Web Analytics Made Easy - Statcounter

سیدجواد اشکذری، رئیس انجمن هنرهای نمایشی خراسان رضوی، در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از خراسان رضوی، در خصوص تحقق شعار سال «اقتصاد مقاومتی، تولید و اشتغال»، اظهار کرد:در بحث مدیریت اقتصاد مقاومتی که شعار امسال است باید در هنر استان بحث اقتصاد مقاومتی و مدیریت اقتصادی را در نظر بگیریم و بحث محتوای تئاترها را هم به دست فراموشی نسپاریم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس انجمن هنرهای نمایشی خراسان رضوی در خصوص برگزاری نمایش‌هایی در ایام نوروز توسط انجمن هنرهای نمایشی و شهرداری، افزود: نمایش‌های خیابانی نوروزی با موضوع اقتصاد مقاومتی نمایش‌هایی جدی و تأثیرگذار بودند که مفاهیم را به خوبی انتقال می‌دادند.شعار سال موضوع دراماتیکی استوی عنوان کرد: باید نهادهای فرهنگی وارد این قضیه شوند و نمی‌شود که همه چیز را تقصیر هنرمندان انداخت باید برنامه‌ریزی محتوایی شود و اکثر نهادهایی که سیاستگذاری محتوایی در حوزه هنر دارند و بیشتر به آمار توجه می‌کنند اگر کمی هزینه و حمایت کنند کارهایی که در این حوزه دارد انجام می‌شود به بهترین شکل انجام خواهد شد. چراکه شعار سال موضوع دراماتیکی است که از دل آن موضوعات خوبی در می‌آید تا بتوان آثار خوبی داشته باشیم.اشکذری ادامه داد: به هر حال این موضوع، موضوع سال است و همه نهادها از جمله اهالی هنر و تئاتر باید حمایت کنند و کار کنند اما بدون حمایت ارکان دولتی قطعا محقق نخواهد شد.ایجاد کتابخانه تخصصی هنر توسط انجمن هنرهای نمایشی خراسان رضویاشکذری در خصوص بخشی از برنامه‌های سال 96 انجمن هنرهای نمایشی، افزود: برگزاری شورای سیاستگذاری تئاتر استان، برگزاری جشن اردیبهشت تئاتر، برگزاری جشنواره استانی میثاق در کاشمر، برگزاری جشنواره نمایش‌نامه‌خوانی مشهد که امکان دارد استانی شود، برگزاری شورای سیاستگذاری تئاتر شهرستان‌های خراسان رضوی، تولید و اجراهای تئاتر شهر، تبیین شیوه‌نامه و سیاست‌های مجموعه تئاتر شهر، آرشیو لباس، آرشیو دکور که در شش‌ماه اول سال انجام می‌شود و ایجاد کتابخانه‌ تخصصی نیز جزو برنامه‌های انجمن هنرهای نمایشی خراسان رضوی به شمار می‌رود.

منبع: ایکنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iqna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۲۸۶۲۷۶۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ادامه توزیع لیتری یارانه سوخت امکان‌پذیر نیست

در میز اقتصاد امروز موضوع تخصیص سوخت به خودرو یا کد ملی مورد بررسی قرار گرفت و نظرات مخالفان و موافقان این مسئله مطرح شد. آقای تمدن کارشناس انرژی و آقای نواز سخنگوی صنف جایگاه داران بنزین به سوالاتی پاسخ دادند.

تمدن گفت: مصرف بنزین ما در حال افزایش است. ما در مصرف بنزین دچار کسری بنزین و ناترازی انرژی هستیم و ادامه این روند امکان پذیر نیست. در مسئله توزیع عادلانه بنزین مساوات به معنای عدالت نیست. اینطور نیست که فقط یارانه بنزین به جمعیت خاصی از مردم داده شود و در محل‌های دیگر نیز به خانواری که خودرو ندارند و از یارانه بنزین استفاده نمی‌کنند، کمک می‌شود.

