Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تسنیم»
2024-04-29@17:25:01 GMT

اعتبارات دولتی پاسخگوی احداث مدارس جدید در پردیس نیست

تاریخ انتشار: ۲۱ فروردین ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۲۸۶۲۴۴۴

اعتبارات دولتی پاسخگوی احداث مدارس جدید در پردیس نیست

فرماندار شهرستان پردیس گفت: با توجه به گسترش مسکن مهر در شهرستان پردیس، جمعیت دانش آموزی این منطقه در حال افزایش است و برای احداث مدارس جدید در پردیس نمی‌توان به اعتبارات دولتی تکیه کرد.

به گزارش خبرگزاری تسنیم،مرتضی حیدری فرماندار شهرستان پردیس نیز با اشاره به اینکه امروز به وجود خیرین مدرسه ساز در جامعه افتخار می‌کنیم، گفت: امیدواریم بتوانیم گام‌های بزرگی در راه تعلیم و تربیت دانش‌آموزان این سرزمین برداریم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی در ادامه با اشاره به این امر که امروز با توجه به گسترش مسکن مهر در شهرستان پردیس، جمعیت دانش آموزی این منطقه در حال افزایش است، ادامه داد: برای احداث مدارس جدید در پردیس تنها نمی‌توان به اعتبارات دولتی تکیه کرد و آموزش و پرورش در این حوزه نیازمند دستان بزرگ و توانمند خیرین مدرسه ساز است.

حیدری گفت: در سال گذشته حدود 2 هزار 500 دانش آموز به دانش‌آموزان شهرستان پردیس اضافه شده است و با وجود واحدهای مسکونی مسکن مهر آمار دانش‌آموزان این شهرستان رو به افزایش است.

به گزارش تسنیم، عبدالرضا فولادوند با اشاره به اینکه در دولت فعلی تا به امروز در حدود 500 فضای آموزشی به مجموع فضاهای آموزشی شهرستان‌های استان تهران اضافه شده است، اظهار کرد: مدارس مسکن مهر شهرستان‌های استان تهران نیاز به بازسازی داشت که با تلاش و کوشش مجمع خیرین مدرسه ساز شهرستان‌های استان تهران تا اندازه‌ای توانسته ایم بر مشکلات این مدارس فائق آییم.

وی با اشاره به این که 30 درصد از فضاهای آموزشی شهرستان‌های استان تهران توسط خیرین مدرسه ساز احداث شده است، ادامه داد: خیرین مدرسه‌ساز فرشتگان یاری‌دهنده آموزش و پرورش هستند و اقدامات ارزشمند آنان شایستۀ تقدیر است.

مدیرکل آموزش‌‌وپرورش شهرستان‌های استان تهران عنوان کرد: مشارکت خیرین مدرسه‌ساز در مواجهه با افزایش جمعیت دانش‌آموزی در شهرستان‌های استان تهران یکی از مهمترین ضرورت‌های پیش روی آموزش‌و پرورش است، خیرین مدرسه‌ساز باید با همیاری در جهت بهبود و نوسازی فضاهای آموزشی در شهرستان‌های استان تهران گام بردارند.

فولادوند با اشاره به اینکه آموزش و پرورش شهرستان‌های تهران با رشد 6 درصدی دانش‌آموزی مواجه است، تصرح کرد: اگر رشد و حمایت خیرین مدرسه‌ساز وجود نداشته باشد، آموزش و پرورش به تنهایی نمی‌تواند نقش متعالی خود را در زمینه اهداف تعلیم و تربیت دنبال کند.
انتهای پیام/

R1014132/P1361/S2,22/CT12

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۲۸۶۲۴۴۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برپایی کلاس درس دانش آموزان فلسطینی در چادرها

به گزارش قدس آنلاین، خبرگزاری قدس پرس با اعلام این خبر و انتشار تصاویری از دانش آموزان ابتدایی که در درون چادرها دروس خود را فرا می گیرند، نوشت: پس از گذشت هفت ماه از حملات مداوم رژیم اشغالگر اسرائیل علیه ساکنان نوار غزه با ابتکار جوانان شهر دیر البلح، دانش آموزان مقطع ابتدایی در زیر چادرها فصل تحصیلی خود را از سرگرفتند.

