Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون اجتماعی وزیر بهداشت از پخش فیلم‌های تلخ در سینما و رسانه ملی انتقاد کرد و گفت: بیشتر فیلم‌هایی که پخش می‌شود بسیار تلخ است و آسیب جدی به مردم وارد می‌کند.

به گزارش ایسنا، سیدمحمد هادی ایازی در مراسم روز جهانی سلامت که صبح امروز در وزارت بهداشت برگزار شد، ضمن انتقاد از فراهم نشدن زمینه‌های لازم برای افزایش نشاط اجتماعی اظهار کرد: از منظر اجتماعی آنچه که اهمیت دارد، زمینه مشارکت مردم در حوزه‌های مختلف سلامت بخصوص سلامت روان است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مردم باید ابتدا به فکر سلامت خود و سلامت خانواده باشند و مشارکت به معنی ایجاد این زمینه است.

وی افزود: جایی که زمینه حضور و مشارکت مردم را فراهم کرده‌ایم، آنها نیز به میدان آمده‌اند. در حال حاضر نیز مردم در قالب سازمان‌های مردم نهاد سلامت با اعتقاد و انگیزه در برنامه حضور پیدا می‌کنند.

معاون اجتماعی وزیر بهداشت ضمن اشاره به فعالیت بخش قابل توجهی از سازمان‌های مردم نهاد در حوزه سلامت روان ادامه داد: اولین اقدامی که در سال 95 از سوی معاونت اجتماعی انجام شد، ایجاد شبکه‌ای از سمن‌های فعال در این حوزه بود. در این راستا شورای مرکزی سمن‌های فعال در حوزه سرطان ایجاد شد. دومین شبکه نیز در سال 96 تشکیل می‌شود، در حوزه سلامت روان فعالیت خواهد کرد، چراکه خیریه‌ها و سمن‌های متعددی در این حوزه فعالیت می‌کنند که می‌توان از ظرفیت آنها استفاده و از موازی‌کاری جلوگیری کرد.

ایازی همچنین اضافه کرد: در سال 95، 1500 میلیارد تومان از سوی مردم به زیرساخت‌های حوزه سلامت پرداخت شد. در عین حال باید در حوزه مشارکت‌های بین بخشی از ظرفیت دستگاه‌ها و سازمان‌های مختلف به نفع سلامت مردم استفاده کنیم.

وی ضمن اشاره به تاثیر دوجانبه صداوسیما در سلامت مردم افزود: برخی سیاه‌نمایی‌ها در صداوسیما و سریال‌ها قطعا می‌تواند تاثیرات مخربی داشته باشد. این سازمان باید رسالت تاریخی خود را در حوزه سلامت روان انجام دهد. بیشتر فیلم‌هایی که پخش می‌شود بسیار تلخ است و آسیب جدی به مردم ایجاد می‌کند. چه ایرادی دارد که مردم از سالن سینما خارج می‌شوند خنده بر لب داشته باشند.

معاون اجتماعی وزیر بهداشت با اشاره به تاثیرگذاری 75 درصدی سایر دستگاه‌ها و وزارتخانه‌ها در حوزه سلامت بیان کرد: تهیه‌کنندگان و کارگردانان فراموش کردند که فیلم طنز بسازند. بعد از سال 88 میزان افسردگی در شهر تهران افزایش یافته است. از منظر مشارکت بین بخشی می‌توان مطالبه کرد و مسوولیت اجتماعی دستگاه‌ها را به آنها گوشزد کرد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۲۸۵۶۶۳۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شعبه پیگیری دریافت رشوه در شهرداری تهران ایجاد شد | پرونده ها در این زمینه با سرعت بیشتر پیگیری می شود

به گزارش همشهری آنلاین، محمدعلی الفت‌پور با اشاره به تصویب ایجاد شعبه ویژه جهت پیگیری و رسیدگی به اخذ رشوه در شهرداری تهران گفت: حفظ سلامت اداری در شهرداری به‌ عنوان یکی از مجموعه‌هایی که به‌طور مستقیم با شهروندان سروکار دارد، نقش بسیار مهمی در اعتمادسازی و ارتقای سرمایه اجتماعی دارد و اهمیت این امر زمانی آشکار می‌شود که مجموعه شهرداری تهران به‌عنوان یکی از سازمان‌های پیشرو در امر مبارزه با فساد، بتواند با پیگیری و رسیدگی به تخلفات اداری کارکنان خود و انتشار نتایج حاصله، گامی اساسی و اجرایی در این زمینه بردارد و از این طریق ضمن جلب اعتماد شهروندان سرمایه اجتماعی قابل ملاحظه‌ای برای شهرداری تهران کسب شود.

دبیرکمیته برنامه‌ریزی و نظارت ستاد ارتقاء سلامت اداری با اشاره به اینکه بخش عمده‌ای از راهکارها و استراتژی‌های مبارزه با فساد و ارتقاء سلامت اداری، خصوصا ارتشاء از طریق شناسایی نظرات و ایده‌ها و مطالعات گذشته شناسایی و بررسی شده است، گفت: تلاش در جهت اجرایی ساختن آن‌ها، بی‌شک یکی از مهم‌ترین اقدامات این حوزه خواهد بود که به واسطه آشنایی با موضوع و به سبب آگاهی از شرایط و اقتضائات شهرداری تهران، راهبردها و راهکارهایی نیز در زمینه‌های اقتصادی، اداری، مدیریتی، فرهنگی، قانونی و قضایی، مدیریت اخلاق حرفه ای، اجتماعی، اطلاع رسانی و شفاف سازی ارائه شده است که هم به لحاظ موضوعی و هم اجرایی قابل توجه و اجرا هستند.

الفت‌پور در پایان تصریح کرد: با توجه به تلاش‌های صورت‌گرفته در این زمینه و برگزاری جلسات متعدد کارشناسی و تخصصی، تشکیل شعبه‌ای مشخص و ویژه جهت پیگیری اخذ رشوه در شهرداری تهران، توسط اداره کل دفتر هماهنگی هیات رسیدگی به تخلفات اداری کارمندان و کمیته‌های انضباطی در دست اقدام است و پرونده‌های مرتبط در این خصوص با حساسیت بالا و دراسرع وقت، بررسی و تا حصول نتیجه، پیگیری می‌گردند.

کد خبر 847455 برچسب‌ها شهرداری شهردارى تهران رشوه

دیگر خبرها

  • دستگاه‌های مختلف مردمی و فرهنگی در انتخابات همکاری داشتند
  • انتقاد معاون استاندار از آپارتمان‌سازی در قم
  • ایجاد شعبه ویژه برای پیگیری و رسیدگی به اخذ رشوه در شهرداری
  • شعبه پیگیری دریافت رشوه در شهرداری تهران ایجاد شد | پرونده ها در این زمینه با سرعت بیشتر پیگیری می شود
  • تصویب ایجاد شعبه ویژه جهت پیگیری و رسیدگی به اخذ رشوه در شهرداری تهران
  • شهرداری در مسیر پرکردن خلا‌های سلامت اجتماعی است
  • شهرداری در مسیر پرکردن خلا‌ءهای سلامت اجتماعی است
  • کارآفرینان با مشارکت اتاق بازرگانی مشارکت فعالانه مردم در اقتصاد را زمینه سازی کنند
  • امکانات حوزه سلامت خوشاب فقط برای ۲۵ درصد جمعیت کفایت می‌کند
  • مشارکت مردم توسعه سیستان و بلوچستان را شتاب می‌بخشد