Web Analytics Made Easy - Statcounter

مجری طرح نیروگاه‌های اتمی بوشهر گفت:عملیات زیرسازی و خاک‌برداری دو واحد نیروگاه اتمی در بوشهر هر کدام به ظرفیت ۱۰۵۷ مگاوات آغاز شده که برای رسیدن به زمان فعال شدن نیروگاه واحد یکم ۱۰۸ ماه و برای واحد دوم ۱۲۸ ماه برنامه‌ریزی شده است.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بوشهر، محمود جعفری صبح امروز در نشست با خبرنگاران در بوشهر، با گرامیداشت 20 فروردین روز ملی فناوری هسته‌ای نقش مهم نیروگاه هسته‌ای در تولید انرژی پاک مهم دانست و اظهار داشت: فناوری انرژی هسته‌ای با تلاش متخصصان و دانشمندان ایرانی بومی‌سازی شده به گونه‌ای که خودباوری و اعتماد نیروهای خلاق کشور در دستیابی به قله‌های پیشرفت را آشکار کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه فناوری هسته‌ای در برگیرنده بسیاری از علوم مهندسی و پایه است خاطرنشان کرد: انرژی هسته‌ای در تولید برق، علوم پزشکی و اموربهداشتی، بخش دامپزشکی و دامپروری، دسترسی به منابع آب، بخش صنایع غذایی و کشاورزی و صنعت کاربرد تاثیرگذاری دارد.

مجری طرح نیروگاه‌های اتمی بوشهر با بیان اینکه ساخت دو واحد نیروگاه اتمی در جوار نیروگاه اتمی بوشهر آغاز شده است افزود: ساخت دو واحد نیروگاه اتمی هفت ماه پیش در 20 شهریور 1395 و در پنجمین سالگرد اتصال برق واحد نخست نیروگاه اتمی بوشهر به شبکه سراسری برق آغاز شد.

وی با بیان اینکه توان و ظرفیت هر کدام از نیروگاه‌ اتمی 1057 مگاوات برق است افزود: توافقنامه ساخت واحدهای دوم و سوم نیروگاه اتمی بوشهر که هر کدام توان تولید1057 مگاوات برق دارند.

جعفری بیان کرد: در راستای ساخت واحدهای دوم و سوم نیروگاه اتمی بوشهر عملیات زیرسازی و خاک‌برداری آن در بوشهر آغاز شده که برنامه پیش‌بینی شده برای رسیدن به زمان فعال شدن نیروگاه واحد یکم 108 ماه و برای واحد دوم 128 ماه برنامه‌ریزی شده است.

مجری طرح نیروگاه‌های اتمی بوشهر با بیان اینکه انتقال تکنولوژی ساخت نیروگاه اتمی فرایندی نسبتا طولانی است گفت: با تلاش نیروهای ایرانی و صنایع داخلی می‌توان مسیر انتقال تکنولوژی برای ساخت نیروگاه اتمی کوتاه‌تر شود.

وی، نقش مهم ساخت این نیروگاه در تولید و اشتغال مهم دانست و افزود: ساخت نیروگاه‌های اتمی علاوه افزایش ظرفیت تولید برق در کشور سبب رونق اقتصادی و اشتغال‌زایی می‌شود.

جعفری با اشاره به اینکه بیش از 70 درصد نیروهای ساخت دو واحد نیروگاهی ایرانیان هستند خاطر نشان کرد: با توجه به ظرفیت بالای و توانمندی نیروهای داخلی حدود 70 درصد از نیروی مورد نیاز ساخت دو واحد نیروگاه اتمی بوشهر از نیروهای ماهر و نیمه ماهر داخلی تامین می‌شود به گونه‌ای که این پروژه می‌تواند بازارهای خوبی با هزینه 8 هزار میلیارد تومان ایجاد کند.

وی با بیان اینکه قبلا پیمانکار ساخت نیروگاه اتمی بوشهر همه افراد ماهر و نیمه ماهر خود از کشور روسیه تامین می‌کرد گفت: برای ساخت دو واحد نیروگاه اتمی در بوشهر بر اساس تفاهم‌ منعقد شده پیمانکار موظف است که نیروهای ماهر و نیمه ماهر خود از نیروهای ایرانی انتخاب کند.