بر اساس این گزارش، دانش آموزان ابتدایی شهر دیرالبلح در زیر چادرهایی که به عنوان کلاس درس توسط گروهی از جوانان این شهر برپا شده است، درس می خوانند و فعالیت های آموزشی خود را دنبال می کنند.

پیشتر کارشناسان سازمان ملل متحد در گزارشی اعلام کرده بودند که ۸۰ درصد مدارس نوار غزه بر اثر تجاوز نظامی رژیم صهیونیستی به این منطقه تخریب شده‌ است.

آنها در بیانیه‌ای اعلام کرده بودند که تخریب بیش از ۸۰ درصد مدارس غزه، پرسش‌هایی را در رابطه با نابودی عمدی مراکز آموزشی به منظور تخریب و نابودی همه جانبه سیستم آموزشی در فلسطین مطرح می‌کند.

این کارشناسان افزودند: تداوم حملات ظالمانه به زیرساخت‌های آموزشی نوار غزه تأثیر مخربی در درازمدت بر حقوق اولیه ساکنان این منطقه برای یادگیری دارد و نسلی از فلسطینی‌ها را در آینده از آموزش محروم می‌کند.

بر اساس این بیانیه، از آغاز تجاوز نظامی رژیم صهیونیستی به غزه، بیش از پنج هزار و ۴۷۹ دانش آموز، ۲۶۱ معلم و ۹۵ استاد دانشگاه شهید و بیش از هفت هزار و ۸۱۹ دانش آموز و ۷۵۶ معلم زخمی شده‌اند.

وزارت آموزش و پرورش فلسطین نیز با انتشار بیانیه ای اعلام کرده بود که ۲۸۶ مدرسه دولتی و ۶۵ مدرسه وابسته به آژانس امدادرسانی و کاریابی سازمان ملل برای آوارگان فلسطین (آنروا) در نوار غزه، بمباران و تخریب شده اند که ۱۱۱ مورد از آنها دچار خسارت شدید شده‌اند و ۴۰ مدرسه نیز در کرانه باختری مورد حمله نظامیان اشغالگر و تخریب واقع شده است. همچنین از ۱۳۳ مدرسه دولتی نیز به عنوان سرپناه برای آوارگان نوار غزه استفاده شده است.

براساس گزارش این وزارتخانه، ۶۲۰ هزار دانش‌آموز فلسطینی در نوار غزه، همچنان از حضور در مدارس از ابتدای تجاوز به نوار غزه محروم هستند. این در حالی است که اکثر دانش آموزان با شرایط بهداشتی و روحی بسیار ناگواری مواجه هستند.

این خبر در حالی منتشر می شود که جنگ علیه نوار غزه تاکنون به شهادت ۳۴ هزار و ۴۸۸ نفر و زخمی شدن ۷۷ هزار و ۶۴۳ نفر منجر شده است.

منبع: خبرگزاری ایرنا

دیگر خبرها

  • برپایی کلاس درس دانش آموزان فلسطینی در چادرها
  • سال گذشته ۱۹۷ کلاس درس تحویل دانش آموزان گلستانی شد
  • وجود یکهزار و 700 کلاس درس نیمه تمام در آذربایجان‌غربی
  • تکلیف کلاسهای درس شلوغ مشخص شد ‌
  • آذربایجان‌غربی نیازمند جذب اعتبارات مدرسه‌سازی است
  • شهریه مدارس غیردولتی، شفاف می‌شود؟!
  • ظرفیت گروه‌های جهادی در نوسازی مدارس استفاده شود
  • ۳۴۰ هزار دانش‌آموز در آزمون مدارس سمپادونمونه دولتی رقابت می‌کنند
  • احداث چهار مدرسه خیری در یزد
  • کماکان سیستان و بلوچستان نیازمند توجه ویژه خیرین است