Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-04-20@03:25:34 GMT

مرتضی آوینی در فرهنگ جامعه اسلامی ایران ماندگار شد

تاریخ انتشار: ۲۰ فروردین ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۲۸۵۶۹۷۰

مرتضی آوینی در فرهنگ جامعه اسلامی ایران ماندگار شد

رئیس سازمان بسیج مستظعفین گفت: سید مرتضی آوینی هنرمندی بود که در عرصه فرهنگ جامعه اسلامی ایران ماندگار شد.

به گزارش خبرگزاری مهر، سردار غیب پرور رئیس سازمان بسیج مستظعفین در آستانه سالروز شهادت شهید آوینی، با همسر این شهیددیدار و گفتگو کرد.

ویبا اشاره به هنر متعهدانه شهید آوینی گفت: سید مرتضی آوینی هنرمندی بود که در عرصه فرهنگ جامعه اسلامی ایران ماندگار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سردار غیب پرور با تاکید بر اینکه همه مردم ایران نسبت به شهید آوینی تعلق خاطر احساس می کنند افزود: راه اعتلای جامعه توجه به مردم است و این اصل از جمله خصیصه های بارز شهید آوینی بود که همواره خود را در متن جامعه می دید.

سردار غیب پرور با بیان اینکه آوینی از عرفان خاصی برخوردار بود که در امتداد منش رهبران الهی است، گفت: رهبران الهی تلاش می نمایند عرفان شخصی خود را تبدیل به عرفان اجتماعی نمایند و این کاری بود که شهید آوینی نیز برای آن تلاش می نمود.

رئیس سازمان بسیج با اشاره به وظیفه بسیج هنرمندان در شناسایی و معرفی هنرمندان متعهد از جنس شهید آوینی به مردم گفت: باید تلاش کنیم شخصیت شهید آوینی به طور جامع به مردم معرفی شود و از ارائه مقاطع محدودی از زندگی آن شهید گرانقدر پرهیز نماییم و منظومه زندگی او را که برای خواص و عامه مردم قابل الگو برداری است ارائه دهیم.

در این دیدار که تنی چند از هنرمندان متعهد کشور نیز حضور یافته بودند همسر شهید آوینی با بیان برخی ویژگی های سید مرتضی آوینی گفت: سید مرتضی برای اینکه محبوب قلوب مردم شود کاری نکرد و اگر امروز می بینیم که او در عرصه فرهنگ جامعه مانا شده است به خاطر تعهدی بود که از دورن او می جوشید.

وی با بیان اینکه شهید آوینی مسائل جامعه را خوب می دید و خوب بیان می کرد افزود: این نعمت خدادادی به سید مرتضی بود که مسائل را خوب درک می کرد و در راستای تبلیغ دین خدا تعهدی از جنس جوشش درونی داشت.

وی تاکید کرد مانایی شهید آوینی از تلاش من یا کسان دیگری نیست بلکه ماندگاری سید مرتضی از تعهد او به اسلام و مردم بود.

منبع: مهر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۲۸۵۶۹۷۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

زمینه زندگی خوب را برای شهروندان فراهم کنیم

استاندار کرمانشاه گفت: ایجاد فضای صلح و آرامش در جامعه نیازمند قرار گرفتن مجموعه‌ای از عوامل در کنار هم است، یکی از این عوامل فراهم کردن زمینه زندگی خوب برای شهروندان است که در این زمینه دستگاه‌های اجرایی و مسئولان باید برنامه‌هایی داشته باشند و وظایف خود را به درستی انجام دهند.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از کرمانشاه، محمدطیب صحرایی امروز _ چهارشنبه بیست و نهم فروردین _ در همایش ستاد ملی صبر استان کرمانشاه با بیان اینکه ایجاد فضای صلح و آرامش در جامعه نیازمند قرار گرفتن مجموعه‌ای از عوامل در کنار هم است، اظهار کرد: یکی از این عوامل فراهم کردن زمینه زندگی خوب برای شهروندان است که در این زمینه دستگاه‌های اجرایی و مسئولان باید برنامه‌هایی داشته باشند و وظایف خود را به درستی انجام دهند تا مردم زندگی بهتری را تجربه کنند.

وی ترویج فرهنگ صبر، خویشتنداری و مدارا را از دیگر عوامل ایجاد فضای صلح و سازش در جامعه دانست و افزود: در این زمینه فعالان مردمی می‌توانند نقش مهمی ایفا کنند.

استاندار کرمانشاه تصریح کرد: فعالان مردمی که برای ترویج فرهنگ صبر و صلح در جامعه تلاش می‌کنند، باید در دو حوزه از جمله پیشگیری از اختلاف در بین مردم و حل اختلافات به وجود آمده تلاش داشته باشند.

صحرایی با بیان اینکه قرآن کریم و روایات دینی نیز بارها مردم را به صبور بودن دعوت کرده است، ادامه داد: زمانی که میزان آستانه تحمل و صبر مردم بالا برود، اگر فردی دچار حادثه ناگوار و ناخوشایندی شود، راحت‌تر با آن موضوع کنار می‌آید.

وی تاکید کرد: امروزه در بسیاری از مسائل مانند فرهنگ ترافیک، فرهنگ همسایگی، آپارتمان نشینی، مسائل مربوط به ارث، مالکیت زمین‌های کشاورزی در روستاها رفتارهایی را می‌بینیم که منجر به بروز اختلافات و گاهی تشکیل پرونده‌های قضائی می‌شود که در این زمینه اگر فرهنگ خویشتنداری و مدارا را ترویج دهیم، بسیاری از اختلافات و پرونده‌ها شکل نمی‌گیرد.

استاندار کرمانشاه گفت: در استانی همچون کرمانشاه با وجود تنوع فرهنگی، قومی و مذهبی زیادی که وجود دارد، مقدمات فکری، فرهنگی و اخلاقی خوبی برای زندگی برادرانه فراهم شده است و مفتخر هستیم در سرزمینی زندگی می‌کنیم که مردم آن به پهلوانی و صفات پسندیده دیگر معروف هستند.

صحرایی ادامه داد: باید این خصلت‌ها را حفظ کنیم، آن‌ها را پرورش دهیم و به نحوی رفتار کنیم که زندگی فرزندان ما با این ویژگی‌ها مأنوس شود.

کد خبر 745621

دیگر خبرها

  • شهید آوینی نگاه ما را نسبت به موضوعات تغییر داده است
  • همه خانواده جامعه ایثارگری صاحب مسکن می‌شوند
  • سردار سلیمانی: ایران در عملیات وعده صادق گوشه‌ای از توانمندی‌های خود را به کار گرفت
  • زمینه زندگی خوب را برای شهروندان فراهم کنیم
  • مرکز تخصصی تئاتر مساجد در مازندران رونمایی شد
  • تفاوت‌های دولت اسلامی و سکولار
  • اسرائیل یک رژیم جعلی و منفور است
  • «وعده صادق» ریشه در فرهنگ مقاومت دارد
  • حمله به فرهنگ از جنگ سخت خطرناک‌تر است
  • تجلیل از هنرمندان برتر استان مرکزی