حمله رژیم صهیونیستی به شهر رفح می‌تواند باعث کشتار غیرنظامیان شود و جان صدها هزار نفر از ساکنان نوار غزه را به خطر بیندازد.

پیشتر وزارت بهداشت غزه تعداد شهدای جنگ غزه را ۳۴ هزار و ۶۲۲ نفر و تعداد مجروحان به ۷۷ هزار و ۸۶۷ تن اعلام کرد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • هشدار دامپزشکی : شیوع بیماری تب کریمه کنگو در فصل گرما
  • قاچاق سوخت تهدید جدی برای شیوع مالاریا در شرق کشور
  • چگونه به فاسیولا مبتلا می شویم؟
  • ورزش و کاهش وزن نخستین اقدام برای درمان کبد چرب
  • آخرین وضعیت مناطق سیل زده
  • آخرین وضعیت مناطق سیل زده کشور/ تشکیل ستادهای آمادگی بحران
  • آخرین وضعیت مناطق سیل زده | تشکیل ستادهای آمادگی بحران در استان‌ها
  • گندم‌کاران مراقب شیوع بیماری زنگ زرد باشند
  • آخرین وضعیت مناطق سیل زده/ تشکیل ستادهای آمادگی بحران در استان‌ها
  • سازمان جهانی بهداشت: حمله به رفح منجر به یک فاجعه انسانی می‌شود