Web Analytics Made Easy - Statcounter

سازمان حج و زیارت به اطلاع تمام ودیعه‌گذاران حج تمتع که تا تاریخ 1385/04/31 در شعب بانک ملی ایران ثبت‌نام کرده‌اند، می‌رساند:
پیرو اطلاعیه قبلی این سازمان و بر اساس برنامه زمان‌بندی، دارندگان فیش های ثبت نامی حج تمتع تا تاریخ 1385/04/31، از ساعت 9 صبح روز چهارشنبه مورخ 1396/01/23 به مدت 10 روز فرصت دارند تا با در دست داشتن اصل قبض ودیعه‌گذاری، اصل شناسنامه و اصل کارت ملی به یکی از شعب بانک ملی ایران مراجعه و نسبت به واریز مبلغ علی الحساب هزینه سفر خود اقدام کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


نکات ذیل جهت اطلاع بیشتر متقاضیان ارایه می‌شود:
1) شعب بانک ملی ایران با مراجعه متقاضیان یاد شده، پس از بررسی لازم نسبت به محاسبه اصل و سود متعلقه به مبلغ ودیعه‌گذاری (به صورت روزشمار تا تاریخ مراجعه متقاضی) اقدام و مبلغ مابه‌التفاوت تا سقف 10 میلیون تومان را دریافت و پس از واریز به حساب سازمان، رسید آن را به متقاضی ارایه می‌کند.
1-1) آن دسته از متقاضیانی که اسناد ثبت‌نامی سال‌های 1360 و 1363 با مبالغ 180/000 و 200/000 و 250/000 و 270/000 ريالی را دارا هستند، باید قبلاً برای تبدیل سند خود به قبض ودیعه‌گذاری 10/000/000 ریالی و استفاده از تسهیلات مربوطه، به دفتر حج و زیارت استان مراجعه و معرفی نامه جهت ارایه به بانک دریافت کرده و پس از دریافت قبض جدید از شعبه بانک ملی (معرفی شده از سوی حج و زیارت استان)، هزینه مربوطه را واریز کنند.
1-2) دارندگان اسناد8/000/000 ريالی مربوط به سال1377 و منتهی به 1378/01/31 باید قبلا به یکی از شعب بانک‌ملی مراجعه و با استفاده از تسهيلات و يارانه مربوطه 3/000/000 ريالی نسبت به تبديل قبض ودیعه‌گذاری خود به قبض 10/000/000 ريالی و پرداخت مابه التفاوت یارانه (یک میلیون ریال) به ذینفع اقدام و سپس واریز هزینه مربوطه را واریز کنند.
1-3 ) دارندگان اسناد 8/000/000 ريالی ازتاریخ 1378/2/1 تا 1378/12/29 باید قبلاَ به یکی از شعب بانک‌ملی مراجعه و با احتساب سود متعلقه، نسبت به تبديل قبض خود به قبض ودیعه‌گذاری 10/000/000 ريالی اقدام و سپس هزینه مربوطه را واریز کنند.
2) تأکید می‌شود با شروع ثبت‌نام در کاروان‌های حج (در سطح شهر و شهرستان‌ها)، اولویت با آن دسته از افرادی خواهد بود که در این مرحله اقدام به واریز هزینه اولیه سفر کرده باشند. از این‌رو لازم است تا اولویت‌های فراخوان شده در زمان مقرر نسبت به مراجعه به شعب بانک و انجام مراحل قید شده، اقدام لازم و به موقع را معمول دارند.
3) ضمناً متقاضیان اعزام به حج تمتع سال جاری باید دارای گذرنامه بین المللی انفرادی معتبر با حداقل اعتبار تا تاریخ 1396/12/05 باشند. در غیر این صورت لازم است تا هر چه زودتر نسبت به دریافت گذرنامه جدید اقدام کنند.
4) اسامی مدیران و مشخصات کاروان‌ها، همچنین هزینه قطعی کاروان های حج پس از اجاره کامل منازل در مکه مکرمه و مدینه منوره و هزینه های مرتبط با حمل و نقل، تغذیه، تدارکات و تامین ارز مربوطه، متعاقباً از طریق پایگاه اطلاع رسانی این سازمان به نشانی www.hajnews.ir و دیگر رسانه‌ها به اطلاع متقاضیان خواهد رسید.

منبع: هدانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت hodana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «هدانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۲۸۵۹۹۴۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نقش ۳۰۶ هزارمیلیارد ریالی بانک کشاورزی در تامین گوشت سبد غذایی خانوار‌ها در سال ۱۴۰۲

به گزارش گروه بازار خبرگزاری علم و فناوری آنا، شعب این بانک در سال 1402 به منظور مشارکت در تامین پروتئین حیوانی سبد غذایی خانوارها در سراسر کشور، بالغ بر 140 هزار فقره تسهیلات به واحدهای پرورش دام، طیور و آبزیان و همچنین کشتارگاه ها، کارخانجات خوراک دام و صنایع عمل آوری، فرآوری، انجماد و بسته بندی محصولات گوشتی پرداخت کرده اند.

بر اساس این گزارش، از مجموع 306 هزار میلیارد ریال تسهیلات پرداختی فوق الذکر در مقطع یادشده ، بالغ بر 148 هزار میلیارد ریال در راستای تامین مالی واحدهای پرورش دام سبک و سنگین، نزدیک به 110 هزار میلیارد ریال برای احداث و راه اندازی مزارع پرورش طیور گوشتی، حدود 14 هزار میلیارد ریال در حمایت از پرورش آبزیان و 34 هزار میلیارد ریال به منظور ایجاد و توسعه صنایع تبدیلی و تکمیلی مرتبط با گوشت و فرآورده های گوشتی پرداخت شده است.

شایان ذکر است، بانک کشاورزی حمایت از زنجیره تولید و تامین گوشت با هدف تحکیم پایه های امنیت غذایی کشور را یکی از مهمترین اهداف خود می داند و با پرداخت تسهیلات متنوع در تمام مراحل زنجیره تامین، شامل تولید علوفه و خوراک دام تا احداث دامداری ها، مرغداری ها و استخرهای پرورش ماهی، راه اندازی واحد های پرورش ماهی در قفس، احداث کشتارگاه ها و واحدهای فرآوری محصولات گوشتی، صنایع تبدیلی و تکمیلی، تامین ماشین آلات مورد نیاز واحدهای تولیدی، احداث واحدهای بسته بندی و نهایتا حمل و توزیع، از فعالان این حوزه و تامین پروتئین حیوانی در سبد غذایی خانوارها حمایت می کند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • سایپا فراخوان داد / این افراد به سایت سایپا مراجعه کنند
  • اعلام نتایج بررسی اولیه پذیرش بدون آزمون دکتری دانشگاه تهران
  • نقش ۳۰۶ هزارمیلیارد ریالی بانک کشاورزی در تامین گوشت سبد غذایی خانوار‌ها در سال ۱۴۰۲
  • تنها ۸ درصد از فعالان اقتصادی گلستان شناسه «یکتا» دریافت کردند
  • ویزیت‌های نجومی روانشناسان؛ ۴۵ دقیقه ۲ میلیون تومان!
  • برآورد اولیه خسارت ۲۰ هزار میلیارد ریالی سیل در شهرستان زیرکوه
  • شرایط دریافت وام ازدواج در سال ۱۴۰۳
  • بر آورد اولیه خسارت ۲۰ هزار میلیارد ریالی سیل
  • تمدید سه روزه مهلت واریز وجه مشتریان فراخوان شده پارس
  • عامل تیراندازی در منطقه فرحزاد تهران دستگیر شد