انتهای پیام/

R41363/P41362/S6,53/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۲۸۵۳۹۶۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

راه‌اندازی آموزش نیروگاه برق خورشیدی در بوشهر

مدیرکل آموزش فنی و حرفه‌ای استان بوشهر از آغاز برنامه‌های آموزش مهارتی نیروگاه‌های برق خورشیدی در استان خبر داد و گفت: دوره آموزش انرژی خورشیدی و پاک از برنامه‌های مهم امسال است. - اخبار استانها -

عبدالمجید دراهکی در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در بوشهرف فراهم شدن اشتغال جوانان را از سیاست‌های مهم آموزش مهارت‌آموزی دانست و اظهار کرد: در راستای توانمندسازی نیروی انسانی، آموزش‌های مهارتی متناسب با نیاز بازار کار ارائه می‌شود و این مهارت‌ها برای ورود به بازار کار در اختیار بنگاه‌های اقتصادی و دستگاه‌های اجرایی قرار می‌گیرد.

وی فراهم شدن اشتغال بیش از 70 درصد مهارت‌آموزان فنی و حرفه‌ای را از مزیت‌های این آموزش‌ها دانست و خاطرنشان کرد: یکی از سیاست‌های مهم استان بوشهر در سال جاری ویژه مددجویان نصب نیروگاه‌های برق خورشیدی است که بر این اساس آموزش این حرفه برای جامعه هدف در دستور کار قرار گرفته است.

مدیرکل آموزش فنی و حرفه‌ای استان بوشهر از آغاز نصب و راه‌اندازی نیروگاه برق خورشیدی خبر داد و بیان کرد: با راه‌اندازی آموزش فنی و حرفه‌ای در  زمینه نصب و راه‌اندازی نیروگاه‌های برق خورشیدی ضمن ایجاد اشتغال‌زایی و درآمدزایی زمینه فرهنگ بهره‌مندی مردم از انرژی پاک افزایش می‌یابد.

دراهکی از آغاز برنامه‌های آموزشی نصب، راه‌اندازی و تعمیر نیروگاه‌های برق خورشیدی در استان خبر داد و گفت: دوره آموزش انرژی خورشیدی از برنامه‌های مهم امسال است.

رئیس مرکز آموزش فنی و حرفه‌ای دشتستان هم از برگزاری نخستین دوره نصب و تعمیر نیروگاه برق خورشیدی برای مددجویان کمیته امداد خبر داد و بیان کرد: در راستای تفاهم‌نامه آموزشی با کمیته امداد امام خمینی (ره) و برای اولین بار در استان بوشهر دوره نصب و تعمیر نیروگاه برق خورشیدی برای متقاضیان مددجویان کمیته امداد اقدام شده است.

هادی توسلی  با اشاره به ضرورت ایجاد بستر و زمینه مناسب برای آموزش تخصصی مددجویان خاطرنشان کرد: امید است با توجه به فضای همدلی و همکاری خوب مسئولان کمیته امداد بتوانیم از این فرصت برای اشتغال و توانمندسازی اقشار نیازمند جامعه بهره ببریم.

وی افزود: توانمندسازی نیروهای تحصیل‌کرده و مددجویان کمیته امداد از برنامه‌های مهم فنی و حرفه‌ای است که سبب می‌شود آمار بیکاران در این قشر نسبت به سایر اقشار جامعه کاهش یابد.

توسلی اضافه کرد: مددجویان با کسب مهارت شغلی می‌توانند برای خود شغل ایجاد کرده و در مسیر خودکفایی گام بردارند و برگزاری دوره‌های آموزش فنی و حرفه‌ای نیز در راستای توانمندسازی مددجویان نقشی اساسی دارد.

رئیس مرکز آموزش فنی و حرفه‌ای دشتستان با اشاره به اینکه برگزاری دوره‌های آموزشی فنی و حرفه‌ای نقش مهمی در مهارت‌آموزی مددجویان دارد اضافه کرد: مددجویان با کسب مهارت شغلی می‌توانند برای خود شغل ایجاد کرده و علاوه بر درآمدزایی در بهبود وضعیت اقتصاد و معیشت خانواده نیز موثر باشند .

انتهای پیام/190/

دیگر خبرها

  • راه‌اندازی آموزش نیروگاه برق خورشیدی در بوشهر
  • دو هزار مگاوات به ظرفیت نیروگاه‌های حرارتی کشور افزوده شد
  • روسیه ۲۹ پهپاد اوکراینی و ۵ «هامر» ساخت فرانسه را سرنگون کرد
  • بومی‌سازی تولید پره توربین‌های کلاس F در سال جاری
  • آغاز ساخت شهرک مسکونی کارکنان دادگستری هرمزگان
  • بهره‌برداری از بزرگترین نیروگاه خورشیدی سقفی کشور در مشهد
  • آمادگی کامل نیروگاه شهید مفتح برای تولید انرژی در پیک تابستان
  • ۲۵۰ میلیارد تومان برای ساخت دیوار و پل روستای بیشه پیشنهاد دادیم
  • روسیه در آستانه ساخت اولین نیروگاه هسته‌ای ازبکستان
  • موفقیت واحدهای تولیدی در گرو کارگران ماهر و پرتلاش آن است