Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش شریان نیوز،وبسایت شبکه تلویزیونی ای بی سی نیوز آمریکا در گزارشی نوشت: به نظر می رسد "دونالد ترامپ" رئیس جمهور آمریکا از زمان آغاز مبارزات انتخاباتی خود در سال 2015 تاکنون مواضع خود را حتی درخصوص استفاده از سلاح های شیمیایی نیز تغییر داده است. این شبکه خبری در ادامه با بازنشر یکی از فیلم‌های مربوط به سخنرانی ترامپ در دوران مبارزات انتخاباتی، ضمن انتقاد از موضع‌گیری دوگانه رئیس‌جمهور آمریکا در قبال استفاده از سلاح‌های شیمیایی، نوشت: به دنبال حمله شیمیایی که سه شنبه هفته پیش در شهرک خان شیخون در ادلب سوریه رخ داد بیش از 86 غیرنظامی کشته شدند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

فرمانده کل نیروهای مسلح سوریه اعلام کرده است گروه های تروریستی و حامیان آنها مسئول به کار بردن مواد شیمیایی در خان شیخون هستند. وزارت دفاع روسیه نیز در بیانیه‌ای اعلام کرد حادثه ادلب در پی انفجار یک انبار تسلیحات شیمیایی تروریست‌ها در حمله هوایی ارتش سوریه رخ داده است. اما ارتش آمریکا به دستور دونالد ترامپ و در واکنش به این حمله شیمیایی، صبح روز جمعه 59 موشک تام‌هاوک را به سمت پایگاه الشعیرات در استان حمص در غرب سوریه شلیک کرد و مدعی شد این حمله برای منافع امنیت ملی آمریکا حیاتی بوده است. در ادامه این گزارش آمده است: اما اظهارات ترامپ پس از این حمله با آنچه وی در طول رقابت های انتخاباتی بیان کرد مغایرت زیادی دارد. وی در طول یک سخنرانی در سال 2015 در کارولینای جنوبی استفاده صدام حسین از سلاح های شیمیایی علیه ایران در طول دهه 1980 میلادی را "ناچیز" خواند و مدعی شد "حمله شیمیایی کوچک صدام" باعث تثبیت اوضاع به هم ریخته خاورمیانه در جنگ ایران و عراق شد. این در حالیست که صدام حسین در طول جنگ با ایران در سالهای 1983 و 1985 از گاز خردل، گاز اعصاب، گاز تابون و عوامل تاول‌زا علیه غیرنظامیان استفاده کرد. صدام حسین حتی در سال 1988 علیه مردم عراق (کردهای حلبچه) نیز از گازهای خردل، سارین و تابون استفاده کرد. در این حمله شیمیایی حدود 5000 نفر کشته شدند. اما با وجود اینکه قطعنامه شورای امنیت سازمان ملل استفاده عراق از سلاح های شیمیایی را محکوم کرده بود، آمریکا و متحدانش در طول درگیری‌ها از صدام حسین حمایت کردند. ترامپ حتی در یکی از سخنرانی های خود در سال 2016 در شهر سینسیناتی در اوهایو اعلام کرد: "صدام حسین آدم بدی بود؛ اما دست‌کم در کشتن تروریستها خوب عمل می کرد." گفتنی است ترامپ که روز جمعه با ادعای حمله شیمیایی ارتش سوریه به خان شیخون، دستور شلیک 59 موشک تام‌هاوک را به سوریه صادر و استفاده از تسلیحات شیمیایی را "غیرقابل تحمل" توصیف کرد، در ویدئوی منتشر شده ای بی سی نیوز که مربوط به سخنرانی انتخاباتی او در کارولینای جنوبی است، از اینکه حمله شیمیاییِ به زعم او، "کوچک" صدام علیه ایران در دهه 80 میلادی که به گفته او، باعث تثبیت اوضاع در خاورمیانه شد، همه را به انتقاد از او واداشت، ابراز تاسف می‌کند. این در حالی است که بمباران شیمیایی سردشت در 7 تیر 1366 بیش از 110 شهید و 8 هزار مجروح بر جای گذاشت و در حمله شیمیایی صدام به حلبچه در 25 اسفند 1366 نیز بیش از 5 هزار نفر از غیرنظامیان کُرد عراقی کشته شدند.

منبع: شریان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shariyan.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شریان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۲۸۵۵۶۴۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

لاوروف: نتایج انتخابات آمریکا بر تمایل برای تحمیل «شکست استراتژیک» به ما اثری ندارد

لاوروف گفت، احزاب دموکرات و جمهوری‌خواه در ایالات متحده، روسیه را دشمن می‌دانند و بدون توجه به نتیجه انتخابات ریاست جمهوری در آمریکا تلاش خواهند کرد تا روسیه را شکست دهند.

به گزارش ایسنا، «سرگئی لاوروف» وزیر خارجه روسیه در مصاحبه‌ای با کانال تلویزیونی بوسنیایی ATV گفت: «به‌زودی انتخابات ریاست جمهوری در ایالات متحده برگزار خواهد شد. هیچ تفاوتی میان دموکرات‌ها و جمهوری‌خواهان بر سر روسیه و چین وجود ندارد. رویکرد گروهی ممکن است سخت و گروه دیگری حتی سخت‌تر باشد، اما در اصل ماجرا تفاوتی ایجاد نمی‌کند.»

لاوروف ادامه داد: «برای هر دو، مهم نیست که چه کسی در انتخابات پیروز می‌شود، ما در کل دشمن هستیم. اینکه ما دشمن باشیم یا نیروی متخاصم فرقی نمی‌کند. اما "شکست استراتژیک" که آنها می‌گویند باید به روسیه تحمیل شود، هدف تشکیلات آمریکایی است.»

وزیر خارجه روسیه همچنین گفت: «همانطور که ولادیمیر پوتین، رئیس‌جمهور روسیه در پاسخ به سوال مشابهی گفت، ما آماده خواهیم بود تا با هر کسی که مردم آمریکا انتخاب کنند، کار کنیم، مشروط بر اینکه تمایل متقابل وجود داشته باشد.»

انتخابات ریاست جمهوری آمریکا ۵ نوامبر ۲۰۲۴ برگزار می‌شود. دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور سابق آمریکا و جو بایدن، رئیس‌جمهور فعلی کاندیداهای اصلی این انتخابات هستند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • محسن رضایی زیر ذره‌بین؛ از دوستی قدیمی با قالیباف تا تغییر استراتژی!
  • استراتژی جدید برادر محسن؟ / رای اصولگرایی به رضایی برای زدن قالیباف
  • سازمان منع تسلیحات شیمیایی: ادعای استفاده روسیه از تسلیحات ممنوعه در اوکراین اثبات‌شده نیست
  • زندگی لاکچری قالیباف زیر ذره بین /رضاخان حزب اللهی‌ها، تکنوکرات می‌شود؟ /۵ پرده از زندگی سیاسی رئیس مجلس
  • آغاز رسمی پنجمین دوره ریاست جمهوری پوتین پس از ادای سوگند
  • اولین انتخابات ریاست جمهوری چاد پس از حاکمیت نظامیان
  • ترامپ بایدن را به اداره دولت گشتاپو متهم کرد
  • سایه سنگین جنبش دانشجویی حامی فلسطین بر سر انتخابات ۲۰۲۴ آمریکا
  • لاوروف: نتایج انتخابات آمریکا بر تمایل برای تحمیل «شکست استراتژیک» به ما اثری ندارد
  • چالش‌های بایدن و ترامپ در انتخابات ۲۰۲۴ ریاست جمهوری آمریکا