او افزود: تخصیص بنزین به کد ملی، اقدامی غیر قابل انجام است. اگر عدالت را دسترسی اقشار کم درآمد یا پردرآمد در نظر بگیریم، در حال حاضر این عدالت برقرار است. اقشاری که خودرو ندارند هم به شکل دیگری از بنزین استفاده می کنند برای مثال از حمل و نقل عمومی استفاده می کنند یا دولت و کمیته امداد به آنها به شکلی دیگری یارانه انرژی می‌دهد.

در ادامه برنامه نواز گفت: از نظر سوخت وضعیت مناسبی نداریم و هر روز با رکورد‌های مصرف سوخت روبرو هستیم. با روش توزیع یارانه‌ای که در حال حاضر داریم نمی‌توانیم از این مقطع عبور کنیم. اگر وضعیت با یارانه لیتری ادامه پیدا کند باعث نارضایتی خواهد شد. در حال حاضر هم به سوخت ۱۵۰۰ تومانی و هم ۳ هزار تومانی یارانه داده می‌شود.

او ادامه داد: اگر شخصی ۴ خودرو داشته باشد بیشتر از این یارانه‌ها بهره مند می‌شود. اما در واقع تمامی مردم باید از این یارانه نفع ببرند. در دو گام میتوان تخصیص بنزین به کارت ملی را عملی کرد. در گام اول ۹۰ هزار تومان یارانه‌ای که به صورت لیتری داده می‌شود، به صورت اعتبار به مالک تخصیص می‌دهیم. اگر این طرح با موفقیت اجرا شود، در گام دوم میتوان ابعاد دیگر این موضوع را بررسی کرد و به سمت تخصیص کد ملی پیش رفت. یکی از روش‌ها این است که اعتبار ۹۰ هزار تومانی به کد ملی اختصاص داده شود و اضافه آن توسط شخص پرداخت شود و کارت سوخت را حذف کنیم.

تمدن  در ادامه گفت: حدود ۲۰ تا ۳۰ میلیون لیتر کسری بنزین داریم، و این امر به دلیل مصرف مردم نیست. واردات خودرو نداریم و مصرف سوخت خودرو‌های داخلی هم نسبت به خودرو‌های دیگر زیاد است؛  باید در نظر داشته باشیم این کسری را چگونه و به چه قیمتی به مردم عرضه کنیم.

نواز در پاسخ گفت: قرار نیست با طرح تخصیص سوخت به کارت ملی تمامی مشکلات حوزه سوخت حل شود، اما گامی در این حوزه خواهد بود. فشار بیش از حد به وزارت نفت که هر میزان از تقاضا پوشش داده شود کاری از پیش نمی‌برد و تاکنون نیز از این اقدامات انجام داده ایم. ابزار فعلی ما که تخصیص لیتری و کارت سوخت است جوابگوی شرایط فعلی نیست.

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی اقتصاد و انرژی

دیگر خبرها

  • un۱۲، داستان رنج کرد‌ها از رژیم بعث در مشهد به روی صحنه رفت
  • برگزاری نمایشگاه تخصصی هنرهای قرآنی «روایت باران»
  • دستگاه‌ها نقش خود را در تحقق شعار سال تعریف کنند
  • سند تحقق شعار سال تا یک ماه آینده تدوین شود
  • بسیاری از مشکلات اقتصادی ناشی از ضعف‌های فرهنگی است
  • «وقف رضوی» راهکاری برای تحقق شعار سال 1403
  • استاندار خراسان رضوی: رژیم صهیونیستی بسیار آسیب پذیر است
  • ضرورت تاسیس و توسعه تعاونی‌ها در راستای تحقق شعار سال
  • ادامه توزیع لیتری یارانه سوخت امکان‌پذیر نیست
  • تحقق شعار سال و کاهش 40 درصدی مالیات بخش تولید با لایحه اصلاح قانون مالیات های مستقیم